#Ahuzar kalanın ardından ekerler küncü müzik dinle

 6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı 00:31

6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı

Güney Kore, Kuzey Kore Kuzey Kore'nin bugün Japonya üzerinden geçen füzesinden 6 dakika sonra Güney Kore'nin de 2 adet Hyunmoo-2 füzesi fırlattığı aktarıldı. Kuzey Kore füze - Japonya © REUTERS/ ISSEİ KATO Kuzey Kore, J..

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var 00:43

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. Metro gazetesi Parsons Green metro istasyonundaki patlamanın kaynağının trendeki bir çantanın..

Polisten örnek davranış 02:55

Polisten örnek davranış

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerinde sipariş yetiştirmek üzere seyreden motosikletli kurye, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kayarak yere savruldu. Yaralanan sürücüyü gören Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sağlık ..

Maske Cezası Kesen Polisi Tokatlayan Adam 00:24

Maske Cezası Kesen Polisi Tokatlayan Adam

Hindistan'da sokakta maske takmayan bir kişi, para cezası kesen ardından tartaklayan polise, tokat atarak karşılık verip olay yerinden koşarak kaçtı...

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Boşanma aşamasındalardı 02:03

Boşanma aşamasındalardı

BIRAKIN KADINLARI KATLEDİP BUNDAN UTANÇ DUYMAYI BİR DE İŞİ ŞOVA DÖKENLER TÜREDİ..BURSA'DA BİR ANNE BABA BU SABAH ACILARIN EN BÜYÜĞÜNÜ YAŞADI. EŞİNDEN BOŞANMA AŞAMASINDA OLAN KIZLARINI KANLAR İÇİNDE GÖREN ÇİFTİN ACI FERYA..

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı 00:54

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı

Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Beşiktaş Gayrettepe Hoş Sohbet Sokak üzerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobiliyle Gayrettepe’den Balmumcu istikametine giden Kubilay Aydın, sokak üzerinde ilerlediği esnada ..

İstanbul'da Silahlı Saldırı 01:42

İstanbul'da Silahlı Saldırı

Saldırıda yaralanan kurye hastaneye kaldırılırken saldırganlar kayıplara karıştı. İçerisinde 100 bin dolar bulunan para çantasını alınmadığı kaydedilirken, olayı soygun amaçlı mı yaptığı yoksa başka bir konu için mi gerç..

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Samsun'da Polise Kızan Adam Motosikletini Yaktı 00:16

Samsun'da Polise Kızan Adam Motosikletini Yaktı

Samsun'un Bafra ilçesinde trafik polisine kızan sürücü motosikletini ateşe verdi. Bafra İlçesi'nde Mehmet Dülger yönetimindeki 55 JR 179 plakalı motosiklet, Atatürk Bulvarı yönünde denetim için trafik ekipleri tarafından..

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sokak Ortasında Dehşet 03:04

Sokak Ortasında Dehşet

Bolu’da, karısından boşanmak istemeyen Ahmet Çevik mahkeme öncesi buluştuğu karısına sokak ortasında kurşun yağdırdı. Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sev..

A Good Rain Knows Türkçe Altyazılı Kore Film İzle 1:41:16

A Good Rain Knows Türkçe Altyazılı Kore Film İzle

A Good Rain Knows Konusu Dong-ha, 2008 depremi ardından Çin'in Chengdu kentinin yeniden yapılandırılmasına yönelik inşaat projeleri gerçekleştirmek amacıyla şirketi adına bir iş seyahatine çıkmış 30'larında bir Koreli er..

  • KAPALI SET tarafından
  • 4.422 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyir Halindeki Otomobilde Patlama 01:29

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, seyir halindeki otomobilin bagajında meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, İskenderun'dan Adana istikametine giden Mehmet Emin Erol (53) iradesindeki 34 VY 0231 plak..

30 Yıl Sonra İade-i İtibar 02:59

30 Yıl Sonra İade-i İtibar

17 Eylül 1961 günü idam edilen Adnan Menderes ve 16 Eylül 1961 günü idam edilen arkadaşları Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu'nun cenazeleri İmralı adasında bir çukura gömülmüş, 30 sene boyunca burada bırakılmıştı. İda..

Wolverine - Wolverine & Shingen Dövüşü 02:58

Wolverine - Wolverine & Shingen Dövüşü

Jean Grey'in ölümünün ardından büyük bir depresyona sürüklenen ve kimliğinden kurtulmak isteyen Wolverine, yıllar önce hayatını kurtarmış olan bir arkadaşının ortaya çıkıp kendisinden yardım istemesi sonucu Japonya'ya gi..

  • ANKA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi! 04:39

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi!

TÜRKİYE, CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK DOLANDIRICILIK SKANDALIYLA ÇALKALANIYOR... KRİPTO PARA ALIM SATIM ŞİRKETİNİN GENÇ SAHİBİ, 2 MİLYAR DOLAR,,, EVET YANLIŞ DUYMADINIZ, TAM 2 MİLYAR DOLARLA YURTDIŞINA KAÇTI... KRİZİN A..

