#Ahuzar kalanın ardından ekerler küncü müzik dinle

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı 00:46

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı

Ankara’da yürütülen FETÖ/PDY kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan İzmir eski İstihbarat Şube Müdürü, Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi’nde saklandığı evde yakalandı. 17-25 Aralık hükümete kumpas girişiminden s..

Hollanda'ya Kangallı Protesto 00:50

Hollanda'ya Kangallı Protesto

Hollanda'da Türk vatandaşlarına köpeklerle uygulanan şiddetin ardından Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu'na gelen bir gurup kangallı protesto gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'nde bulunan Hollanda Başkonsolosluğu'na gec..

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Sırt Çantasını Taktı Kimse Onu Tanımadı Ünlü Çiftin Yurt Dışı Kaçamağı 02:25

Sırt Çantasını Taktı Kimse Onu Tanımadı Ünlü Çiftin Yurt Dışı Kaçamağı

Gaye Turgut-Deniz Evin çifti, yoğun geçen sezonun ardından yorgunluklarını atmak için tatile çıktı. İlk durak olarak Hollanda’nın Amsterdam kentine giden Evin çifti, Dam Meydanı, Amstel Nehri, Madame Tussauds müzesi v..

  • BETA tarafından
  • 524 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbullu Gelin Kadrosuna Iki Yeni Isim Dahil Oldu Biri Çok Ünlü 02:27

İstanbullu Gelin Kadrosuna Iki Yeni Isim Dahil Oldu Biri Çok Ünlü

Yaz tatilinin bitmesinin ardından yeni sezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in yeni kadrosuna bomba bir isim dahil oluyor...

  • BETA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Dilencinin Mesai Sonrası Arabasına Binip Gitmesi 01:33

Dilencinin Mesai Sonrası Arabasına Binip Gitmesi

Rize'nin Taşlıdere mahallesinde çekildiği belirtilen görüntüde,dilenci camide mesaisini sürdürürken bir vatandaşın aracını çekmesi için uyarmasının ardından aracına binip olay yerini terk ediyor.Dilencinin 30-40 bin lira..

  • JET TV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kazaya Yakıt Tankeri Ve Kamyon Karıştı - 11 Kişi Öldü 00:41

Kazaya Yakıt Tankeri Ve Kamyon Karıştı - 11 Kişi Öldü

Nijerya'nın Gombe-Yola kara yolunda meydana gelen kazada kamyon ile çarpışan yakıt tankerinde patlama meydana geldi, ardından tankerin ve yakıtın dağıldığı kaza alanı alevlere teslim oldu...

İstanbul’un Göbeğinde Aile Boyu Kavga Kamerada 01:17

İstanbul’un Göbeğinde Aile Boyu Kavga Kamerada

Fatih Şehremini'de, trafikte yol verme yüzünde tartıştığı iddia edilen 2 sürücü birbirine girdi. Tekme, tokat ve sopaların havada uçuştuğu kavgada darp edilen adamı bir genç önce tekmeledi ardından da aracın kapısına sık..

Polise Bıçakla Saldıran Gence Tazyikli Suyla Müdahale 00:55

Polise Bıçakla Saldıran Gence Tazyikli Suyla Müdahale

Adana'da kız meselesi yüzünden kendine bıçakla zarar verip, olay yerine gelen polise de bıçakla saldıran genci, önce itfaiye ekipleri tazyikli su ile ardından polis biber gazıyla müdahale edip etkisiz hale getirdi...

Şehit Yüzbaşının Ailesi Kılıçdaroğlu'nun Elini Sıkmadı 00:18

Şehit Yüzbaşının Ailesi Kılıçdaroğlu'nun Elini Sıkmadı

Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Deniz Yüzbaşı Celaleddin Özdemir'in cenazesi, Ankara'da kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa ..

Turgut Bülbüloğlu Trabzon'da Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:21

Turgut Bülbüloğlu Trabzon'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzon'un köklü futbol kulüplerinden İdmangücü'nün eski başkanı Turgut Bülbüloğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cumartesi günü hayatını kaybeden Bülbüloğlu'nun cenazesi bugün Yeşilova Merkez Camii'sinde öğle namazına..

Sancak - Üşüyorum Aldırma 03:07

Sancak - Üşüyorum Aldırma

Hiçbir şey imkansız olmadı senin kadar. Ve ben kimseyi sevmedim senin kadar. Anıların altında çırpındığıma bakma. Aksın damla damla dokunma, dokunma. Yanıyorum ardında, sen kal dememe bakma. Bir tek bendeki sen kalsın, d..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay

zmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oğluyla Kavga Eden Genci Silahla Yaraladı 00:50

Oğluyla Kavga Eden Genci Silahla Yaraladı

Diyarbakır'da bilinmeyen bir sebeple M.S. ile M.B tartıştı. M.S.'nin durumu babasına anlatmasının ardından, ismi öğrenilemeyen baba, eşi ve çocuklarıyla M.B.'nin geç saate ders çalıştığı parka geldi. Tarafların bir araya..

