#Ahuzar kalanın ardından ekerler küncü müzik dinle

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu 04:13

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. PLAN HAZIRLAMIŞTIK İyi hazırlandık. Müsabakaya oyuncularım iyi konsantre oldu. Hafta içi analiz toplantısı yaptık rakiple ..

  • Ömer tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti 02:36

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti

Yunanistan sahil güvenliğine ait botlar, Türk kara sularına girdi. Türk Sahil Güvenlik botları, kısa sürede Yunan botlarına müdahale etti. Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar’ın Kardak kayalıklarında yaptığı denetlemelerin ..

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi. 01:03

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi.

Twitter paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan CHP'li meclis üyesi avukat Saliha Sera Kadıgil, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yaptığ..

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor 00:50

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor

Son haftalarda kanlı çatışmalara sahne olan Ukrayna’nın doğusunda gerilim düşmüyor. Ukrayna ordusu sınır hattındaki Avdiivka kasabasını en az 7 askerin ölümüyle sonuçlanan çatışmaların ardından tahliye etmeye hazırlanıy..

İranlı Futbolcu Milad Mohammadi Kendini Rezil Etti 00:50

İranlı Futbolcu Milad Mohammadi Kendini Rezil Etti

2018 FIFA Dünya Kupası B Grubu'nda İran ile İspanya arasında oynanan ve İspanya'nın 1-0 kazandığı maçta ilginç bir olay yaşandı. Karşılaşmanın 90+4. dakikasında taç atışı kullanmak için topu eline alan İranlı futbolcu Mi..

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yarış Sırasında Kaza Yapan Oğlunu Yanan Aracın İçinden Çıkartan Baba 02:07

Yarış Sırasında Kaza Yapan Oğlunu Yanan Aracın İçinden Çıkartan Baba

ABD'de bir yarışta Mike Jones isimli yarışmacı kaza yaptı. Kazanın ardından alev alan aracın içinde sıkışan Mike'ın yardımına ise babası koştu...

  • JET TV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Survivor 2018 104. Bölüm Özeti 19:16

Survivor 2018 104. Bölüm Özeti

Survivor 2018'de Adem ve Nagihan sembol finalinde karşı karşıya geldi. Ardından dokunulmazlık oyununa çıkan yarışmacıların mücadelesi nefes kesti...

  • BETA tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şok Görüntüler: Yüzlerce Kilo Patatesi Yol Kenarına Dökmüşler 00:20

Şok Görüntüler: Yüzlerce Kilo Patatesi Yol Kenarına Dökmüşler

Son dönemde oldukça artan patates ve soğan fiyatlarının ardından kaydedilen bu görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Yol kenarına atılan yüzlerce kilo patates böyle görüntülendi...

Erdoğan'ın Zaferi Katar'ı Sokağa Döktü 00:20

Erdoğan'ın Zaferi Katar'ı Sokağa Döktü

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Katar'da büyük bir coşku yaşandı. Sokaklara dökülen vatandaşlar Katar ve Türk bayrakları açarak Erdoğan'ın zaferini kutladı...

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor 01:48

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor

Romanya’da 1989 devriminden bu yanaki en büyük protesto gösterileri gerçekleşiyor. Hükümetin binlerce kişinin affını ve ceza kanununda bazı değişiklikleri öngören tasarısını meclisin onaylamasının ardından ülke çapında 1..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Açıklama 03:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Açıklama

Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından Huber Köşkü'nde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seçimlerin gayriresmi sonuçları belli oldu. Buna göre milletimiz şahsımıza cumhurbaşkanlığı vazifesini ve yürütme görevini ..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

Afrin'de Seçim Kutlaması 00:41

Afrin'de Seçim Kutlaması

Türkiye'deki Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde sonuçların belli olmasının ardından Afrin'de kutlama yapıldı...

'Seçimin En Büyük Kaybedeni CHP' 13:32

'Seçimin En Büyük Kaybedeni CHP'

İbrahim Karagül, seçim sonuçlarının ardından yaptığı ilk analizde CHP ile Meral Akşener'in büyük kaybına dikkat çekerek “Seçimin en büyük kaybedeni CHP oldu. CHP'liler, HDP'ye barajı geçirttiler. Meral Akşener balonu efs..

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı 00:56

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı

Erzincan'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapmasında yargılanan polis memuru, Samsun'da SEGBİS ile katıldığı duruşmada tutuklanarak cezaevine gönderildi Erzincan Ağır Ceza Ma..

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ İzmir - Bergama[1] 57:08

Maceracı _ İzmir - Bergama[1]

Murat Yeni’nin sunduğu, Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı Programı’nın yeni bölümü olan İzmir Bergama Bölüm'ünde neler olacak? Maceracı Programı İzmir Bergama Bölümü yeni fragman izle… Yıllardır Anadolu’nun..

Maceracı _ Ağrı 1:11:50

Maceracı _ Ağrı

Maceracı Doğu’nun Efsanelerle Dolu Kenti Ağrı’da Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, kentleşmenin örnek yüzü, doğanın kültürle buluştuğu Ağrı’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Murat Yeni..

Ak Parti Genel Merkezinde Seçim Zaferi Kutlanıyor 01:30

Ak Parti Genel Merkezinde Seçim Zaferi Kutlanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran seçim zaferinin ardından, bu gece AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşmasını yapacak...

Belçika'da Seçim Kutlaması 00:47

Belçika'da Seçim Kutlaması

Türkiye'deki Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde sonuçların belli olmasının ardından Belçika'nın başkenti Brüksel'de sevinç gösterisi yapıldı...

Filistin, Erdoğan'ın Başkanlığını Böyle Kutladı 01:26

Filistin, Erdoğan'ın Başkanlığını Böyle Kutladı

Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazandığı zafer Filistin'de de coşkuyla karşılandı. Minarelerden Ezanlar okunurken Filistinli halk havai fişeklerle kutlama yaptı...

Eleme Adayları Konseyde Neler Söyledi 107. Bölüm Survivor 2018 07:02

Eleme Adayları Konseyde Neler Söyledi 107. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018' de bireysel olarak oynanan dokunulmazlık oyununun ardından ada konseyinde eleme adayı olan isimler söz aldı.....

  • BETA tarafından
  • 582 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Konseyde Sürpriz Sonuç İşte Üçüncü Ve Dördüncü Eleme Adayı...107. Bölüm Survivor 2018 02:40

Konseyde Sürpriz Sonuç İşte Üçüncü Ve Dördüncü Eleme Adayı...107. Bölü

Survivor 2018 ada konseyinde oylamadan iki ismin çıkmasının ardından sembolü kazanan isimlerin söylemesine gerek kalmadan Damla ve Anıl da eleme adayı oldu.....

  • BETA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı 03:34

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı

Suriye’de Halep’in kuzeydoğusunda yer alan El Bab’ta yoğun çatışmalar yaşanıyor. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordusu, El Bab’ın 2 kilometre doğusunda..

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı 00:41

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı

Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 400 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yakalanan şüphelilerden 60’ının Ankara’da, 46’sının Bursa’da, 30’unun Kon..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi 01:01

Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi

Alman muhafazakar partiler, Başbakan Angela Merkel’in 24 Eylül’de yapılacak seçimde dördüncü kez aday olması üzerinde anlaştı. Hristiyan Demokrat Birliği Başkanı Angela Merkel ve ortağı Hristiyan Sosyal Demokrat Parti B..