#Ajda pekkan ajda sana ne kime ne 1975

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

Bengu - Korkma Kalbim HD 05:25

Bengu - Korkma Kalbim HD

Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kal..

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti 04:19

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti Dinle Bir rüzgar esti içinde aşk var sandık Eskilerden bir şeyler aldık Sonrasında bu ne biçim bir fırtına Kendi kendime düşündüm oturdum da Kime ne yaptım anlattımsa Sordum öteki bana N..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Dinle Söz: Mustafa Sandal Müzik: Praak- Jaani Düzenleme: Volga Tamöz Mix & Mastering: Tarık Ceran Klip Yönetmeni: Onur Kök Gel Bana şarkı sözleri ile Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen de vazgeçmem artık Gel Bana… Gel Bana… İçimde bi tutku, sürekli bir kurgu Bakınca görünce görüyorum senle hayatı Gel Bana… Ge..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Süt İçtim Dilim Yandı Türkü 03:51

Cengiz Kurtoğlu - Süt İçtim Dilim Yandı Türkü

Süt İçtim Dilim Yandı (Amanın Amanın) Döküldü Kilim Yandı (Kız Sana Hayranım) Ben Kilimde Değilim (Amanın Amanın) Bahçemde Gülüm Kaldı??? (Kız Sana Hayranım) Cendermeyim Cenderme (Amanın Amanın) Beni Yoldan Dönderme ???..

Burcu Güneş - Gül Kokusu 05:19

Burcu Güneş - Gül Kokusu

Burcu Güneş - Gül Kokusu Şarkı Sözü: Sen sevmeye yeltenmemişsin çocuk Belki de kendine güvenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemişsin çocuk Nefes almak yeter sanma yaşamayı öğrenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemi..

Süt Içtim Dilim Yandı - Kilis Türküsü 03:23

Süt Içtim Dilim Yandı - Kilis Türküsü

Süt İçtim Dilim Yandı (Amanın Amanın) Döküldü Kilim Yandı (Kız Sana Hayranım) Ben Kilimde Değilim (Amanın Amanın) Bahçemde Gülüm Kaldı??? (Kız Sana Hayranım) Cendermeyim Cenderme (Amanın Amanın) Beni Yoldan Dönderme ???..

  • PengoTV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Topaloğlu - Of Of Eminem 04:22

Mustafa Topaloğlu - Of Of Eminem

Mustafa Topaloğlu - Eminem - Sözleri sabahtan gördüm seni, çok beyaz geldin bana. konakta mı büyüdün oy oy emine'm, güneş değmemiş sana güneş değmemiş sana. parmağında yüzükler kolunda bilezikler, oy sana dolanayı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.517 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan 02:58

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan

Ben bal arısı gibiydim senden önce Bak pervanelere döndüm seni görünce Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılamam Yoluna adadım ömrümü ben sensiz olamam Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılama..

Sinan Akçıl FT. Otilia - Aşkla 02:56

Sinan Akçıl FT. Otilia - Aşkla

Bir gün yaşanınca güzellik yok olunca Beni sevecek misin sen? Evet Evet Yoksa başkasıyla heyecanına sığınıpta Benle ölecek misin sen? Noluyor burda? bunlar nasıl sorular ya Sana aşkımı bugün yarımsın Kimileri zorla seve..

İbrahim Erkal - Balam 04:51

İbrahim Erkal - Balam

Gel benim tomurcugum Gozu nazar boncugum Seni hep sakinirim Canimcigim yavrucugum Elleri pamukcugum Gozleri yumukcugum Korusun mevlam seni Canimcigim yavrucugum Gel balam balam balam Ben sana neler alam Gozumu..

Ebru Yaşar  Yeşillenirim 05:04

Ebru Yaşar Yeşillenirim

Hani beni çok seviyordun Yerlere göklere koyamıyordun Bende kek gibi sana inanıp Her gece yolunu gözlüyordum Yedin be kaç senemi Sana verdim son nefesimi Para bile etmedi bende aşkın Sattım sana olan hislerimi Ben senin ..

