#Ahuzar kalanın ardından ekerler küncü müzik dinle

Katil zanlısı kocanın son isteği şaşırttı 04:14

Katil zanlısı kocanın son isteği şaşırttı

Bursa'da tartıştığı eşini sırtından bıçaklayarak öldürdükten sonra Kütahya'da yakalanan zanlı, Bursa Emniyeti'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Karısını öldürdükten sonra evdeki altın ve paraları alarak k..

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı 01:46

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), 'Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)' soruşturması kapsamında, 107 hakim ve savcıyı meslekten ihraç etti. Son dakika habere göre, ihraç edilen hakim ve savcılar hakkında gözaltı kar..

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı 00:27

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Gaziantep'in sözde Diyanet imamı olduğu iddia edilen şüpheli, Kayseri'de yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şu..

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı 01:49

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve 'ByLock' kullandıkları belirlenen 9 öğretmen tutuklandı. Deniz..

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon 00:25

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında astsubayların da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.Edirne Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, Emn..

Osmanlı Subayı - Fragman 01:53

Osmanlı Subayı - Fragman

Osmanlı Subayı Filmi 19 Mayıs 2017 de Sinemalarda. Özet ve Detaylar I. Dünya Savaşı yıllarında geçen film, idealist bir Amerikalı hemşire ile bir Türk subayının aşkını konu alıyor. Hemşire Lillie,Van'da tanıştığı Osmanl..

  • ANKA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyanet'ten Hac Açıklaması 01:08

Diyanet'ten Hac Açıklaması

Suudi Arabistan koronavirüs nedeniyle bu sene hac ibadetini sadece ülkede yaşayanlarla sınırlı tutacağını açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı harekete geçti. Diyanet, 2020 hac kurasında kesin ka..

Baba-kız birbirine önce başarı diledi, sonra rakip oldu 02:54

Baba-kız birbirine önce başarı diledi, sonra rakip oldu

Türkiye genelinde 2 milyon 437 bin 119 adayın başvurduğu YKS'ye Bursa'da baba ve kızı aynı okulda beraber girerek birbirlerine rakip oldu. Sınavdan önce birbirlerine başarı dileyen baba-kız sınavın ardından da sınavda çı..

Muğla 5,2'lik Depremle Sarsıldı 01:13

Muğla 5,2'lik Depremle Sarsıldı

Muğla’nın Datça ilçesindeki 4,2 büyüklüğündeki depremin ardından Marmaris de 5,2 büyüklüğünde depremle sarsıldı. Çevre illerden de hissedilen depremde can kaybı olmadığı açıklandı...

Kısa Çalışma Ödeneği 1 Ay Daha Uzadı 01:42

Kısa Çalışma Ödeneği 1 Ay Daha Uzadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçti. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında hayata geçirilen kısa çalışma ödeneği sisteminin 1 ay daha uzatıldığı..

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor 01:31

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor Hayatını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenaze namazı öncesi cami avlusu dolup taşarken, ünlü sanatçının eşi Filiz Akgün'ün üzgün ..

  • ANKA tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Talu 02:09

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Tal

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu 01:20

İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu

Yalova'da bir kamyonetin motor bölümünde sıkışan kediyi, itfaiye ekipleri kurtardı.Şehit Ömer Faydalı Caddesi'nde park halindeki 35 DGG 64 plakalı kamyonetin motor kısmından kedi sesi geldiğini fark eden vatandaşlar, dur..

Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı 03:08

Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, otomobile yapılan silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Kale Mahallesi Gerger Caddesi'nde seyir halindeki sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 GU 1975 plakalı otomobile, pl..

Kurban Bayramı'nda Kısıtlama Olacak  Mı- Bakan Koca Açıkladı. 15:39

Kurban Bayramı'nda Kısıtlama Olacak Mı- Bakan Koca Açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu Kurban Bayramı'nda ülke genelinde sokağa çıkma yasağı düşünmediklerini söyleyen Bakan Koca, İl bazında kısıtlamalar olabilir dedi...

Kıbrıslı Şarkıcı Karantina Altına Alınırsa 01:05

Kıbrıslı Şarkıcı Karantina Altına Alınırsa

Annesinde corona virüs tespit edilmesinin ardından karantinaya alınan Kıbrıslı sanatçı Kader Ateş iyi olduğunu söylemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 4 yıl önce
'Futbolda şike' davası yeniden görüldü 02:58

'Futbolda şike' davası yeniden görüldü

'Futbolda şike' davası, Yargıtay’ın usulden bozma kararının ardından yeniden görüldü. Duruşmada Trabzonspor vekilinin itirafçı beyanları olduğuna ilişkin sözlerine sinirlenen Yıldırım, Aynı FETÖ’cüler gibi konuşuyor di..

