#Ahuzar aktaş diye belediğim müzik dinle

Pırasa Mücver Tarifi 03:22

Pırasa Mücver Tarifi

MALZEMELER 3 sap Pırasa (yeşil kısmını kullanıp kullanmamak size kalmış), 3 adet yumurta, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 3 yemek kaşığı ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç dolusu kıyılmış maydanoz, Tuz, Karabiber, Kızartmak içi..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

Acuka Tarifi 02:14

Acuka Tarifi

5 yemek kaşığı tatlı biber salçası, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 çay bardağı zeytinyağ, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı, 5 diş sarımsak, 2 tatlı kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı kekik, 1 ..

Fırın Sütlaç Tarifi 04:29

Fırın Sütlaç Tarifi

MALZEMELER 1 lt + 2 su bardağı süt, 1/2 çay bardağı pirinç, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı pirinç unu, 1 adet yumurta sarısı. ******************* Son günlerimiz siteyi yeni bir yüze kavuşturmaya uğraşmakla geçiyor..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Madame Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:01

Madame Türkçe Altyazılı Fragmanı

Paris’te bir malikaneye taşınan Bob ve Anne, sosyeteden dostlarını akşam yemeğine davet eder. Çift 12 kişilik bir davetli listesi oluşturmuştur fakat son dakika eklenen bir konuk sayının 13’e çıkmasına neden olur. Bu dur..

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi 01:40

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi

1 adet lavaş, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz. **************** Böyle pratik tarifler genellikle öğle yemeğinde ne yesem diye düşünürken aklıma geliyor. Dolapt..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır  Kakaolu Pasta Keki Tarifi 02:45

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır Kakaolu Pasta Keki Tarifi

Bu tarifimizde sizler için çikolatalı pandispanya tarifi hazırladık. Yani diğer isimleriyle pasta keki veya pasta tabanı olarak adlandırdığımız pasta yapımının en önemli parçası olan pandispanyanın kabarmış olması ve lez..

Telefonla Konuşurken Horozun Saldırısına Uğradı 02:38

Telefonla Konuşurken Horozun Saldırısına Uğradı

Beylerbeyin'de telefonla konuşurken horozun saldırısına uğrayan Abbas Özen dengesini kaybedip yere düştü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, geçtiğimiz Cuma günü Beylerbeyi'nde bir villanın önünde saat 13.00 sı..

  • JET TV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi 01:44

Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi

Malzemeler: 2 adet Yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, Tuz. ************************ Hani bazı tarifler vardır ya nasıl yapsak..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri 03:01

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri içinde özellikle pasta sevenler için hem hafif hem de enfes tadı olan gelin pastası tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve üzerinde muhallebisi ile müthiş bir tad. Mutlaka denemelisiniz. En üstüne h..

Hazır Yufkadan Peynirli Çıtır Börek Tarifi Börek Tarifleri 02:36

Hazır Yufkadan Peynirli Çıtır Börek Tarifi Börek Tarifleri

Pratik ve lezzetli börek tarifleri vermeye devam ediyoruz. Hazır yufkadan peynirli çıtır börek tarifi videosu ile sizler de çok hızlı bir şekilde nefis bir börek tarifi yapabilirsiniz. Özellikle çıtır çıtır kıvamı sevenl..

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır  İslim Kebabı  07:24

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır İslim Kebabı

slim ( Kürdan) Kebabı için Malzemeler 4 adet patlıcan Köftesi için Malzemeler 500 gr kıyma Yarım su bardağı galeta unu Bir adet kuru soğan (Rendelenmiş) 2 diş sarımsak (Rendelenmiş) 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı ..

Çikolatalı Tart Tarifi 04:21

Çikolatalı Tart Tarifi

Malzemeler:Tabanı için; 20 adet petit beurre bisküvi, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao. Üzeri için; 200 gr Çikolata (damak zevkinize göre bitter veya sütlü olabilir), 100 gr tereyağ, 3 yemek..

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır 01:21

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır

Temel mutfak bilgilerinden birini anlattım bugün videoda. Videoya sosyal medyadan gelenlerin bir kısmı e bu benim yaptığımla aynı, insanları kandırıyorsunuz diyecek eminim. Büyük gazetelerin öyle bir şey dedi ki, yumur..

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi  Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır 03:14

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır

Yemek tarifleri sevenler ve özellikle etli yemek sevenler için MUTEŞEM BİR LEZZET olan Gerçek Bodrum usulü ÇÖKERTME KEBABI TARİFİ videosu hazırladık sizler için. Bir kere deneyen bu tadı asla unutamayacak, mutlaka deneyi..

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi 01:55

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi

Bazen koca bir kase tatlı olsa da yesem diye hepimiz mutlaka düşünüyor ve hayalini kuruyoruzdur. İşte bu tarif tam da hayallerini kurduğumuz tatlı olabilir. Bol meyveli, jöleli, bisküvili, nefis bir puding ve krem şantin..

Haşhaşlı Çörek Tarifi 05:38

Haşhaşlı Çörek Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı ılık süt, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 yemek kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 4 su bardağı un. İçi için; 1,5 su bardağı ezilmiş sarı haşhaş, 1 çay bardağı sıvı..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Meral Akşener'e Soru Soran Şehit Yakını Tekme Tokat Dövüldü! 01:51

Meral Akşener'e Soru Soran Şehit Yakını Tekme Tokat Dövüldü!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki mitingine katılan ve şehit yakını olduğunu söyleyen vatandaş, Bu bayrak uğruna şehitler verdik. Saray'dan önce terör sorununu nasıl çözeceği..

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapalı Pizzacıklar Domatesli Pişi 05:54

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapa

1 su bardağı süt 1 su bardağı ılık su Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker Yarım çorba kaşığı tuz ( çok dolu olmasın.) 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta Alabildiği kadar un İç m..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi 03:47

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi

Muhallebili ve kadayıflı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir tatlı videosu hazırladık; kadayıflı paşa sarması tarifi. Yapımı da oldukça kolay olan bu tarifimiz kısa sürede de hazırlanabilmektedir. Kadayıflı paşa sar..

Portakallı Islak Kek Tarifi  Kek Tarifleri 03:30

Portakallı Islak Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, bayılacaksınız bu lezzete. Portakallı ıslak kek tarifi videosu. Yapımı da oldukça kolaydır ve herkes yapabilir. Tadı ise inanılmaz :) herkes mutlaka denemeli, tavsi..