#Akvaryumda kader arkadaşını saniyeler İçinde yutan aç balık

KAYMADAN VUR CHALLENGE !! ( CEZALI ) 14:11

KAYMADAN VUR CHALLENGE !! ( CEZALI )

Merhaba arkadaşlar, bu videomuzda futbol becerilerimizi konuşturmaya çalıştık... Gelin görün ki pek başarılı olduğumuz da söylenemez :) Kaleye asılı üç kovamızın içinde gübre, un ve boya bulunmaktadır. Bu videoda amacım..

  • JET TV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Düğünde Çamur Banyosunu Bedava Getirmek 01:44

Düğünde Çamur Banyosunu Bedava Getirmek

Filipinler'de çekilen görüntülerde genç çiftin düğünü yaptığı yer bu kadar da olmaz dedirtiyor. Çamurun içinde yapılan düğün hayret verici...

  • JET TV tarafından
  • 557 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Patatesli Çıtır Börek Tarifi 07:59

Patatesli Çıtır Börek Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı su 1 çay bardağı süt 1 cay bardağı yoğurt 1 cay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sirke (böreğin daha çıtır olmasını sağlıyor. Ama istemiyorsanız koymayın) Yaklaşık 6 su bardağı..

Volkan Koşar - Hayırlar Olsun 02:54

Volkan Koşar - Hayırlar Olsun

Volkan Koşar - Hayırlar Olsun Dinle SÖZLER Hayırlardan duvarlar koydun önüme güllerin içinde bu diken niye güllerim solmasın bu inat niye söylediğim onca şeye bir evet demek için,bunca sebebin varken karalar bağlayıp..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ev Baklavası Nasıl Yapılır 17:29

Ev Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı sirke 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt (isteyen süt koysun) 1 çay bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ Çay kaşığının ucuy..

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:45

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chris, Mustang'ine kurulmuş 3 saat sonraki iş randevusuna yetişmeye çalışmaktadır. Bir kaza yüzünden otoyolun trafiğe kapalı olduğunu görünce kestirme olduğunu tahmin ettiği bir yan yola sapar. Ne yapıp edip bu..

Kavurma Tarifi 01:55

Kavurma Tarifi

Şimdiye kadar defalarca kavurma yaptım ama en lezzetlisi bu kavurma oldu diyebilirim,çünkü geceden tuzda dinlendiği için hiç su kullanmadan yapılıyor ve lokum gibi yumuşak ve çok lezzetli bir kavurma oluyor daha ne ols..

Metehan Keleş - Geleceğe Not 04:31

Metehan Keleş - Geleceğe Not

Metehan Keleş - Geleceğe Not Dinle sözler Umutlarmı insanı hayatta tutan Yoksa alışkanlıklarmı Beklentiler ardındaki yalanlar Sahiden onlar ne olacak Düşündüm kayboldum içinde hislerin Çoktan unuttum geçmişi Yolda y..

Marketi Üzerine Sığdırmayı Başaran Hırsız Kadın 01:07

Marketi Üzerine Sığdırmayı Başaran Hırsız Kadın

Bir markete giren hırsız kadın üzerine sakladığı ürünlerle kaçmak isterken güvenlik görevlisine yakalanmış. Yakalanan kadının içinden çıkan ürünler bir market arabasını doldururken, görenler ise şaşkınlık içinde kalmış...

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 6 yıl önce
6 Bin Liraya Cep Telefonu Aldığını Sanan Esnafın Demir Parçası Alması 02:04

6 Bin Liraya Cep Telefonu Aldığını Sanan Esnafın Demir Parçası Alması

Kahramanmaraş'ta bir telefoncu içinde sıfır cep telefonu olduğunu düşünerek satın aldığı ambalajı açılmamış kutudan demir çıkınca dolandırıldığını anlamış...

  • JET TV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı 00:49

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı yayında! Selin, Rıza Baba tarafından açığa alınıyor! Selin, yeniden görevinin başına dönebilecek mi? Sinem, kirli işler peşinde koşmaya devam eder. Sinem'in yeni planları nasıl sonuçlan..

Gen 2006 Türk Filmi İzle 1:38:13

Gen 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Psikolojik gerilim unsurlarının had safhada kullanıldığı bu yerli yapım korku filmi Gen'de, Psikiyatr Doktor Deniz'in yeni görev yeri olan, dağlık ve tenha bir bölgedeki akıl hastanesinde geçen tuhaf olaylar akta..

Gölge 2008 Türk Filmi İzle 1:48:14

Gölge 2008 Türk Filmi İzle

Konusu : Gölge'de yakın arkadaş olan heteroseksüel iki erkeğin aşkın gizemi karşısında ne kadar tuhaf hallere düşebileceklerinin hikayesi işleniyor. Çekimler klostrofobik bir fonda, sisli, gizemli bir atmosfer içinde b..

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle 2:44:40

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle

Konusu: Bir müridin şeyhiyle olan ilişkisi anlatılır. Bir köyde kuraklık olur ve ekin yetişmez. Köy büyükleri herkese yardım eden Hacı Bektaşi Veli’den yardım istemeye karar verir. Bunun içinde köyden Yunus’un gitmesini ..

