#Ahuzar kalanın ardından ekerler küncü müzik dinle

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz 01:14

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz

Doğu Halep’teki sivillerin tahliyesi için varılan anlaşma bir kez daha sekteye uğrama riskiyle karşı karşıya. Anlaşmanın iki ayağından birini oluşturan el-Fua ve Kefraya köylerinin tahliyesi için bu bölgeye gönderilen o..

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia.... 19:18

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia....

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Kayseri’yi ekrana getiriyor. Kayseri’de ilk olarak ilginç bir yemeğin peşine düşen Davetsiz Misafir, dananın kuyruk kısmından yapılan ..

Damla'nın Pota Stratejisi Hakan'ı Şaşırtmış Survivor 8,5 08:30

Damla'nın Pota Stratejisi Hakan'ı Şaşırtmış Survivor 8,5

ilk dokunulmazlık oyununun ardından eleme adayı olan Hakan ve Cumali olmuş, kaybedilen ikinci dokunulmazlık sonrası Damla üçüncü eleme adayı olmuştu...

  • BETA tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumali'den Sonra Survivor Yeniden Başlayacak Survivor 8,5 06:58

Cumali'den Sonra Survivor Yeniden Başlayacak Survivor 8,5

Turabi Çamkıran, Gönüllüler takımından son olarak adaya veda eden isim olan Cumali'nin ardından Survivor'ın yeniden başlayacağını dile getirdi...

  • BETA tarafından
  • 545 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı Türkiye Erken Seçime Gidiyor 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı Türkiye Erken Seçime Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahçeli'nin erken seçim çağrısı üzerine gerçekleşen görüşmenin ardından 24 Haziran'da erken seçim olacağını açıkladı...

Yeni Doğum Yapan Gorilin Yavrusuna Anne Şefkati Gösterdiği Muhteşem Anlar 01:03

Yeni Doğum Yapan Gorilin Yavrusuna Anne Şefkati Gösterdiği Muhteşem An

İnsanın içini ısıtan muhteşem bir ana tanıklık edeceksiniz. Canaya isimli bu goril yeni bir bebek dünyaya getirdi. Doğumun ardından ise yavrusuna ilk öpücüğünü de en güzel şekilde kondurdu,..

  • JET TV tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yozgatsporun Cenazesini Kaldırmak 00:39

Yozgatsporun Cenazesini Kaldırmak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Yozgatspor'un 'Cadde' grubu taraftarları, kötü gidişatın ardından yönetime mesaj vermek adına Yozgatspor'un gıyabi cenazesini kaldırdılar..

  • JET TV tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Davetsiz Misafir _ Bitlis 1:20:14

Davetsiz Misafir _ Bitlis

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, Anadolu’nun birbirinden ilginç hikayelerini, gezilecek eşsiz yerlerini, dillere destan lezzetlerini ve muhteşem türkülerini getirmeye devam ediyo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrasya Tüneli’nden Böyle Geçti 00:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrasya Tüneli’nden Böyle Geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Avrasya Tüneli’nden ilk geçişini bir minibüsle yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın tünelden geçtiği o anlar kameralara yansıdı. Cumhurba..

Fransa'da Binlerce Kişi Sokaklara Döküldü 01:12

Fransa'da Binlerce Kişi Sokaklara Döküldü

Fransa'da işçi sendikalarının Mücadele Birliği sloganıyla ülke genelinde grev ve gösteri çağrısının ardından binlerce kişi sokağa indi. Fransa'da bugün, hükümetin yapmayı planladığı özelleştirmeye karşı 10 binlerce ins..

Ünlüler Ümit Karan'ı Özlemiş Bizi Bir Daha Sensiz Bırakma 49. Bölüm Survivor 2018 01:38

Ünlüler Ümit Karan'ı Özlemiş Bizi Bir Daha Sensiz Bırakma 49. Bölüm Su

Bir süre hastanede tedavi gören ve ardından adaya oyunla geri dönen Ümit Karan, ödül oyununda 3'te 3 yapmıştı. Arkadaşları Ümit Karan'ı çok özlemiş...

  • BETA tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakan Fidan’ı Kabul Etti 01:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakan Fidan’ı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı Mabeyn Köşkünde kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nde gerçekleştirilen Boğaziçi Üniversitesi Kandil..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 73.Bölüm _Balıkesir_ 50:42

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 73.Bölüm _Balıkesir_

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla'nın keyifli sunumuyla bu hafta Türkiye'nin en çok adasını bünyesinde barındıran şehri olan Balıkesir'den ekrana geliyor. Davetsiz Misafir Balıkesir'de ilk olarak dillere destan Çavuşoğl..

