#Ahuzar kalanın ardından ekerler küncü müzik dinle

Söz | 76.Bölüm 2:18:15

Söz | 76.Bölüm

Baskın yapılan hücre evinde karşısında Yavuz’u(Tolga Sarıtaş) bulan Derya(Deniz Baysal) bunca zamandır duyduğu tüm şüphelerde haklı çıkmanın hayal kırıklığını yaşıyordur. Büyük bir hesaplaşma içine giren Derya ve Yavuz a..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 179 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 78.Bölüm 2:16:15

Söz | 78.Bölüm

Derya’nın (Deniz Baysal) vurulmasının ardından Yavuz (Tolga Sarıtaş) için zamana karşı bir yarış başlar. Derya’yı kaybetmek istemeyen Yavuz son sürat onu hastaneye yetiştirmeye çalışır.nMayına basan Aşık’ı (Doğukan Pola..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 81.Bölüm 2:19:14

Söz | 81.Bölüm

İstanbul’u bekleyen büyük tehlikenin gerçekleşmesini engellemek için Tim ve Yavuz (Tolga Sarıtaş) iki koldan cansiperane bir şekilde zamana karşı zorlu bir mücadeleye girişirler.nTim şehirdeki diğer saldırganların peşind..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bendeniz - O Biliyor 04:05

Bendeniz - O Biliyor

Sen koca dünya sanma Buluşuruz bir anda Belki çarşı pazarda Bak ateşim başında yar Saklayamazsın benden Ne işler çevirdiysen Sonunda ellerin Sonunda dillerin Sonunda yüreğin yanacak Ardından gözlerin Emanet sözlerin Y..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası 03:10

Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası

Hacıoğlu Rusya'daki Sarrac ve Hafter arasındaki görüşmelere ilişkin programı Rus tarafının da tam olarak bilmediğini belirtirken, ikilinin Moskova'da nasıl bir atmosferde bir araya geleceklerini programın gidişatının bel..

والدة القتيل تذكر دلائل لبراءة ابنها و نانسي عجرم تعرض تبني الاطفال. و فادي هاشم للتحقيق من جديد. -  Nensi Acram şimdi de çocukları evlat edinmeyi teklif ediyor 09:59

والدة القتيل تذكر دلائل لبراءة ابنها و نانسي عجرم تعرض تبني الاطفال. و

Kurbanın annesi oğlunun masum olduğuna dair kanıtları hatırlıyor ve Nancy Ajram çocukları evlat edinmeyi teklif ediyor. Ve Fadi Haşem yeniden araştırma yapacak. ام القتيل تذكر دلائل لبراءة ابنها ونانسي عجرم تعرض تبني الا..

Zodyak Kıyametin İşaretleri - Zodiac: Signs of the Apocalypse 1:29:47

Zodyak Kıyametin İşaretleri - Zodiac: Signs of the Apocalypse

_TÜRKÇE_DUBLAJ_Full_İzle_-_Muhteşem_Bilim_Kurgu,_Macera,_Aksiyon_Filmi(360p) Güzel bir film, İnsanoğlu büyük bir sınavdan daha geçecektir. Yapılan araştırmalar uzaydaki çalışmalar büyük bir gezegenin güneşe çarpacağını v..

AVMDE BEN GEYİM DİYE BAĞIRDIK! DÜNYANIN EN EĞLENCELİ VİDEOSU 2 w/MUSTAFA AK 22:18

AVMDE BEN GEYİM DİYE BAĞIRDIK! DÜNYANIN EN EĞLENCELİ VİDEOSU 2 w/MUSTA

► Selamlar arkadaşlar! Uzun zaman sonra sizlerle 1.5 yıl önce Enver ile çektiğim dünyanın en eğlenceli videosu'nun 2.cisini paylaşıyorum! Hem de bu kez Mustafa Ak ile. AVM'nin eğlence merkezini birbirine kattık. Biz çeke..

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla göstericileri vurmaya çalıştı! 00:36

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla gösterici

ABD'nin Minneapolis eyaletinde siyahi George Floyd’un polis tarafından boğularak öldürülmesine tepkiler tüm eyaletlere yayılıyor. ABD'de bir adamın göstericilere ok ve yayla saldırmaya çalıştığı görüntüler sosyal medyada..

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı 06:54

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ara verilen davetli nikahlara bugün yeniden başlandı. Salon kapasitesinin yarısı kadar davetli kabul edilecek olan nikahlarda sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanacak. Normalleşme süre..