Bariyeri Tınlamayan Fil 00:31

Bariyeri Tınlamayan Fil

Hindistan'da şehir içinde gezinen fil önüne çıkan bariyeri pekte umursamamış. Önce bir tereddütte kalan fil sonra bariyerin üzerine basmış geçmiş...

  • JET TV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yanlış Topa Tekme Atmak 00:03

Yanlış Topa Tekme Atmak

Siyahi futbolcunun futbol topuna tekme atmak isterken hakemin billurlarına tekme atmasını acılar içinde izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 146 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Anestezi Etkisinden Çıkan Köpek 3 Kişiyi Yaraladı 01:34

Anestezi Etkisinden Çıkan Köpek 3 Kişiyi Yaraladı

Maltepe'de veterinerde ameliyat edildikten sonra sahiplerine teslim edilen köpek, otomobil içinde anestezi etkisinden çıkınca sahiplerine saldırdı...

Otomobilden 15 bin Lirayı Çalan Hırsızlar Böyle Kaçtı 00:36

Otomobilden 15 bin Lirayı Çalan Hırsızlar Böyle Kaçtı

Kırıkkale'de, park halindeki otomobilin camını kırıp, içinde 15 bin lira bulunan çantayı çalan kimliği belirsiz 3 kişi, başka otomobille kaçtı. Şüphelilerin yoğun trafikte minibüse çarparak, yolu açıp, kaçtığı anlar, cep..

Denizin Altında Motor Kullanmak! (Efsane Alet) 12:48

Denizin Altında Motor Kullanmak! (Efsane Alet)

DENİZİN ALTINDA MOTOR KULLANMAK!! (EFSANE ALET) videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün Antalya Kemer'de Moonlight Water Sports da çok güzel bir cihaz denedik. Seabob isimli aletle suyun altına girip yunuslar gibi yüzdük. Si..

  • JET TV tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Savaş Uçağının Çakılma Anı Kamerada 00:45

Savaş Uçağının Çakılma Anı Kamerada

Çin'de içinde 2 pilotun bulunduğu bir savaş uçağı, yerleşim bölgesine düştü. Kaza anı, bir otoyolun güvenlik kamerasınca kaydedildi. Yerel medya Çin ordusuna ait savaş jetinin, bir yerleşim alanına düştüğünü, uçaktaki 2 ..

Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

Pasta Tarifi Muzlu Rulo Pasta 09:32

Pasta Tarifi Muzlu Rulo Pasta

MUZLU RULO PASTA TARIFI MALZEMELER Ic kremasi icin gerekenler Yarim litre süt(2 su bardagi) 1 tane yumurta sarisi Yarim su bardagi seker 2 yk nisasta 2 yk un 1 paket vanilya 1 yk tereyagi Pandispanyasi icin gerekenler 5 ..

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi 02:27

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi

İran’da 28 Aralık’ta ekonomik sorunlardan ötürü başlayan protestolar, sonraki günlerde provoke edildi. ABD ve İsrail başta olmak üzere İran karşıtı yabancı ülkeler tarafından destek mesajları verildi. Söz konusu gelişmel..

Oksijen Tüpü Patlayan Ambulans Cayır Cayır Yandı 00:24

Oksijen Tüpü Patlayan Ambulans Cayır Cayır Yandı

İstanbul'dan Edirne'ye giden bir ambulans, TEM Otoyolu Çerkezköy mevkiinde içerisindeki oksijen tüpünün patlamasıyla aniden alev aldı. Alevler içinde kalan ambulanstaki personelin son anda canını kurtardığı öğrenilirken ..

Antalya'da Eğitim Uçağı Düştü- 1 Ölü, 2 Yaralı 02:20

Antalya'da Eğitim Uçağı Düştü- 1 Ölü, 2 Yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Kum Köy mevkiinde içinde üç kişinin bulunduğu tek motorlu Cessna tipi eğitim uçağı düştü. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı...

Okan Kovancı - Dibine Kadar 04:00

Okan Kovancı - Dibine Kadar

Dibine Kadar şarkı sözleri ile Sus konuşma, koy ver de gitsin. Sakın yorulma boş ver de gitsin. Sal dertleri kalmasın içinde. O güzel gönlümüz dolmasın hüzünle. Haydi gel otur yani başıma. Unutup her şeyi içelim. Ç..

Neden Stalk Yaparız 03:31

Neden Stalk Yaparız

Meraktan efendim meraktan. Zaten başımıza ne geliyosa meraktan! Bizden öncekiler de merak ediyorlarmış; ama imkanları kısıtlıymış. 5n 1k. Eskiden gazetecilik kuralıydı. Şimdi stalk kuralı. Ne? Ne zaman? Nerede? Nasıl? ..

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı'nın başı büyük bir belaya giriyor; onu kurtaran yine Ferhat oluyor! Aslı'yı ortadan kaldırmak isteyen Namık Emirhan, eski defterleri açar. Aslı'nın mahkemelik olduğu bi..

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Ferhat, hakkındaki tüm gerçekleri öğreniyor; Aslı'dan başka kimsesinin olmadığını anlıyor! Yeter ile Namık Emirhan'ın konuşmalarını duyan Aslı, Ferhat'tan yıllarca saklanan ..