#Ahuzar kalanın ardından ekerler küncü müzik dinle

Fenalaşan Otobüs Şoförü Kamerada 02:13

Fenalaşan Otobüs Şoförü Kamerada

Antalya'da seyir halindeki özel halk otobüsünün fenalaşan sürücüsünü bir yolcunun Sen başarırsın güzel kardeşim diyerek sakinleştirmesi ve o anlarda yaşananlar aracın güvenlik kamerasına yansıdı. Ambulansla özel hastan..

Hakemin Skandal Kararıyla Dünya Kupasına Gittiler! 00:52

Hakemin Skandal Kararıyla Dünya Kupasına Gittiler!

Dünya Kupası Kuzey Amerika Elemeleri sona erdi. Son maçların ardından Meksika, Kosta Rika ve Panama Dünya Kupası vizesi alırken, ABD turnuva dışında kaldı. Tarihinde ilk kez Dünya Kupası bileti alan Panama'nın Kosta Rika..

Önce Sevdi, Sonra Çaldı 01:01

Önce Sevdi, Sonra Çaldı

İstanbul Fatih'te bir petshop'un önünde bağlı bulunan 'Pitbull' cinsi köpeğe sevme bahanesiyle yaklaşan hırsız, ardından köpeği çalarak kayıplara karıştı...

Kırmızı Işıkta Geçen Otomobil Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi 00:44

Kırmızı Işıkta Geçen Otomobil Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan otomobil önce bir araca çarptı, ardından kaldırıma çıkarak 2 iş yerine zarar verdi ve park halindeki bir motosikleti altına aldı. Ortalığın savaş alanına döndüğü k..

Yenilmezler  - Ultron Çağı  Karanlık Sırları Olanları Sevmem  03:03

Yenilmezler - Ultron Çağı Karanlık Sırları Olanları Sevmem

İlk filmin başarısının ardından ikinci film için kolları sıvayan Avengers ekibi bu filme bütün kahramanları dahil ediyor; bu kez Thor, Iron Yenilmezler - Ultron Çağı Karanlık Sırları Olanları Sevmem Man, Kaptan Ameri..

  • ANKA tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rumeli Hisarı'nda Yangın 01:13

Rumeli Hisarı'nda Yangın

Rumeli Hisarı'nda Yangın Rumeli Hisarı sahilindeki bir restoranda çıkan yangın söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Rumeli İskelesi'nin yanındaki bir restorantta hizmet vermediği sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenl..

Başbakan  Kaptan Köşkünde 01:24

Başbakan Kaptan Köşkünde

Yalova'daki programının ardından feribot ile Yenikapı'ya gelen Başbakan Binali Yıldırım, yabancı uyruklu bir vatandaş ile sohbet etti. Daha sonra kaptan köşküne çıkan Başbakan Yıldırım, burada bilgiler aldı. Başbakan Bin..

PSG Son Nefeste Kazandı 02:57

PSG Son Nefeste Kazandı

Dijon-Paris Saint-Germain maçının son anları müthiş bir mücadeleye sahne oldu. PSG, 1-0 önde götürüp bir çok da gol kaçırdığı maçın 89. dakikasında kalesinde beraberlik golünü görürken, 90+2'de Thomas Meunier ile tekra..

Ikby Bayrağı İndirildi 00:10

Ikby Bayrağı İndirildi

Kerkük'ün güneyindeki Tuzhurmatu ilçesinde Peşmerge ve Türkmen Haşdi Şabi güçleri arasında çatışma çıktı. Irak güçleri de Tuzhurmatu'ya konuşlanmış durumda...Irak Ordusu'nun Kerkük'ün güneyindeki Tuzhurmatu ve Beşir kasa..

