#Akbil denetimi yapan karga

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Cezası 01:02

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Ceza

Rusya'nın başkenti Moskova'daki hükümet karşıtı gösterilerde gözaltına alınan muhalif lider Alexei Navalny, izinsiz gösteriye katılmak ve polise karşı koymak suçlarından, 15 gün hapis ile yaklaşık 300 Euro para cezasına ..

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke Çalındı 01:00

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke

Berlin’deki Bode Müzesi'nde sergilenen 100 kilogram ağırlığındaki saf altın sikke çalındı. Alman polisi 53 santimetre çapında, üç santimetre kalınlığındaki Kanada Doları altın sikkenin pazartesi sabah saatlerinde çalındı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Alessandra Ambrosio Kimdir? 02:56

Alessandra Ambrosio Kimdir?

Alessandra Corine Ambrósio (d. ... Guess, Victoria's Secret ve Next gibi markaların modelliğini yapan Ambrosio'nun tüm dünyada ün kazanması, her yıl Aralık ayında düzenlenen Victoria's Secret iç çamaşırı markasının defil..

Toz - Fragman 02:24

Toz - Fragman

Azra’nın, ailesinin sır dolu geçmişinin izini sürerken; savaşın insanların kaderi üzerindeki etkilerini ve Afganistan’da yalnız bir kadın olarak çıktığı yolculuğu anlatan dram filmi Toz'un çekimleri İstanbul ve Afganista..

Arif V 216nın Çok Konuşulan Tanıtımı Böyle Çekildi 03:05

Arif V 216nın Çok Konuşulan Tanıtımı Böyle Çekildi

2017 de gösterime giren yerli filmler arasına hızlı giriş yapan Arif V 216'nın tanıtım filminin kamera arkası görüntüleri...

  • ANKA tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bosnalı Dövüş Sanatçısı 35 Saniyede 111 Blok Taşı Kafasıyla Kırdı 01:02

Bosnalı Dövüş Sanatçısı 35 Saniyede 111 Blok Taşı Kafasıyla Kırdı

Onaltı yaşında Bosnalı tekvando dövüş sanatçısı, 35 saniye içinde 111 yapı taşını parçalıyor ve tezahürat yapan bir kalabalığın önünde başını tutuyordu. Visoko,Bosnia ve Herzegovina Bosnian martial artist smashes 111 bu..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halk Otobüsünde Sazlı Sözlü Yolculuk 04:53

Halk Otobüsünde Sazlı Sözlü Yolculuk

Manisa’da halk otobüsü şoförlüğü yapan ve aynı zamanda belediye korosunda solist olan Emrullah Şahin, canlı müzik eşliğinde karşıladığı yolcularına Türk Sanat Müziği ziyafeti yaşattı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası 00:35

Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası

Peru'da bilinmeyen bir nedenden dolayı arızalanan yolcu uçağı, ülkenin iç bölgelerindeki Jauja kasabasındaki küçük bir havaalanına zorunlu iniş yaptı. Pilotların, üstün çabasıyla başarılı bir iniş yapan uçakta bulunan 1..

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada 00:48

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada

Atatürk Havalimanında polislerin, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan minibüsün tekerlerine ateş açma anı kameralara yansırken kaçan şahıs yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı s..

Karaya Vuran Balinanın Midesinden 30 Plastik Torba Çıktı 00:35

Karaya Vuran Balinanın Midesinden 30 Plastik Torba Çıktı

Norveç‘te karaya vuran bir balinanın midesinden 30 plastik torba çıktı. Otopsi işlemlerini yapan uzmanlar balinanın bağırsaklarının tamamen boş olduğunu açıkladı. Balinayı suya koyarak hayata döndürme çalışmaları başar..

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı 00:41

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı

Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 400 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yakalanan şüphelilerden 60’ının Ankara’da, 46’sının Bursa’da, 30’unun Kon..

Pelin Karahan İkinci Kez Anne Oldu! 01:31

Pelin Karahan İkinci Kez Anne Oldu!

Hem çocuk hem de kariyer yapan sanatçılarımızdan Pelin Karahan geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne oldu...

  • ANKA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Polat Kimdir? 01:26

Ebru Polat Kimdir?

1 Haziran 1983 doğumlu Ebru Polat, İzmir'de dünyaya geldi. Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra bir süre avukatlık yapan Ebru Polat, psikoloji bölümünde master yapacağı sırada hayatını tamamen d..

How to Be a Latin Lover (2017) Fragman 02:23

How to Be a Latin Lover (2017) Fragman

Kendisini 25 yıllık evliliğin ardından terk edip bulurken, zengin yaşlı kadınları baştan çıkarmak için kariyer yapan bir adam..

Ezgi Sertel İle Ünlü Oyuncu Ozan Çobanoğlu Böyle Evlendi 06:40

Ezgi Sertel İle Ünlü Oyuncu Ozan Çobanoğlu Böyle Evlendi

Uzun süredir Lezzet Avcısı program sunuculuğunu yapan Ezgi Sertel oyuncu sevgilisi Ozan Çobanoğlu ile evlendi.Düğün ile ayrıntıla haberimizde, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.468 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap 01:13

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap

Amerika Birleşik Devletleri’nin balistik füze denemesi yapan İran’a yönelik yeni yaptırımlar uygulamasıyla iki ülke arasında tırmanan gerginlik artarak devam ediyor. Tahran yönetimi, Washington’a misillemede bulunulacağ..

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!! 01:08

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!!

Bu kadar ünlü olması çok yakışıklı olmasından ziyade Suudi Arabistan'ın tuhaf sınırdışı sebebi!!!Aşırı yakışıklığı' yüzünden Suudi Arabistan'dan sınır dışı edilen dubaide modellik yapan Irak asilli Omar Borkan Al Gala Ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin 05:37

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin

Toyota’nın merakla beklenen yeni Supra’sı ilk kez bu kadar net olarak karşımızda. Toyota’nın yeni Supra projesi için geride bıraktığımız her gün mutlu sona yaklaşıyoruz. Yeni Supra için hummalı bir çalışma süreci yürüte..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gece Gölgenin Rahatına Bak Çalıntı mı (ANNA RF - JUMP) 03:15

Gece Gölgenin Rahatına Bak Çalıntı mı (ANNA RF - JUMP)

If you can hear the sound If you can sing the rhymes If you can get the groove And if your body move So you're one of the tribe And you're part of the vibe Don't resist it JUMP! Wherever I look around I hear the crying..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Simay Tokatlının Saçı Olay Oldu! 05:03

Simay Tokatlının Saçı Olay Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Simay Tokatlı'nın saçları jürinin diline düştü. Simay'ın saçına farklı benzetmeler yapan jüri Simay'ın da bu kombininden çok memnun olmadı..

  • ANKA tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hanımın Çiftliği 4.Bölüm 49:30

Hanımın Çiftliği 4.Bölüm

Adana'nın güçlü ve zengin toprak ağası Muzaffer Bey’in (Mehmet Aslantuğ) çırçır fabrikasında işçi olarak çalışan Güllü (Özgü Namal), aynı fabrikada makinacılık yapan Kemal’i (Caner Cindoruk) sevmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 2.265 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Şeyi Bilen Sanal Asistan 01:07

Her Şeyi Bilen Sanal Asistan

Google'ın yeni çıkardığı hoparlör evde her türlü soruna çare oluyor. Döviz hesabı yapan, dünyadan haberler veren, sizle sohbet eden ve istediğiniz şarkıyı çalan aletin teknolojisi bilim kurgu filmlerini aratmıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş 03:00

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş

Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi. Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu. Karşı..

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı 01:00

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı

Fransa’da kaçak mültecilere yardım etmekle suçlanan 37 yaşındaki çiftçi Cedric Herrou çıkarıldığı mahkemede 3 bin Euro para cezasına çarptırıldı. Fransa – İtalya sınırındaki Roya Vadisi’nde zeytincilik yapan Fransız çif..

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti 02:35

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzsonspor, Osmanlıspor engelini 1-0'la aşarak üstüste 4. kez kazandı., Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya..