#Ajansı

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik 02:52

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik Cumhuriyet Gazetesi yöneticilerine terör örgütleri FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suretiyle suç işledikleri gerekçesi ile operasyon başlatıldı. Cumhuriyet ve Zaman ..

Sihirli Fasülye Masalı - Sesli Masal Dinle 15:33

Sihirli Fasülye Masalı - Sesli Masal Dinle

Sihirli fasulye masalı sesli masal dinle. Sihirli fasulye masalı. - sihirli fasulye masalı - sihirli fasulye izle - sihirli fasulye hediye - sihirli fasulye oyunu - sihirli fasulye hikayesi - sihirli fasulye çizgi film ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.215 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiliz ve Almanlardan Alçaklık 03:49

İngiliz ve Almanlardan Alçaklık

Tüyleri diken diken edecek bir fotoğraf! İngiliz The Guardian gazetesi korkunç bir skandala imza attı. PKK'lı teröristin yer aldığı bir fotoğrafı Yılın fotoğrafı adayları arasında gösterdi. Ayrıca fotoğrafın altında da..

Başbakan Yardımcısı Kaynak 'Abd'ye Giriş Yasağı Kendi Tarihini İnkar Olur' 02:24

Başbakan Yardımcısı Kaynak 'Abd'ye Giriş Yasağı Kendi Tarihini İnkar O

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Anadolu Ajansı Editör Masası'na konuk oldu...

Kuzey Kore Japon Denizi'ne balistik füze fırlattı 00:37

Kuzey Kore Japon Denizi'ne balistik füze fırlattı

Kuzey Kore'nin bu sabah birden çok balistik füze denemesinde bulunduğu bildirildi. Kyodo haber ajansı, Japonya hükümeti yetkililerine dayandırdığı haberinde füzelerin Japon Denizi'ne doğru fırlatıldığını duyurdu. Haber..

Libya Köle Pazarı 01:12

Libya Köle Pazarı

Libya, Sahraaltı Afrikası’ndan yola çıkan göçmenlerin Avrupa’ya geçiş güzergahında önemli bir konuma sahip. İç savaştan dolayı otorite boşluğunun yaşandığı ülkeyi geçiş noktası olarak kullanmak isteyen göçmenler insan ka..

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti 02:23

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cuma günü tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği ortaya çıkan CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyecekleri ..

Rus Generalin Torunu Tabutunu İstedi 01:03

Rus Generalin Torunu Tabutunu İstedi

Ardahan'da apartman inşaatı için temel kazısı yapılırken bulunan tabutun Rus generale ait olduğu ileri sürüldü. Tabutu bulunan Rus generalle ilgili ise çeşitli iddialar da var. Rus ajansı Sputnik'e göre tabut Rus General..

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti Erkan Tan  Özkan'Mehteri Verdi 02:23

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti Erkan Tan Özkan'Mehteri Verdi

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cuma günü tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği ortaya çıkan CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyecekleri ..

FETÖ Firarisi Emre Uslu Virginia'da Görüntülendi 01:50

FETÖ Firarisi Emre Uslu Virginia'da Görüntülendi

ABD'nin Virginia eyaletinde yaşayan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Emre Uslu, Anadolu Ajansı (AA) tarafından evinin bulunduğu sokakta görüntülendi...

Başbakan Yıldırım TİKA'nın Moldova'daki Projelerinin Açılışını Yapacak 05:50

Başbakan Yıldırım TİKA'nın Moldova'daki Projelerinin Açılışını Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, Moldova'ya düzenlediği resmi ziyaret kapsamında Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığınca (TİKA) hayata geçirilen projelerin açılışını da yapacak...

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Drift Yapmak 01:50

Drift Yapmak

Efendiler yerli üretim fırtına öbüslerinin test aşamalarından görüntüleri izleyeceksiniz. Bundan sonrası alıntıdır. Sakarya'da bulunan 1'inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığında yerli imkanlarla üretilen Fırtına obüsleri..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gezegenimize Uzaydan, Astronot Gözüyle Bakmak İster misiniz 07:55

Gezegenimize Uzaydan, Astronot Gözüyle Bakmak İster misiniz

Avrupa Uzay Ajansı astronotu Thomas Pesquet tarafından kaydedilen görüntüler, gezegenimizi birinci gözden görme imkanı sunuyor. Uzay yürüyüşü ve çeşitli görevlerini yerine getiren Thomas'ın kamerasından Dünya ve uzay...

