#Akraba

 Diyanet'ten Murat Başoğlu İle İlgili Açıklama 01:25

Diyanet'ten Murat Başoğlu İle İlgili Açıklama

Diyanet İşleri Başkan vekili Dr. Ekrem Keleş, Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu arasındaki skandal ilişkiyle ilgili Helallik sınırı kuzende biter berisi afettir! yorumunu yaptı. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görme..

  • ANKA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:02

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan..

Koronanın uğramadığı 2 adres... 01:29

Koronanın uğramadığı 2 adres...

KİMSE KİMSEYE DARILIP GÜCENMEDİ; KOMŞU, AKRABA ZİYARETLERİNE ARA VERİLDİ. KURALLARDAN ASLA VAZGEÇİLMEDİ. VE İKİ ADRES KORONAYA KARŞI ZAFERİNİ İLAN ETTİ...

İş yolculuğu derede bitti 01:47

İş yolculuğu derede bitti

3 AKRABA AĞRI'DAN İŞ İÇİN TRABZON'A GİDİYORDU. İDDİAYA GÖRE BİR SÜRÜCÜ ONLARI SIKIŞTIRDI, OTOMOBİLLERİ DEREYE UÇTU. YARDIMLARINA ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR KOŞTU, HERKES EL ELE VERDİ, 3 KİŞİYİ AZGIN SUDAN ÇEKİP ÇIKARDI.....

BABA VE OĞLU HAYATINI KAYBETTİ 00:54

BABA VE OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

AKRABA KAVGASINDA SİLAHLAR KONUŞTU, İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ...

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı 02:31

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı

Konya'da, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca alınan karara göre, salgının kontrol altında tutulması ve yayılımının durdurulması amacıyla birçok toplu organizasyon yasaklandı. Buna göre, kafe, restoran, lokanta, çay bahçesi gibi i..

Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..