#Akar

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı 01:54

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı

Mersin'in Mut ilçesinde askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Mut Devlet Hastanesi önündeki törene, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Ku..

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video) 04:07

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video)

Söz: Ali Çınar Müzik: Ahmet Kaya Düzenleme: Selahattin Güzelel, Emre Doğan Bağlama: Kutay Özcan Gitar: Selahattin Güzelel Bas gitar: Emre Doğan Yönetmen: Kaan Yorulmaz Görüntü Yönetmeni: Resul Bağ Şarkı Sözleri: Yan yan..

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu 00:35

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Irak kuzeyi Avaşin bölgesinde, 17 Eylül 2021 tarihinde Piyade Uzman Çavuş Ümit Solak, EYP patlaması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm..

Mislina Yıldırım - Gelin Oy 06:34

Mislina Yıldırım - Gelin Oy

Gelin Oy şarkı sözleri ile Aman oy oy oy oy Yüce dağdan bir yol iner Yüce dağdan bir yol iner Gelir dolanı dolanı Bizim elin coşkun çayı Akar bulanı bulanı Bizim elin coşkun çayı Bizim elin coşkun çayı Akar bulanı bula..

Salih Yılmaz - Yüreğin Gözyaşları 03:50

Salih Yılmaz - Yüreğin Gözyaşları

Salih Yılmaz - Yüreğin Gözyaşları Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Çiçek açmaz bir yerde Kurumuş bir dalım var Silinmiyor alnımdan Kaybana ikbalim var Yüreğin göz yaşları Gizli akar bilinmez Yare kav..

  • BLACKSEA tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gençlik Marşı - TSK Armoni Mızıkası 01:09

Gençlik Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Gençlik Marşı Dağ başını duman almış, Gümüş dere durmaz akar. Güneş ufukta şimdi doğar... Yürüyelim arkadaşlar! Sesimizi yer gök su dinlesin, Sert adımlarla her yer inlesin! Bu gök deniz nerede var? Nerede bu dağlar ta..

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video) 03:57

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana bi daha bitanem deme bitanem Sen sözünü çabuk unutanlardan hemen avutulanlardansın Gidebilirsin gidebilirsen Ölmem ya kendi sırtımı kendi gönlüme dönmem ya Zaten aşkın hesabı tutulmuyor bi şekil olm..

İhtiyatlar Silah Çatmış - Mehter Marşları 01:55

İhtiyatlar Silah Çatmış - Mehter Marşları

Ihtiyatlar silah silah çatmis Ah yolun üstüne hey aman aman Nazli yarim geli geli vermis Sol dizin üstüne adas aman aman Gözün yasi durmaz akar Gülyüzün üstüne hey aman aman Simden sonra haram haram olsun Bu yerler bana..

  • PengoTV tarafından
  • 1.540 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

İşte Benim Stilim 64. Bölüm Fragmanı - 7. Sezon 02:49

İşte Benim Stilim 64. Bölüm Fragmanı - 7. Sezon

7. Sezon Yarışmacıları; Bahar Candan, Duygu Çevik, Duygu Nazlı Karataş Ersoy, Dilara Taşkın, Niran Yalaz, Dilara Kayalı, Çağla Şen, Melek Özçağan, Yağmur Melek Gürgen, Aleyna Eroğlu, Aylin - Selin Ençok, Simay Tokatlı,Tu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim 68. Bölüm Fragmanı 02:08

İşte Benim Stilim 68. Bölüm Fragmanı

İşte Benim Stilimde Sevgililer Gününde neler neler, ne bomba açıklamalar var...Sezon Yarışmacıları; Bahar Candan, Duygu Çevik, Duygu Nazlı Karataş Ersoy, Dilara Taşkın, Niran Yalaz, Dilara Kayalı, Çağla Şen, Melek Özçağa..

  • ANKA tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aydilge - Gel Gör Beni 04:11

Aydilge - Gel Gör Beni

Ben yürürüm yana yana Aşk boyadı beni kana Ne akilem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Gah eserim yeller gibi Gah tozarım yollar gibi Gah akarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Akar suların çağlarım Dert..

Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış 03:51

Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış

Evumuzun önünden dere akar denize, Yaşlansayduk sevduğum seven ile diz dize. Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği, Bu sevdadan fayda yok geçirmişiz zamanı. Yüce dağ değilidum duman sardi başumi, Sevduğum beni ağlar ..

İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon 02:31

İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarış..

  • PITIRCIK tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti 02:36

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti

Yunanistan sahil güvenliğine ait botlar, Türk kara sularına girdi. Türk Sahil Güvenlik botları, kısa sürede Yunan botlarına müdahale etti. Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar’ın Kardak kayalıklarında yaptığı denetlemelerin ..

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..