Gönül Yazar  İşte Benim Dünyam 04:22

Gönül Yazar İşte Benim Dünyam

Sen benim içimde bir korkulu rüya Her gün sevip sardığım bir hülyasın Yokluk ateşten gömlek Sensizlik ölüm gibi Rüyam,hülyam,benim dünyamsın Kanımda,canımda,alın yazımda Bir sen varsın bir de ben şu dünyada Nazar değmesi..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ümit Besen - Okul Yolunda 03:55

Ümit Besen - Okul Yolunda

Hatırladın mı eskiden? Geçmişteki günlerde Akşamları beklerdim, Sen okuldan dönerken El ele yürürdük, evinizin yoluna Şarkılar fısıldardın, gülümseyerek bana Bitmesin derdik bu yol, yağmurda ıslanırken Geceler bile..

Müslüm Gürses - Hasret Rüzgarları 04:51

Müslüm Gürses - Hasret Rüzgarları

Hasret rüzgarları çok erken esti Savrulduk sevgilim dertlerden yana Zamansız dökülen yapraklar gibi Ayrıldık sevgilim doymadım sana Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti En güzel duygular silindi gitti Nasıl da sevmiştim bili..

Musti 2018 - Yıkamazsın Beni ( Yeni Damar) 05:04

Musti 2018 - Yıkamazsın Beni ( Yeni Damar)

Musti Yıkamazsın Beni Şarkı Sözleri : Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıkamazsın Beni Allahından bulasın çektiğimi çekesin Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıkamazsın Beni Allahından bulasın çektiğimi çekesin Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Sevgen - Hissettin mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin hiçbir anlamı yok mu hani sana verdiğim kalbimin aylar ve seneler oldu hala sen bana dönmedin ben seni kalbime gömmedim sen oldu Güll..

Barış Sevgen - Hissettin Mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin Mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile; Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin Hiçbir anlamı yok mu Hani sana verdiğim kalbimin Aylar ve seneler oldu Hala sen bana dönmedin Ben seni kalbime gömmedim Sen oldu Güll..

Belma Sera - Kalsam 04:54

Belma Sera - Kalsam

Kalsam (Belma Sera) Kalsan, ne olur gitmesen Bana tekrar bir inansan Kalsan, yine sana yine bana Bir şans tanısan Kalsam, hadi yine gitmesem Sana tekrar bir inansam Kalsam, yine bana yine sana Bir şans tanısam Kalsam, y..

Ferman Toprak - Alayına Gider 04:41

Ferman Toprak - Alayına Gider

Ferman Toprak - Alayına Gider Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alayına arıza bundan sonra Sana göre bir şey yok Aleme isyan bundan sonra Bize göre bir şey yok Gönül derdini abarttı Boş bulundu seni sevdi Dikenleri gön..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Esin Kaya - Ah Gönlüm 02:53

Esin Kaya - Ah Gönlüm

Ah Gönlüm şarkı sözleri ile Farzet onu hiç görmedin,farzet onu hiç sevmedin. Değermi bir vicdansıza unut sende unut gönlüm Değer mi bir vefasıza unut sende boşver gönlüm Bak geliyor bak dinle Ah gönlüm ondan sana h..

Furkan Durgun - Yaramaz 02:35

Furkan Durgun - Yaramaz

Yaramaz şarkı sözleri ile Zor geldi bu günü yaşamak Bıraktım herşeyi yine soluma Dediler mi bu cocuk sana yaramaz Bosver gitsin herşeyi kenara Üstüme dusecek mi neydi Terbiyesize sen yine boyun eğdin eğdin Simdile..

Muti & Azer Bülbül  - İlle de Sen (Official Video) 02:37

Muti & Azer Bülbül - İlle de Sen (Official Video)

Azer Bülbül Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi muhtacım sana İlle de sen ille de sen Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi aşığım sana İlle de sen ille de ..

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 2 1:00:44

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 2

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL. 2 (AVRUPA MÜZİK YAPIM) 90'lı yılların en popüler şarkılarının tamamını full dinle! (Orijinal Kayıt) Şarkı Listesi: Sertab Erener - Ateşle Barut 00:00 Çelik - Güle Gül..

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..