#Akvaryumda kader arkadaşını saniyeler İçinde yutan aç balık

Ayrılık Yazması (Akustik Live Versiyon) 04:48

Ayrılık Yazması (Akustik Live Versiyon)

Mektubunu sakladım, ellerin değdi diye Sözünü tutamadın, ömürlük sevdin güya Ben seni seviyorum, sen bir başkasını Kader ne çok seviyor, ayrılık yazmasını Kader ne çok seviyor, ayrılık yazmasını Doğru söyleyin bana, gerç..

Bartın Irmağı'nda balıklar telef oldu 03:47

Bartın Irmağı'nda balıklar telef oldu

Bartın kent merkezinden geçen ırmakta çok sayıda balık telef oldu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, su ve balıklardan numune alarak çalışma başlatırken, belediye balıkların oksijen ..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Yabancı Bir çocuk Yanlışlıkla Oyuncak Düdükleri Yuttu. . . Kusura Bakmayın. . . Ama Güldüğümü Affedin! 00:08

Yabancı Bir çocuk Yanlışlıkla Oyuncak Düdükleri Yuttu. . . Kusura Bakm

Futbol maçında düdük çalarken yutan çocuğun komik ve mağdur hali hem üzdü hemde güldürdü. kemal sunalın filmlerinden sanki alıntı yapılmış oldu...

  • Cowboy tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahilde kanca kabusu 02:01

Sahilde kanca kabusu

İSTANBUL'DAKİ KARTAL SAHİLİNDE BALIK TUTANLARIN UNUTKANLIĞI SOKAK HAYVANLARININ FELAKETİ OLDU. BALIK KOKAN KANCALARI YUTAN ONLARCA KEDİ YA YARALANDI YA DA HAYATINI KAYBETTİ...

Dantelli Gelinlik Modelleri 2017 04:10

Dantelli Gelinlik Modelleri 2017

2017 dantelli gelinlik modelleri arasında diğer ilgi çekecek ürünler arasında mini gelinlikler ve balık gelinlik modelleri yer alıyor. Özellikle ince ve zarif gelin adayları için doğru tercih olan balık gelinlik modeller..

  • Kadınca tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

Yarışmacılar Arasındaki Tatilköyü Krizine Kerimcandan Son Nokta! 19:04

Yarışmacılar Arasındaki Tatilköyü Krizine Kerimcandan Son Nokta!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 121. bölümünde dilara Taşkın konseptinde salaş bir balıkçıya gittiğini söyleyince Bahar Candan, Dilara'nın kıyafetini salaş bir balıkçı için çok şık buld..

  • ANKA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Denizciler Okyanusu Kuruttu! 01:36

Türk Denizciler Okyanusu Kuruttu!

Atlas okyanusunda balık avına çıkan Türk balıkçı teknesi adeta okyanusu kuruttu. Yaklaşık 1.5 yıldır Türk balıkçılar Afrika ülkesi Moritanya'dan Atlas Okyanusu'na açılarak balık avlıyor. İki tekneyle Moritanya'ya giden b..

Kaç Kaç Kaç - Sevimli Dostlar çizgi film çocuk şarkıları 2017 03:27

Kaç Kaç Kaç - Sevimli Dostlar çizgi film çocuk şarkıları 2017

Kedi, köpek, inek, at, horoz, koyun, ördek, balık Ben bir kedi gördüm yolda miyav dedi Bir köpek gördüm sonra hav haaav hav dedi İnekten bir süt istedim mööö dedi At geldi sonra akoşarak aağhihihih dedi Horoz uyandırdı s..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.393 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırat Somonu Norveç’e Rakip 05:16

Fırat Somonu Norveç’e Rakip

Fırat nehrinde yetiştirilen ve Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen somon balıkları piyasada Norveç balığı olarak satılıyor. Fırat Nehri'nde Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi ile Gaziantep'in Karkamış ilçesi arasında kalan ..

Feta Artur - Leyla 03:14

Feta Artur - Leyla

Leyla şarkı sözleri ile Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler ! 05:39

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler !

1448 yılında bir isveç askeri savaş sırasında büyük bir çukura düşer . Düştüğü çukurun yüzyıllardır açılmamış olan eski bir kiliseye ait gizli bir oda olduğunu anlayan asker odanın içerisinde dolaştığında acımasız bir şe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Piranaların Avlanma Anı 02:15

Piranaların Avlanma Anı

Su dünyasında verilen yaşam mücadelesine ait görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor. Avlanmaya çıkan büyük bir balık karnını doyurmak isterken piranaların hedefi oluyor.Avcı balığa bir anda saldıran piranalar, dev balığı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Allah Cennete Veya Cehenneme Gideceğimizi Biliyorsa Bizi Neden Yarattı  - Mehmet Yıldız 24:46

Allah Cennete Veya Cehenneme Gideceğimizi Biliyorsa Bizi Neden Yarattı

Kader değişebilir mi ? Kader dua ile değişebilir mi ? Kaderimde yazıldığı için mi günah işliyorum ? Bir insanın kaderi belli midir ? “Bu hayatı ben istemedim, Allah bana bu kaderi yazdı !” diyorsanız bu video tam sizlik ..

Hayta İsmail'in Kaynanası Canlı Yayına Bağlandı Ağzına Geleni Saydırdı 21:03

Hayta İsmail'in Kaynanası Canlı Yayına Bağlandı Ağzına Geleni Saydırdı

Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i Ahmet Arıman ve kendisinden 39 yaş küçük eşi Kader Kaynak ilk kez canlı yayına çıktı. Arıman, gündem yaratan evlilikleriyle ilgili açıklamalar yaparken Kader Kaynak'ın annesi telefon bağ..

  • BETA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neriman Hanım Göz Yaşlarını Tutamıyor 01:58

Neriman Hanım Göz Yaşlarını Tutamıyor

Gelin Evi'nin 498. Bölümünde; 2 yıllık evli, 23 yaşında, Kader Doğanay’ın evine konuk olundu. Kader Hanım'ın annesi Neriman Hanım kızlarının kınalarında yanlarına gitmeme sebebini anlatırken gözyaşlarına hakim olamıyor...

  • BETA tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siccin 3 - Cürmü Aşk 2016 Türk Filmi İzle 1:50:01

Siccin 3 - Cürmü Aşk 2016 Türk Filmi İzle

Konusu : Orhan ile Sedat çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan, Sedat'ın kız kardeşi Kader'le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat'ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu ..

Dümdüzz Adam Fragman 03:22

Dümdüzz Adam Fragman

Saf ve kendi halinde bir taksi şoförü olan Ferdi dedesi Cemşit ile birlikte yaşar. Cemşit, sadece telefonda mesajlaştığı Tatyana’ya aşık olmuştur. Tatyana Bulgaristan’dan Türkiye’ye gelmek için 10 bin Euro isteyince, Cem..

Sinem Güngör - Seni Gördüm 03:33

Sinem Güngör - Seni Gördüm

Şarkı Sözleri Ne sıcak ne de soğuktu Kalabalık ama biraz da boştu Beklentilerim çok yoğundu Ben arsız olmuş olabilirim Biraz arsız olmuş olabilirim Seni gördüm Saniyeler bile bölündü Ellerin doluydu Başka birinin eliyl..

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi 00:45

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi

Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Tsukiji balık pazarında düzenlenen açık artırmada, 212 kilo ağırlığındaki mavi yüzgeçli orkinos balığı, 72 milyon Yen’e satıldı. Devasa ton balığını ise yine SushiZanmai restoranlar zinci..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Penguenli restorana tepki 01:03

Penguenli restorana tepki

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da açılan bir deniz ürünleri restoranı, içinde barındırdığı akvaryumda yaşayan altı pengueni ile ülkenin gündemine oturdu. Hayvan hakları koruyucularına göre penguenlerin bu şekilde yaşamal..

  • Umut Tv tarafından
  • 520 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Erdem Kınay & Merve Özbey - Duman 03:18

Erdem Kınay & Merve Özbey - Duman

Geçip gider hayat kendi yolunda Umut veda eder aşk yokluğunda Oysa kaybetmek çok kolay yalanlar içinde Seven bir kalp korunmalı bulduğunda Vefan yokmuş be sevgilim içinde aşk yalanlara Yolundan dönme aldırma dumanlara S..

Mehmetcik Vakfı - Çanakkale Türküsü 05:03

Mehmetcik Vakfı - Çanakkale Türküsü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfınca 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla, gazi, şehit ve gazi yakınları ile bağışçılar tarafından seslendirilen Çanakkale Türküsü'ne klip hazırlandı. Şarkı Sözl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..