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi 05:28

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi

Isparta'da sokağa maskesiz çıkan 10 kişiye 900'er TL ceza uygulandı. Maskesiz yakalanan ve üzerinden kimlik çıkmayan bir genç polise soyadını bilmediğini söyledi. Polisin babasına ulaştığı gencin kimliği öğrenilerek para..

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı 01:54

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı

Mersin'in Mut ilçesinde askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Mut Devlet Hastanesi önündeki törene, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Ku..

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yarattı 01:59

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yara

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yarattı Türkiye'nin hamlesi sonrası Yunanistan Ordusu alarma geçti, Miçotakis telefona sarıldı Akdeniz'de sismik arama yapmaya hazırlanan Oruç Reis gemisi..

Şırnak'ta Saman Hasadı Başladı 03:02

Şırnak'ta Saman Hasadı Başladı

Şırnak’ta bulunan yaylalarda ekinlerin biçilmesinin ardından saman hasadı başladı. Çiftçiler, Beytüşşebap ilçesindeki 2 bin 625 rakımlı Yeşilöz köyü Faraşin Yaylasında saman ve ot toplamaya devam ediyor. Biçilen samanla..

İnsanlık ölmemiş...Temizlik işçisi, çöpte bulduğu yüklü parayı polise teslim etti 02:22

İnsanlık ölmemiş...Temizlik işçisi, çöpte bulduğu yüklü parayı polise

Osmangazi Belediyesi'nde çalışan 57 yaşındaki Habib Çaylı, temizlik yaptığı esnada bir çöp konteynerinin yakınında poşet olduğunu fark etti. Poşetin içinde para olduğunu gören Çaylı, durumu amirine bildirdi. Çaylı, olay ..

Sinop’ta su samuru kameraya böyle yansıdı 01:25

Sinop’ta su samuru kameraya böyle yansıdı

Sinop'ta nesli tükenme tehlikesi altında olan su samurları, denizde cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Sinop kent merkezindeki Kurt Kuyusu mevkisinde arkadaşlarıyla birlikte denize giden Ersin Muhammed Karaman, (35) ..

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı 07:05

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı

Şanlıurfa’da, domates ve biber hasadının başlamasıyla birlikte salça yapmak isteyenler, sıkma tesislerinin yolunu tuttu. Günde 10 ile 15 ton arasında domates ve biberi salça yapmaya hazır hale getirdiklerini aktaran işle..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de 02:23

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de

ABD füze destroyerinin dün akşam Karadeniz'e açılmasının ardından sabah saatlerinde İngiliz Kraliyet Donanma gemisi Karadeniz'e açılmıştı. ABD Donanmasının hızlı ikmal gemisi de Karadeniz'e gitmek için Türk boğazlarından..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta 05:14

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Karacaören köyünde, Osmanlı padişahlarından Sultan 2'nci Abdülhamid tarafından yaptırılan Sıbyan Mektebi zamana meydan okuyor. Tarihi mektep, bugünlerde ise müze ve köy konağı olarak kulla..

6 bin tonluk iki gemi, 1600 araç lastiği kullanılarak suya indirildi 06:12

6 bin tonluk iki gemi, 1600 araç lastiği kullanılarak suya indirildi

Yalova'nın Altınova ilçesinde Norveçli bir firma için üretilen her biri 6 bin 200 ton ağırlığındaki iki yolcu gemisi, 1600 araç lastiği üzerinde 4 günlük çalışmayla suya indirildi. Tersan Tersanesi, Norveçli firmayla an..

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı 14:54

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı

BAYKAR tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye’nin ilk uçan arabası CEZERİ, ilk uçuş testlerini başarıyla tamamladı. Türk mühendislerinin tasarlayıp ürettiği, 230 kilogramlık ön prototip uçuş testlerinde 10..

Sepetli motosikletle tehlikeli yolculuk kameraya böyle yansıdı 00:33

Sepetli motosikletle tehlikeli yolculuk kameraya böyle yansıdı

Antalya'da, sepetli motosiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu, arkasında giden başka sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Antalya'da çekildiği belirtilen görüntülerde; plakası olmayan, 3 tekerlekli ve..

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Memnun Etti 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Mem

Elazığ’da hak sahibi depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı konut fiyatlarından memnun kalırken, devam eden inşaatların bir an önce tamamlanmasını talep etti. 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depr..