#Ahuzar atladım girdim bağa top Şeker müzik dinle

Cepli Sandviç Poğaça Tarifi 03:01

Cepli Sandviç Poğaça Tarifi

1.1.5 su bardağı ılık su 1 su bardağı süt,yarım su bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tuz, 1.5 yemek kaşığı şeker,1 paket instant maya yoğurma kabına alınarak çırpılır. 2.Yavaş yavaş un ilave edilerek hamur yoğrulur. Topl..

Yalancı Profiterol Tarifi 02:00

Yalancı Profiterol Tarifi

1.Tatlının kreması için 1 lt süt tencereye alınır. 2.1 su bardağı un, 1 su bardağı şeker eklenir, karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir. 3.Kaynadıktan sonra ocaktan alınarak soğumaya bırakılır. 4.Soğuduktan sonra..

Kalburabastı Tarifi 07:50

Kalburabastı Tarifi

150 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 yemek kaşığı toz şeker, 3-3,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı karbonat, 1 çay bardağı ince çekilmiş ceviz içi. Şerbeti için; 2 su bardağı s..

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi 06:47

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi

Uzun zaman oldu değil mi? Bugün sizlerle hayır diyemeceğiniz bir tarif paylasmaya karar verdik. Lezzetindan parmaklarinizi yiyeceginiz leziz yas pastalar. Bu pastayi kesmekle ugrasmaniza gerek yok, cunku zaten her pasta ..

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi  Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılır 03:11

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılı

250 ml ılık süt, 2 yemekkaşığı şeker, 1 paket yaş maya yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurtanın akı, 2 tatlı kaşığı tuz eklenerek çırpılır. Yaklaşık 3 su bardağı un yavaş yavaş ..

Glutensiz Sufle Tarifi  Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi 02:17

Glutensiz Sufle Tarifi Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi

1.İlk olarak fırın 220 derecede çalıştırılır. 2.50g tereyağı ve 80gr bitter çikolata uygun bir tavaya alınarak kısık ateşte eritilir. 3.Eriyen çikolata ve tereyağı ocaktan alınarak 3 yemek kaşığı pirinç unu eklenerek güz..

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı 01:37

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı

Gelelim Nevzine nasıl yapılır? Hamuru için malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur.Hamur ne çok yumuşak ne de sert bir kıvamda olmalıdır. Hamura iri çekilmiş bir su bardağı ceviz eklenerek tekrar yoğrulur. Hamur tep..

Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

Waffle Tarifi 04:06

Waffle Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 su bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 1 yemek kaşığı şeker, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 paket şekerli vanilin, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Kahvaltılık çikolata kreması, Muz, kivi,..

Revani Nasıl Yapılır 02:55

Revani Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1/2 su bardağı irmik 2/3 su bardağı un (1 bardaktan az) 1 kabartma tozu 1/2 su bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı sıvıyağ vanilya 4 yumurta şerbeti için: 1 buçuk su bardağı tozşeker 2 su bardağı su çeyrek limon..

Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek 06:14

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek

Bize sorarsanız rulo şeklinde yapılan cevizli çörek herkes tarafından daha çok dikkat çeken ve daha güzel bir görüntüye sahip olan bir tarif. Her ne kadar videoda tüm detaylar görünsede ayrıca sitemizde adım adım ve fot..

1 Portakal 1 Limon ile Limonta Yapımı  Pratik Limonata Tarifi 02:26

1 Portakal 1 Limon ile Limonta Yapımı Pratik Limonata Tarifi

Şimdi gelelim kolay limonata nasıl yapılır? 1. Bir gece önceden derin dondurucuya kaldırdığımız 1 adet portakal ve 1 adet limon dilimlere ayrılır. 2. Derin dondurucudan aldıktan 10 dk sonra rahatlıkla dilimleyebilirsini..