Heijan feat Muti - Yansın Geceler 02:48

Heijan feat Muti - Yansın Geceler

Gece paralısı son model arabası bitmiyor merhabası Taş gibi manitası akıyorlar aleme janti kankası Bize gene kerban tribide cabası Viskisi votkası cappucuno tayfası şekiller dubai Sabah otel odası ve batmıyor baba bank b..

Rafet El Roman - Kendim Ettim Kendim Buldum 03:28

Rafet El Roman - Kendim Ettim Kendim Buldum

Karadır Şu Bahtım Kara Sözüm Kar Etmiyor Yare Yüreğimi Yaktı Nara (Eyvah Ey...) Kendim Ettim Kendim Buldum Gül Gibi Sararıp Soldum Bilmez Yar Gönülden Bilmez Akar Göz Yaşlarım Dinmez Bir Kere Yüzüm Gülmez (Eyvah Ey.....

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

İşte Benim Stlim 101.Bölüm Fragmanı 01:25

İşte Benim Stlim 101.Bölüm Fragmanı

Cuma şıklığında neler yaşanacak. 7. Sezon Yarışmacıları; Bahar Candan, Duygu Çevik, Duygu Nazlı Karataş Ersoy, Dilara Taşkın, Niran Yalaz, Dilara Kayalı, Çağla Şen, Melek Özçağan, Yağmur Melek Gürgen, Aleyna Eroğlu, Ayli..

  • ANKA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı 05:17

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı

İstanbul Büyükçekmece’de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Büyükçekmece’de dün gerçekleşen helikopter..

Deccal Aramız Da !  Deccal Kimdir 02:37

Deccal Aramız Da ! Deccal Kimdir

Deccal (Arapça: المسيح الدجّال), İslam mitolojisine göre ahir zamanda, Mesih'in ikinci kez yeryüzüne gelmesinden önce insanları dini inancından saptırarak kötülüğe ve sapkınlığa yönelteceğine inanılan ve şeytanı temsil e..

  • ZULMA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarim Senden Ayrılalı - Erkan Oğur 05:11

Yarim Senden Ayrılalı - Erkan Oğur

yarim senden ayrılalı hayli zaman oldu, gel gel bak gözümden akar yaşım ab-ı revan oldu gel gel... böyle m'olur küsüp gitmek seni seveni terk etmek haram oldu yemek, içmek işim figan oldu gel gel.... kul aşık b..

 Boşu Boşuna Aydın Sarman 07:54

Boşu Boşuna Aydın Sarman

Mevlam bana ömür vermiş Boşu boşuna boşu boşuna Vücuduma bir can girmiş Boşu boşuna boşu boşuna Su akar deryaya varır Deryadan mayi çıkarır Gökyüzünde yağmur olur Boşu boşuna boşu boşuna İsa Meryem'e mi kaldı Musa asad..

İşte Benim Stilim 114.Bölüm Haftanın Finali - Fragman 04:54

İşte Benim Stilim 114.Bölüm Haftanın Finali - Fragman

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile Kerimcan Durmaz yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak..

  • ANKA tarafından
  • 1.794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbeci Askerler 15 Temmuz Gecesi Belgeleri Böyle Çalmışlar 00:56

Darbeci Askerler 15 Temmuz Gecesi Belgeleri Böyle Çalmışlar

15 Temmuz gecesi Genelkurmay Başkanlığı'nda yaşananlara ilişkin yeni bir fotograf ortaya çıktı. O anlarda Genelkkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın karargahtan çıkarılmasının hemen ardından, darbeci askerlerin makam ..

Petek Dinçöz - Sihirbaz 04:36

Petek Dinçöz - Sihirbaz

Sessiz sular derinden akar beni nasıl da aldattın içi boş olandan çok ses çıkar beni çok hafife aldın. Güzel olan ne varsa yalanlarınla mahvettin sen nasıl bir sihirbazmışsın beni bile kaybettin. Aşkları acıları dertle..

  • Candy tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Güle Güle 03:58

Yalın - Güle Güle

Sonsuz mutluluklar dilerim Seni bir yerden tanımıyor gibiyim Elimde cephanelerim Gerisi boşver ben hallederim Kim olduğuna emin mi yüreğin Seni buralarda unutuyor gibiyim Kalbimde meyhanelerim Ben eğlenirim, içimd..

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..

Yıldız Tilbeden Aleynaya Tavsiye - Ağlama Çirkin Oluyorsun! 08:25

Yıldız Tilbeden Aleynaya Tavsiye - Ağlama Çirkin Oluyorsun!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde Aleyna Eroğlu, Kemal Doğulu'ya yorumundan sonra Yıldız Tilbe'nin şarkısını söyleyince Kemal Doğulu kulağım kanadı diyerek Aleyna'yı susturdu...

  • ANKA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce