#Ahuzar Şu karşıki dağda kar var duman yok müzik dinle

Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..

Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..

Sinan Özen - Talih 04:19

Sinan Özen - Talih

Sinan Özen - Talih Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neredesin ey talih Görülmedin bir türlü Çok yalvardım ağladım Güldürmedin bir türlü Bekledim hep ümitle Bekledim hep hasretle Elimden biran bile Sen tutmadın bir türl..

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar 1:29:42

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 'lı Yılların En Sevilen Slow Pop Şarkıları .1 saat 30 dakikalık bu müzik ziyafetinde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.. Şarkı listesinin yan kısmındaki linklerden şarkılar arası ..

Gökhan Ay - Hayal Yarim 04:35

Gökhan Ay - Hayal Yarim

Yüreğimin sesiyle yazdım bu şarkıyı Serseri gönlüm söyledi bunları Dinle yar Bilmesen de özlüyorum Gelmesen de bekliyorum Duymasan da söylüyorum Hayal yarim seviyorum Yokum artık ben Hadi git düşlerimden. Unuttum desem d..

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video) 03:12

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video)

Can Bonomo'nun, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Ruhum Bela isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Kayıt: Ali Rıza Şahenk - The FatLab Yönetmen: Can Bonomo G..

  • PengoTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ekin Uzunlar - Çaykara'ya Uğradım 03:03

Ekin Uzunlar - Çaykara'ya Uğradım

Söz & Müzik: Anonim Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Gökalp Gökmen Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar: Doğukan Aydın Rodi..

Buket Bengisu - Yalan 03:25

Buket Bengisu - Yalan

Söz & Müzik: Doğan Kospançalı Düzenleme: Doğan Kospançalı & Eser Taşkıran Yapımcı: Cem Sayar – CS Music & Media Kayıt: Eser Taşkıran / Türker Otçu / Uğur Onatkut / Volkan Öktem / Eylem Pelit Stüdyo: Stüdyo Taşkıran / Tür..

Trt Sanatçıları - Ayva Çiçek Açmış 02:32

Trt Sanatçıları - Ayva Çiçek Açmış

Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelecek Yandım allah yandım yandırma beni Derin uykulardan kaldırma beni Seviyorum diyerek kandırma beni Ayaş yollarından aşt..

Hadi Gari Sen De Gel - Sevcan Orhan 03:45

Hadi Gari Sen De Gel - Sevcan Orhan

Hadi gari sende gel sevcan orhan dinle izle Sevcan Orhan - Sen de Gel Albüm Adı : Bir Türküydü Yaşamak Yaylalardan ovalardan A yarim in de gel Yayan değil kıratına A Yarim bin de gel Anan geldi baban geldi Dayın g..

  • PengoTV tarafından
  • 1.416 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ANKARALI YASİN - Bİ DE SEVİYOM DEDİ 03:02

ANKARALI YASİN - Bİ DE SEVİYOM DEDİ

Akıl Yok ki Başta Ne İşin Var Aşkta Aşkın Kabahati Yok Sevmeseydim Keşke.. Bide Seviyom Dedi Sana Yanıyom Dedi İnan Ölüyom Dedi Vah Vah Vah İş Verip Tüydü Ortada Koydu Aşkıma Kıydı Vah Vah Vah Evleniyo işte akş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.358 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Tatilin Yeni Adresi Ankara! 02:47

Tatilin Yeni Adresi Ankara!

Keçiören tatil için biçilmiş kaftan. Kurcala ekibi için tatil Keçiören'de güzel. Keçiören tatilinde nem yok, gürültü yok huzur var. Bilirkişi tatilin adresi Ankara, Keçiören dedi. Pembe plaj kadınlar plajı artık açık!..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan Usulü Kafa Masajı 02:18

Hindistan Usulü Kafa Masajı

Hindistan'da çare yok yok. Her şeye derman var. Bu videoda da bir berberin kafa masajını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.369 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çeşit Çeşit Kıyafeti Olan Sevimli Sincap 00:54

Çeşit Çeşit Kıyafeti Olan Sevimli Sincap

Sevimli sincabın kıyafet dolabında yok yok .Kendi tarzı var valla...

  • JET TV tarafından
  • 1.394 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Sevgililer Gününe Özel Olarak Hazırlanmış Hediye Paketi 01:41

Sevgililer Gününe Özel Olarak Hazırlanmış Hediye Paketi

14 Şubat sevgililer günü için özel hazırlanmış olan bu hediye paketinde yok yok! Yüzükten saate, kolyeden parfüme ne ararsanız var...

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a  ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. 05:12

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasın

Çavuşoğlu,Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. Çavuşoğlu: 'Schulz, elinden geleni ardına koymasın' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’u..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016 02:33

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016

bu kız harika roman oynuyor 2016 yeni roman havası roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar ..

  • Cowboy tarafından
  • 2.891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Melek 04:03

Kutsi - Melek

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim Bizi bundan sonra mutluluk ifade ediyor Bırak bizi kendi halimize Aşka borçlu kalmayalım Ayrılığın esiri olmak yerine Her saat her dakika göz göze yanyana kalalım Benim senden baş..

Tan - Sözümü Tutamadım 05:30

Tan - Sözümü Tutamadım

Sana bir şarkı daha yapacağım Adı unuttum seni olacak İyi niyetle söylenen Yalanlar günah olmazmış Bilmiyorum Niye söyledim hasta kalbime Uyudum yenildim Zamana direndim Kurduğum hayalmiş affet Yarım aklıma yen..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman 30:27

O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman

Bu bahsi geçen ormanda ne olup bitti . Bu ormanda ilk olarak şöyle ilginç bir olay oldu 3 arkadaş kamp yapmaya gider ve gece çöktüğünde kamp yaptıkları yerde çalıların arasından ses gelir , insan merak edip bakar tabiki ..

  • ZULMA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

Sneijder Beın Sports'a Konuştu! İşte Gitmeden Önceki Son Sözleri! 07:17

Sneijder Beın Sports'a Konuştu! İşte Gitmeden Önceki Son Sözleri!

Galatasaray'dan ayrılan Sneijder Türkiye'den ayrılmadan önceki son röportajını beIN SPORTS'a verdi... Galatasaray'da bazı sorunlar yaşadığını söyleyen Sneijder, Bunlar üzerine konuşmaya çok gerek yok artık buradan gidi..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Fabrikatör Kızı Ben Fakir Şoför 01:40

Sen Fabrikatör Kızı Ben Fakir Şoför

Zehirli Hayat. Boğaza bakan 'Aşk Diyarı' ve yaklaşık 50 yıllık güzel bir öpücükle sonuçlanan konuşmaları. İnci; Seni çok seviyorum Doğan. Doğan; Ben de seni en az senin sevdiğin kadar seviyorum. Ama bu yaptığımız bir ..