#Akvaryumda kader arkadaşını saniyeler İçinde yutan aç balık

Polisliğe Hazırlanan Genç Kız İp Atlarken Kalp Krizi Geçirdi 01:04

Polisliğe Hazırlanan Genç Kız İp Atlarken Kalp Krizi Geçirdi

Samsun'da ip atlarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden genç kız gözyaşları içinde toprağa verildi...

İncir Tatlısı Tarifi 10:03

İncir Tatlısı Tarifi

Kekinin malzemeleri : 4 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı dolusu un (tepeleme) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 tane portakal kabuğu rendesi 1 su bardağı iri kıyı..

Çatal Kurabiye Tarifi 04:35

Çatal Kurabiye Tarifi

Malzemeler 1 paket (250 gr) yumuşak tereyağı yada margarin 3 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep yarım çay bardağı sıvıyağ 3 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tane kabartma tozu yaklasik 3 bucuk ..

Kirazlı Kek Tarifi 05:39

Kirazlı Kek Tarifi

Kirazlı kek tarifi malzemeler 150 gram yumuşak tereyağı yada margarin 1 çay bardağı toz şeker 4 tane oda ısısında yumurta 1 çay bardağı çikolata parçacıkları 125 gram badem tozu 1 paket vanilya 1 paket kabartma t..

Kız İstemede Stand Up Yapmaya Heveslenen Eleman 00:42

Kız İstemede Stand Up Yapmaya Heveslenen Eleman

Kız istemeye gelenleri gelin adayı ile birlikte karşılayan eleman yıllardır içinde tuttuğu stand up isteğini dışarıya vurmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şov Yapmak İsterken Müşteriyi Yakan Barmen 00:21

Şov Yapmak İsterken Müşteriyi Yakan Barmen

Bir mekanda barmenlik yapan eleman müşterinin ağzının içinde hazırladığı kokteyli yakmak istemiş. Ancak barmen müşterinin yüzünü yakmış...

  • PengoTV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden 03:07

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden

Sahiden şarkı sözleri ile Seni Silen Olmadı Yaran kapanmadı Yoluna serdiğim güller Gidişinle solmadı Saçıma aklar düştü Yüzüme çizgiler Zoruma gidiyor inan Her gece ben ağlarken Ben neden Yaralar içinde kald..

Babasının bıçakladığı şahsı taburcu olunca kardeşi vurdu 01:30

Babasının bıçakladığı şahsı taburcu olunca kardeşi vurdu

Samsun'da babasının sabah aracının içinde bıçakla yaraladığı şahıs hastaneden taburcu olduktan sonra bu kez kavgada muhtar olan kardeşi tarafından tabancayla vurularak yaralandı...

Poğaça Tarifi 11:59

Poğaça Tarifi

Yumuşacık poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 paket krema(schlagsahne) Eğer krema kullanmayacaksanız Bunun yerine bir su bardağı su ya da bir su bardağı Yine süt ekleyin toplamda 3 su bardağı süt eklemiş ..

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da 03:55

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da

Donizetti'nin Aşk İksiri Viyana Devlet Operası'nda sahneleniyor Donizetti'nin Aşk İksiri adlı eseri isteksizce operaya uyarladığı söylenir. Benjamin Bernheim'ın başrolünde Viyana Devlet Operası'nda gösterime giren eserd..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi 05:58

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi

Cikolatali catlak kurabiye 1 paket bitter cikolata(100gr) 1 yemek kasigi tereyagi(30gr) 1 tane yumurta 3 yemek kasigi seker 1 tane vanilya 1 cay kasigi kabartmatozu 1 su bardagi un Bulamak icinde pudra sekeri Hazirlanisi..

Türksat 5A Bu Ay Uzaya Gönderiliyor 02:44

Türksat 5A Bu Ay Uzaya Gönderiliyor

Türkiye uzayda da söz sahibi olmaya devam ediyor. Bu kapsamda yerli ve milli uydumuz Türksat 5A aralık ayı içinde uzaya fırlatılacak. Yörüngeye yerleştikten sonra da Türkiye'nin uzaydaki gözü olacak. İşte bu önemli proje..

Sosyal Medya Devlerine İkinci Ceza 01:37

Sosyal Medya Devlerine İkinci Ceza

Sosyal medya devlerine Türkiye ikinci bir ceza kesti. Bu çerçevede Türkiye'de temsilci bulundurma şartını yerine getirmeyen Facebook, Twitter, Youtube, TikTok ve Instagram şirketlerine 30 milyon lira para cezası uyguland..

Esenyurt'ta polisi bile şaşırtan olay 00:32

Esenyurt'ta polisi bile şaşırtan olay

Esenyurt'ta gece kartalı olarak bilinen mahalle ve çarşı bekçilerinin şüphelenip durdurduğu bir şahsın üzerinde, kemer görünümlü kılıfın içinde çıkan 60 santimlik döner bıçağı şaşırttı...

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi 02:46

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi

Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Son Arzu Kooperatifi (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine ölümcül pudra verdiğini açıkladı. Kişilerin kendi isteğiyle ..

Ali Kundilli 2 Hd İzle 1:42:45

Ali Kundilli 2 Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Virüsten kötü haber geldi 01:25

Virüsten kötü haber geldi

TÜM DÜNYA İNGİLTERE'DEN GELEN YENİ TİP KORONAVİRÜS HABERİYLE YIKILDI. SAATLER İÇİNDE 3 ÜLKE DAHA BENZER AÇIKLAMA YAPTI. BİLİM İNSANLARI GELİŞTİRİLEN AŞILAR NE OLACAK? SORUSUNA YANIT ARAMAYA BAŞLADI...