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek 03:48

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek

1.3 yumurta 1.5 su bardağı şeker ile iyice köpürünce ye kadar çırpılır, 1 su bardağı sıvı yağ, 1.5 su bardağı süt, 3 yemek kaşığı kakao eklenerek tekrar çırpılır. 2.Karışımdan 1.5 su bardağı ayrılarak bir tavaya alınır...

Frambuazlı Yalancı Cheesecake Tarifi 04:20

Frambuazlı Yalancı Cheesecake Tarifi

MALZEMELER Bisküvili kat için; 20 adet petit beurre bisküvi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1/2 çay bardağı süt, İrmikli kat için; 4 su bardağı süt, 1 su bardağı irmik, 3/4 su bardağı şeker, 1 paket şekerli vanilin, 2 yemek..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

3 Katlı İrmikli Tatlı 01:33

3 Katlı İrmikli Tatlı

Üç Renkli İrmik Tatlısı İçin Gerekli Malzemeler; 1 paket vanilyalı puding 2 su bardağı vişne suyu 9 yemek kaşığı irmik 9 yemek kaşığı şeker 2 yemek kaşığı hindistan cevizi 1 paket vanilya 1 litre süt 1 yemek kaşığı tere..

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır 02:48

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır

Gelelim Yumuşacık poğaça nasıl yapılır? 1 su bardağı ılık su, 1 su bardağı ılık süt, 1 paket yaş maya ve 4 yemek kaşığı şeker yoğurma kabına alınarak mayanın erimesi sağlanır. 1 su bardağı sıvı yağ, 1 adet yumurta, 2 tat..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi 03:41

Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi

Malzemeler: 2 tek kişilik veya bir ufak boy tart için 1 paket yulaflı veya petitbor bisküvi 7-8 adet doğranmış hurma 3 yemek kaşığı kadar iri kıyılmış ceviz içi 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 2 yemek kaşığı su 2 yemek..

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta 06:52

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta

Leziz bir muzlu yaş pasta yapmaya ne dersiniz. Porsiyonluk alman pastasını hem yapmak çok kolay hemde çok lezzetli. Genelde akla pasta dendiğinde koca yuvarlak zorluklara hazırlanan kelepçeli kalıplara dökülüp özel bıçak..

Midye Baklava Tarifi 02:49

Midye Baklava Tarifi

Midye Baklava Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı sirke 1 yumurta 1 çay bardağı buğday nişastası 1 paket kabartma tozu 1 fiske tuz 3,5 su bardağı u..

Peynirli ve Elmalı Poğaça Nasıl Yapılır 11:29

Peynirli ve Elmalı Poğaça Nasıl Yapılır

İki Çeşit Poğaça Tarifi için Malzemeler 1 çay kaşığı tuz 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1/2 çay bardağı ılık su 3 kaşık yoğurt 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı kuru maya 2 tane yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Un Peynirli Poğ..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı 02:32

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı

Sizlere bu tarifimizde leziz bir kakaolu çikolatalı puding yani muhallebi tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen puding nasıl yapılır sorularına karşın hazırladığımız bu detaylı anlatım sayesinde muhallebi nasıl yapılır adım ..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Frambuazlı Brownie Tarifi 03:47

Frambuazlı Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 1 su bardağı şeker 80 g bitter çikolata, 125 g tereyağı, 1/2 su bardağı süt, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1,5 su bardağı un, 1 su bardağı Frambuaz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 4-5 damla taze sı..

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır 02:17

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 su bardağı Şeker, 2 adet çubuk vanilya. ********************** Daha önce hiç gerçek Vanilya çubuğunun kokusuna baktınız mı bilmiyorum. Baktıysanız biliyorsunuzdur zaten, bakmayanlar da az çok tahmin ediy..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi 02:03

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi

MALZEMELER 3 su bardağı süt 4 tatlı kaşığı sade instant kahve Damak zevkinize göre şeker 4 küp buz *************************** Bu hafta kendime tatil ilan etme kararı almıştım aslında. Günlük menüler dışında yazı yayı..