Afganistan'da Polis DEAŞ Üyeleriyle Çatıştı 00:58

Afganistan'da Polis DEAŞ Üyeleriyle Çatıştı

DEAŞ mensuplarının, Kunar'ın Şigay bölgesindeki polis karakoluna saldırmasının ardından çatışma çıktı. Çatışmada 14 DEAŞ mensubu öldürüldü, 4 DEAŞ üyesiyle 2 polis yaralandı. Bölgede DEAŞ'a destek verdiği gerekçesiyle 20..

O Ses Türkiye-Yarışmacı Şeyma Subaşı'ya Altın Taktı 01:38

O Ses Türkiye-Yarışmacı Şeyma Subaşı'ya Altın Taktı

O Ses Türkiye'ye katılan Çağrı Oyguç, performansının ardından Acun Ilıcalı'ya bir düğün hediyesi vermek istediğini söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaleci Bu Pozisyonda Hayatını Kaybetti! 01:21

Kaleci Bu Pozisyonda Hayatını Kaybetti!

Endonezya Ligi'nde oynanan Persela Lamongan - Semen Padang maçında futbol dünyasını sarsan bir olay yaşandı. Persela kalecisi Choirul Huda, bir pozisyonda takım arkadaşı Ramon Rodrigues ve Pedang oyuncusu Marcel Sacramen..

İlhan Mansız, Vodafone Park'ta Gözyaşlarına Hakim Olamadı 00:44

İlhan Mansız, Vodafone Park'ta Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beşiktaş'ın eski mili yıldızı İlhan Mansız, BJK TV'nin konuğu olarak Vodafone Park'ı gezdi. İlhan Mansız'ın röportajı sırasında duygusal anlar yaşandı. Mansız, Beşiktaş taraftarı için söylediği duygusal sözlerin ardından..

Kaçan Peşmergelere Ait Bölgelere Irak Güçleri Girdi 00:41

Kaçan Peşmergelere Ait Bölgelere Irak Güçleri Girdi

Irak'ın Kerkük kentindeki Peşmergelerin çekilmesinin ardından Irak güvenlik güçleri birçok stratejik bölgede kontrolü sağladı. Ancak kentte dumanlar yükselmeye başladı. Vatandaşlar tarafından devrilen tanklar, taşa tutul..

O Ses Turkiye-Hadise Onu Takımında Görmeyi Çok İstedi 03:47

O Ses Turkiye-Hadise Onu Takımında Görmeyi Çok İstedi

Çağrı Oyguç'un performansının ardından yorumlarda bulunan Hadise, Çağrı'ya Murat Boz şarkılarının daha çok yakışabileceğini söyledi. Yarışmacıdan performansını yeniden dinlemek isteyen Hadise ikna oldu. Daha sonra Çağrı'..

  • ANKA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe'yi Irkçılıkla Suçladılar! Ortalık Çok Karışacak 10:34

Yıldız Tilbe'yi Irkçılıkla Suçladılar! Ortalık Çok Karışacak

Tv 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi Yıldız Tilbenin bir yarışmacı için sarfettiği Türk olduğunu bilseydim, dönerdim açıkalamasının ardından ortalık fena karıştı...

  • ANKA tarafından
  • 543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşini Son Yolculuğuna Komando Kıyafetiyle Uğurladı 01:11

Eşini Son Yolculuğuna Komando Kıyafetiyle Uğurladı

Hakkari'nin ve Çukurca ilçesinin Irak sınırında askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesinin ardından çıkan çatışma sonucu şehit düşen İlhan Sezer son yolculuğuna uğurlandı...

Suriye Sınırında Silah Sesleri 01:15

Suriye Sınırında Silah Sesleri

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu olan Suriye'nin Rasulayn ilçesinde akşam saatlerinde duyulan silah sesleri ilçede tedirginliğe neden oldu. Rasulayn'da akşam saatlerinde terör örgütü PYD tarafından uzun ..

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı! 00:39

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı!

Irak merkezi hükümetine bağlı güçlerin Kerkük kentinin tamamında kontrolü sağlamasının ardından tedirgin olan Peşmerge güçlerinin, Erbil'den yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan kontrol noktalarında mevzilerini güçlen..

