#Ahuzar kalanın ardından ekerler küncü müzik dinle

AB Türkiye Fonlarında Kesintiye Gidiyor 01:11

AB Türkiye Fonlarında Kesintiye Gidiyor

Avrupa Birliği Devlet Liderleri Zirvesi'nin ana gündem maddelerinden biri de Türkiye oldu. AB katılım müzakeresinde olan ülkelere çeşitli fonlar sağlıyor ancak son dönemde yaşanan gelişmelerin ardından Türkiye'nin fonlar..

Valencia Eski Günlerindeki Gibi 4-0 Özet 03:18

Valencia Eski Günlerindeki Gibi 4-0 Özet

Valencia'nın LaLiga'daki müthiş gidişi sürüyor... Sevilla'yı konuk eden Yarasalar rakibini 4-0 mağlup ederek üst üste 5. galibiyetini aldı... Valencia'ya galibiyet gollerini getiren isimler Gonçalo Guedes (2), Simone Za..

Gaspçılar Neye Uğradığını Şaşırdı 00:37

Gaspçılar Neye Uğradığını Şaşırdı

Şili'de meydana gelen olayda, bir otomobildeki 4 gaspçı, arabasına binen adamı gözüne kestiriyor. Adamı darp eden saldırganlar ardından adamın arabasını çalmaya çalışıyor. Gaspçıların saldırısına uğrayan adamın yardımına..

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Görevinden İstifa Etti 01:17

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Görevinden İstifa Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği belediye başkanlarını açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe görevinden istifa etti...

Ece Erken, Nazım Torbaoğlu'yla Aşk Yaşıyor mu İlk Kez Konuştu 02:12

Ece Erken, Nazım Torbaoğlu'yla Aşk Yaşıyor mu İlk Kez Konuştu

Ece Erken, daha önce aşk yaşadığı Nazım Torbaoğlu'nun evli olduğunun ortaya çıkmasının ardından ilşkisini bitirmişti.Ece Erken Aşk Yaşıyor mu İlk Kez Konuştu....

  • ANKA tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küçükçekmece'de Bir Aileyi Evinde Ziyaret Etti 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küçükçekmece'de Bir Aileyi Evinde Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki programının ardından Küçükçekmece'de bir aileyi evinde ziyaret etti...

İşçiler Ayının Hayatını Kurtardı 01:00

İşçiler Ayının Hayatını Kurtardı

Bingöl'de doğada yiyecek bulmakta güçlük çeken ayı, yiyecek bulmak için ilçenin çöplüğüne indi. Burada bulduğu tenekeye kafasını sokarak yiyecek arayan ayının başı, teneke kutuya sıkıştı. Kiğı Barajı'nda çalışan işçiler,..

Kısasa Kısas! Türkiye'den Almanya'ya Misilleme 01:46

Kısasa Kısas! Türkiye'den Almanya'ya Misilleme

Türkiye’den Almanya’ya giden yolcuların Münih Havalimanında köpekle aranmasının ardından mütekabiliyet uygulaması kapsamında Almanya’dan Türkiye’ye giriş yapan yolcular Atatürk Havalimanında köpekle arandı...

İstanbul Trafiğinde Yağmur Yoğunluğu 01:03

İstanbul Trafiğinde Yağmur Yoğunluğu

İstanbul'da il genelinde yağış etkili olurken, yağışın iş çıkışı saatine denk gelmesi birçok yerde yoğun trafik oluşturdu. Yağmurun etkisini arttırdığı kent genelinde oluşan yoğun trafik drone ile havadan görüntülendi. M..

Star Wars Battlefront 2  Single Player Trailer PS4 01:38

Star Wars Battlefront 2 Single Player Trailer PS4

Ignite the inferno and burn the Rebellion to the ground in Star Wars Battlefront 2's single-player campaign. Take on the role of Commander Iden Versio in a story following the destruction of the Death Star II and the dea..

  • BETA tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çırağan'da Hatıra Fotoğrafı 00:26

Çırağan'da Hatıra Fotoğrafı

Başbakan Binali Yıldırım, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev'le bir araya geldi. Görüşmenin ardından Yıldırım ve Mirziyoyev, Çırağan Sarayı'nın balkonuna geçti. Yıldırım ve Mirziyoyev, balkondan İstanbul Boğazı'n..

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu 01:28

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 31 kilo 850 gram eroin ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, terör örgütünün finans kaynaklarının kesilmesi ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla Kızıltepe'd..

Makyaj Sanatçısının Muhteşem Eseri 01:12

Makyaj Sanatçısının Muhteşem Eseri

Makyaj sanatçısı Jenny Rapti sosyal medyadaki diğer makyaj sanatçılardan esinlenerek yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından bu muhteşem eseri ortaya çıkartmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dev Maçta Ortalık Karıştı  2 Kırmızı Çıktı GS TS 02:33

Dev Maçta Ortalık Karıştı 2 Kırmızı Çıktı GS TS

Trabzonspor - Galatasaray maçında ilk yarının sonlarında ortalık karıştı! Olcay'ın Ndiaye'ye yaptığı faulle başlayan gerginliğin ardından Olcay Şahan ve Sofiane Feghouli kırmızı kart gördüler...

