#Ahuzar aktaş diye belediğim müzik dinle

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi 03:57

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi

Atatürk Havalimanı’nda çalışan Necef Daşdan, kız arkadaşına ilginç bir evlilik teklifi yaptı. Sevdiği kızı etkilemek için özel pankart hazırlatan ve başından güller döktüren Necef Daşdan’ın bu çabaları boşa gitmedi. Kı..

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu 02:04

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu

Özel SANKO Ortaokulu öğrencisi Berke Halavurt, Birleşmiş Milletler Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (İNTERSTENO) tarafından düzenlenen ‘dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dünya 4’üncüsü oldu. İnterne..

Ceylin'nin Katilinin Kayınvalidesinden Şok Sözler 05:09

Ceylin'nin Katilinin Kayınvalidesinden Şok Sözler

10 yaşındaki Ceylin Atik'i öldürmekle suçlanan ve gözaltında bulunan Şükriye T.'nin önceden ölen iki çocuğunun ölüm nedeni de incelemeye alınırken, gözaltındaki kadının kayınvalidesi ezber bozan açıklamalar yaptı. Şükriy..

Kılıçdaroğlu 2019'da Cumhurbaşkanlığına Aday Olacakmı? 01:45

Kılıçdaroğlu 2019'da Cumhurbaşkanlığına Aday Olacakmı?

Şirin Payzın'ın sunduğu ve CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Ne Oluyor? programında CHP'li milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanması, Darbe Araştırma Komisyonu raporuna yapılan itirazlar, KHK'lar ve FETÖ operasyonları..

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar 09:59

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)TÜRK Hava Yolları (THY) Kabin Hizmetleri Başkanlığı, yolcularına sundukları farklılıklara bir yenisini daha ekledi. İşitme engelli yolcularını düşünerek bir proje üreten THY, uluslararası iş..

Ben Bilmem Eşim Bilir - Ufuk Özkan Da Yakınan Erkekler Kulübüne Girdi! 04:02

Ben Bilmem Eşim Bilir - Ufuk Özkan Da Yakınan Erkekler Kulübüne Girdi!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 2 Temmuz bölümünde hanımlar ile ilgili sıkıntılarını anlatan yarışmacılara Ufuk Özkan da dahil oldu ve sıkıntısını Off!... çekerek anlattı! Ufuk Özkan, yarışmacı beylere Elinde sihirli bir değ..

  • ANKA tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sneijder Beın Sports'a Konuştu! İşte Gitmeden Önceki Son Sözleri! 07:17

Sneijder Beın Sports'a Konuştu! İşte Gitmeden Önceki Son Sözleri!

Galatasaray'dan ayrılan Sneijder Türkiye'den ayrılmadan önceki son röportajını beIN SPORTS'a verdi... Galatasaray'da bazı sorunlar yaşadığını söyleyen Sneijder, Bunlar üzerine konuşmaya çok gerek yok artık buradan gidi..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tudor'dan Flaş Yanıt Sezon Başlamadan İstifa Mı Edeyim 03:05

Tudor'dan Flaş Yanıt Sezon Başlamadan İstifa Mı Edeyim

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında İsveç ekibi Östersunds'a karşı zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi. Igor Tudor, yarın oynanacak Östersunds müsabakası öncesi..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aykut Kocaman'dan Transfer Açıklaması 03:26

Aykut Kocaman'dan Transfer Açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fransa'nın Monaco takımıyla 1-1 berabere kaldıkları hazırlık maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi. Kocaman, İsviçre'nin Montrö kentinde Alpler Futbol Festivali ..

  • OFSAYT tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Şeyma Subaşı: Acun Her Kadını Etkiler 01:23

Şeyma Subaşı: Acun Her Kadını Etkiler

Acun Ilıcalı ile eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı, Elele dergisine verdiği röportajda Acun aşık olunmayacak insan değil. Acun her kadını etkiler dedi Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın ..

  • ANKA tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya Ve Almanlar Hakkında İlginç Bilgiler 03:10

Almanya Ve Almanlar Hakkında İlginç Bilgiler

Bu videoda Almanya ve Almanlar hakkında birbirinden şaşırtıcı bilgiler derledik. Almanlar açık pencerelerden gelen hava akımının hastalığa yol açmasından çok korkuyor. Bunu Türkler’deki açık pencerelerin “cereyan yapması..

  • JET TV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ağaoğlu'nun Eski Sevgilisinden Şok İddia! 00:35

Ağaoğlu'nun Eski Sevgilisinden Şok İddia!

Ali Ağaoğlu'nun eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli bomba bir iddia da bulundu. Mesudiyeli, Ağa'nın yeni aşkı Duygu Su Gülpınar için Cinsel içerikli filmlerde oynadı. dedi. Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun uzun yıllar ilişki ..

  • ANKA tarafından
  • 1.723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sertap Erener'in Muhteşem Evi 00:53

Sertap Erener'in Muhteşem Evi

Bodrum’dan Ortakent’e doğru ilerlerken telefonda Sertab Erener’in direktifleri doğrultusunda yolumuzu bulmaya ve tarif edilen stratejik noktaları kaçırmamaya çalışıyoruz. Ne mümkün! Çünkü yol bir süre sonra artık ne asfa..

  • ANKA tarafından
  • 1.341 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı 03:35

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı

Geçtiğimiz gece Sivas’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, partililer ve dostları ile bir araya geldi. FETÖ ile mücadeledeki etkinliği ile dikkat çeken Külünk, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamad..

Merkel'den Erdoğan'a Yanıt  Müdahaleye Müsamaha Yok 01:08

Merkel'den Erdoğan'a Yanıt Müdahaleye Müsamaha Yok

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı 00:59

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı

Irak ordusu, IŞİD örgütünün kontrolündeki son kentlerden Telafer’i geri almak için operasyona başladı. Kenti kuşatan birliklerin kara harekatından önce örgütün mevzilerine hava saldırıları düzenlendi. Havadan dağıtılan ..

 Cem Lokmanhekim’in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu 05:36

Cem Lokmanhekim’in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Yakalandığı kanser hastalığına yeni düşen ünlülerin takı tasarımcısı Cem Lokmanhekim, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçı dostlarının katıldığı cenazede gözyaşları sel olurken, Lokmanheki..

  • ANKA tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane - Fiko Sibeli Kurtarmayı Başaracak Mı? 05:15

Adı Efsane - Fiko Sibeli Kurtarmayı Başaracak Mı?

Ozan'ın oyununa gelen Sibel'i kurtarmaya çalışan Fiko, ona ulaşabilecek mi?Sibel, Fiko'ya kendisini kanıtlamak için Ozan'ın söylediği yalanları fark etmez. Amacı, albüm çıkartarak bir an önce ünlü olmaktır. Fiko, Ozan'ın..

  • ANKA tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 29. Bölüm Fragmanı - FİNAL 00:51

Adı Efsane 29. Bölüm Fragmanı - FİNAL

Adı Efsane 29. Bölüm final fragmanı yayında! Fiko, Sibel'e evlenme teklif ediyor! Fiko, sonunda Gülüm diye peşinde kul köle olduğu aşkı Sibel'e evlenme teklif ediyor! Bu teklifi ise, hayatlarında dönüm noktası olacak m..

Beylikdüzü’nde 'Buray’ Rüzgarı Esti 05:06

Beylikdüzü’nde 'Buray’ Rüzgarı Esti

Beylikdüzü Belediyesinin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında şarkıcı Buray sahne aldı. Buray sahnede seslendirdiği şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Beylikdüzü Belediyesi..

  • ANKA tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi 06:22

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi

Bursa’da temmuz ayında ikinci el olarak Fiat markasının 2011 model Punto aracını 30 bin Türk lirası karşılığında alan Eren Temir, bir hafta sonra araçta direksiyon hatası oluştuğunu fark etti. Aracı almadan önce teknik s..

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada 00:43

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir TIR içerisinde gizlenmiş suikast silahı olarak da bilinen farklı markalarda 50 tabanca ele geçirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mardin ve Kızıltepe Cumhuriyet başsavcı..

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor 01:15

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde Kemal İnbaşı isimli kişi 40 yıldır tek dostu olarak gördüğü cümbüşü ve kemanıyla mağarada yaşıyor. Arapgir ilçesi Kayaarası Kanyonu’nda 40 yıldır mağarada yaşayan 57 yaşındaki Kemal İnbaşı ..

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi 03:27

3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi

Türkiye’nin en önemli projelerinden olan İstanbul Yeni Havalimanında montajı tamamlanan yolcu köprüleri ilk kez görüntülendi. Yüzde 64.5’i tamamlanan havalimanındaki son durum havadan görüntülenirken, ana terminal binası..

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..

Sibel Kekilli Instagram'da Tüm Türkiye'yi Engelledi! 01:13

Sibel Kekilli Instagram'da Tüm Türkiye'yi Engelledi!

Sibel Kekilli, Instagram’daki taciz mesajlarına ağır bir karşılık vermiş, sayfasında “Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere etmeyeceğim. Bağnaz, ikiyüzlü, nefret ve ha..

  • ANKA tarafından
  • 1.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı 04:59

Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı

Başbakan Binali Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el-Mübarek el-Hamad es-Sabah'ı Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşıladı. Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el..