#Ahuzar Şu karşıki dağda kar var duman yok müzik dinle

Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru 03:39

Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru

Dünya dalış rekortmeni milli sporcu Derya Can, buzla kaplı gölde 120 metrelik yatay dalışla yeni bir dünya rekoru kırdı. Avusturya'nın Weissensee kentinde 35 santimetre kalınlığındaki buzla kaplı Weissensee Gölü'nde reko..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cin Musallat Olan Kişinin Yüzüne Okunması Gereken Sözler  Sulhubad Duası 02:56

Cin Musallat Olan Kişinin Yüzüne Okunması Gereken Sözler Sulhubad Dua

Bismillahirrahmanirrahim Bismillahil ' azimi ve billahilkerimüskün ya sürhubad. Ve Bihakki Adem safiyullah hürmeti için üskün ya sürhubad. Ve bihakkı nuh neciyullah hürmett için üskün uhruc ya bihakki şit nebiyullah hürm..

  • ZULMA tarafından
  • 1.573 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Dan Bilzerian Kimdir? 01:38

Dan Bilzerian Kimdir?

Dan Bilzerian, 7 Aralık 1980 tarihinde ABD., Florida‘da doğmuştur. Annesinin adı Terri Steffen, babasının adı Paul Alec Bilzerian’dır. Adam adında kardeşi vardır. Deniz Kuvvetleri Ilan ve SEAL eğitimine katıldıktan sonra..

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı 04:16

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı

Uludağ Dağcılık Kulübü’nün dördüncüsünü düzenlediği Alpler zirve tırmanışı yapıldı. İsviçre’nin en yüksek noktası Dom ve Alp Dağları’nın zirvesi Mont Blanc’a tırmanan Türk dağcılar İsmet Şentürk ve Ömer Faruk Kaya, iki z..

Yildiz Tilbe  Sevdanin Tadi 03:47

Yildiz Tilbe Sevdanin Tadi

Tükenir biter gider bitmez dediğin aşklar Geriler teslim olur savaşçı umutlar Kurşuna dizilir hep doğmamış duyguların Yine de çıkar bir yerden tadı sevdanın Her acı büyütür içindeki çiçeği Dönersin kendine budur aş..

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya  Çıktı 01:26

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya Çıktı

Milli takımlar arasında 3 günlük iznin ardından çalışmalarına başlayacak Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş, performansı istediği seviyede olmayan ve forma şansı bulamayan oyuncularla özel olarak ilgilenecek. Takt..

Neşe Karaböcek  Yağmur Ağlıyor 04:53

Neşe Karaböcek Yağmur Ağlıyor

Yağmur ağlıyor ikimiz için, Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Kaderimdin, hayâl oldun şimdi, Aşkımız bitti masallar gibi Kıymetini bilemedim, Seni nasıl çözemedim Bugün resmini indirdim duvardan, Duvar ağladı ben ağladım ..

Led Işıklar Barracuda Crosskart vs Motosiklet Hızı 02:05

Led Işıklar Barracuda Crosskart vs Motosiklet Hızı

YOU would be forgiven for thinking this is an unreleased scene from iconic sci-fi film Tron. Finnish YouTube stars Stunt Freaks Team have made the Tron races a reality with their latest stunt in which they strapped on LE..

  • BETA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Crew 2  E3 2017 Cinematic Announcement Trailer 02:46

The Crew 2 E3 2017 Cinematic Announcement Trailer

In The Crew® 2, celebrate the American Motorsports spirit as you explore and dominate the land, air, and sea of the United States in one of the most exhilarating open worlds ever created. With a wide variety of exotic ca..

  • BETA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Döngel Karhanesi  Metin Akpınar Film İzle 1:15:41

Döngel Karhanesi Metin Akpınar Film İzle

Film, bir genelev sahibinin bankadan aldığı krediyi geri ödeyememesi nedeniyle, bankanın geneleve el koymasıyla başlar. Daha sonra bankaya fon tarafından el konulmasıyla birlikte, genelev de fona geçer. Ankara, işletmele..

  • PengoTV tarafından
  • 8.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..

20 Saat Karda Mahsur Kalan 3 Arkadaş Kurtarıldı 01:15

20 Saat Karda Mahsur Kalan 3 Arkadaş Kurtarıldı

Edinilen bilgilere göre, Dün Espiye ilçesine bağlı çakıl yaylasında arızalanan iş makinasını almak için yola çıkan 3 arkadaş aniden bastıran kar sonrası yayla yolunda mahsur kaldı. Telefonların çekmediği için haber verem..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi 10:34

Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeler: 4 Tane yumurta 1 Çay bardağı şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 Paket vanilya 1 Su bardağı un 1 Tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması İçin Gerekenler : Yarım litre süt 2 Yemek kaşığı nişasta (silme koyun) 2 Ye..