  • JET TV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore Yeniden Füze Denemesi Yaptı 00:35

Kuzey Kore Yeniden Füze Denemesi Yaptı

Reuters haber ajansı, Kuzey Kore'nin yeni bir füze denemesi yaptığını duyurdu. İlk açıklama Güney Kore'den geldi. Yetkililer, ilk olarak Kuzey Kore'nin henüz ne olduğu belirlenemeyen bir cismi ateşlediğini açıkladı; dah..

Erkan Tan 15:29

Erkan Tan "Ver Mehteri''

ERKAN TAN ''Başkan ERDOĞAN AK Parti'de ilk MYK.. Ver Mehteri'' Sabah Ajansı..

Dua Eden Robot Yapılması 00:51

Dua Eden Robot Yapılması

Almanya’nın Wittenberg kentindeki Protestan kilisesinde BLessU-2 isimli papaz robot icat edildi. Haber Ajansı RİA Novosti’nin haberine göre, bir papazın yaptığı tüm görevleri uygulayan Rahip Robot kiliseye gelenlerle kon..

  • JET TV tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı 02:19

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı İspanya'da ayrılıkçı belediye başkanı gözaltına alınırken sesini çıkarmayan Avrupa'nın HDP'ye düzenlenen terör operasyonu karşısında kıyametleri kop..

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı 01:02

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbeci 8 askerin, Türkiye'ye iade edilmelerine karar verilecek yargı süreci kapsamında gözaltı süreleri uzatı..

Irak'ta Oynanan Büyük Tiyatro 02:07

Irak'ta Oynanan Büyük Tiyatro

Irak'ta Büyük Tiyatro Irak'ın başkenti Bağdat'ta kameralara yansıyan bir görüntü oynanan oyunun ne kadar büyük olduğunu kanıtlar cinsten. A Haber ekranlarında 'Sabah Ajansı' programında yayınlanan görüntülerin iç yüzünü..

15 Temmuz Zafer Anıtı’nın Yapımı Havadan Görüntülendi 02:32

15 Temmuz Zafer Anıtı’nın Yapımı Havadan Görüntülendi

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında darbecilere karşı direnişin sembolü olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu Yakası çıkışına inşa edilen ‘Zafer Anıtı’nın yapımı devam ediyor. İstanbul'da hain darbecilere karşı..

Adriana Lima Aslında Kim? 04:39

Adriana Lima Aslında Kim?

Adriana Francesca Lima, 12 Haziran 1981'de Brezilya'da Salvador, Bahia'da düşük gelirli ve dindar bir ailede dünyaya geldi. 13 yaşında, yerel bir mağazada alışveriş yaparken keşfedilen Amerikan yerlisi, Afrika, Brezilya ..

  • JET TV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ghosted  00:30

Ghosted "Alien" Fragmanı

Paranormal (Adam Scott) bir alaycı şüpheci (Craig Robinson) ve dahili bir gerçek mümin , Los Angeles'taki yaygın açıklanamayan etkinliğe bakmak için gizli bir hükümet ajansı tarafından işe alınır; hepsi daha büyük bir..

Ghosted 00:30

Ghosted "The Fly" Fragmanı

Paranormal (Adam Scott) bir alaycı şüpheci (Craig Robinson) ve dahili bir gerçek mümin , Los Angeles'taki yaygın açıklanamayan etkinliğe bakmak için gizli bir hükümet ajansı tarafından işe alınır; hepsi daha büyük bir..

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri 00:58

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri

Japonya'da Fukuşima açıklarında 7.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılırken, nükleer santrallerdeki faaliyetler durduruldu. Japonya'nın kuzeydoğu sahilindeki Fukuşima kenti açıklar..

  • Cowboy tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 İnna Eurovision'da Türkiye’yi Temsil Edebileceğini Açıkladı 05:27

İnna Eurovision'da Türkiye’yi Temsil Edebileceğini Açıkladı

Müzik dünyasında yakaladığı başarıyla adından sıkça söz ettiren Romanyalı şarkıcı İnna İhlas Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu. Eurovision'a katılıp katılmayacağıyla ilgili konuşan İnna: İlk önce kendi ülkem iç..

  • ANKA tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tika'nın Arakan'a Yardımları Sürüyor 01:05

Tika'nın Arakan'a Yardımları Sürüyor

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanlığınca, Arakanlı Müslümanlara yapılan ikinci etap yardımlar kapsamında Pauktaw kasabasındaki 6 bin nüfuslu Kyi Ni Pin köyüne gıda kolileri ulaştırıldı...

Devlet Bahçeli AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylamasına Katıldı 01:24

Devlet Bahçeli AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylamasına Katıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anadolu Ajansı'nın (AA) Yılın Fotoğrafları oylamasına katılarak, 7 fotoğraf için oy kullandı...