Başbakan Yıldırım-Kılıçdaroğlu Görüşmesi Sona Erdi 01:17

Başbakan Yıldırım-Kılıçdaroğlu Görüşmesi Sona Erdi

Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi sona erdi. Görüşmenin ardından Yıldırım ve Kılıçdaroğlu açıklama yaptı...

Minderden Kaçan Biz Olmayacağız 00:34

Minderden Kaçan Biz Olmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi...

Somali Teröre Karşı Birlik Oldu 00:42

Somali Teröre Karşı Birlik Oldu

Somali'de yaşanan terör saldırısının ardından başkent Mogadişu'da oynanan bir futbol maçında Somalililer birlik ve beraberlik görüntüsü sergiledi. Somali tarihinin en kanlı saldırısında 300 kişi hayatını kaybetmişti...

Gran Turismo Sport  Opening Trailer  PS4 03:04

Gran Turismo Sport Opening Trailer PS4

Although it remains in the background after a little Forza, Gran Turismo sport racing game with a renewed identity PS4 to make the most solid of everything. As usual, which will be presented to us by polyphony digital Gr..

  • BETA tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatay'da Sahil Güvenlik Bölgesine Teröristlerden Saldırı 01:46

Hatay'da Sahil Güvenlik Bölgesine Teröristlerden Saldırı

Hatay Valiliği, Samandağ ilçesinde Sahil Güvenlik karakoluna bölücü terör örgütü mensubu oldukları değerlendirilen şahıs veya şahıslarca taciz ateşi açılmasının ardından çıkan çatışmada 1 güvenlik görevlisinin yaralandığ..

Kerem'den Çarpıcı Sözler  Şimdi mi Akıllarına Geldim 01:03

Kerem'den Çarpıcı Sözler Şimdi mi Akıllarına Geldim

Hoffenheim'ın dün akşam Medipol Başakşehir'i 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Hoffenheim forması giyen Türk asıllı futbolcu Kerem Demirbay beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu...

Star Wars Battlefront 2 Single Player Trailer 01:50

Star Wars Battlefront 2 Single Player Trailer

Ignite the inferno and burn the Rebellion to the ground in Star Wars Battlefront 2's single-player campaign. Take on the role of Commander Iden Versio in a story following the destruction of the Death Star II and the dea..

  • BETA tarafından
  • 560 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Gazeteciler Kerkük'te Çatışmanın Ortasında Kaldı! 01:08

Türk Gazeteciler Kerkük'te Çatışmanın Ortasında Kaldı!

Irak güvenlik güçlerinin Kerkük'ün Altunköprü kasabasında kontrolü sağlamasının ardından Peşmergelerin konuşlandığı mevzilere yaklaşmasıyla çatışma başladı. Şiddetli çatışmadan çıkan şarapnel parçaları, askeri hareketlil..

Sokak Ortasında Korkunç Cinayet Sopayla Vura Vura Öldürdü! 00:21

Sokak Ortasında Korkunç Cinayet Sopayla Vura Vura Öldürdü!

Korkunç olay Brezilya'da meydana geldi. Bir adam, üvey babasını sokak ortasında darp etmeye başladı. Yere düşen adamın kafasına defalarca sopayla vuran öfkeli adam adam ardından koşarak olay yerinden kaçtı. Onlarca kişin..

Traktör Kadını Böyle Ezdi 01:00

Traktör Kadını Böyle Ezdi

Yolda yürüyen kadını ezen vicdansız traktör şoförü arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı. Görüntülerde bir kadın yolda yürürken görülüyor. Daha sonra birden ana yola dalan bir traktör yolun karşısına geçmeye çal..

Bursa Belediye Başkanı İstifa Etmedi 00:48

Bursa Belediye Başkanı İstifa Etmedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği belediye başkanlarını açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bosna Hersek’ten döndü. Bosna dönüşünde kendisini..