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Heykelin Tepsisini Kim Çaldıysa Getirsin 01:41

Heykelin Tepsisini Kim Çaldıysa Getirsin

Hatay'da kent merkezindeki “Künefeci Adam” heykelinin elindeki tepsisinin çalınmasının ardından Hataylılar hırsıza tepki gösteriyor. Trajikomik anları izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pompalı Tüfekli Şahsı Bakan Süleyman Soylu İkna Etti 02:50

Pompalı Tüfekli Şahsı Bakan Süleyman Soylu İkna Etti

Trabzon'un Uzunsokak caddesinde elinde pompalı tüfekle bir restorana giren ve etrafa rastgele ateş ederek 1 saat boyunca korku ve paniğe neden olan şahıs ikna edilmesinin ardından eylemine son verdi. Son olarak İçişleri ..

Saplantı Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:09

Saplantı Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Genç bir kadın olan Chloe ilk çocuğunun doğumunun ardından sıkıntılı bir sürece girer. Annesi ile birlikte yaşamaya başlayan Chloe bebeğinin aralıksız ağlaması, artan suçluluk duygusu ile depresyona girer. Bir süre sonra..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Meral Akşener Erken Çark Etti 00:20

Meral Akşener Erken Çark Etti

10 Ocak günü partisini CHP ve HDP ile yan yana getirme çabasını çok çirkin, saygısız ve ayıp bulan Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde yapılan vekil transferinin ardından bugün de ittifak detayları için CHP genel Başkanı ..

Merve Aydın'ın Duygusal Anları 54. Bölüm Survivor 2018 02:41

Merve Aydın'ın Duygusal Anları 54. Bölüm Survivor 2018

Merve Aydın Survivor'a veda eden Sahra'nın ardından duygusal anlar yaşadı...

  • BETA tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Damla, Sahra'nın Vedasından Dolayı Üzgün 54. Bölüm Survivor 2018 01:56

Damla, Sahra'nın Vedasından Dolayı Üzgün 54. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'e veda eden Sahra'nın ardından konuşan Gönüllüler takımında Damla, bu durumdan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi...

  • BETA tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Kendilerini Güçlü Sanmaya Devam Etsinler 54. Bölüm Survivor 2018 00:54

'Kendilerini Güçlü Sanmaya Devam Etsinler 54. Bölüm Survivor 2018

Turabi geçtiğimiz hafta kaybedilen oyunların ardından Gönüllüler'in yüksek özgüvenlerini bu hafta aşağı çekeceklerini söyledi..

  • BETA tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çamura Saplanan Kanguruyu Kurtaran Yüreği Güzel Gençler 00:51

Çamura Saplanan Kanguruyu Kurtaran Yüreği Güzel Gençler

Avustralya'da bulunan Agnes Banks bölgesinde çamura saplanan kanguruyu fark eden gençlerin kollarını sıvayarak harekete geçip uzun bir çabanın ardından kanguruyu kurtarmasını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şam’da Sel Felaketi 06:35

Şam’da Sel Felaketi

- Suriye’nin başkenti Şam'da etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle birçok bölgeyi sel bastı. Suriye’nin başkenti Şam’da fırtına yaşandığı, şiddetli yağışların ise su taşkınlarına yol açtığı belirtildi. Uzun yılların ard..

Davetsiz Misafir _ Eskişehir 1:07:11

Davetsiz Misafir _ Eskişehir

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Eskişehir’den ekrana geliyor. Eskişehir’deki yolculuğuna tarihi bir konakla başlayan Davetsiz Misafir, ardından Sivrihisar ilçesine..

Davetsiz Misafir _ Ağrı 1:04:46

Davetsiz Misafir _ Ağrı

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ağrı’yı ekrana getiriyor. Ağrı gezisine Doğu Beyazıt ilçesiyle başlayan Davetsiz Misafir, ilk olarak Doğu Beyazıt’a has sarımsaklı yoğ..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Davetsiz Misafir _ Kilis 1:06:17

Davetsiz Misafir _ Kilis

STV’de, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla ekrana gelen gezi-eğlence programı Davetsiz Misafir bu hafta tarihi höyükleri, kaleleri, camileri ve kebapları ile ünlü Kilis’e gidiyor. Kilis’te ilk olarak adını şehrinden ..