#Akciğer kanserinin tedavi yöntemleri nelerdir

Korkunç Kaza:Havafişek Küçük Çocuğa İsabet Etti! 00:34

Korkunç Kaza:Havafişek Küçük Çocuğa İsabet Etti!

Evin bahçesinde ateşlenen havaifişeklerden biri dört yaşındaki çocuğa isabet etti. Cep telefonuyla çekim yapan anne Devon Live o anları saniye saniye kaydetti. İngiltere'de yaşanan olay sonrası hastanede tedavi altına al..

Yüreği Güzel İnsanların Kuyuya Düşen Köpeği Kurtarması 02:39

Yüreği Güzel İnsanların Kuyuya Düşen Köpeği Kurtarması

Hindistan'da derin bir kuyuya düşen ve bir köylü tarafından farkına varılan köpek kurtarma ekiplerince kurtarılmış. Kuyu içerisinde yorgun ve bitkin düşen sevimli köpek veteriner hekim tarafından tedavi altına alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
6 Aydır Uyuyan Kız 00:51

6 Aydır Uyuyan Kız

17. doğum gününden önce koltukta uyuya kalan Beth Goodier, 6 ay boyunca neredeyse hiç uyanmadı. 5 yıldır nadir görülen hastalıkla mücadele eden kız, hastalığı olmasa şimdi üniversiteyi bitirmiş olacaktı. Sürekli koltukta..

  • JET TV tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi! 01:28

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi!

Evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne alındı. Ünlü sanatç..

  • ANKA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

Kuyuya Düşen Talihsiz Köpeği Böyle Kurtardılar 00:56

Kuyuya Düşen Talihsiz Köpeği Böyle Kurtardılar

Hindistan'da derin bir kuyuya düşen ve bir köylü tarafından farkına varılan köpek kurtarma ekiplerince kurtarıldı. Kuyunun içinde yorgun ve bitkin düşen sevimli köpek veteriner hekim tarafından tedavi altına alındı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Deniz Baykal'ı Ziyaret Etti 01:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Deniz Baykal'ı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret etmek için Baykal'ın tedavi gördüğü hastaneye gitti...

Adalet Bakanı Gül, Baykal'ı Ziyaret Etti 00:19

Adalet Bakanı Gül, Baykal'ı Ziyaret Etti

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavi görmekte olan CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret etti...

ETİ'nin Kurucusu Firuz Kanatlı: FETÖ Benden Haraç İstedi 03:44

ETİ'nin Kurucusu Firuz Kanatlı: FETÖ Benden Haraç İstedi

ETİ'yi kuran ve büyük bir marka haline getiren Firuz Kanatlı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İlk ve tek röportajını 2014'te Yeni Şafak'a veren Kanatlı, 1996'da FETÖ'nün kendisinden haraç istediğini açıklamış..

Kıl Dönmesine Ameliyatsız Çözüm 06:27

Kıl Dönmesine Ameliyatsız Çözüm

Op. Dr. Mert Atak, kıl dönmesini 'Fenol Yöntemi' ile ameliyatsız tedavi etiklerini belirterek mevcut rakamlara göre yüzde 83'e yakın başarı oranı yakaladıklarını söyledi...

Tatbikat Sırasında Askerin Yaşadığı Talihsiz An 00:59

Tatbikat Sırasında Askerin Yaşadığı Talihsiz An

Meksika'da bir askeri tatbikat sırasında uçağın arka kapağından atlayan paraşütçü statik ipin takılması üzerine saatte 350 kilometre hızla giden uçağa asılı kalmış. Bağırarak uçaktakilerden yardım isteyen ve bir süre son..

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcıyoruz 02:15

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcı

Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programındaki konuşmasının başında, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Azerbaycan Enerji Baka..

Geri Giden Minibüsün Altında Kaldı 00:25

Geri Giden Minibüsün Altında Kaldı

Kaza, Polatlı ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Plevne Caddesi üzerinde geri geri giden 63 RB 287 plakalı minibüs, o sırada caddede bulunan Ziya Karaduman’a (67) çarptı. Karaduman’a ç..

Kayınpeder Gelinini Vurdu 01:44

Kayınpeder Gelinini Vurdu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kocası ile tartışan kadın, kayınpederi tarafından sokak ortasında silahla vuruldu. Olay, 22.30 sıralarında İzmit ilçesi Yenidoğan Mahallesi Gece Sefası Sokak üzerinde meydana geldi. Eşi Remz..

Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi 03:04

Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi

Londra'da camiden çıkan Müslümanlara bir kamyonun çarpması sonucu 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeyinde bir kamyon Finsbury Park yakınlarındaki camide teravih çıkışı cemaati ezdi. ..

Pansuman İçin Acile Tavuk Getirmek 02:37

Pansuman İçin Acile Tavuk Getirmek

Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde, yaralı tavuğunu tedavi için Devlet Hastanesi'ne getiren 35 yaşlarındaki bir vatandaşın sağlık personelini hayvana pansuman yapması için ikna çabası büyük ilgi gördü..

