#Akvaryumda kader arkadaşını saniyeler İçinde yutan aç balık

Ev Sahibinin Su Dolan Lamba ile İmtihanı 00:35

Ev Sahibinin Su Dolan Lamba ile İmtihanı

Şiddetli yağışlar sonrası için su dolan lambayı değiştirmesi için elektrikçi olan arkadaşını eve çağıran ev sahibi lamba sökülürken kötü bir sürpriz ile karşılaşmış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ankara'ya şehit ateşi düştü 01:40

Ankara'ya şehit ateşi düştü

EREN 15 OPERASYONUNDA PKK'LI TERÖRİSTLERLE ÇATIŞMADA ŞEHİT DÜŞEN JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ HÜSEYİN KELEŞ İÇİN BAŞKENT ANKARA'DA CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ.. TÖRENE, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY İLE MHP LİDERİ DEVLET BAH..

Arkadaşına Videoya Alırken İnanılmaz Anlara Şahit Olan Genç 00:06

Arkadaşına Videoya Alırken İnanılmaz Anlara Şahit Olan Genç

Okul yemekhanesinde yemek yemekte olan arkadaşını videoya alan genç, o esnada arkadaki camdan görülen yolda bir arabayı iki teker üzerinde giderken görüntülemiş..

  • PengoTV tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Vicdansız hırsız yakalandı! 01:49

Vicdansız hırsız yakalandı!

VİCDANSIZ BİR HIRSIZ... 1.5 YAŞINDAKİ BEREN BEBEĞİN ELİNDEN DÜŞÜRDÜĞÜ TELEFONU ÇALIP GİTMİŞTİ. ESENYURT POLİSİ TAM 30 SAATLİK KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İNCELEDİ. O HIRSIZ VE 2 ARKADAŞINI YAKALADI. BULUNAN TELEFON DA BEREN BEBEĞİN..

SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ HATIRLAMIYORUM DEDİ! 02:25

SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ HATIRLAMIYORUM DEDİ!

ERKEK ARKADAŞINI EZEREK ÖLDÜRDÜ...

DEZENFEKTAN ŞAKASI ÖLÜMLE BİTTİ 02:24

DEZENFEKTAN ŞAKASI ÖLÜMLE BİTTİ

ŞAKA YAPARKEN ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ...

Kazayı Karizmatik Selamla Bitiren Motosikletli Dayı 00:14

Kazayı Karizmatik Selamla Bitiren Motosikletli Dayı

Motosiklet kullanan dayı direksiyon hakimiyetini kaybedince yere düşmüş. Ancak hemen ayağa kalkıp yol kenarındaki arkadaşını selamlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bonibon Kutusu Sosis Koymak 00:08

Bonibon Kutusu Sosis Koymak

Arkadaşının yediği bonibonun kutusuna sosis koyan eleman arkadaşını fena trollemiş. Kutuyu sallayıp bonibon yemek isteyen genç fena şakalanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Topukla Soda Açmak 00:06

Topukla Soda Açmak

Kız arkadaşına sodayı topuğuyla açabileceğini söyleyen eleman, kız arkadaşını ilk başta inandıramamış ancak olayı gerçekleştirince kız arkadaşı büyük şaşkınlık yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sihirbazlık Numarasıyla Fena Trollenen Genç 00:09

Sihirbazlık Numarasıyla Fena Trollenen Genç

Okulda arkadaşını sihirbazlık numarası ile trollemek istemiş. Sihirbazlık numarasını yaparken bir arkadaşından yardım almış ve başarılı olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Gülben Ergen - Dünyaları Versem (Video Klip) 03:50

Gülben Ergen - Dünyaları Versem (Video Klip)

DÜNYALARI VERSEM Sahipsiz mi kalır sanıyorsun Kalbim sen gidersen Kalmaz elbette sıcak bir yuva bulur Ben eğer dilersem Aksın gözyaşım da kurur Birkaç kez silersem Yazdığını siler mi sence kader Ona dünyaları versem Ama..

Koray AVCI - Yazımı Kışa Çevirdin (Akustik) 03:29

Koray AVCI - Yazımı Kışa Çevirdin (Akustik)

Yazımı kışa çevirdin Karlar yağdı başa Leylam Viran oldu evim yurdum Ne söylesem boşa Leylam Her an gözümde perdesin Nere baksam sen ordasın Mevlam ayrılık vermesin Gölde uçan kuşa Leylam Yardan ayrı kalmak ölüm Söyle ..

Xecê Herdem - Canın Olayım 03:58

Xecê Herdem - Canın Olayım

Xecê Herdem - Canın Olayım dinle Kader vurdu şu canıma Ciğerim yandı Gidişinle güneş söndü Günüm karardı Doyamadan çekip gittin Hatıran kaldı Sen gidince yer gök deniz Dağlar ağladı Sensiz geçen şu ömrümü Söyle neyleyi..