Buzdan Ülke 02:41

Buzdan Ülke

Dünyanın dört bir yanından heykeltıraşlar Perşembe günü yapılan en yeni Harbin Uluslararası Buz Birleştirme Heykel Şampiyonasını sonuçlandırdı. Yedi ülkeden on üç takımın tekliflerini tamamlaması yalnızca 4.5 gün sürdü. ..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fındıklı Limonlu Kek Tarifi 05:16

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta Bir cimdik tuz 1 bucuk su bardagi seker 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi eritilmis tereyagi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardagi un 2 su b..

Dokusu Yumuşacık Yapımı Kolay Elmalı Kek Tarifi 06:39

Dokusu Yumuşacık Yapımı Kolay Elmalı Kek Tarifi

malzemeler 125 gr oda isisinda yumusamis margarin yada tereyagi 3 tane yumurta yarım su bardağı şeker(125 gr) 3 yemek kaşığı oda isisinda süt 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 buçuk su bardağı un(200gr) 4 tane elma..

Sihirli Kek Tarifi 00:59

Sihirli Kek Tarifi

4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış) 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı şeker 100 gram margarin yada tereyağ 2 su bardağı süt 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı un 2 tepeleme yemek kaşığı kakao Hazırlanışı; 1. ..

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:18

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Hugh Jackman 1999'da Erskineville Kings için En İyi Erkek Oyuncu dalında Avustralya Film Enstitüsü adayı oldu. 1998'de, romantik bir komedi olan Aussie filmi Paperback Hero'da rol aldı. Ve 2000 yılında Hugh, ilk büyük bü..

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi 00:39

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in güneybatısındaki Cinderes beldesine bağlı Ebu Kabe ve Hacılar köylerini YPG/PKK-DAEŞ'ten kurtardı. TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, hare..

Trilece Tarifi 11:21

Trilece Tarifi

Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 7 adet yumurta sarilarini ve beyazlarini ayiriyoruz 8 yemek kasigi seker 7 yemek kasigi un 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu Sütlü serbeti icin gerekenler 800 ml süt 2 kutu krem..

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi 04:11

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Porsiyonluk muzlu rulo pasta için malzemeler: 4 yumurta 1 çimdik tuz yarım su bardağı tozşeker yarım su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta yarım paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı su fırın kağıdı kreması için: 2 yumurta y..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe 05:45

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Tirileçe tarifini daha önce yapmıştım ama o tarifim biraz daha ağır çünkü hem karamel hemde kremşanti kullanmıştım ilk tarifimde Sadece Türk sayfalarında arama yapmıştım ama bu defa ..

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi 05:46

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi

Sizler için çikolatalı muzlu yaş pasta tarifi hazırladık. İzleyip kolay şekilde pasta nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. İlk olarak pandispanyamızı yaparak başlıyoruz. Yumurtaların beyazlarını ve sarılarını ayırıyoruz beyaz..

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 10:22

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Beyaz krema için; -1 paket vanilyalı -3 yemek kaşığı daha mısır nişastası ( veya vanilyalı puding tozu 37 gr +1 yemek kaşığı nişasta ) -100 gr şeker (yarım su bardağından az fazla) -500 ml süt -1 adet yumurta -2 adet..

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz  Şifon Zebra Kek Tarifi 09:06

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz Şifon Zebra Kek Tarifi

Zebra kek tarifi için malzemeler 5 adet yumurtanın sarısı +1 yumurta 5 adet yumurtanın beyazı +1 fiske tuz 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (130gr ) 1 su bardağı un ( 128 gr ) Yarım çay bardağı sıvıyağ ( 60..

Trileçe  Tam Ölçülü,Püf Noktalarıyla Meşhur Karamelli Trileçe Tarifi 07:22

Trileçe Tam Ölçülü,Püf Noktalarıyla Meşhur Karamelli Trileçe Tarifi

8 adet yumurta ( oda sıcaklığında olsun ) 2 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı ılık su 2 paket kabartma tozu 2 paket şekerli vanilin 2 su bardağı tepeleme un 1 fiske tuz Süt şerbeti için Malzemeler 4,5 su bardağı süt ..

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece 45:58

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece

Erzurum'un yüksek dağlarından birisinde bulunan, kış aylarında ulaşımın neredeyse imkansız olduğu KARABACI isimli köyde bir gece geçiriyoruz.Hava şartları zaman zaman -22 dereceye kadar düşerken, etrafta yaşam belirtisi ..

  • JET TV tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 6 yıl önce