#Ak 47 kalaşnikof nasıl Çalışır

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek 06:14

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek

Bize sorarsanız rulo şeklinde yapılan cevizli çörek herkes tarafından daha çok dikkat çeken ve daha güzel bir görüntüye sahip olan bir tarif. Her ne kadar videoda tüm detaylar görünsede ayrıca sitemizde adım adım ve fot..

Gaga Bulut'tan Hande Erçel Dansı 01:15

Gaga Bulut'tan Hande Erçel Dansı

Bir reklam filmi için dans eden Hande Erçel yerden yere vuruldu. Bakalım Bulut bunu nasıl yorumlamış...

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi 02:46

Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi

İddia ediyoruz bu kadar lezzetli köfte yemediniz. İnegöl köfte tarifi ile evde hem gerçek inegöl köfte yapacaksınız hem de en lezzetli köfte tarifi ni öğreneceksiniz. Üstelik yapımı da çok kolay. Hatta yine iddia ediyoru..

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi 02:14

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi

Nefis bir kıymalı ve tel şehriyeli çorba tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı da oldukça kolaydır. Yemek öncesi lezzetli bir çorba için güzel bir seçim olacaktır. Kıymalı tel şehriye çorbası tarifi nasıl yapılı..

Kabak Sandal Tarifi 04:40

Kabak Sandal Tarifi

Müthiş bir lezzet olan kabak sandal tarifi yemeği ile sofralarınız güzelleşsin damaklarınız tadlansın. Kabak hafifliği ve kıyma harcı lezzeti ile beşamel soslu kaşarlı nefis bir yemek tarifi. Mutlaka deneyin. Kabak sand..

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi 03:31

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için tek porsiyonluk revani tatlısı tarifi videosu hazıladık. Ayrıca ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak bir ramazan tatlısı dır revani. Yapımı da oldukça kolaydır. Evde hızlı..

1 Portakal 1 Limon ile Limonta Yapımı  Pratik Limonata Tarifi 02:26

1 Portakal 1 Limon ile Limonta Yapımı Pratik Limonata Tarifi

Şimdi gelelim kolay limonata nasıl yapılır? 1. Bir gece önceden derin dondurucuya kaldırdığımız 1 adet portakal ve 1 adet limon dilimlere ayrılır. 2. Derin dondurucudan aldıktan 10 dk sonra rahatlıkla dilimleyebilirsini..

Sirkeli Kurabiye Tarifi 03:38

Sirkeli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 125 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzerine), 2 yemek kaşığı Sirke (çeşidi fark etmez), 3 yemek kaşığı mavi haşhaş tohumu, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı ..

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Teknoloji ve Yeni Jenerasyon (Nazlı Senem) 00:54

Teknoloji ve Yeni Jenerasyon (Nazlı Senem)

Teknoloji e güzel şey tabi Onu nasıl kullandığın da önemli Herkesin elinde birer telefon İletişim ne demek unuttu yeni jenerasyon..

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 49. Bölüm 2. Fragmanı 00:43

Fazilet Hanım ve Kızları 49. Bölüm 2. Fragmanı

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Cocostar Pasta Tarifi  Pasta Tarifleri 04:23

Cocostar Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Hindistan cevizi ile yapılan cocostar pasta tarifi videosu hazıladık sizler için. Peki cocostar pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nelerdir diye merak ediyorsanız buyrun, tüm cevaplar bu video da bulunmaktadır..

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 01:58

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kategorimize nefis bir kurabiye tarifi daha ilave ettik. Tahinli kurabiye tarifi videosu ile evde kolay ve hızlı bir kurabiye yapabilirsiniz. Lezzeti yerinde ve ağızda dağılan nefis tahinli kurabiye ay..

Tahinli Susamlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 02:12

Tahinli Susamlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir tarif ekledik. Bayılacaksınız tadına. Tahinli susamlı kek tarifi videosu ile siz de nefis kek tarifi yapabilirsiniz. Yumuşacık keki ve içindeki tahin tadı ve dışındaki susam lezzeti müke..

