#Akvaryumda kader arkadaşını saniyeler İçinde yutan aç balık

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı 02:32

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı

Sizlere bu tarifimizde leziz bir kakaolu çikolatalı puding yani muhallebi tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen puding nasıl yapılır sorularına karşın hazırladığımız bu detaylı anlatım sayesinde muhallebi nasıl yapılır adım ..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Down a Dark Hall Orijinal Fragmanı 02:19

Down a Dark Hall Orijinal Fragmanı

Katherine 'Kit' Gordy problemli davranışları olan genç bir kızdır. Bu sebeple de özel bir yatılı okul olan Blackwood Okulu'na gönderilir. Bu gizemli okul eksantrik müdüre Madam Duret tarafından yönetilmektedir. Okulun la..

Frambuazlı Brownie Tarifi 03:47

Frambuazlı Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 1 su bardağı şeker 80 g bitter çikolata, 125 g tereyağı, 1/2 su bardağı süt, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1,5 su bardağı un, 1 su bardağı Frambuaz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 4-5 damla taze sı..

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi 04:30

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 7 adet orta boy Havuç, 1,5 paket (300 gr) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı şeker, 100 g tereyağı, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 1 çay kaşığı tarçın. Üzeri için; 3 yemek kaşığı krema, 1 yemek kaşı..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi  Basit Kurabiye Nasıl Yapılır 02:07

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi Basit Kurabiye Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere gayet kolay şekilde leziz fındıklı kurabiye nasıl yapılır detaylı olarak analtacağız. İsterseniz bu leziz kurabiyeleri farklı şekiller vererek sevdikleriniz için hoş sürprizler hazırlayabilirsiniz. ..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2 03:02

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2

Tür: Aksiyon-Gerilim Oyuncular: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller ve Chin Han Yazan ve Yöneten: Rawson Marshall Thurber Yapımcılar: Beau Flynn, Dwa..

Hayalet Hikâyeleri Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:59

Hayalet Hikâyeleri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Profesör Goodman doğaüstü olaylara, hayaletlere ve ölümden sonraki yaşama inanmayan bir akademisyendir. Şüpheci bir psikolog olan Goodman, bu düşüncesini sarsacak türden olaylar yaşadığında ise her şey bir anda değişiver..

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır 05:33

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere nefis bir patates püreli hasanpaşa köfte tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu kaşarlı köfte nasıl yapılır öğrenmek için sadece videomuzu izleminiz yeterli. Videomuzda yüksek görüntü ka..

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Transit Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:49

Transit Türkçe Altyazılı Fragmanı

Alman askerleri Paris’in hemen dışındadır. Gerog, Weidel adlı bir yazarın eşyalarını ulaştırmak için yola çıkar ve Marsilya’ya ulaşır. Fakat şehre geldiğinde Weidel’in işkence korkusundan intihar ettiğini öğrenir. Artık ..

Düğün Çorbası Tarifi 02:56

Düğün Çorbası Tarifi

1 kase haşlanmış, didilmiş kırmızı et, 2 yemek kaşığı un, 1 yumurta sarısı, 1/2 limon suyu, 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı tereyağ, 4-5 su bardağı sıcak su, Tuz. *****************************************..

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır 04:04

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda leziz bir şekerpare tarifi vereceğiz hem anlatımı çok kolay hemde harika bir tada sahip olan bu şekerpare nasıl yapılır kolaylıkla öğreneceksiniz. Aslında şekerpare yapımı hiçte düşünüldüğü kadar zo..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Kıymalı Börek Tarifi 03:49

Kıymalı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka. Sosu için; 3 adet yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ. İç harcı için; 300 gr Kıyma, 1 adet soğan, 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi, 3 yem..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi  Çorba Nasıl Yapılır 03:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi Çorba Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir çorba tarifi olan kremalı mantar çorbası nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatacağız. Kremalı mantar çorbasını yaptıktan sonra isteğinize göre içine blender sokup mantarları parçalayıp ..

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi  Patlıcan Salata Yapımı 02:13

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi Patlıcan Salata Yapımı

Bu tarifimizde sizlere et yemeklerinin yanında nefis bir tada sahip olan patlıcan salata tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu salata tarifi için hemen videomuzu izleyebilirsiniz. İlk olarka patlıcan salat..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Zohak Teaser 00:59

Zohak Teaser

Cinlerin saldırılarından müzdarip insanlara yardımcı olmayı görev edinen Rüstem bir gün son derece tehlikeli bir cin tarafından cinnet geçirilir. Bu cinnetin sonu oldukça sarsıcı olacaktır. Bu cinnet esnasında altı yaşın..

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi 01:40

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi

1 adet lavaş, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz. **************** Böyle pratik tarifler genellikle öğle yemeğinde ne yesem diye düşünürken aklıma geliyor. Dolapt..

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş 02:47

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş

Sivas 'ta sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kentte akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanağa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Sağanak nedeniyle bazı bölgelerde ulaşım güçlükle sağlandı. Be..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çilek Reçeli Tarifi Reçel Nasıl Yapılır 02:38

Çilek Reçeli Tarifi Reçel Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere adım adım çilek reçeli nasıl yapılır gösterdik. Aslında yapımı çok basit olan bu reçeli yaparken dikkat etmeniz gereken sadece bir kaç tane püf noktası var. Videomuz içinde geçen bu noktalara dikkat..