  • JET TV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte Tartıştığı Kişinin Kulağını Isırarak Kopardı 00:18

Trafikte Tartıştığı Kişinin Kulağını Isırarak Kopardı

İstanbul’da Sancaktepe'de yaşanan akılalmaz olayda bir kişi trafikte tartıştığı kişinin kulağını ısırarak kopardı. Olayı gerçekleştiren M.U. gözaltına alınırken kulağı kopan kişi ise tedavi altına alındı...

ABD'de Güvencesiz Hastalar Saatlerce 'Mobil Klinik' Sırasında Bekliyor 03:47

ABD'de Güvencesiz Hastalar Saatlerce 'Mobil Klinik' Sırasında Bekliyor

Dünyanın en büyük ekonomisi ABD'de sigortası ve yeterli parası olmayan binlerce hasta, farklı kentlerde kurulan ücretsiz mobil sağlık kliniklerinde tedavi oluyor...

Kahramanmaraş’ta Minibüs Tarlaya Uçtu 8 Yaralı 01:24

Kahramanmaraş’ta Minibüs Tarlaya Uçtu 8 Yaralı

Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesine bağlı Barbaros Mahallesinde Mehmet Kaplan (22) yönetimindeki 46 LB 072 plakalı minibüs, önünde seyir halinde olan otomobile çarpmamak için yaptığı manevra sonrası yoldan çıkarak..

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı 01:21

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı

Batman'da silahlı kavga: 7 yaralı BATMAN - Batman'da iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Olay, Batman-Siirt çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan ..

Kınaya Gidenlerin Bulunduğu Otomobile Kamyonet Çarptı-4 Yaralı 00:42

Kınaya Gidenlerin Bulunduğu Otomobile Kamyonet Çarptı-4 Yaralı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde gelin kınasına gidenleri taşıyan otomobile kamyonet çarpıp kaçtı. Kazada 4 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, Nusaybin Cumhuriyet Caddesi'nde 35 KE 3880 plakalı otomobile sürücüsü ve pla..

Gel Barışalım - Umut Annesine Kavuştu 03:16

Gel Barışalım - Umut Annesine Kavuştu

Umut doğduğu köyde bir çöp konteynırının önüne bırakılmış ve çocuk yetiştirme yurdunda büyümüş. Yıllar sonra ablası kendisini bulmuş ancak nüfus cüzdanında babası olarak kaydettirilen kişinin gerçek babası olmadığı DNA t..

  • ANKA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşilçam Devi Seyfettin Karadayı Son Yolculuğuna Uğurlandı 04:08

Yeşilçam Devi Seyfettin Karadayı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yeşilçam sinemasının usta oyuncusu Seyfettin Karadayı, Levent Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Usta oyuncu Seyfettin Karadayı bir süredir tedavi gördüğü beyin kanaması hastalığı sebebiyle..

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Cem Lokmanhekim’in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu 05:36

Cem Lokmanhekim’in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Yakalandığı kanser hastalığına yeni düşen ünlülerin takı tasarımcısı Cem Lokmanhekim, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçı dostlarının katıldığı cenazede gözyaşları sel olurken, Lokmanheki..

  • ANKA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silopi’de Ayağı Kapana Sıkışan Kız Çocuğu Yaralandı 02:22

Silopi’de Ayağı Kapana Sıkışan Kız Çocuğu Yaralandı

Olay, Yeşiltepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Vatan İlköğretim Okulu 3’üncü sınıf öğrencisi Çiğdem Başak’ın ayağı, polis kontrol noktasında bulunan kapana sıkıştı. Durumun bildirilmesi üzerine ola..

Pakistanlı Gencin Doğum Gününde Yanması 01:24

Pakistanlı Gencin Doğum Gününde Yanması

Pakistan'ın Haydarabad kentinde yaşayan 21 yaşındaki Fayaz Ali Memon doğum günü kutlamasında arkadaşları üzerine kar köpüğü sıkmış. Kar köpüğünün alev alması sonucu yüzünde yanıklar oluşan adam hastaneye kaldırılarak ted..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tedavisi Olmayan Tek Hastalık Ön Yargıdır 04:24

Tedavisi Olmayan Tek Hastalık Ön Yargıdır

Ön yargılarımız nedeniyle damgalanan hayatlarına olağan akışında devam etmeleri engellenmeye çalışılan HIV ile yaşayan insanların daha fazla ötekileştirilmemesi dileğiyle..

  • JET TV tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Usulü 13 İlk Yardım Yöntemi 04:03

Türk Usulü 13 İlk Yardım Yöntemi

Türk usulü ilk yardım & tedavi yöntemlerini liste haline getirdik izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı 02:24

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı

Ağır yaralanan ve yoğun bakımda uyutulan çocuğun düşme anı ve vatandaşların yardıma koşarak hastaneye götürmesi ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Van Merkez Serhat ..

Temizlik İçin Tiner Kullanan 2 Kişi Hastanelik Oldu 01:47

Temizlik İçin Tiner Kullanan 2 Kişi Hastanelik Oldu

Şanlıurfa'da motorcu dükkanını temizlemek için tiner kullanan 2 kişi hastanelik oldu. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Haliliye ilçesine bağlı Melik Cabbar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, motor tamircisinde ..