Fabrikada büyük patlama! 02:29

Fabrikada büyük patlama!

BAĞCILAR'DA BU SABAH BİR MAHALLEYİ UYKUSUNDAN UYANDIRAN KORKUNÇ BİR PATLAMA MEYDANA GELDİ.... AMBALAJ ÜRETİMİ YAPAN FABRİKADAKİ PATLAMADA MUCİZE ESERİ KİMSE YARALANMADI. OLAYIN ARDINDAN ENKAZA DÖNEN BİNAYA GİREN EKİBİMİZ..

‘Thodex’ şüphelileri sağlık kontrolü için hastanede 00:46

‘Thodex’ şüphelileri sağlık kontrolü için hastanede

Thodex soruşturması kapsamında gözaltına alınan 62 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için hastaneye getirildi...

SAMSUN'DA DOLMUŞCULAR İSYAN ETTİ 03:12

SAMSUN'DA DOLMUŞCULAR İSYAN ETTİ

Samsun'da trafik polisi tarafından durdurulan bir dolmuşa fazla yolcu aldığı gerekçesiyle ceza yazılmasının ardından, dolmuşcular kontak kapatma eylemi yaptı. İlkadım ilçesinde hizmet veren 4. Hat dolmuşçularından baz..

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor  03:59

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. B..

  • ANKA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman ve Superman  Adaletin Şafağı  -Adalet Takımı 04:34

Batman ve Superman Adaletin Şafağı -Adalet Takımı

Batman v Superman - Adaletin Şafağı - Adalet Takımı vs Kıyamet Günü Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelm..

  • ANKA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman v Superman : Adaletin Şafağı - İlk Sahne 04:47

Batman v Superman : Adaletin Şafağı - İlk Sahne

Batman v Superman: Adaletin Şafağı - İlk Sahne Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. Bazıları için h..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komşular Camdaki Sineklerden Şüphelendi, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı 02:45

Komşular Camdaki Sineklerden Şüphelendi, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı

Antalya’da yerleşik yaşayan Alman uyruklu 55 yaşındaki bilgisayar mühendisi Ernst Ruhland evinde ölü bulundu. Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi 1312 Sokak üzerindeki 19 Numaralı Apartman’ın birinci katında yaşayan Ruhla..

'Tezkere Çıkarsa, Süreç Farklı Şekilde İlerleyecek' 02:59

'Tezkere Çıkarsa, Süreç Farklı Şekilde İlerleyecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Reuters'a konuştu. Barzani'nin referandum ısrarıyla ilgili de konuşan Erdoğan ' Rakka'da DEAŞ'a karşı sizinle bu mücadeleyi veririz ama yarın terör örgütü ile anılmayın. Bu yanlış bir s..

Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi 03:25

Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali kapsamında Ayla Çelik ile Koray Avcı Örnek Mahallesi’nde konser verdi. Konsere binlerce Ataşehirli katıldı. Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6..

  • ANKA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cep telefonunu 3 saniyede çalan hırsız kamerada 00:29

Cep telefonunu 3 saniyede çalan hırsız kamerada

Osmaniye’de park halindeki elektrikli bisikletin üzerinde bulunan cep telefonunu 3 saniye içerisinde çalan hırsızlık şüphelisi şahıs, önce kameralara ardından polise yakalandı...

Geri dönüşüm tesisindeki alevler itfaiyeyi harekete geçirdi 01:25

Geri dönüşüm tesisindeki alevler itfaiyeyi harekete geçirdi

Bursa’da geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekiplerinin erken müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı. İş yerinde maddi hasar oluşurken, ekipler yangın ile ilgili soruşturma b..

Çankırı'da boşanma kavgasında tekmeler havada uçuştu, o anlar kameraya yansıdı 01:20

Çankırı'da boşanma kavgasında tekmeler havada uçuştu, o anlar kameraya

Çankırı'da boşanma aşamasındaki çift arasında çıkan tartışmaya yakınları da dahil olunca kavga çıktı. Çıkan kavgada tekmeler, tokatlar havada uçuşurken olayın ardından 3 şahıs gözaltına alındı. Kavga anı ise anbean kamer..

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata 03:18

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata

Diyarbakır’da bir iş kadınının, başvuru yapmamasına rağmen adına çipli kimlik kartı düzenlendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden aranan kadın, kendisine verilen çipli kimlik kartını görünce şok geçirdi. Yeni kim..

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü 02:08

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü

Suriyeli aktivist Orouba Barakat(60) ile gazeteci kızı Halla Barakat(22), Üsküdar’da kaldıkları evde öldürüldü. Olay, Üsküdar'da meydana geldi. İddiaya göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Suriyeli aktivist Orouba Bara..