#Ahuzar kalanın ardından ekerler küncü müzik dinle

Göztepe  Aytemiz Alanyaspor  3-3 Özet 04:05

Göztepe Aytemiz Alanyaspor 3-3 Özet

Süper Lig'de 9. hafta müthiş başladı! İzmir'de nefesleri kesen bir maçın ardından Göztepe ile Alanyaspor 3-3 berabere kaldı. Yüksek bir tempoda geçen maçta perdeyi açan gol 41. daikada Jahovic'ten gelirken Göztepe de b..

ECE ERKEN- TEHDİT EDİLİYORUM! 02:52

ECE ERKEN- TEHDİT EDİLİYORUM!

Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy’de sahibi olduğu restoranda 27 Ocak akşamı uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Mahmutyazıcıoğlu’nun vefatının ardından miras kavgası yaşanıyor. R..

Bursa'da akrabalar arasındaki miras kavgasında silahlar konuştu- 3 yaralı 01:52

Bursa'da akrabalar arasındaki miras kavgasında silahlar konuştu- 3 yar

Trakya ve Marmara bölgesinde yaşanan çayır tırtılı istilası Bursa'ya da sıçradı. Orhaneli ilçesinde tırtıl böceği ayçiçeği tarlalarının ardından sebze ve meyve yapraklarına da sıçradı. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri k..

Geri dönüşüm deposu alev alev yandı 02:14

Geri dönüşüm deposu alev alev yandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan bir geri dönüşüm deposu alevlere teslim oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından söndürüldü...

4.6'lık deprem, 6.4'ün ayak sesi olabilir 04:58

4.6'lık deprem, 6.4'ün ayak sesi olabilir

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaşanan 4.6 şiddetindeki deprem sonrasında bölgeye gelerek incelemelerde bulunan Deprem Araştırmacısı Ahmet Yakut'tan şok uyarı geldi. Sarıköy fayının tehlike arz ettiğini ifade eden Yakut, y..

Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest 01:00

Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest

Navalny, Instagram hesabından kendisini bir caddede gösteren fotoğrafı paylaştı, mesajında hapishanedeken 80 litre çay içtiğini, 20 kitap okuduğunu, Kırgızca bazı kelimeler öğrendiğini yazdı. Rusya’da devlet başkanı Vlad..

Tillerson  İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin 01:19

Tillerson İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin

Suudi Arabistan’ı ziyaret eden Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, İran’ın bölgedeki etkisine dair endişelerini dile getirdi. Tillerson Irak’ın yeniden inşasında Suudi Arabistan’ın desteğinden övg..

Maratoncular Venedik'te Kayboldu 00:52

Maratoncular Venedik'te Kayboldu

32. Venedik maratonunu, bu yıl İtalyan atlet Eyob Faniel kazandı. Faniel, 42 kilometre uzunluğundaki parkuru, 2 saat 12 dakikada tamamladı. Yarışın favori isimlerinin, koşu sırasında kent merkezinde kaybolup zaman kayb..

Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu 00:24

Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu

Gaziantep'te durdurulan 2 otomobilde, 23 kilo 20 gram esrar maddesi ele geçirildi.Emniyetten yapılan yazılı açıklamaya göre, bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipler..

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı yayında! Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında yaşananlar büyük merak uyandırdı! Çocuklar Duymasın ekibinin Hintliler gibi giyinip dans ettiği anlar herkesi çok eğlendirecek! Çoc..

Evine giren hırsızı ensesinden yakalayıp polise teslim etti 01:03

Evine giren hırsızı ensesinden yakalayıp polise teslim etti

Beyoğlu'nda öğlen saatlerinde girdiği bir dairede, ev sahibine yakalanan hırsız sağlam kayaya çarptı. Ev sahibi, yaşanan boğuşmanın ardından pencereden kaçmaya çalışan hırsızı ensesinden yakaladı. 15 dakika boyunca pence..

HEDEFLERİNDE ÇOCUK VE YAŞLILAR VAR! 02:28

HEDEFLERİNDE ÇOCUK VE YAŞLILAR VAR!

Japonya'nın ikinci en büyük şehri Yamaguchi'de, maymunların bebekleri kaçırmaya çalışması, ısırması ve gizlice ana okullarına girmesinin ardından şehir alarma geçti...

9 ÜLKE BAŞKONSOLOSLUK KAPATTI - PLANLI KAOS! YUNANLA ATEŞ HATTI 1:39:10

9 ÜLKE BAŞKONSOLOSLUK KAPATTI - PLANLI KAOS! YUNANLA ATEŞ HATTI

9 Ülke Başkonsolosluk kapattı, ardından 9 Ülkenin Büyükelçileri Dışişleri Bakanlığına Çağırıldı! Planlı Kaos, Yunanistan - Türkiye Ateş Hattı!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Depremin Artçısı Sorular | 20 Yıl Önce Yapılan Tuhaf Tatbikat 40:47

Depremin Artçısı Sorular | 20 Yıl Önce Yapılan Tuhaf Tatbikat

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili etkileyen yıkıcı depremin ardından kurtarma ve önleme adına nasıl çalışmalar yapılıyor? Oluşumunda HAARP teknolojisinin kullanılmış olabileceğine dair şüphelerin dile getirildiği ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Galatasaray Tribününde Açılan Rocky Pankartına Terör Soruşturması 00:42

Galatasaray Tribününde Açılan Rocky Pankartına Terör Soruşturması

Galatasaray Fenerbahçe maçında taraftarların açtığı Rocky Balboa pankartına yönelik açılan ‘FETÖ’ soruşturması Türkiye dışında da yankı uyandırdı. Başbakan Binali Yıldırım Galatasaray tribününde açılan pankarta yönelik ..

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni 00:51

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni

Tayland’da, geçen yıl 13 Ekim’de vefat eden eski Kral Bhumibol Adulyadej onuruna düzenlenen 5 günlük cenaze töreni sürüyor. Cenaze töreni başkent Bangkok’taki Dusit Sarayı’nın salonunda yapılan Budist ritüeliyle, resmi ..

Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler 02:06

Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde halk otobüsü şoförüne gerçekleşen saldırı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, kent merkeziyle Altınova Mahallesi arasında çalışan halk otobüsünün şoförü Ayhan Üstübe..

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

Ne Var Ne Yok 1:23:34

Ne Var Ne Yok

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin ardından olan son gelişmeler ve bugünlerde olan depremler..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Konuşanlar 148. Bölüm Tanıtımı 02:34

Konuşanlar 148. Bölüm Tanıtımı

Bu sohbet bildiklerinizden çok farklı. Her insan farklı bir hikaye, her hikaye farklı bir kahkaha. Hasan Can Kaya önce konuşanları seçiyor ardından birbirinden ilginç sorularla eğlence katlanarak artıyor. Kanala abone ol..

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle 2:20:53

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşu..

Çılgın Hırsız 3  Çizgi Film İzle 1:29:39

Çılgın Hırsız 3 Çizgi Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Diriliş Ertuğrul 93. Bölüm İzle 2:06:29

Diriliş Ertuğrul 93. Bölüm İzle

92. Bölümde herkes tarafından öldü olarak bilinen Ertuğrul, aslında köle tüccarı Simko’nun adamı Anteus tarafından kurtarılmıştır. Köle tüccarı Simko’nun amacı Ertuğrul’u Ares’e karşı tehdit olarak elinde tutup ondan kaz..

  • PengoTV tarafından
  • 11.525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İntihardan Sonra Cem Korkmaz'ın Babası İlk Kez Konuştu 02:43

İntihardan Sonra Cem Korkmaz'ın Babası İlk Kez Konuştu

Cem Korkmaz'ın oyuncu babası Muhittin Korkmaz, Acım çok büyük. Canımı kaybettim dedi. İnternette paylaştığı videolarla ünlenen Cem Korkmaz dün akşam Üsküdar'daki evinde intihar etmiş, cenazesi Yenibosna'daki Adli Tıp..

  • PengoTV tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Flaş Eli̇z Sakuçoğlu Ve Hakan Sabancı Tekrar Bi̇r Arada 03:48

Flaş Eli̇z Sakuçoğlu Ve Hakan Sabancı Tekrar Bi̇r Arada

Son dönemin hızlı çapkınlarından Hakan Sabancı, bir süre önce ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu'nun gönlünü çalmıştı. Cicim aylarını gözlerden uzak yaşamayı tercin eden aşıkların, bu kurallarını önceki akşam bozacakları..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı 00:10

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı

TBMM eski Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın eşinin amcasının oğlu olan ve yaklaşık 1.5 yıldır Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu bul..

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı 00:34

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı

ANTALYA’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketine el konuldu. Şirket yöneticilerinden Sela..

Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı 01:07

Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı

Almanya'nın Düsseldorf kentinde gösteri düzenleyen terör örgütü PKK yandaşları polisle çatıştı.Düsseldorf polisinin, ülkede yasaklı olan PKK'yı simgeleyen bez parçaları ile terörist başı Öcalan posterlerini taşımamak şar..

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok 00:51

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok

“Gülbengate” skandalı Gülben Ergen için kabusa dönmeye başladı. Önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Çocuklar Gülsün Diye” projesini iptal etmesinin ardından bugün de Bostancı Gösteri Merkezi, 2 Aralık’taki Gülben Ergen kons..

  • BETA tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 00:34

Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Erzurum'da bir hafta içinde 6 araçtan hırsızlık yaptığı güvenlik kamerası kayıtlarıyla tespit edilen zanlı tutuklandı. Zanlının bulunduğu yerde araştırma yapan polis, çalınan bir otomobil ile 6 otomobil teybi, 7 hoparlör..