#Akvaryumda kader arkadaşını saniyeler İçinde yutan aç balık

Gülistan'sız 544 gün! 01:37

Gülistan'sız 544 gün!

GÜLİSTAN DOKU NEREDE? BU SORU BUGÜNE KADAR DEFALARCA SORULDU. AİLESİ İSE UYKUSUZ, YORGUN, AÇ... SUSUZ... 544 GÜNDÜR ACILAR İÇİNDE PERİŞANLAR... BİRİCİK KIZLARI, ÇOK SEVDİKLERİ KARDEŞLERİ BİR GÜN KALDIĞI YURTTAN AYRILDI....

Duvar Delen Kadın 00:05

Duvar Delen Kadın

Odanın içinde ilginç hareketler sergileyen kadın duvara yumruk atmış ve duvarda delik oluşmuş. Duvar mı dandikmiş yoksa kadın mı güçlüymüş.....

  • PengoTV tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Çiftliği yanan Tuğba Özay hastanelik oldu! 02:07

Çiftliği yanan Tuğba Özay hastanelik oldu!

Manavgat'taki bu korkunç yangın da alevler eski manken Tuğba Özay'ın çiftliğine de sıçradı çiftliğinin yandığını öğrenen Özay gözyaşları içinde önce yardım istedi sinir krizi geçiren eski manken hastanelik oldu!..

Yangın çıktı mahalleli seferber oldu! 01:24

Yangın çıktı mahalleli seferber oldu!

İstanbul Güngören'de 4 katlı binada çıkan yangında 5 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Öte yandan bir anne dumandan dolayı balkonda çocuğuyla korku içinde kurtarılmayı bekledi...

Üç il afet bölgesi 03:28

Üç il afet bölgesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan sel bölgesine gitti. Selzedelere seslenen Erdoğan, 1 yıl içinde evler yapılacak. Devletimiz her türlü kaybı telafi edecek güce, imkana, kararlılığa sahiptir” dedi...

Sütsüz peynir olur mu? 02:29

Sütsüz peynir olur mu?

SÜT FİYATLARI ARTTIKÇA, PEYNİRDEKİ SAHTEKARLIKLAR DA ARTIYOR. KEMİK TOZU, MARGARİN, NİŞASTA DERKEN FIRSATÇILAR İÇİNDE 1 GRAM BİLE SÜT OLMAYAN PEYNİRLER ÜRETMEYE BAŞLADI. VATANDAŞLAR İSE SAĞLIĞIMIZ HİÇE SAYILIYOR DİYERE..

Käsekuchen Tarifi 07:10

Käsekuchen Tarifi

Malzemeler Hamuru icin 200 gr. Un(bir bucuk su bardagi) 80 gr.Seker(1 cay bardagindan bir parmak eksik) 80 gr. Yumusak tereyag(2 yemek kasigi) 1 tane yumurta 1 cay kasigi kabartmatozu 1 tane vanilya Bir cimdik tuz 1 tan..

Aslan Ailem 19. Bölüm Tek Parça Hd izle 2:03:46

Aslan Ailem 19. Bölüm Tek Parça Hd izle

Murat’ın Burcu’ya evlenme teklif ettiğini düşünen Hatice, Hayriye ve Vedat’la birlikte Burcu’yu bir dizi teste tabii tutar. Böylece Burcu’nun Murat’a iyi bir eş olmayacağını ispat edecektir. Fakat işler beklediği gibi gi..

Rec 3 - Diriliş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:15

Rec 3 - Diriliş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Koldo ve Clara için hayatlarının en önemli günüdür. Herşey çok normal başlamıştır, özellikle gelin ve damat ile onların aileleri olmak üzere herkes bu önemli günün tadını çıkarmaktadır. Fakat birdenbire bazı mis..

Uyarısız Şiddet ATM Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:16

Uyarısız Şiddet ATM Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir parti çıkışı David, hoşlandığı Emily'yi eve bırakmayı teklif eder. Corey ile birlikte üçü yolda giderlerken para çekmek için bir ATM'ye uğrarlar ve tam yola devam edecekleri sırada esrarengiz bir adamın dışa..

Minik Zümranur’un babası- 'Şüpheleniyorum..' 06:29

Minik Zümranur’un babası- 'Şüpheleniyorum..'

Beylikdüzü’nde bulunduğu asansör boşluğunda ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden minik Zümranur Şendur’un cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan memleketi Ordu’ya gönderildi. Baba Köksal Şendur, “Şüpheli bi..

EZİNE ÇAYI'NDA KAYIPLAR ARANIYOR 01:14

EZİNE ÇAYI'NDA KAYIPLAR ARANIYOR

JAK EKİBİNİN KADIN PERSONELİ SUYUN İÇİNDE ARAMA FAALİYETLERİNE KATILIYOR..

Takla Atıp Video Çeken Oğluna Aşırı Tepki Gösteren Anne 00:30

Takla Atıp Video Çeken Oğluna Aşırı Tepki Gösteren Anne

Evin içinde takla atan ve o anları da kaydeden çocuk annesinin gazabına uğradı. Çocuğunun takla attığını gören annenin dünyanın sonu gelmişcesine bağırdığı o anlar....

  • PengoTV tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 3 yıl önce
30 Liralık Ayakkabı Giydi, Felaketi Yaşadı! 02:18

30 Liralık Ayakkabı Giydi, Felaketi Yaşadı!

30 liralık ayakkabıyı giydikten sonra ayakları yara içinde kaldı...

Süte zam kattılar! 02:14

Süte zam kattılar!

SÜT FİYATLARI SON 1 YIL İÇİNDE ZAMLANDI. MARKETLERDE 1 LİTRE SÜTÜN FİYATI 9 LİRAYA DAYANDI. YOĞURT VE PEYNİRDE DE FİYATLAR ARTARKEN, ÜRETİCİLER “BİZ ÇİG SÜTÜN KİLOSUNU 3 LİRA CİVARINDA SATIYORUZ, MAALİYETİ BİLE KURTARM..

İş adamının akılalmaz ölümü! 01:21

İş adamının akılalmaz ölümü!

Vural Şenalp iş gezisi için gittiği Karadağ’da korkunç bir olay sonucu vefat etti. Yemek yemek için gittiği bir restoranda içecek sipariş verdi. Siparişi gelince içeceğinden bir yudum aldı ve kötüleşti. Sonradan anlaşıld..

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi 10:19

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi

500 gr beyaz un, 1,5 kavanoz* 320 gr su, kavanozda 4 parmak yüksekliğinde su 1 dolu tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı zeytinyağı 500 gr çift çekim dana döş kıyma 1 kg soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1/4 mu..

Künefe Tarifi 17:13

Künefe Tarifi

Malzemeler verecegim tariften bir kücük tava birda büyük tava cikiyor. 500 gr. taze Kadayif 3 tane (almanyadakiler icin)mozzarella tuzsuz peynir. türkiyedeki kardeslerim icinde ya tuzsuz künefe peyniri yada dil peyniri ..

5 saniyede 270 bin lira çaldılar 01:50

5 saniyede 270 bin lira çaldılar

Lastiği patladı, durup tamir etmek istedi, bir tuzağın içinde olduğunu çok geç anladı...

Toplu fotoğraf böyle olmuyor! 01:36

Toplu fotoğraf böyle olmuyor!

İstanbul Beşiktaş’ta bir genç, Barbaros Meydanı’nda sergilenen Osmanlı dönemine ait tarihi bir topun içinde sıkışıp kaldı. Genci, fotoğraf çektirmek için girdiği topun içinden itfaiye çıkardı...

YOLCUSUNU OTOBÜSLE HASTANEYE YETİŞTİRDİ! 01:42

YOLCUSUNU OTOBÜSLE HASTANEYE YETİŞTİRDİ!

72 yaşındaki Fahrettin Adıyan otobüsün içinde kalp krizi geçirdi ona ilk müdahaleyi yapıp hayata döndüren ve hastaneye yetiştiren ise otobüs şoförü Mehmet Salih Avar oldu kahraman şoförün zamanla yarıştığı o anlar araç..

“Ne olur bebeğimi bulun” 03:18

“Ne olur bebeğimi bulun”

Gözyaşları içinde bebeğinin bulunmasını istemişti. O anne bebeğine kavuştu. Baba ise canlı yayında polis tarafından gözaltına alındı...

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi 15:27

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 300 gr ılık su- Dolu kavanozdan 3 parmak eksik 1 tatlı kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz * Kavanoz 660 ml lik. Üzeri için, Yarım su bardağı pekmez Çeyrek su bardağı su 1 tatlı kaşığı u..

Muzlu Basit Magnolia Tarifi 09:59

Muzlu Basit Magnolia Tarifi

2 çorba kaşığı un ½ bardak şeker 600 ml süt 1 paket vanilin 2 yumurta sarısı 1 tepeleme çorba kaşığı tereyağı 1 paket bebe bisküvisi 3 adet muz 2 çorba kaşığı un, ½ bardak toz şekeri bir tencereye koyup orta- düşük a..

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı 01:02

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı, içinde bulunduğu yaşamda kendini bir yabancı gibi görmeye başlıyor! Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm fragmanında, Ferhat'la karşılaştığı günden beri silah sesleri kulağından gi..

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı 02:09

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Enes Kara, aile baskısıyla kaldığı cemaat yurdunda intihar etti. Kara, canına kıymadan önce yurtta yaşadığ..

Maltepe’de giyim mağazasına müşteri gibi girdiler, eşofman çalıp kaçtılar 01:53

Maltepe’de giyim mağazasına müşteri gibi girdiler, eşofman çalıp kaçtı

Maltepe'de giyim mağazasına giren 3 kadın iş yeri çalışanını oyalarken, yanlarındaki küçük çocuk eşofman takımı çalarak kaçtı. Yaşanan hırsızlık anları mağaza içinde bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı...

Bilal SONSES - Bir Kulum İşte 03:53

Bilal SONSES - Bir Kulum İşte

''Bir Kulum İşte'' şarkı sözleri: Çok çileler çektim, eşi bulunmaz Hep içime attım, sesim duyulmaz Bana acıyana kalbim doğrulmaz, Allah'ın yarattığı bir kulum işte.. Hep yoksul perişan olabilirim, Acılar içinde kalabil..

Yolcu Dolu Minibüste Yangın Çıktı 01:20

Yolcu Dolu Minibüste Yangın Çıktı

İSTANBUL KARTAL'DA YOLCU DOLU MİNİBÜS, BİR ANDA ALEV ALDI.. DAKİKALAR İÇİNDE DE KÜLE DÖNDÜ. YOLCULAR CANINI ZOR KURTARDI.....

Sagun 1.Bölüm Trt Çocuk 13:10

Sagun 1.Bölüm Trt Çocuk

Yergöğü halkı, uzun yıllar boyunca barış ve mutluluk içinde yaşamaktaydı. Ta ki kötü kalpli Gagamor karanlık diyarlardan gelip Yergöğü’nü ele geçirene dek.....

  • ÇocukTV tarafından
  • 292 görüntüleme
  • 3 yıl önce