#Akbil denetimi yapan karga

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

Netenyahu Moskova'da Putin ile görüştü 00:59

Netenyahu Moskova'da Putin ile görüştü

İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu, Moskova'da, Suriye krizinin çözümünde kilit rol oynayan Rusya lideri Vladimir Putin ile bir araya geldi. Netenyahu, Putin'e Suriye krizinde İran'ın rolü ve Hizbullah'ın bölgede gider..

Recep İvedik Pastaneci Olursa 04:42

Recep İvedik Pastaneci Olursa

8 Mart Dünya Kadınlar Günü pastası yapan minik Recep İvedik..

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evlenme Teklifine Güzel Kızdan Şok Cevap! 02:14

Evlenme Teklifine Güzel Kızdan Şok Cevap!

Sürpriz evlilik teklifi yapan genç herkesin ortasında reddedildi. Brezilya'da AVM'de bir genç elinde çiçeğiyle keman eşliğinde sürpriz evlenme teklifi yaptı fakat reddedildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.674 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sokak Sanatçısının Yaptığı Muhteşem Resim 01:55

Sokak Sanatçısının Yaptığı Muhteşem Resim

İlginç hareketleriyle plajda resim yapan japon adam, finalde herkesi şaşırtıyor! Kameraya yansıyan usta elleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Roma Tatili (1953) Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:07

Roma Tatili (1953) Türkçe Dublaj Film İzle

Bir ülkenin güzeller güzeli genç prensesi olan Ann, uzun bir Avrupa seyahatine çıkar. Roma'ya vardığında ise sahip olduğu hayattan iyice sıkıldığını fark eder. Gereksiz protokoller, sahte nezaketler ve prenses olmanın ..

  • Film İzle tarafından
  • 10.453 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu 01:44

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu

Poşetten yapılmış Messi formasıyla fotoğrafları sosyal medyada yayılan Murtaza, dün akşam oynanan El Ehli - Barcelona maçının başlama vuruşunu yaptı. Afganistan'ın Gazni vilayeti Caguri ilçesinde yaşayan Murtaza, fotoğr..

Böbrek Taşı Oluşmasını Önleme Yolları 04:08

Böbrek Taşı Oluşmasını Önleme Yolları

Yaklaşık on kişiden birinde bulunan böbrek taşı en çok ağrı yapan hastalıkların başında geliyor. Böbrek taşı üriner sistemden çıkana kadar ağrıya neden olur...

  • SAGLIK tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adil Karaca - Gazoz Kapakları 04:44

Adil Karaca - Gazoz Kapakları

İhanet şehre inmemişti o zaman, Omuzlarda yük değildi kaybetme korkusu, Siyah beyaz filmler gibiydi aşk o zaman, Ne üzer ne küserdik, yoktu nefret duygumuz. Gazoz kapakları, Çocukluğun masum yanı, Komşu duvarında biten,..

Bordo Bereliler Suriye 02:26

Bordo Bereliler Suriye

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf 00:54

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf

Uyuşturucuyla mücadelede sert ve sıra dışı yöntemleriyle tanınan Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte yine şaşırttı. Duterte, iş dünyasından liderlere hitaben yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı yaptığı yıllarda ..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Hande Erçel Yılın En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı! 00:39

Hande Erçel Yılın En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı!

Final yapan Aşk Laftan Anlamaz dizisindeki performansıyla yılın en iyi kadın oyuncuları arasında kendine iyi bir yer edinen Hande Erçel'in bu aralar neler yaptığı ise merak konusu...

  • ANKA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Süper Yetenek Türkçe Dublajlı Fragman Hd İzle 01:15

Süper Yetenek Türkçe Dublajlı Fragman Hd İzle

Himalayalarda yaşayan Bodi bir Tibet çoban köpeğidir. Yaşadığı köyün koruyuculuğunu yapan babasının yerini almaya hazırlanmaktadır. Fakat Bodi babasının yerini almak için uygun olmadığını daha çok erken olduğunu düşünmek..

Kısmetse Olurun Yeni Damat Adayı Şehmus ve Annesi Gelinler Evinde! 04:49

Kısmetse Olurun Yeni Damat Adayı Şehmus ve Annesi Gelinler Evinde!

Kısmetse Olur 13 Mart Pazartesi yeni bölümde, gelinler evine giriş yapan yeni damat adayı Şehmus, annesi Emine Hanım'la birlikte geliyor!Daha önce farklı bir evlilik programına katılan Şehmus ve annesi bakalım bu program..

  • ANKA tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Çakal Carlos' Tekrar Hakim Karşısında 01:18

'Çakal Carlos' Tekrar Hakim Karşısında

Dünyanın 'Çakal Carlos' lakabıyla tanıdığı militan İlich Ramirez Sanchez tekrar yargılanıyor. Venezuela doğumlu 67 yaşındaki Carlos, 1974 yılında Paris'te bir eczanenin bombalanması suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrasya Tüneli’nden Böyle Geçti 00:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrasya Tüneli’nden Böyle Geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Avrasya Tüneli’nden ilk geçişini bir minibüsle yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın tünelden geçtiği o anlar kameralara yansıdı. Cumhurba..

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi 01:27

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi

Almanya’nın başkenti Berlin’de Noel pazarına düzenlenen saldırıyı IŞİD terör örgütü üstlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Pakistan uyruklu zanlı ise serbest bırakıldı. Eylemin olduğu meydana 2 km mesafede akşam saatl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Hollanda'daki Protestocuları Troll'leyen Türk 01:34

Hollanda'daki Protestocuları Troll'leyen Türk

Süper gücüz, Altay tankımız var, bor madenlerimiz var gibi söylemlerle Hollanda'da protesto yapan Türkleri troll'leyen Türk.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güzel Sunucu Marina Landi'nin Dikkatsizliği! 00:48

Güzel Sunucu Marina Landi'nin Dikkatsizliği!

İtalyan sunucu Marina Landi'nin dikkatsizliği pahalıya mal oldu. Bir televizyon kanalında tele-satış yapan güzel sunucu ayakkabıyı denerken frikik verdi. Bu olay izleyicilerin gözünden kaçmadı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.968 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan  Biz Hollanda'yı Srebrenitsa Katliamından Tanırız 02:31

Erdoğan Biz Hollanda'yı Srebrenitsa Katliamından Tanırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Savaşta bile sağlık ekiplerine ateş açılmaz. Ha, Hollandalı gibi olursa açar, onu da söyleyeyim. Çünkü biz Hollanda'yı ve Hollandalıları Srebrenitsa katliamından tanırız. dedi...

İşte Benim Stilim'de Emine'nin Yorumu Niran'ı Çıldırttı! 12:46

İşte Benim Stilim'de Emine'nin Yorumu Niran'ı Çıldırttı!

Niran'ın kömbinine Pakistanlı evsizlere benziyorsun açıklamasını yapan Emine, Niran'ı çileden çıkarttı.İşte o anlara ait yaşanan traji komik dakikalar...

  • ANKA tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı 01:29

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün finansal yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 32 şüpheliden 26'sı tutuklanırken, örgütün 2014 yılında yurt dışına para kaçırma görüntüsü ortaya çıktı. İstanb..

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..