Hamile kadın 5 metrelik çukura düştü! 01:35

Hamile kadın 5 metrelik çukura düştü!

ADANA'DA EŞİ VE 2 ÇOCUĞUYLA HASTANEYE GİDEN HAMİLE KADIN, BAHÇEDEKİ KANALİZSYON ÇUKURUNU FARK ETMEDİ, BASTIĞI KAPAK TERS DÖNÜNCE 5 METRELİK ÇUKURA DÜŞTÜ. ACI İÇİNDE YARDIM BEKLEDİ...

Karda oynayan at milyonlarca kez izlendi 00:49

Karda oynayan at milyonlarca kez izlendi

ABD'de etkisini sürdüren kar fırtınası nedeniyle bazı eyaletlerde kar kalınlığı bir metreyi aştı. New York eyaletinden Rachelle Huston, karın içinde oynayan atını görüntüledi. Karda dört nala koşan, adeta soğuk havanın, ..

Kış günü pandemide dışarıda kaldılar! 02:01

Kış günü pandemide dışarıda kaldılar!

GÜNGÖREN'DE DEPREME DAYANIKSIZ OLAN BİNALARIN 30 GÜN İÇİNDE BOŞALTILMASINA KARAR VERİLDİ. PANDEMİ VAR, BİZ ŞİMDİ NE YAPACAĞIZ DİYEN MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ.. BELEDİYEDEN BAKIN NASIL BİR AÇIKLAMA GELDİ..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Örnek doktor hayata veda etti! 02:22

Örnek doktor hayata veda etti!

HAYATINI MESLEĞİNE, HASTALARINA ADADI… ÇALIŞKANLIĞIYLA YILIN DOKTORU ÜNVANI ALMIŞTI... DOKTOR YAVUZ DURMUŞ, DÜN KORONAVİRÜS'E YENİK DÜŞÜP HAYATINI KAYBETTİ... AİLESİ VE MESLEKTAŞLARI ONU, GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLADI…..

80 saatlik kısıtlama öncesi.. 02:10

80 saatlik kısıtlama öncesi..

ÜLKE GENELİNDE 80 SAATLİK SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI DÜN AKŞAM SAAT 21.00 İTİBARIYLA BAŞLADI. HEMEN ÖNCESİNDE YOLDA, MARKETLERDE YİNE TELAŞ VARDI. BU KEZ İŞİN İÇİNDE YILBAŞI DA OLUNCA YOĞUNLUK KATLANDI...

Müzisyeni, meslektaşı öldürmüş! 01:26

Müzisyeni, meslektaşı öldürmüş!

CANSIZ BEDENİ BİR ÇÖP POŞETİNİN İÇİNDE BULUNMUŞTU... BİNGÖL'DEKİ CİNAYETİN SIR PERDESİ ARALANDI... GENÇ MÜZİSYENİ, 50 BİN LİRA BORÇ VERDİĞİ BİR BAŞKA MÜZİSYENİN ÖLDÜRDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI.....

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi 04:52

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi

malzemeler 1 su bardağı Aşurelik buğday bir su bardağı haşlanmış nohut bir diş sarımsak 3 su bardağı yoğurt bir tutam taze nane Eğer yoksa 1 tatlı kaşığı dolusu Kuru nane ilave edin tuz Yeteri kadar su Hazırlanış..

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti 04:45

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 yenerek 6 hafta sonra tekrar liderli koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda Atike..

  • OFSAYT tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otel odasında kadın cinayeti! 02:24

Otel odasında kadın cinayeti!

KADINLARIN NASIL BİR ŞİDDET SARMALININ HATTA VE HATTA GİRDABININ İÇİNDE BULUNDUĞUNU ANLAMAK İÇİN ÇOK ÇARPICI BİR HABER VAR SIRADA..KOCA ŞİDDETTİNDEN KAÇIP MALATYA'DAN İSTANBUL'A GELEN BİR KADIN, SIĞINDIĞI OTELDE BAŞKA Bİ..

Ankara-Sivas YHT'de Testler Başladı 01:45

Ankara-Sivas YHT'de Testler Başladı

Ankara-Sivas arasındaki yüksek hızlı tren hattında son dönemece girildi. Kısa süre içinde açılması beklenen hattın performans testleri başladı. Seferlerin başlamasıyla iki kent arasında 12 saat süren yolculuk süresi 2 sa..

Alarm sistemine folyolu önlem! 01:47

Alarm sistemine folyolu önlem!

ÇALDIĞI KIYAFETLER MAĞAZA ÇIKIŞINDA ÖTMESİN DİYE, ALARM SİSTEMİNE KARŞI FOLYO HAZIRLADI... KIYAFETLERİ SIRT ÇANTASININ İÇİNDE MAĞAZADAN ÇIKACARACAKTI AMA ÇALIŞANLARIN KABİNDEKİ ASKILARI SAYDIĞINI HESABA KATAMADI.....

Kardeşini kalbinden bıçakladı! 01:23

Kardeşini kalbinden bıçakladı!

DENİZLİ'NİN PAMUKKALE İLÇESİNDE BUGÜN BİR AİLE DAĞILDI. AĞABEY PARA İSTEDİĞİ ANNESİNİ BIÇAKLA KOVALADI. ARAYA GİREN KÜÇÜK KARDEŞ KALBİNDEN BIÇAKLANDI... ŞAFAK AİLESİ DAKİKALAR İÇİNDE PARAMPARÇA OLDU...