Merkel Mülteci Ateşiyle Oynuyor 01:56

Merkel Mülteci Ateşiyle Oynuyor

Türkiye'yle Anlaşmanın İptali İçin Atağa Geçti . AB yardımlarının kesilmesinin ardından Merkel şimdi de 2015'te imzalanan 6 milyar euroluk mülteci anlaşmasına gözünü dikti. Merkel, anlaşmanın iptali için diplomatik atağa..

  • PengoTV tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Radara Değil Şoka Girdi 02:01

Radara Değil Şoka Girdi

Adana'da radar uygulamasını görünce direksiyon hakimiyetini kaybedip önce bir minibüse ardından da kaldırıma çarpan kadın sürücü şoka girip, gözyaşlarına boğuldu...

iPhone X Havai Fişek Testi 04:11

iPhone X Havai Fişek Testi

Apple'ın, yeni akıllı telefon modeli iPhone X, satışa çıkmasının ardından ilginç test görüntüleri yayınlanmaya başlamış...

  • JET TV tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendini Zorla Sevdiren Adnan Oktar 00:21

Kendini Zorla Sevdiren Adnan Oktar

Adnan Oktar sohbet programında ki güzel kediciğe iltifatlar yağdırmış ardından kediciğin kendisine karşı duygularını merak etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kediye Elleriyle Su İçiren Minik Çocuk 00:51

Kediye Elleriyle Su İçiren Minik Çocuk

Kediye çeşmeden eliyle su içiren iyi kalpli küçük çocuk izleyenlerin takdirini topladı. Görüntülerde siyah kedi çeşmeden su içmeye çalışıyor. Daha sonra Deniz isimli küçük bir çocuk kedinin yanına gelerek sevmeye başlıyo..

  • PengoTV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkin Koray - Sevince 05:02

Erkin Koray - Sevince

sevince sevince sevince durma durma koş ardından zaman yoktur git aşkı iste ondan sevince tüm insanlar bir başka durma dostum sen de yer ver aşka sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan aşık oldum galiba yavaştan oo ..

  • Aliokan tarafından
  • 1.681 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yenilmezler Ultron Cağı Film İzle 2:21:18

Yenilmezler Ultron Cağı Film İzle

Yenilmezler Ultron Cagi The Avengers: Age of Ultron Özet ve Detaylar İlk filmin başarısının ardından ikinci film için kolları sıvayan Avengers ekibi bu filme bütün kahramanları dahil ediyor; bu kez Thor, Iron Man, Kaptan..

  • Film İzle tarafından
  • 29.977 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

Evkur Yeni Malatyaspor 0-2 M.Başakşehir Maç Özeti 02:57

Evkur Yeni Malatyaspor 0-2 M.Başakşehir Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendi. Galibiyet gollerini; 22. dakikada Adebayor ve 90+4. dakikada Mevlüt Erdinç kaydetti. Bu sonucun ardından Başakşehir, 23 puana..

Hava Harp Okulu'nda Vatandaşlara Ateş Açılması Ve Helikopterin Çıkartılması 03:10

Hava Harp Okulu'nda Vatandaşlara Ateş Açılması Ve Helikopterin Çıkartı

Yeni ortaya çıkan görüntülerde, Yeşilköy Hava Harp Okulu'nda darbecilerin halka ateş açtığı görüntüler, şüphelilerin darbe girişiminde kullandıkları helikopterlerin çıkartılma anları ile darbenin bastırılmasının ardından..

Kimyasal Madde Dolu Antrepoda Patlama 02:58

Kimyasal Madde Dolu Antrepoda Patlama

Kocaeli'nde kimyasal madde dolu antrepoda tank patlaması meydana geldi. Alevlerin yükseldiği bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Dilovası ilçesinde bulunan kimyasal ürünlerin depolandığı antrepodaki bir tankta ..

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması 01:36

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Musul operasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada Türkiye bu harekatın içerisinde na..

Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı 01:00

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı

Mersin’de polise silahlı saldırı: 2’si polis 3 yaralı Mersin’de durdurulan şüpheli araçta kimlik kontrolü yapan sivil polislerin üzerine ateş açıldı. Olayda 2’si polis 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, polis hab..

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu 00:42

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu Musul’un IŞİD’ten geri alınmasına yönelik askeri operasyonun başlamasının ardından, Türk Hava Yolları Erbil ve Bağdat’a yaptığı seferlerinin geçici olarak iptalinden s..

Burçi̇n Terzi̇oğlu İlker Kaleli̇ Aşkında Son Durum Ne 01:24

Burçi̇n Terzi̇oğlu İlker Kaleli̇ Aşkında Son Durum Ne

Burçin Terzioğlu bugün alışveriş yaparken kameralar tarafından görüntülendi. Uzun zamandır ekranlarda olmayan Burçin Terzioğlu yeni projeleri okuduğunu belirtirken “İçime sinen bir proje olursa ekranlara döneceğim ama 3..

  • BETA tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce