#Ahuzar kalanın ardından ekerler küncü müzik dinle

Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz 03:15

Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK’nın 13 vatandaşımızı şehit ettiği vahşi katliamın ardından Meclis'te konuştu. O konuşmada HDP'nin iki yüzlü siyasetini bir kez daha gözler önüne serdi. Zaman zaman duygusa..

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı 02:24

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı

Ağır yaralanan ve yoğun bakımda uyutulan çocuğun düşme anı ve vatandaşların yardıma koşarak hastaneye götürmesi ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Van Merkez Serhat ..

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi 06:22

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi

Bursa’da temmuz ayında ikinci el olarak Fiat markasının 2011 model Punto aracını 30 bin Türk lirası karşılığında alan Eren Temir, bir hafta sonra araçta direksiyon hatası oluştuğunu fark etti. Aracı almadan önce teknik s..

Sıla Beylikdüzü’nü Salladı 04:37

Sıla Beylikdüzü’nü Salladı

Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları, ünlü sanatçı Sıla’nın 100 bin kişiye hitap ettiği muhteşem konser ile final yaptı. Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları Sıla konseriyle son buldu. Cumhuriyet Caddesi ..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlıspor   Göztepe  0-2 (özet) 03:06

Osmanlıspor Göztepe 0-2 (özet)

Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe deplasmanda Osmanlıspor'u 2-0 yendi ve milli aradan galibiyet ile dönmüş oldu. Osmanlıspor karşılaşmanın 5. dakikasında Serdar Gürler ile gole çok aklaştı. Umar Aminu'nun şık pasıyla c..

ABD'de Trump Plaza, kontrollü şekilde yıkıldı 00:48

ABD'de Trump Plaza, kontrollü şekilde yıkıldı

ABD'nin New Jersey eyaletinde bulunan eski otel ve kumarhane olarak hizmet veren Trump Plaza, 2014 yılında kalıcı olarak kapatılmasının ardından kontrollü şekilde yıkıldı...

Makineli Tüfek PMT 7.62 ile Dışa Bağımlılık Sona Eriyor 01:33

Makineli Tüfek PMT 7.62 ile Dışa Bağımlılık Sona Eriyor

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, makineli tüfek PMT 7.62'nin geliştirilmesinin sürdüğünü duyurdu. Testlerin ardından güvenlik güçlerinin hizmetine sunulacak tüfekle birlikte, bu silah sisteminde dışa bağımlılık bite..

''Kilitledi, yumrukla saldırdı'' 02:07

''Kilitledi, yumrukla saldırdı''

GEÇTİĞİMİZ HAFTA PATRONU TARAFINDAN DARBEDİLEN KADIN MADEN MÜHENDİSİNİN, YAŞADIĞI DEHŞETİN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI... İLK SEFERİNDE SERBEST BIRAKILAN PATRON 2. ŞİKAYETİN ARDINDAN TUTUKLANDI...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İzmirlilerden büyük ilgi 01:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İzmirlilerden büyük ilgi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir’in Bayraklı ilçesinde Deprem konutları temel atma töreninin ardından İzmirli vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaştı...

 Anne Marie  Cizreli Mehmet İle Birlikte Aynı Sahnede 02:41

Anne Marie Cizreli Mehmet İle Birlikte Aynı Sahnede

Sosyal medyada Anne Marie ile yaptığı düetle gündeme gelen Cizreli Mehmet Ali Şulan, İngiliz şarkıcının İstanbul’daki konserinde sahneye çıktı. Konserde Anne Marie’yle aynı sahneyi paylaşma fırsatını yakalayan Cizreli Şu..

  • ANKA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayakta Kalıp Kazandık 01:22

Ayakta Kalıp Kazandık

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bütün olumsuzluklara rağmen ayakta kalıp maçı kazanmanın, oyuncuların kazanma hırsının ön planda olduğunu gösterdiğini söyledi. Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kardemir Karab..

Apple Iphone 8 Tanıttı 01:27

Apple Iphone 8 Tanıttı

Apple, yeni iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerini uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet tanıttı.Apple’ın yeni merkez üssü Apple Park’ta bulunan Steve Jobs Tiyatro Salonu’nunda düzenlenilen tanıtım etkinliğ..

Sırtına Saplanan Demirle Hastaneye Götürüldü 01:04

Sırtına Saplanan Demirle Hastaneye Götürüldü

Kahramanmaraş’ta, çalıştığı inşaatın ikinci katından düşen işçinin beline inşaat demiri saplandı. Edinilen bilgiye göre, Pazarcık ilçesinde bir inşaatın ikinci katında çalışan 27 yaşındaki Serkan Türk, biranda dengesini ..

Yunanistan'da 6.2 büyüklüğünde deprem! 01:58

Yunanistan'da 6.2 büyüklüğünde deprem!

Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi, Yunanistan'da 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin şiddeti ardından 6.2 olarak güncellendi...

Tokkal ailesinin evi boşaltıldı 02:48

Tokkal ailesinin evi boşaltıldı

Eskişehir’de bıçaklanarak hunharca öldürülen Tokkal ailesinin, Hamamyolu caddesi üzerinde bulunan telefon dükkânının ardından evleri de boşaltıldı...

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı 09:52

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı

Bodrum'da, 2 bin 400 yıl önce Karya Satrabı Mausolos tarafından inşa edilen ve Büyük İskender’in şehri ele geçirmesinin ardından yok edilmeye çalışılan Halikarnasoss surlarının duvarları gün yüzüne çıkıyor. Yaklaşık 7,5 ..

Hırsızlar yalnız yaşayan adamın 'Tek arkadaşımdı' dediği televizyonunu geri getirdi 04:40

Hırsızlar yalnız yaşayan adamın 'Tek arkadaşımdı' dediği televizyonunu

Sivas’ta yalnız yaşayan Gürsel Karataş’ın Tek arkadaşımdı dediği televizyonu çalınmıştı, konunun basında yer almasının ardından çalınan televizyon çöp poşetinin içerisinde evin önüne bırakıldı...

6. kattan düşerek hayatını kaybeden akademisyene son görev 01:38

6. kattan düşerek hayatını kaybeden akademisyene son görev

İzmir’de ikamet ettiği apartmanın 6. katından düşerek yaşamını yitiren Doç. Dr. İbrahim Gündoğan, Buca ilçesinde cenaze namazının ardından defnedildi...

Rusya, Deyr Ez Zor'a Mayın Temizleme Görevlilerini Gönderiyor 02:37

Rusya, Deyr Ez Zor'a Mayın Temizleme Görevlilerini Gönderiyor

Rusya'nın, IŞİD'in yıllardır süren kuşatmasının kırıldığı Deyr ez Zor kentine 175 mayın temizleme görevlisi göndereceği belirtildi. Rusya Deyr ez Zor’a gıda ve ilaç yardımı ulaştırdı. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan..

  Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği 00:24

Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği

Rusya'nın başkenti Moskova'da bomba alarmı verildi. Bölgede, birden fazla bomba konmuş olma ihtimaline karşı 20 binden fazla kişi tahliye edildi. Alışveriş merkezleri, tren istasyonları, üniversiteler ve otellere yönelik..

Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Filminde Partneri Büşra Develi Oldu 01:28

Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Filminde Partneri Büşra Develi Oldu

Dört yıl sonra beyazperdeye dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filminde partneri Büşra Develi oldu. 'Cesur ve Güzel’ dizisi final yapan Kıvanç Tatlıtuğ, bu yıl sinemaya ağırlık verecek. Yurt içi ve dışında birçok..

  • ANKA tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası 04:26

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası

Adana'da Kurban Bayramı'nda birer gün arayla öldürülen ikiz kardeşin katil zanlısı dayının Bana yıllardır zulmediyorlardı, işkence yapıyorlardı. Senet imzalattırdılar, o yüzden birini öldürdüm dediği öğrenildi. Alınan..

Hatay'da deniz suyu önce çekildi sonra yeniden yükseldi 01:59

Hatay'da deniz suyu önce çekildi sonra yeniden yükseldi

Hatay’ın Payas ilçesi sahilinde denizin aniden çekilerek kayaların ortaya çıktığı ve ardından suların tekrar yükseldiği anlar vatandaşlar tarafından saniye saniye görüntülendi...

Almanya uçaklarında bomba ihbarı asılsız çıktı 01:15

Almanya uçaklarında bomba ihbarı asılsız çıktı

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Almanya’nın Stuttgart ve Münih şehirlerine gerçekleştirileceği tarifeli uçaklarına yapılan bomba ihbarı polisi harekete geçirdi. Ekiplerin yaptığı incelemelerin ardından bomba ihbarının..

Otel çalışanı genç başından vurulmuş halde bulundu 02:33

Otel çalışanı genç başından vurulmuş halde bulundu

Antalya'da bir otelde çalışan 19 yaşındaki genç, ağabeyine mesaj atarak kendisini öldüreceğini söylemesinin ardından deniz kıyısında başından vurulmuş halde ölü bulundu...

Otobüste ''HES kodu'' krizi! 01:54

Otobüste ''HES kodu'' krizi!

GENÇ ADAM VE AİLESİ ŞANLIURFA'DAN İSTANBUL HAVALİMANI'NA İNİŞ YAPTI. ARDINDAN OTOBÜSE BİNDİLER ANCAK HES KOD LARI AKBİLLERİNE TANIMLI DEĞİLDİ. ŞOFÖR İNMELERİNİ İSTEYİNCE ORTALIK KARIŞTI, DEVREYE POLİS GİRDİ...

Brezilya’da tırın çarptığı otobüs alev aldı- 1 ölü 00:30

Brezilya’da tırın çarptığı otobüs alev aldı- 1 ölü

Brezilya’da katran yüklü tır, kavşaktan kontrolsüz şekilde geçiş yapan aracı biçmesinin ardından karşı yönden gelen otobüse çarptı. Çarpmanın etkisi ile otobüs alev alırken, kazada araç sürücüsü hayatını kaybetti...

İsrail güçleri, teravih namazından çıkan Filistinlilere saldırdı 10:57

İsrail güçleri, teravih namazından çıkan Filistinlilere saldırdı

İsrail güçleri, Mescid-i Aksa’da teravih namazı kılınmasının ardından evlerine dönen Filistinlilere saldırdı. Çıkan olaylarda 5 Filistinli gözaltına alındı...

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu 02:08

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir birahane sahibi, hesap vermeden çıkan müşteri tarafından ayağından vurularak yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi..

Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü 00:17

Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü

Irak'ta medyana gelen çifte bombalı saldırılarda en az 50 kişinin hayatını kaybettiği en az 87 kişinin ise yaralandığı bildirildi.Irak'ın güneyinde yer alan Nasıriye ve El Samava kentlerinde meydana gelen çifte saldırıda..