#Ahuzar kalanın ardından ekerler küncü müzik dinle

Ünlüler Hangi Fiziksel Özelliklerini Beğeniyor 10 Aralık 2017 16:17

Ünlüler Hangi Fiziksel Özelliklerini Beğeniyor 10 Aralık 2017

Editörler, Ünlülerin kendilerinde en beğenmediği halleri araştırmasının ardından en beğendikleri fiziksel özelliklerini araştırdı ....

  • BETA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gryffindor Makyajı  Gryffindor Makeup Tutorial 09:39

Gryffindor Makyajı Gryffindor Makeup Tutorial

Cadılar bayramına özel Harry Potter binalarının makyajlarına devam ediyorum. Ravenclaw ve Hufflepuff'ın ardından Gryffindor makyajı sizlerle. Tahmin edebileceğiniz gibi en güzelini en sona bıraktım ????..

Türkiye'nin Ağladığı Esila Babasına Kavuştu 06:29

Türkiye'nin Ağladığı Esila Babasına Kavuştu

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde evine yerleştirdiği gizli kamera sayesinde eşinin 2 yaşındaki kızını darp ettiğini ortaya çıkartan 29 yaşındaki Erdem Tülübaş, mahkemenin velayetin babaya verilmesi kararının ardından kızı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Kadın Yolcunun Taraftarları Görünce Coşması 00:32

Kadın Yolcunun Taraftarları Görünce Coşması

TFF 1.Ligde cumartesi günü oynanan Gazişehir Gaziantep Ankaragücü maçının ardından dönüş uçağı bekleyen sarı lacivertli taraftarlar ile karşılaşan bir yolcu havaalanında çok güzel görüntülere imza attı..

  • JET TV tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Giresun'da Fareyi Tekmeyle Kovalayan Dede 00:18

Giresun'da Fareyi Tekmeyle Kovalayan Dede

Ankara Kızılay’daki havadaki balona rövaşata atmaya çalışıp başarılı olamayan adamın görüntülerinin ardından bu kez de Giresun’da Fareyi tekmeyle kovalayan dede görüntüleri sosyal medyada gündem oldu..

  • JET TV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi 03:53

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi Kerkük'te DEAŞ'ın saldırısı sonucu yaralandığı öğrenilen 11 Peşmerge Elazığ'a getirilerek hastanede tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, DEAŞ'ın Kerkü..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki 01:49

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki Adıyaman'da, Diyarbakır Büyükşehir Eşbaşkanlarının gözaltına alınmasıyla ilgili basın açıklaması yapan HDP'lilere vatandaşlardan tepki geldi. Adıyama..

Cerablus Terörün İzlerini Siliyor 01:14

Cerablus Terörün İzlerini Siliyor

50 binden fazla olan nüfusu terör örgütü döneminde 7-8 bine kadar gerileyen Cerablus, Fırat Kalkanı Harekatı'nın hemen ardından adeta küllerinden doğdu...

Kudüs Zirvesi Sonrası Erdoğan'dan Tarihi Konuşma 01:31

Kudüs Zirvesi Sonrası Erdoğan'dan Tarihi Konuşma

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kudüs Zirvesi'nin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında İslam dünyasına seslendi. Erdoğan, Müslümanlar çaresiz değildir. İman varsa imkan da vardır. Rabbimizin inayetiyle bu mücadelemizi ba..

Rektum Kanseri Nasıl Tedavi Edilir 01:31

Rektum Kanseri Nasıl Tedavi Edilir

Rektum kanserinin tedavisi cerrahidir. Hastaya teşhis konulduktan sonra evrenin adının konması gerekir. Evrenin adı konduktan sonra kemoterapinin uygulanıp, uygulanmayacağı kararlaştırılır. Kemoterapi uygulanacaksa gerek..

  • NABIZ tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minik Elisa Babasına Kavuştu 03:24

Minik Elisa Babasına Kavuştu

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde evine yerleştirdiği gizli kamera sayesinde eşinin 2 yaşındaki kızını darp ettiğini ortaya çıkartan 29 yaşındaki Erdem Tülübaş, mahkemenin velayetin babaya verilmesi kararının ardından kızı..

  • BETA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı 00:58

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı

Kudüs’te ve birçok bölgede Müslümanlar tarafından ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararına ilişkin protestolar devam ediyor. Trump’ın Kudüs kararını protesto eden Filistinli gösterici..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti 01:42

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla devlet erkanının tebriklerini kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında 00:36

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında Belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, tekrar gözaltına alındı Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı 01:01

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı Son dakika gelişmesi... Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı ve eski BDP Batman milletvekili Ayla Akat Ata, çıkarıldığı mahkeme tara..

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 01:32

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi'nde, oy kullanan 891 delegenin 871'inin oyunu alan Temel Karamollaoğlu yeni genel başkan seçildi. ÇOK ÇALIŞACAĞI..

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016) 06:59

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016)

Napoli, bu kez Beşiktaş'tan puanı kopardı : 1-1 Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde iki hafta önce mağlup ettiği Napoli'yi İstanbul'da konuk etti. Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.maçında Vodafone Arena'da Beşiktaş, İtalyan temsil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.385 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Batı Şeria Ve Gazze'deki Protestolarda 4 Kişi Öldü 367 Kişi Yaralandı 00:34

Batı Şeria Ve Gazze'deki Protestolarda 4 Kişi Öldü 367 Kişi Yaralandı

Filistin Sağlık Bakanlığı, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararının ardından Batı Şeria ve Gazze'de devam eden protesto gösterilerinde 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 367 kişinin de yaralandığını açıkladı. Bakanlık, ..

Ödem Atıcı İçecek Tarifi 02:44

Ödem Atıcı İçecek Tarifi

Malzemeler 2 avuç bebek ıspanak 1/2sy bardağı doğranmış mango 1/2 su bardağı su 1 adet orta boy muz 1 su bardağı doğranmış ananas Hazırlanışı Mango, muz ve ananası dilimleyin ve dondurucuya atın. Donan meyveleri Tefal ..

İstanbul'da Sağanak Yağış Etkisini Arttırdı 03:34

İstanbul'da Sağanak Yağış Etkisini Arttırdı

İstanbul'da Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından gün boyu aralıklarla süren yağmur akşam saatlerinde etkisini arttırdı...

Şişli'de Şiddetli Yağmurla Oluşan Çukura 2 Araç Düştü 02:59

Şişli'de Şiddetli Yağmurla Oluşan Çukura 2 Araç Düştü

Şişli’de etkili olan yağmurun ardından derinliği artan çukura yoldan geçen iki otomobil düştü. Çukura düşen bir aracı vatandaşlar kurtarırken bir aracı itfaiye ekipleri kurtardı...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Yavuz Yılmaz'ın Eşi Olacaktı Eski Nişanlısından Duygusal Veda 02:22

Yavuz Yılmaz'ın Eşi Olacaktı Eski Nişanlısından Duygusal Veda

Genç yaşta hayata veda eden Mehmet Yavuz Yılmaz’ın ardından eski nişanlısı Neşe Sapmaz duygusal bir mesaj paylaştı...

  • BETA tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce