#Akciğer kanserinin tedavi yöntemleri nelerdir

Beyin Ameliyatı Sırasında Gitar Çalan Adam 01:36

Beyin Ameliyatı Sırasında Gitar Çalan Adam

Doktorlar 7 saat boyunca beyniyle ilgilenirken o gitar çaldı. Hindistanlı hasta Abhishek Prasad, bilinci açık bir şekilde gitar çalarken doktorlar da onun rahatsızlığı tedavi etmek için gerekli noktalara elektrik gönderd..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçak Kazasından Kıl Payı Kurtulanlar 03:24

Uçak Kazasından Kıl Payı Kurtulanlar

Toplamda 9 tane skydivers ı taşıyan uçak havadayken çarpıştı. 12,000 feet den yüksekte gerçekleşen bu olayda 9 skydivers yere sağ salim inmeyi başarabildiler. Kazada 2 pilot da ufak sıyrıklarla kurtuldular ve hastanede t..

  • JET TV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya'da Bıçaklı Saldırı  8 Kişiyi Yaraladı 01:04

Rusya'da Bıçaklı Saldırı 8 Kişiyi Yaraladı

Rusya’nın Surgut kentinde bir bıçaklı saldırgan yayalara saldırdı. Olayda 8 kişiyi yaralayan saldırgan öldürüldü. Yaralılar tedavi altına alındı. Polis saldırganın kimliğini araştırıyor...

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada 00:48

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada

Atatürk Havalimanında polislerin, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan minibüsün tekerlerine ateş açma anı kameralara yansırken kaçan şahıs yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı s..

Maceracı _ Osmaniye 1:04:49

Maceracı _ Osmaniye

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Osmaniye’ye gidiyor. Bölgede gezmedik yer bırakmayan Murat Yeni, Osmaniyeli kadınların, sağanak yağmura aldırmadan hazırladıkları meşhur lezze..

Düzce Ceza İnfaz Kurumunda Yangın 01:41

Düzce Ceza İnfaz Kurumunda Yangın

Çıkan yangında dumandan etkilenen bir mahkum ve bir gardiyan hastaneye kaldırıldı. Yangın Çilimli ilçesinde ki Düzce Ceza İnfaz Kurumunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, cezaevinde bir suçtan dolayı tutuklu bulunan ..

Erdoğan’ın Açılış Töreninde Görevli 60’a Yakın Polis Zehirlendi 00:58

Erdoğan’ın Açılış Töreninde Görevli 60’a Yakın Polis Zehirlendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği açılış töreninde görev yapan yaklaşık 60 polis gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, polislerin durumların..

Vatanım Sensin- Bu Topraklar İçin Savaşacağım! 05:30

Vatanım Sensin- Bu Topraklar İçin Savaşacağım!

Vatanım Sensin 16. Bölüm de Vurulan Yüzbaşı Yakup'u tedavi eden Azize, Cevdet ile yüzleşiyor!..

  • ANKA tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Cenazesinde İlk Kez Cenaze Marşı Yerine  Tekbir  Çalındı 00:42

Şehit Cenazesinde İlk Kez Cenaze Marşı Yerine Tekbir Çalındı

Şırnak’ta 11 Ağustos’ta bölücü terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada ağır yaralanan ve dün tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Muhammed Meriç Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı. Jandarma Ge..

Prof. Dr. Şerif Mardin Son Yolculuğuna Uğurlandı 04:08

Prof. Dr. Şerif Mardin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında vefat eden sosyolog ve siyaset bilimci Prof. Dr. Şerif Mardin, son yolculuğuna uğurlandı...

Yozgat'ta Yolcu Otobüsü Devrildi, 3 ölü, 43 Yaralı 00:41

Yozgat'ta Yolcu Otobüsü Devrildi, 3 ölü, 43 Yaralı

Kaza Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesi Abdurrahmanlı Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ağrı’dan İzmir’e giden Davut Kandemir idaresindeki 23 HA 669 plakalı yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. İlk belirlem..

Go-Kart Aracına Şalı Dolanan Genç Kız Ağır Yaralandı 02:33

Go-Kart Aracına Şalı Dolanan Genç Kız Ağır Yaralandı

Rize'de eğlenmek için Go-kart'a binen 21 yaşındaki hemşire Tuğba Cevahir, boynundaki şalın araç lastiğine takılması sonucu ağır yaralandı. Yaşanan kaza anı ise kameralara yansıdı. Cevahir'in nefes alabilmesi için boğazı ..

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.495 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat 05:35

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat

Anahtar Kelimeler: Kazem al - Saadi, Besteci: Velid el- den Shami .. albümün süresi içinde Albümden Adam .. zamn Adam şarkı sözleri Dayekh yedi Dokhat Aalvarguetna Aavc gözlerim için uyku için Aftna Weinak sesli Lech Atr..

Arabesk Rap Yapamayan Kızın Dönüşü 02:53

Arabesk Rap Yapamayan Kızın Dönüşü

Eli yanan kızımızın uzun tedavi sürecinden sonraki ilk klip çalışması.Arabesk Rap Yapamayan Kızımız bu sefer müzik tarzını değiştirip son zamanlarda meşhur olan fenomenlik işene girmiş..

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balkonda Oturan Yaşlı Adamın Suratına Kezzap Döküm Kaçtılar 00:39

Balkonda Oturan Yaşlı Adamın Suratına Kezzap Döküm Kaçtılar

Adana'da, kimliği belirsiz iki kişi evinin balkonunda oturan yaşlı adamın suratına kezzap döküp kaçtı. Suratı yanan yaşlı adam hastanede tedavi altına alındı...

Duyarlı Otobüs Şoförü 'Helal Olsun' Dedirtti 01:00

Duyarlı Otobüs Şoförü 'Helal Olsun' Dedirtti

Yolcuların tepkilerine rağmen otobüsle çarptığı yaralı köpeği bırakmadı... Kocaeli'de belediyeye ait halk otobüsünde şoförlük yapan Eren Karadaş, seyir halindeyken kendisine itiraz eden yolculara rağmen çarptığı köpeği a..

Eski Bir Satanistin Anlattıkları  Kediler  Şeytan ve Satanizm 17:55

Eski Bir Satanistin Anlattıkları Kediler Şeytan ve Satanizm

Tarih 23 haziran 1998 yer İstanbul – Ataköy. Alman Lisesi öğrencisi iki genç bir apartmanın 14. Katından el ele ölüme atladı.geriye sadece biz buraya ait değiliz yazılı bir not bıraktılar. İhbarları değerlendiren polis i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.349 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağır Gerçekten Ağır Dram! 01:12

Ağır Gerçekten Ağır Dram!

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir. S..

200 Öğrenci Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı 00:42

200 Öğrenci Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde 5 ayrı okulda yedikleri öğle yemeğinin ardından rahatsızlanan 200 öğrenci, kaldırıldıkları hastanelerde gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı...

İrem Derici Tedavisinin Ardından İlk Kez Sahnede 00:32

İrem Derici Tedavisinin Ardından İlk Kez Sahnede

Ünlü şarkıcı İrem Derici, 18 günlük tedavi sürecinin ardından dün akşam Berkay ile aynı sahneyi paylaştı. Konser sırasında Derici'nin enerjik hali dikkat çekti...

  • ANKA tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil Rögardan Çıkan İşçiyi Ezdi 00:19

Otomobil Rögardan Çıkan İşçiyi Ezdi

Çin'de kanalizasyon çalışması yaptıktan sonra rögardan çıkmak isteyen işçi, onu fark etmeyen otomobilin altına kaldı. Aracın ezdiği şahıs, ağır şekilde yaralandı. Vücudunun üst bölgesinde çok sayıda kırık olduğu belirlen..

Hafıza Kaybı Sorunsalı 01:05

Hafıza Kaybı Sorunsalı

Kalp Yarası başrollerinde Kenan Pars ve Gönül Beyhan'ın yer aldığı 1961 yapımı Türk filmidir. Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğu..

Evli Bir Adamı Sevmek Bir Şeref Midir 01:55

Evli Bir Adamı Sevmek Bir Şeref Midir

Kalp Yarası başrollerinde Kenan Pars ve Gönül Beyhan'ın yer aldığı 1961 yapımı Türk filmidir. Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğu..

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

İbrahim Erkal Yoğun Bakımda 01:32

İbrahim Erkal Yoğun Bakımda

Ünlü ses sanatçısı İbrahim Erkal Maltepe’de ki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı. Erkal’ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Ünlü sanatçı İbrahim Erkal, tedavi gördüğü Kartal Dr. Lü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okan Bayülgen'e Mafya Traşı 01:28

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı

Yapımcılığını Erler Film'in yaptığı, Nesli Çölgeçen imzalı Oyun Bozan filmi. Nişanlısı Semiha (Melda Arat Mutu) ile evlilik planları yapan taksi şoförü Metin (Okan Bayülgen) hasta ve çok az ömrü kalan şair Kemal'i (Zeki ..

Bak Aklıma Ne Geldi Beni Kaçırsan 00:59

Bak Aklıma Ne Geldi Beni Kaçırsan

Kalp Yarası başrollerinde Kenan Pars ve Gönül Beyhan'ın yer aldığı 1961 yapımı Türk filmidir. Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğu..

Onun Benden Çok Sevdiğini Ben Kurtaracağım 02:00

Onun Benden Çok Sevdiğini Ben Kurtaracağım

Kalp Yarası başrollerinde Kenan Pars ve Gönül Beyhan'ın yer aldığı 1961 yapımı Türk filmidir. Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğu..