#Ahuzar Şu karşıki dağda kar var duman yok müzik dinle

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Hadise - Superman 03:42

Hadise - Superman

Kay biraz ileri konumuz yasak ihlali Çok saftım di mi ben de, olanları yuttum yani Sen sustukça ben haberlerini kuşlardan aldım İnsan böyle işte bozuldum gel gör şaşırmadım Kim bilir zehirli dudağında Kaç gecenin k..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Ödül - Madam 03:34

Ödül - Madam

Korkularına sığınıp,hayattan kaçıyorsun. Kendine aldanıp,büyük lokma yutuyorsun. Hiç değişmezsin,kıymet ne bilmezsin, İşine gelmeyince,hemen çekip gidersin. Adam mısın söyle yoksa madam mı? Tüm söylediklerin yalan dolan..

Tripkolic - Sonu Gelmez  Lyrics 03:03

Tripkolic - Sonu Gelmez Lyrics

içimdeki hasretin yine rüzgarla döndü dolaştı sevdiğim yine vurdu gözlerime gözyaşlarımı saklayamadım gizleyemedim sensiz geçen her akşamda yorgun bu bedenim geri dönmeni bekledim gidemem yapamazdım sensiz gecel..

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Seksist Nedir 02:57

Seksist Nedir

Sexist nedir? Cinsiyet farkı gözeten. Bir cinsin üstünlüğünü savunan. Seksizm savunucusu. Ne bunlar seks mi istiyorlar? He öyle seksli başlık görüp atladın ama üzgünüm canım seksizm cinsiyet ayrımcılığı demek… Hangi cin..

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:09

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jean-Claude Van Damme, Belçika'dan gelen hareketli bir film kahramanı ve dünyaca ünlü dövüş sanatçısı klasik dövüş sanatları filmleri Bloodsport (1988) ve Kickboxer (1989) ile Hollywood sahnesine patladı. Van Damme b..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Çorbası Tarifi 02:56

Düğün Çorbası Tarifi

1 kase haşlanmış, didilmiş kırmızı et, 2 yemek kaşığı un, 1 yumurta sarısı, 1/2 limon suyu, 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı tereyağ, 4-5 su bardağı sıcak su, Tuz. *****************************************..

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor 03:57

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor

Küresel iklim değişikliğinin etkisi altında olan Türkiye’de 2021 yılında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi arıcılığı da etkiledi. Van’da istenilen yağışların olmaması, havanın aşırı ısınmasıyla birli..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

Pas (Soner Sarıkabadayı) 04:22

Pas (Soner Sarıkabadayı)

Kendisi yazdı kendisi bozdu Kirli değil ya pastı ya tozdu Seni sevdiğim o zamanlardaki gönlüm Yok artık yok Bir kere bile arama tuz olur o yarana Canına ciğerine hükmedebiliyor Bir yolu var ama sormadan etmeden O seni ..

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Yine Sevebilirim (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları) 03:48

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Yine Sevebilirim (Tuna Kiremitçi ve Ar

Darılmazsan bir sözüm var aslında Geçen akşam gördüğüm düş hakkında Kimim kimsem yok bildiğim senden başka Cesaretten mi korkudan mıdır yoksa Yanımda olmasan da yaşıyorum madem Ah yine sevebilirim hayatı Ah yine bulabi..

Mor ve Ötesi - Araf 04:09

Mor ve Ötesi - Araf

Kalbin işine bak yüzüne bakamaz. Ağlar durur sen uyurken. Yalnız olamayan böyle mi yapar dersen anlarım. Aşkın içine bak, en güzeline Hem var hem yok mu, bile bile Adalet yok ya, canımı yakar bu sessizlik Yerimi ..

Serkan Kaya - Ederi Kadar 04:52

Serkan Kaya - Ederi Kadar

Çok geceler sabahladım sen yatıp uyurken Ağaçtan adam oldum yolunu beklerken Kar yağdı kış sandım Ter bastı güneş sandım Yaralarımı kendim sardım Minnetim yok Bundan böyle herkes artık, ederi kadar, ederi kadar Y..

Başbakan Yıldırım: Hukuk Devletinde Darbe Yapmaya Kalkışanlar Hesabını Mutlaka Verecek 02:08

Başbakan Yıldırım: Hukuk Devletinde Darbe Yapmaya Kalkışanlar Hesabını

Başbakan Yıldırım, 28 Şubat davasına ilişkin, Yaptıklarınızın yanınıza kar mı kalacağını zannediyorsunuz? Hukuk devletinde hukuksuz iş yapanlar, darbe yapmaya kalkışanlar hesabını mutlaka verecek. Hiç başka yolu yok. d..

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

Gece Gölgenin Rahatına Bak - Game Of Thrones Parodi 02:47

Gece Gölgenin Rahatına Bak - Game Of Thrones Parodi

Şarkı Sözleri: Gece nöbetinin rahatına bak bi' de dön Snow'un bahtına yan yar Seni Khaleesi anlayacakta, dön Westeros’un halina yan Aldı Arya kılıcı da,gidiyor bıraktı bize tazısını Martelin kafayı dağ patlattı gel tat..

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reynmen - Dolunay (Official Audio) 03:19

Reynmen - Dolunay (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Dolunay (Official Audio) Beni duy beni gör beni anla Beni banka gibi soy Bana kız beni üz bana söv Benim babam gibi döv Beni al ya götür ya..

Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler 05:40

Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler

Sivas’ta Suşehri ilçesinde bulunan Kılıçkaya Barajı yaşanan kuraklık sebebiyle adeta hayvanlara mera oldu. Büyükbaş hayvanların barajda karşıdan karşıya geçmesi ise belgeselleri aratmadı. Dünyayı etkisi altına alan kurak..

Müslüm Gürses - Unutamadım (Kaç Kadeh Kırıldı) 04:30

Müslüm Gürses - Unutamadım (Kaç Kadeh Kırıldı)

Unutamadım Söz: Şakir Askan Müzik: Burhan Bayar Düzenleme: Burhan Bayar Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kim bilir kimler var şim..

  • PengoTV tarafından
  • 3.365 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

Ender AYAN - XANAX 03:00

Ender AYAN - XANAX

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; SAĞLIK İÇİN ZARARLI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video) 03:50

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video)

Şarkı Sözleri : Dön diyorsan dönebilirim, yanmaz canımda Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yak diyorsan yakabilirim, dudaklarınla Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yaktım kendimi sardım iyice zor durunca ben ölebilirim G..

seyd - Düşe Kalka 02:59

seyd - Düşe Kalka

Düşe Kalka şarkı sözleri ile Düşe kalka Kin büyüdü gözümde Yanlış gezegenlerde Dünya yükü üstüme Yıldızlar parlamıyor Hayata küskünden Hepsi senin yüzünden AA Hepsi senin yüzünden Hepsi senin yüzünden Kaybolan düşümde..