Tan Taşçı - Dur (Official Video) 03:31

Tan Taşçı - Dur (Official Video)

DUR BEN HEP BURDAYDIM SEN BAKMADIN BAKAMADIN DAVRANİŞLARIN BAMBAŞKAYDI ÇÖZÜM BULDUN FIRSAT VERMEDİN ERTELEDİN TERKEDİŞLERİN ALÇAKCAYDI İYİLEŞTİR KOLLARINDA YİNE BU YALVARMALAR SON BULSUN SÖZ VERDİM İÇİMDEN GEÇEN SESE KA..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar 03:52

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar

Seni benden ayıranlar inan bir gün gülmeyecek Gitmeyi istiyorsan seni kimse tutmayacak Ne kadar çok ağlasan az, yanlışlarla geçti bir yaz Çok beklersin sana dön diyeni sana dön diyen olmayacak Zaten beni bu kara alı..

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos) 03:49

Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos)

Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos) Şarkı Sözleri Gözler kalbin aynasıymış Kadir kıymet bakışlarda İsteyince bak nasılmış Kader kısmet tavşanlarda Bi öpüşsek çıkacak yangın Tomsuz kalmış jerry gibiyim Ka..

  • Cowboy tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülçin - Ara Ara 03:10

Gülçin - Ara Ara

Aşkın olmadığı yerde alışkanlık seçemem, Ruhumu sarmayanlar için huzurumdan vazgeçemem, Nefesim kesilir sanmıştım uzunu kısası, hayattayım, Mutsuzum diye düşündüysen gayet iyi ve rahattayım, Duyuyorum atlatamamışsın ..

Aşk tesadüfleri sever 12:23

Aşk tesadüfleri sever

( Ask Hikayeleri) Selda & Taner..

Sevil Özen - Taşta mı Yalan 04:57

Sevil Özen - Taşta mı Yalan

Seni sevdiğime inanmadın ki Her gece gördüğüm düşte mi yalan Aşkın ile oldum deli derbeder Gözlerimden akan yaşta mı yalan Aşkın bu gönlümde indi derine Ümidim yok bugün ile yarına İnan ki sevdiğim senin yerine B..

Nankör Köpek, Neyin Eksikti 01:25

Nankör Köpek, Neyin Eksikti

Kader Bağlayınca , Orhan Aksoy'un yönettiği 1977 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın yazdığı filmin başrollerinde Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır. Fotoğrafçı delikanlı ve çiçekç..

Power Rangers - Altyazılı Fragmanı 02:25

Power Rangers - Altyazılı Fragmanı

SABAN'S POWER RANGERS, küçük kasaba Angel Grove - ve dünya - uzaylı bir tehdit tarafından ortadan kaldırılma eşiğinde olduğunu öğrendiklerinde olağandışı bir şey haline gelmek isteyen beş sıradan genç adamı izliyor. Kade..

Tan Taşçı - Dur 04:41

Tan Taşçı - Dur

Ben hep buradaydım sen bakmadın, bakamadın Davranışların bambaşkaydı Çözüm buldum fırsat vermedim, erteledin Terkedeşlerin alçakçaydı İyileştir kollarında yine Bu yalvarmalar son bulsun Söz verdim içimden geçen sese Kad..

  • PITIRCIK tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Nihat Hatipoglu Sohbeti 1:26:59

Nihat Hatipoglu Sohbeti

Ölüm Anı Ne OLacağız, Neler Yaşıcağız Aklımızdaki Tüm Soruların Cevabı......

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı 04:37

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı

Ne zaman geçersen bu mahalleden İçimi incecik bir sızı sarar Yorgun gözlerim pencerelerde Yolumu bekleyen bir kadın arar Seneler önceydi, bir kadın vardı Burada, bu yerde benle yaşardı, ah Kader bizi bir gün bizden..

Ali Güven Yolcu 03:32

Ali Güven Yolcu

Gideceksin, e vakit ayrilik vakti Bugün hergünden daha uzun sanki Bitti aşkımız yolun sonundayız Herşey söylendi sirada susmak var Bitti aşkımız yolun sonundayız Hersey yaşandı sirada gitmek var Ardina bakma yol..

Kerim Tekin Cici Baba 04:08

Kerim Tekin Cici Baba

İstedim ama vermedi ki baban Dengi dengine vurur dedi bana Yıkıldı dünyam kader mi bu ceza Şimdi gelde sen ağlama Ele güne ne derim benim kızımsın Biliyor bunu bütün mahalle Kendini bana sakladın oysa Değmezmiş s..