#Ahuzar atladım girdim bağa top Şeker müzik dinle

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapalı Pizzacıklar Domatesli Pişi 05:54

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapa

1 su bardağı süt 1 su bardağı ılık su Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker Yarım çorba kaşığı tuz ( çok dolu olmasın.) 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta Alabildiği kadar un İç m..

Fındıklı Brownie Tarifi 03:53

Fındıklı Brownie Tarifi

Malzemeler: 200 gr tereyağ, 200 gr bitter çikolata, 1/2 su bardağı kakao, 3/4 su bardağı un, 2 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı krema (yoksa süt), 4 adet büyük boy veya 5 adet küçük boy yumurta, 1 su bardağı Fındık, 1 su..

Portakallı Islak Kek Tarifi  Kek Tarifleri 03:30

Portakallı Islak Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, bayılacaksınız bu lezzete. Portakallı ıslak kek tarifi videosu. Yapımı da oldukça kolaydır ve herkes yapabilir. Tadı ise inanılmaz :) herkes mutlaka denemeli, tavsi..

Gerçek Tiramisu Tarifi 06:08

Gerçek Tiramisu Tarifi

Malzemeler: 28 adet biscotti savoiardi, 1 su bardağı hazırlanmış filtre kahve (2'si bir arada veya 3'ü bir arada da olabilir), Üzeri için kakao, Kreması için; 4 adet yumurta sarısı, 1 su bardağı şeker, 200 ml krema, 400 ..

Zebra Kek Tarifi 08:22

Zebra Kek Tarifi

3 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı süt, 1 su bardağı sıvı yağ, 3 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 2 yemek kaşığı kakao. Hafta sonu mutfağımda minik bir misafir ağırladım. Yeğenim..

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi  Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Nasıl Yapılır 10:04

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Na

Tart Hamuru için Malzemeler 250 gr tuzsuz tereyağı 3 çorba kasığı pudra sekeri dolu olsun yarim cay kaşığı kabartma tozu Alabildiği kadar (yaklaşık kadar 500 gr un ) iç harcı için 2 su bardagi süt 1 çay bardağı toz s..

Muhteşem Waffle Tarifi  06:53

Muhteşem Waffle Tarifi

Waffle tarifi için Malzemeler 2 su bardağı süt 1 su bardağı soda ( soda ilk başta çıtır olmasını sağlıyor durdukça yumuşar ama çok yumuşak seviyorsanız soda yerine 1 bardak süt kullanın ) 4 çorba kaşığı şeker Çeyrek..

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz  Şifon Zebra Kek Tarifi 09:06

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz Şifon Zebra Kek Tarifi

Zebra kek tarifi için malzemeler 5 adet yumurtanın sarısı +1 yumurta 5 adet yumurtanın beyazı +1 fiske tuz 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (130gr ) 1 su bardağı un ( 128 gr ) Yarım çay bardağı sıvıyağ ( 60..

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri 02:53

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir kuru üzümlü kek tarifi videosu hazırladık. Yapım aşaması da oldukça kolay olan tarifimizi evinde herkes kolayca yapabilir. Kuru üzümlü kek nasıl yapılır ve malzemeleri neler..

Salgın Gi̇bi̇ Yayılan Ve Denemeni̇z Gereken 23 Makyaj Tüyosu 19:59

Salgın Gi̇bi̇ Yayılan Ve Denemeni̇z Gereken 23 Makyaj Tüyosu

Meşhurlar gibi mi görünmek istiyorsunuz? Sizi çok iyi anlıyorum! İşte, burada size bütçeniz az olsa bile milyonerler gibi görünmenize yarayan harika ipuçları! Diğer bir deyişle, her kızın bilmesi gereken en iyi güzelli..

 Hazırlardan Daha Güzel Donut  Tarifi 11:59

Hazırlardan Daha Güzel Donut Tarifi

Donut tarifi için malzemeler 4,5 su bardağından birazcık daha fazla un ( 600gr ) 2 adet orta boy yumurta 100 gr hafif yumuşak tereyağı 2 yemek kaşığı doku olacak şekilde toz şeker ( 40 gr) 1 tatlı kaşığı tuz (8..

Yapımı Çok Kolay Çikolata Bombası Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 10:02

Yapımı Çok Kolay Çikolata Bombası Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Çikolatalı Pasta için Malzemeler tarifi 6 adet yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 çay bardağından 1 parmak eksik sıcak su 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 2 paket şekerli vani..

Çikolatalı Tart Kek Tarifi Tart Kek Nasıl Yapılır 05:33

Çikolatalı Tart Kek Tarifi Tart Kek Nasıl Yapılır

2 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardadağı sıvıyağı 1 çay bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 2 çorba kaşığı kakao 1,5 su bardağı un Çikolata Ganajı için 1 su bardağı krema 200 gr bit..

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
En Kolay Pasta Tarifi  Pişirilmeden Yapılabilecek En Kolay Pasta Nasıl Yapılır 06:19

En Kolay Pasta Tarifi Pişirilmeden Yapılabilecek En Kolay Pasta Nasıl

En kolay pasta tarifi için malzemeler 2 paket krema 1 paket kremşanti (eğer çok katı bir kıvam istiyorsanız iki paket kullanın) Bir paket mascarpone (250 gr veya labne peyniri kullanabilirsiniz) Yarım çay bardağı toz şek..

Muhteşem Hamuruyla Sucuklu Pizza Nasıl Yapılır Kenarı Dolgulu Pizza Tarifi 09:39

Muhteşem Hamuruyla Sucuklu Pizza Nasıl Yapılır Kenarı Dolgulu Pizza Ta

1 su bardağından bir parmak eksik süt 1 su bardağından bir parmak eksik ılık su Yarım çay bardağı kadar sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 çorba kaşığı tuz 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta A..

Cevizli Kolay Baklava Tarifi 06:24

Cevizli Kolay Baklava Tarifi

Malzemeler: . 18 adet hazır baklava yufkası, . 3 su bardağı çekilmiş ceviz, . 200 g tereyağ (eritilmiş halde 1,5 su bardağı), Şerbeti için; . 3 su bardağı şeker, . 3 su bardağı su, . 1 ince dilim limon. Birçoğumuz fa..

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler : 250g tel kadayıf 1 su bardağı ceviz 100g tereyağ Şerbeti için; 1.5 su bardağı şeker 2 su bardağı su Yarım dilim limon Ramazan geliyor, iftara ne pişirmeli, sahurda ne yemeli derken neredeyse bitirdik Rama..

El Açması İçli Kete Tarifi Açma Kete Nasıl Yapılır  Kete Tarifi 10:02

El Açması İçli Kete Tarifi Açma Kete Nasıl Yapılır Kete Tarifi

1 su bardağı ılık süt 1 adet yumurta yarım çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı ılık su Yarım paket yaşmaya Bir çay kaşığı limon suyu 2 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz Alabildiği kadar..

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi 04:47

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı Pirinç, 1 Türk kahvesi fncanı Şehriye, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Şehriyeli Pirinç pilavını sade pilavdan daha çok severim. Annemin pil..

Puding Dolgulu Kek Tarifi  Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır 06:02

Puding Dolgulu Kek Tarifi Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır

3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 2,5 su bardağı un 2 çorba kaşığıkakao 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin Üzeri için 2 paket puding ( ben çilekli puding kull..

Güllaç Tarifi 04:46

Güllaç Tarifi

Malzemeler: 300 g güllaç yaprağı, 2 lt süt, 2 su bardağı şeker, 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, 1/2 su bardağı iri çekilmiş kabuksuz badem, 2 yemek kaşığı gül suyu, 1 çay kaşığı vanilya, Üzerini süslemek için antep fı..

Ramazan Pidesi 06:20

Ramazan Pidesi

Malzemeler: 3 su bardağı un, 1/2 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 2 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 tatlı kaşığı tuz, 2 tatlı kaşığı şeker, Susam, Çörekotu, 1 yumurta sarısı. Ramazan geldi h..

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi 02:52

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 500 gr kırmızı erik, 250 gr vişne, 2 su bardağı şeker, 1 kabuk tarçın, 4-5 adet karanfil, 1 silme çay kaşığı yenibahar, 1 silme çay kaşığı zencefil, Yaz mevsimindeki Ramazanların verdiği en büyük sıkıntı açl..

Şekerpare Tarifi 05:20

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER ŞERBETİ İÇİN 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su Yarım limon HAMURU İÇİN 3 su bardağı un 2 yumurta 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket vanilya 1 çay bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu Kavrulmuş fındık YAPI..

Bu Tarif Kaçmaz Çikolatalı Yumuşak Kurabiye (Amerikan Kurabiyesi) 05:32

Bu Tarif Kaçmaz Çikolatalı Yumuşak Kurabiye (Amerikan Kurabiyesi)

Malzemeler: 125gr. oda ısısında tereyağı 1 su bardağından 2 yemek kaşığı az tozşeker 2 yemek kaşığı pekmez (veya yarı yarıya esmer ve toz şeker kullanın ) 1 yumurta 1 silme çay kaşığı karbonat +1 tatlı kaşığı kaynar su 1..

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

İstiridye  Tatlısı  06:02

İstiridye Tatlısı

Cevizli istiridye tatlısı Malzemeler Şurup için 4 su bardağı toz şeker 4,5 su bardağı su Çeyrek limon Hamur için ; 250 gr tereyağ 2 yumurta 3 yemek kaşığı tahin 1 su bardağı irmik ( 200 ml ) 1 su bardağı dövülmüş ce..

Burgu Baklava Tarifi 10:57

Burgu Baklava Tarifi

Burgu baklava Hamuru için 1yemek kaşığı tereyağı 1yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı sirke 1,5 çay bardağı su 4 veya 5 su bardağı arası un Şerbet 3,5 su bardağı su 3 su bardağı seker ..

 Tavuk Dolması Tarifi 06:48

Tavuk Dolması Tarifi

Tavuk dolması Malzemeler Kişi adedine göre tavuk göğsü fileto Pilav için 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 kuru soğan 1 su bardağı yıkanmış pirinç 1 yemek kaşığı tereyağı Tuz, toz şeker, karabiber, kimyon, yenibahar,tarçın, ..