#Ak 47 kalaşnikof nasıl Çalışır

Aslı Afşaroğlu Pantolondan Kalemlik Yapımı 05:00

Aslı Afşaroğlu Pantolondan Kalemlik Yapımı

Bugün sizlerle eski bir pantolonun paçasından nasıl kalemlik yapabileceğinizi paylaşıyorum..

Protez Tırnak Bölüm 1 Uygulama Aşamaları 06:36

Protez Tırnak Bölüm 1 Uygulama Aşamaları

Protez tırnak nasıl uygulanır püf noktaları ve uygulama aşamları kullanılan malzemeler..

Çağla Vücut Tipine Göre Bikini & Mayo Seçimi Moda Güzellik 12:40

Çağla Vücut Tipine Göre Bikini & Mayo Seçimi Moda Güzellik

Sevgili kızlar, güzel ülkemin minnoş kadınları. Kendimize göre mayo & bikiniyi nasıl buluyoruz? Sizin için gittim Penti'nin altını üstüne getirdim bir sürü bikini ve mayo seçtim. Bununla yetinmedim sizler için hediyeler ..

Rimel Askına İnstagram Fotoğraf Makyajım Kirpiklerimin Başına Gelenler 15:32

Rimel Askına İnstagram Fotoğraf Makyajım Kirpiklerimin Başına Gelenle

Herkese Merhabalar! Bu videomda ‘Instagram Fotoğraflarımı Nasıl Düzenliyorum?’ videosunda bahsettiğim ve sizlerden gelen talep üzerine fotoğraf çekimlerinde yaptığım makyajımı anlattım...

15 Dakikada Tencerede Muhteşem Yumuşaklıkta Ispanaklı Fincan Kek Tarifi, Ispanaklı Köstebek Pasta 10:03

15 Dakikada Tencerede Muhteşem Yumuşaklıkta Ispanaklı Fincan Kek Tarif

3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı ıspanak püresi 1,5 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 adet portakal ???? kabuğu rendesi..

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapalı Pizzacıklar Domatesli Pişi 05:54

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapa

1 su bardağı süt 1 su bardağı ılık su Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker Yarım çorba kaşığı tuz ( çok dolu olmasın.) 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta Alabildiği kadar un İç m..

Rimel Askına Şal Bağlama Farklı Yüz Tipleri İçin 04:38

Rimel Askına Şal Bağlama Farklı Yüz Tipleri İçin

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda sizlere şal bağlama stilimi paylaşmak istedim. Ayrıca bu videoda şal bağlama stilinin nasıl uygulandığınıda bu videodan öğrenebilirsiniz. Sizi seviyorum :)..

Rimel Askına Pratik Şal Bağlama 03:04

Rimel Askına Pratik Şal Bağlama

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda sizlere şal bağlama stilimi paylaşmak istedim. Ayrıca bu videoda şal bağlama stilinin nasıl uygulandığınıda bu videodan öğrenebilirsiniz. Sizi seviyorum :)..

Rimel Askına Dramtik Badem Göz Makyajı 06:55

Rimel Askına Dramtik Badem Göz Makyajı

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda sizlerle badem göz makyaj nasıl yapılır onu anlatacağım. Umarım badem göz makyaj videomu beğenirsiniz. Sizi seviyorum :)..

Ceren Ceylan Yeni Saçlarım Plaj Çantamda Ne Var 14:24

Ceren Ceylan Yeni Saçlarım Plaj Çantamda Ne Var

Merhabalar! Ben Ceren Ceylan. Kanalında birçok çözüm videoları ,nasıl yapılır videoları, makyaj-bakım, alışveriş, moda ve hatta bazen de günlük yaşantısının videolarını paylaşan 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Eğ..

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:34

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

isküvili tatlı tarifleri sevenler için nefis ve pratik bir pasta olan bisküvili rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Çok kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanabilen bisküvili rulo pasta tarifi 15-20 dakika da ..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Ceren Ceylan Annemin Makyaj Malzemleriyle Makyaj Yaptım Sonuç Şaşırttı 10:17

Ceren Ceylan Annemin Makyaj Malzemleriyle Makyaj Yaptım Sonuç Şaşırttı

Merhabalar! Ben Ceren Ceylan. Kanalında birçok çözüm videoları ,nasıl yapılır videoları, makyaj-bakım, alışveriş, moda ve hatta bazen de günlük yaşantısının videolarını paylaşan 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Eğ..

Kimono Peçete Katlama 01:09

Kimono Peçete Katlama

Önemli davet sofralarınızda misafirlerinize nefis yemekler yapmak kadar şık bir sofra hazırlamak da önemlidir. Burada sofrada kullanılan aksesuarların yanı sıra bu aksesuarların yerleştirilmeleri için gösterilen özen de ..

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi 03:45

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapılabilen cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu hazırladık. Çok az malzeme ile yapılabilen tavada cevizli kadayıf tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri ne..

Portakallı Islak Kek Tarifi  Kek Tarifleri 03:30

Portakallı Islak Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, bayılacaksınız bu lezzete. Portakallı ıslak kek tarifi videosu. Yapımı da oldukça kolaydır ve herkes yapabilir. Tadı ise inanılmaz :) herkes mutlaka denemeli, tavsi..

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye 05:40

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye

Pişmeyen Kokostar Kurabiye için 200 gr çikolata ( ben 100 gr bitter,100 gr sütlü çikolat kullandım) 2 Kase kadar kek veya isterseniz 200 gr petibör bisküvi kullanın İç Dolgusu için Malzemeler 1 poşet krem şant..

Kırılmadan Çatlamadan Yapılan Saray Lokumu- Saray Sarması Tarifi  Sultan Lokumu 06:55

Kırılmadan Çatlamadan Yapılan Saray Lokumu- Saray Sarması Tarifi Sult

1 litre süt (beş su bardağı) 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 3 tepeleme yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 50 gr tereyağ üzeri için 1 poşet kremşansi 1 su bardağı soğuk süt Tabanına serpmek için hindistan cevi..

Gerçek Tiramisu Tarifi 06:08

Gerçek Tiramisu Tarifi

Malzemeler: 28 adet biscotti savoiardi, 1 su bardağı hazırlanmış filtre kahve (2'si bir arada veya 3'ü bir arada da olabilir), Üzeri için kakao, Kreması için; 4 adet yumurta sarısı, 1 su bardağı şeker, 200 ml krema, 400 ..

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız 12:36

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl kolay şekillendiriyorum hemde ısı kullanmayarak bunları sizlerle paylaşmak istedim hazır yaz geliyoken işinize yarar diye düşündüm, umarım be..

Fatmanur Öztekin Benimle Nişana Hazırlanın Saç - Makyaj - Kıyafet 12:40

Fatmanur Öztekin Benimle Nişana Hazırlanın Saç - Makyaj - Kıyafet

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte nişana hazırlanırken napıyorum nasıl bir saç makyaj yapıyorum ondan bahdettim ve birde kıyafet ekledim o , umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça 10:28

Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça

Yumuşacık Pamuk Poğaçalar için Malzemeler 1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük pake..

Mangal Tadında Fırında Nar Gibi Kızarmış Enfes Tavuk Kanat Tarifi Ve Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı 06:57

Mangal Tadında Fırında Nar Gibi Kızarmış Enfes Tavuk Kanat Tarifi Ve A

Fırında kızarmış ballı kanat tarifi 1 kg tavuk kanat 1 yemek kaşığı bal (İsterseniz bir tatlı kaşığı da kullanabilirsiniz) 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 Çay kaşığı ..

Muhteşem Waffle Tarifi  06:53

Muhteşem Waffle Tarifi

Waffle tarifi için Malzemeler 2 su bardağı süt 1 su bardağı soda ( soda ilk başta çıtır olmasını sağlıyor durdukça yumuşar ama çok yumuşak seviyorsanız soda yerine 1 bardak süt kullanın ) 4 çorba kaşığı şeker Çeyrek..

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası  Çorba Tarifleri 03:45

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası Çorba Tarifleri

Kremalı Sebze Çorbası için Malzemeler 1 adet patates 1 adet havuç 1 adet kabak 1 adet pırasa 1 adet yeşil kabak Bir adet kırmızı biber veya yeşilbiber de kullanabilirsiniz İki yemek kaşığı un 7,5 su bardağı su(İhtiya..

Fatmanur Öztekin Evde Brezilya Fönü Yapıyorum 13:07

Fatmanur Öztekin Evde Brezilya Fönü Yapıyorum

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl brezilya fönü yaptım onu paylaşıyorum ,kanalımı açtığımdan beri saçlarım hakkında çok soru alıyorum ve bu tarz şeyleri sevdiğinizi..

Ana Yolda Şınav ve Mekik Çeken Yurdum Gençleri 00:59

Ana Yolda Şınav ve Mekik Çeken Yurdum Gençleri

Çorum'un Sungurlu ilçesinde iki genç şehirlerarası karayolun ortasında şınav ve mekik çekerek trafiği tehlikeye soktu. Ankara-Samsun karayolu Toprak Mahsulleri Ofisi önünde orta refüjde bekleyen iki genç, karayolun orta..

  • JET TV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Azimle Engelleri Aşmak 00:15

Azimle Engelleri Aşmak

Kısmen bedensel, kısmen zihinsel engelli olan kardeşimizin önüne çıkan engelleri insan üstü çabalarıyla nasıl aştığını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 557 görüntüleme
  • 6 yıl önce