Patates Salatası Tarifi  Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata 02:34

Patates Salatası Tarifi Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata

Bu leziz haşlanmış patataes salatası nasıl yapılır tüm detaylarıyla ve süslemesiyle videomuzda bulabilirsiniz. Ev yemeği tariflerinin bu videosında sizler için için rendelenmiş havuç ve sızma zeytinyağı bulunan nefis bir..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Fazilet Hanım ve Kızları 50. Bölüm Fragmanı (Final) 00:47

Fazilet Hanım ve Kızları 50. Bölüm Fragmanı (Final)

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 03:14

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis dereotlu mayalı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık hamuru, içinde beyaz peyniri ve dereotu ile nefis lezzetli bir tarif. Mutlaka deneyin. Deretotlu ve mayalı poğaça nasıl ya..

Fazilet Hanım ve Kızları 50. Bölüm 2. Fragmanı (Final) 00:55

Fazilet Hanım ve Kızları 50. Bölüm 2. Fragmanı (Final)

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi  Nişastalı Ağızda Dağılan Nefis Tat 02:53

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi Nişastalı Ağızda Dağılan Ne

Üzeri ceviz parçlarıyla dolu nefis bir ağızda dağılan tarçınlı kurabiye nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Ev yemeği tarifleri sizler için hazırladığı bu kurabiye tarifinde cevizleri kurab..

Buldozere Meydan Okuyan Orangutan 00:54

Buldozere Meydan Okuyan Orangutan

Uluslararası Hayvanları Kurtarma Kuruluşu (IAR) Endonezya'da ormanların yok edilmesinin orangutanların yaşamını nasıl etkilediğini gösteren 2013 yılına ait bir video yayınladı. Ağaçları yıkan buldozerle karşılaşan Orangu..

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gizli Sekme (Seyf) 00:27

Gizli Sekme (Seyf)

Türkçenin ne kadar bir anlamlı dil olduğunu geçen gün ki fener bahçe başkan seçimlerinde anladık. Nasıl mı? izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ABD Fransa Ve İngiltere'ye Çağrı: Rakka'daki Suçlarınızı İtiraf Edin 01:00

ABD Fransa Ve İngiltere'ye Çağrı: Rakka'daki Suçlarınızı İtiraf Edin

Uluslararası Af Örgütü (Amnesty) bir zamanlar terör örgütü 'DEAŞ'ın kalesi' olarak görülen Rakka'da yaptığı araştırmalar sonucu bir rapor yayınladı. Raporda, ABD öncülüğündeki koalisyonun Rakka'da sivilleri nasıl katlett..

Düdüklü Tencere Buharının Kaldırma Gücü 00:10

Düdüklü Tencere Buharının Kaldırma Gücü

Ev hanımlarının yardımcısı ve aynı zamanda mutfakların en tehlikeli eşyası olan düdüklü tencerenin buharı o kadar güçlü ki bir yumurtayı bakın nasıl havada tutuyor efendim...

  • JET TV tarafından
  • 560 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez - Son Moda Toka Ve Choker Tasma Alışverişi Ve Evde Choker (Tasma Kolye) Yapımı 09:33

Sebile Ölmez - Son Moda Toka Ve Choker Tasma Alışverişi Ve Evde Choker

Aynı zamanda son zamanlarda hemen heryerde gördüğünüz choker yani tasma kolyeleri evde para harcamadan kolayca nasıl yapabileceğinize dair de örnekler verdim. Ürünleri aldığım linkleri aşağıda bulabilirsiniz. Sizlere lin..

Fırında Ispanaklı Köfte Tarifi  Köfte Tarifleri 01:30

Fırında Ispanaklı Köfte Tarifi Köfte Tarifleri

Gelelim fırında köfte nasıl yapılır? 1.400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, yarım su bardağı haşlanmış doğranmış ıspanak, 1 adet yumurta, 2 yemek kaşığı galeta unu, Tuz, karabiber, pulbiber güzelce yoğrulur. 2.Yağla..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Korkunç Hamile Kostümü Yapan Kadın 03:35

Korkunç Hamile Kostümü Yapan Kadın

Hanım ablamız bu korkunç hamile kostümünün nasıl yapıldığını anlatan bir video çekmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.364 görüntüleme
  • 6 yıl önce