#Akbil denetimi yapan karga

Meral Akşener'e Soru Soran Şehit Yakını Tekme Tokat Dövüldü! 01:51

Meral Akşener'e Soru Soran Şehit Yakını Tekme Tokat Dövüldü!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki mitingine katılan ve şehit yakını olduğunu söyleyen vatandaş, Bu bayrak uğruna şehitler verdik. Saray'dan önce terör sorununu nasıl çözeceği..

Ardahan'ı kargalar bastı! 01:39

Ardahan'ı kargalar bastı!

ARDAHAN’DA ACAYİP BİR OLAY YAŞANDI, ŞEHİR MEKEZİ YÜZLERCE KARGANIN İSTİLASINA UĞRADI, KARGA SÜRÜSÜ KİMSEYE ZARAR VERMESE DE VATANDAŞI KORKUTTU.....

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

Yavrusuna dokunan yandı! 02:08

Yavrusuna dokunan yandı!

Yavrusuna dokunan yandı!..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı 03:18

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı İstanbul'da D -100 Karayolu Halıcıoğlu mevkiinde bir otomobilin metrobüs bariyerlerine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı 20 Ekim 2016 14:56 20 Ekim 2016 14:56 Otomobil, metrobüs bari..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı 01:41

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı Adana'da bir kamyonda ev eşyalarının arasına gizlenmiş 150 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda uy..

  • Haberler tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle 47:22

Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; tüpgazlı araba yapan adam, gözleri görmeyen santral memuru, Mucit İmam Abdullah Eroğlu, mezardan çıkan adam, spor yapan yaşlı adam, çinko kurşun metal sanayide ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma 00:51

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve turizm ilişkilerini ilerletmek için Çin'e çıkarma yapan 18 kişilik Türk heyeti, yılda en az 1 milyon Çinli turisti..

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :) 00:59

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :)

230 bin liralık BMW’yi taksi yaptıTicari araçlara tanınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetiyle birlikte Adana’da da taksiciler lüks araç alımlarına başladı. 4 yıldır taksi şoförlüğü yapan Murat Çakır, piyasa değeri 23..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rakip Antrenöre Minderde Evlenme Teklifi Yapmak! 01:19

Rakip Antrenöre Minderde Evlenme Teklifi Yapmak!

Manisa’da düzenlenen karate turnuvasında antrenör Dinçer Güngör, kendisi gibi antrenörlük yapan ve turnuvada rakip olduğu kız arkadaşı Özlem Akkoyun’a minderde sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. 15 Temmuz Şehit ve Gazile..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu İkiliye Dikkat Banu Alkan Film İzle 1:14:33

Bu İkiliye Dikkat Banu Alkan Film İzle

Filmde, aynı yerde tatil yapan iki kadının yaşadıkları konu edilir. Babası öldükten sonra Banu, aile şirketinin başına geçer. Bu süreçte anlaşamadığı eşi Nusret’le de boşanır. Daha sonra bir tatil köyüne tatile gider. Bi..

  • PengoTV tarafından
  • 3.779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeliz Yeşilmen Çıkan Haciz Haberleri Hakkında Konuştu 02:58

Yeliz Yeşilmen Çıkan Haciz Haberleri Hakkında Konuştu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlılara Yer Verilmesini İsteyen Genç Darp Edildi 01:13

Yaşlılara Yer Verilmesini İsteyen Genç Darp Edildi

İzmit-Kartal arasında sefer yapan 200 nolu halk otobüsünde ailesiyle yolculuk yapan şahıs, yaşlılara yer verilmediği için serzenişte bulunan 2 gence saldırdı. Kavgada, yaşlılara yer isteyen gencin dudağı patladı. Bir yol..

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Pakistan'da Yolcu Uçağı Düştü 00:49

Pakistan'da Yolcu Uçağı Düştü

Pakistan Uluslararası Havayolları'na ait Çitral-İslamabad seferini yapan yolcu uçağı Havelian bölgesi yakınlarında düştü...

3 Ahmak Film İzle 2:44:15

3 Ahmak Film İzle

3 Idiots, 2009 yapımı bir Bollywood filmidir. Film Hindistan'ın en iyi mühendislik okulundaki üç arkadaşın dostluklarını ve hayatını anlatırken eğitim sistemini eleştirmektedir. Hindistan'da tüm zamanların (kendi yılına..

  • PengoTV tarafından
  • 27.581 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı 01:00

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı

Mersin’de polise silahlı saldırı: 2’si polis 3 yaralı Mersin’de durdurulan şüpheli araçta kimlik kontrolü yapan sivil polislerin üzerine ateş açıldı. Olayda 2’si polis 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, polis hab..