#Ak 47 kalaşnikof nasıl Çalışır

Tuğçe Ay Sadece 2 Dakika Pürüzsüz Lazerli Gibi Batıksız Bacaklar 05:07

Tuğçe Ay Sadece 2 Dakika Pürüzsüz Lazerli Gibi Batıksız Bacaklar

Fındıklarım Fıstıklarım Hoşgeldiniizz ; Bu videom da size Kıl,tüy muhabbeti yaptım. Belkide en muzdarip olduğumuz durumlardan birtanesi de şu bacaklarımız da ki batıklar ve aldıktan sonra ki o delik delik görüntü. Bu..

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bazlamadan Pizza Tarifi 4 çeşit Peynirli ve Ton Balıklı Sebzeli Karışık Pizza 05:58

Bazlamadan Pizza Tarifi 4 çeşit Peynirli ve Ton Balıklı Sebzeli Karışı

Bazlama ekmekten pizza tarifi için malzemeler İki adet bazlama Üzeri için Yarım adet domates yarım adet yeşil biber Yarım adet kurusoğan Yeşil veya siyah zeytin Ton balığı Pırasa Ve rendelenmiş kaşar peyniri (Malz..

Tuğçe Ay 3 Dakika - 5 Ürün Tip Düzeltme 03:35

Tuğçe Ay 3 Dakika - 5 Ürün Tip Düzeltme

Herkese Merhaba, 3 dakika da banyo da nasıl hazırlanıyorum, hangi ürünlerden yardım alıyorum bunları paylaştım. En az ürünle en güzel görünüme kavuşmak bence çok güzel sizde denesenize !..

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:40

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Tatlı poğaça tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, çikolatalı poğaça tarifi videosu. Yapımı kolay, doyurucu ve gerçek çikolata lezzeti ile güzel bir tercih olabilir. Özellikle sahur tarifleri için ne yapaca..

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 03:44

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere özellikle nefis pasta tarifleri yapın diye yazan takipçilerimiz için fantalı pasta tarifi videosu hazırladık. Sünger gibi pandispanyası ve nefis kreması ile çok lezzetli oldu mutlaka tavsiye ede..

Tuğçe Ay 8 Saat Saçımı Ördüler 10:02

Tuğçe Ay 8 Saat Saçımı Ördüler

Evet saçımı kısa bi süreliğine ördürdüm. Ama nasıl ördürdüm ? :) yaklaşık 8 saat süren bi örgü serüvenim oldu sonrasında neler oldu hepsini anlattım...

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları  Kolay Kokostar 05:43

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topla

1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) içi için isteğe göre biraz fındık,badem veya çam fıstığı üzeri için 200 gr bitter çikolata 100 gr Sütlü Çikolata isterseni..

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi 07:11

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi

4 adet yumurta (oda sıcaklığında olsun ) 1,5 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı süt 1,5 su bardağı sıvıyağ 3 su bardagi un ( yumurtanın büyüklüğüne göre unun ölçüsü biraz degişebilir ) 3 (silme) çorba kaşığı ka..

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz  Şifon Zebra Kek Tarifi 09:06

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz Şifon Zebra Kek Tarifi

Zebra kek tarifi için malzemeler 5 adet yumurtanın sarısı +1 yumurta 5 adet yumurtanın beyazı +1 fiske tuz 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (130gr ) 1 su bardağı un ( 128 gr ) Yarım çay bardağı sıvıyağ ( 60..

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri 03:30

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri

Makarna tarifleri sevenler için nefis bir patatesli makarna tarifi videosu hazırladık. Çok besleyici ve bir o kadar da lezzetli olan patatesli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm ayrıntılarıyla ..

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri 04:07

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri

Patlıcanlı yemek tarifleri sevenler için nefis bir patlıcan oturtma tarifi videosu hazırladık. Yapımı biraz zahmetli olmasına rağmen lezzeti tarif edilemez. Patlıcan oturtma nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi n..

Sebzeli Makarna Tarifi - Yemek Tarifleri 02:48

Sebzeli Makarna Tarifi - Yemek Tarifleri

Makarna tarifleri olmadan yaşayamam diyenlere :) sebzeli makarna tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve hızlı bir yemek tarifi dir. Sebzeli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nedir tüm ayrıntıları göste..

 Yumuşacık Üzeri Kaşar Peynirli Pamuk Poğaça 06:19

Yumuşacık Üzeri Kaşar Peynirli Pamuk Poğaça

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tarifimle Deneyin 10:02

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tari

2 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tarçın ( sevmiyorsanız kullanmayın ben çay kaşığının ucuyla kull..

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:12

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kahve yanında veya çay saatinde hayır diyemeyeceğimiz lezzetlerdir. Tahinli kurabiye tarifi yapımı kolay ve az malzeme ile yapılmasına rağmen çok lezzetli bir tatlı kurabiye dir. Tahinli kurabiye nası..

Tuğçe Ay Asla Yapmaman Gerek Genital Bölge Tıraşı 04:46

Tuğçe Ay Asla Yapmaman Gerek Genital Bölge Tıraşı

Herkese Meraba :* Bu videom da size Genital Bölgenin öenminden, nasıl tıraş edilmesi gerektiğinden ve kullanılmaması gereken ürünlerden bahsettim. Umarım sizin için faydalı bir video olmuştur. BEĞEN butonuna basmay..

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi  İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça 10:01

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça

1,5 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 50 gr tereyağı ( 1 yemek kaşığı ) 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 4 çorba kaşığı toz şeker 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya ..

Yapımı Çok Kolay Unsuz,Yağsız,Yumurtasız Gerçek Şambali Tatlısı Şam Tatlısı Tarifi 06:49

Yapımı Çok Kolay Unsuz,Yağsız,Yumurtasız Gerçek Şambali Tatlısı Şam Ta

Şambali tatlısı için malzemeler 500 gr irmik (3,5 su bardağı kadar) 500 gr yoğurt(2,5 su bardağı kadar yoğurt) 1 su bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu Paket şekerli vanilin Üzerini süslemek için tuzsuz fıstık veya ..

Bankamatikteki Parayı Yiyen Fareler Hindistan 00:49

Bankamatikteki Parayı Yiyen Fareler Hindistan

Hindistan'ın Tinsukia bölgesinde bir ATM'ye giren fareler, 12.38 lakh'ı (yaklaşık 9 milyon TL) paramparça etti. Hindistanda ATMye giren fareler paraları yedi Özel bir güvenlik şirketi Hindistan Devlet Bankası'na ait ATM'..

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Un Kurabiyesi Tarifi 04:17

Un Kurabiyesi Tarifi

Kevserin Mutfağından Un Kurabiyesi Tarifi. Malzemeler: 250 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı pudra şekeri, 1 çay bardağı nişasta (mısır veya buğday nişastası farketmez), 4 su bardağı u..

Tuğçe Ay Aydınlatıcı Yaptım Sonuca Bayıldım 02:49

Tuğçe Ay Aydınlatıcı Yaptım Sonuca Bayıldım

Merhaba, bu videomda size kırılan ya da evde kullanılmayan Fardan nasıl aydınlatıcı yapılacağını anlattım. Yapımı çok basit ve kullanımı oldukça kolay olan bu aydınlatıcı yapımını keyifle izlemenizi ve sosyal medyada ark..

Bedelli Askerlik Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Röportaj 03:19

Bedelli Askerlik Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Röportaj

Sokak röportajında vatandaşlara bedelli askerlik hakkın ne düşündükleri sorulmuş bakalım nasıl cevaplar alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranın Gücünü Kullanarak Ders Veren Kadın 00:29

Paranın Gücünü Kullanarak Ders Veren Kadın

Görgü kuralları gereği çöplerinizi toplu taşıma araçlarına atmamanız gerekiyor. Tabi bazı insanlar bu kuralları ihlal ettiğinde bakın nasıl ders verilir. Paranın gücüne inanmayanlar mutlaka izlesin efendim...

  • JET TV tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto 03:56

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto

Özet: Sihirli musluklar Havada duran ve gürül gürül akan dev bir musluk düşünün. Ancak bu musluğa su taşıyan bir boru görünmüyor. Bu nasıl olur diye düşünüyorsanız aslında olay çok basit. Bu uçan dev musluklarda suyun i..

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:04

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Nefis tatlı tarifleri vermeye devam ediyoruz. Karamelli irmik tatlısı videosu hazırladık sizler için. Az malzeme ile nefis kıvamda ve tadta bir tatlı tarifi. İrmik tatlısının üzerinde karamel sos ile tadına tad katmış ol..

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri 02:53

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir kuru üzümlü kek tarifi videosu hazırladık. Yapım aşaması da oldukça kolay olan tarifimizi evinde herkes kolayca yapabilir. Kuru üzümlü kek nasıl yapılır ve malzemeleri neler..

Sizi Uykunuzdan Edecek 15 Bilmece 13:29

Sizi Uykunuzdan Edecek 15 Bilmece

Nasıl daha zeki olursunuz. Çalışmalar, bulmaca ve bilmece çözmenin beyniniz için son derece faydalı olduğunu gösteriyor. Zekânızı keskinleştirir, hafızanızı güçlendirir ve size ufak detaylara dikkat etmeyi öğretir. Birb..

  • JET TV tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şule Karaok Bordo Göz Makyajı 09:51

Şule Karaok Bordo Göz Makyajı

Bugün sizlerin benden çok istediğiniz bordo göz makyajını yapıyorum. Bordo göz makyajı nasıl yapılır, sırları nelerdir öğrenmek için videoyu izlemeyi unutmayın. İyi seyirler :)..