Katil zanlısını sosyal medya hesabı ele verdi 05:02

Katil zanlısını sosyal medya hesabı ele verdi

Muğla’da öldürüldükten sonra cesedi bir varile konulan ve ardından üzerine beton dökülen Pınar Gültekin’in katil zanlısını sosyal medya hesabı ele verdi. Gültekin'in, katil zanlısı Cemal Metin Avcı'yı 16 Temmuz tarihinde..

Emrah'ın Oğlu Tayfun Babasına Tek Tek Cevap Verdi 12:09

Emrah'ın Oğlu Tayfun Babasına Tek Tek Cevap Verdi

Tayfun Erdoğan, geçen günlerde sosyal medya hesabı üzerinden babası Emrah’a sitem dolu şu sözleri sarf etti: “Evet 26 yıl önce istenmeyen bir çocuk geldi dünyaya Bir hayatı daha doldurduk bir yaş daha attık olgunlaştık,..

  • ANKA tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı 01:11

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı

ABD Başkanı Donald Trump, göreve geldikten sonraki ilk dış gezisini gerçekleştirdiği Suudi Arabistan’da yaklaşık 350 milyar doları bulan ikili anlaşmalara imza attı. Bunun 110 milyar dolarlık kısmını silah ve askeri mühi..

Hayat Şarkısı 55.Bölüm - İkinci Bahar! 05:01

Hayat Şarkısı 55.Bölüm - İkinci Bahar!

Hüseyin'den, Zeynep'e sürpriz evlenme teklifi geliyor; Cevher Ailesi'nde romantik dakikalar yaşanıyor. Hüseyin, Zeynep ile yeniden bir hayat kurmak ister. Zeynep'i davet ettiği mekanda, birbirlerini ilk gördükleri zamanl..

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pretty Little Liars 7. Sezon 16. Bölüm Fragmanı 00:49

Pretty Little Liars 7. Sezon 16. Bölüm Fragmanı

İki kişi bir sırrı, ancak biri ölüyse saklayabilir. Alison'ın gizemli ölümünün ardından geride kalan dört liseli genç kızın, birbirlerinden sakladıkları sırları vardır. Bu sırlar gün geçtikçe açığa çıkacak ve kızları zor..

Uşak'ta 5 Fetö'cü Tutuklandı 00:37

Uşak'ta 5 Fetö'cü Tutuklandı

Uşak'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı.Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsa..

Vali Yerlikaya, Ayasofya'daki Cuma Namazı Önlemlerini Açıkladı 01:45

Vali Yerlikaya, Ayasofya'daki Cuma Namazı Önlemlerini Açıkladı

Ayasofya Camii'de 86 yıllık hasretin ardından ilk Cuma namazı yarın kılınacak. Tarihi gün için bir dizi önlem alındı. O önlemleri İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı...

Beyrut'taki patlamada şok dalgasının gücü böyle görüntülendi 00:54

Beyrut'taki patlamada şok dalgasının gücü böyle görüntülendi

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta dün meydana gelen patlamada son açıklanan verilere göre 100 kişi yaşamını yitirdi, 4 bin kişi de yaralandı. Patlama sırasında yayılan şok dalgasının yıkıcı gücü, bir mağazanın güvenlik kamera..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a Sert Mesajlar 04:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a Sert Mesajlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu...

Canlı Yayında Beddua Alan Kadın Muhabir 00:41

Canlı Yayında Beddua Alan Kadın Muhabir

Elazığ'da yaşanan depremin ardından canlı yayın yapan kadın muhabir , mikrofon uzattığı bir vatandaştan beklemediği bir tepki almış...

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dünya Türkiye'nin Müjdesini Konuşuyor 05:27

Dünya Türkiye'nin Müjdesini Konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Cuma günü müjde vereceğiz” açıklamasıyla Türkiye'yi heyecanlandırdı. Konuşmanın ardından döviz ve altın düşüşe geçti, borsa yükseldi. Müjdenin ne olacağına yönelik iddialar da gündeme ..

Bursa'da canlı bomba tutuklandı, beraberindeki 4 kişi sınır dışı edildi 05:04

Bursa'da canlı bomba tutuklandı, beraberindeki 4 kişi sınır dışı edild

Bursa'da kırmızı bisikletinin ele verdiği DEAŞ'lı canlı bomba ve onunla bağlantılı 4 terör örgütü mensubu sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının bomba hazırlarken çekilmiş görüntüleri, ele geçirilen düz..

FETÖ'den Aranan Emniyet Müdürü Balıkesir’de Yakalandı 01:02

FETÖ'den Aranan Emniyet Müdürü Balıkesir’de Yakalandı

Hakkında FETÖ soruşturması kapsamında yakalama kararı bulunan Afyon Polis Okulu Müdürü M.K. Balıkesir'in Edremit ilçesinde jandarma tarafından gözaltına alındı. Piknik yaparken jandarma tarafından gözaltına alınan eski e..