Beyin Yakan Karadenizli Kız Röportajı 01:24

Beyin Yakan Karadenizli Kız Röportajı

YSK'nın kararının ardından İstanbul yeniden seçimlere hazırlanırken, seçmenin tavrı merak konusu olmuş. Sokak röportajında bu konu vatandaşlara sorulmuş. Bir karadenizli kız beyin yakarcasına açıklamalarda bulunmuş...

  • JET TV tarafından
  • 177 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yanici Dayı 00:33

Yanici Dayı

İstanbul Belediye Başkanlığı seçimlerinin tekrarlanacağı kararının ardından sokak röportajında bu durum vatandaşlara sorulmuş. Mikrofon uzatılan bir dayı, yaniden başka bir şey dememiş...

  • JET TV tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ÖSO, DEAŞ’ın Kaçırdığı Yezidi Kız Çocuğunu Kurtardı 00:45

ÖSO, DEAŞ’ın Kaçırdığı Yezidi Kız Çocuğunu Kurtardı

Özgür Suriye Ordusuna bağlı Sultan Murat Tümeni, 6 yıl önce DEAŞ'ın kaçırdığı 13 yaşındaki Yezidi kız çocuğunu kurtardı. Kurtarılan kız çocuğu ailesine teslim edilmesinin ardından Irak'ın Sincar bölgesindeki evine döndü...

Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaptan Fantastik Türkçe Dublaj Hd İzle 1:59:29

Kaptan Fantastik Türkçe Dublaj Hd İzle

Evli çiftler Ben ve Leslie tüm çocuklarıyla beraber şehrin gürültüsünden uzak ormanlık bir alanda yaşamlarını sürdürmektedir. şehirlerden ve insanlıktan uzak, ormanlık bir bölgede yaşamaktadır. Ben, çocuklarının doğada y..

  • Tv Series tarafından
  • 5.288 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017 03:49

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017

Beşiktaş'a evinde soğuk duş! Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı hazırlık maçında Romanya ekibi Astra Giurgiu'ya 3-1 mağlup oldu. Milli arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaş, hazırlık maçında Rumen ekibi Astra Giurgiu ..

15 Milyon Kişi Korku İçerisinde Bekliyor 01:08

15 Milyon Kişi Korku İçerisinde Bekliyor

ABD'de 4 eyaleti vuran 19 hortumun ardından milyonlarca insan sel tehdidiyle karşı karşıya. Yerel medyada yer alan haberlere göre, Oklahoma, Teksas, Missouri ve Arkansas eyaletlerini en az 19 hortumun vurduğu belirtildi...

Bağcılar’da Markette Önce Patlama Sonra Yangın 00:48

Bağcılar’da Markette Önce Patlama Sonra Yangın

Bağcılar'da bir binanın giriş katında bulunan markette henüz belirlenemeyen bir nedenle patlamalar meydana geldi. Çevrede korku ve endişeye yol açan patlamanın ardından çıkan yangın sonucu markette maddi hasar meydana ge..

Otel Camını Silerken Vinç Devrildi- 2 İşçi Öldü 00:51

Otel Camını Silerken Vinç Devrildi- 2 İşçi Öldü

Bursa'da bir otelin camlarını silen 2 işçi, bindikleri sepetli vincin devrilmesi sonucu öldü. Oğuz ve Demir'in cesedi, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi...

Müteahhit Aracını Canlı Yayın Yapan Muhabirin Üzerine Sürdü 02:08

Müteahhit Aracını Canlı Yayın Yapan Muhabirin Üzerine Sürdü

Bahçelievler'de 11 katlı binanın yıkılması ardından yaşananları canlı yayınla izleyicilerine aktarmaya çalışan muhabir ve kameraman, inşaat sahibi olduğu iddia edilen kişilerce engellenmeye çalışıldı. Önce araçlarını muh..

Gupse Özay Kimdir ? 03:47

Gupse Özay Kimdir ?

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin

İzmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kenan Doğulu'dan Şoke Eden Hareket 08:25

Kenan Doğulu'dan Şoke Eden Hareket

Uzun bir süredir eşi Beren Saat ile boşanacağı yönündeki haberlerle gündeme gelen Kenan Doğulu, ailesiyle birlikte bir tatil planı yaptı. 23 Haziran’da yapılacak seçimlerin ardından şarkıcı, annesi ve kız kardeşiyle birl..

  • BETA tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 5 yıl önce