#Akvaryumda kader arkadaşını saniyeler İçinde yutan aç balık

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

İsimsizler 14.Bölüm 05:05

İsimsizler 14.Bölüm

İsimsizler 11 Eylül Pazartesi yayınlanan 14. Bölüm'de; helikopter kazasından sonra gözlerini İstanbul'da açan Fatih, içinde bulunduğu durumu çözmek ve bir seçim yapmak zorunda kalıyor! Fatih tüm bu kaosun içinde yaklaşan..

  • ANKA tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Türkiye'nin İlk Siyasi Propaganda Filmi - 1973 Gaziantep Belediye Başkanlığı 10:54

Türkiye'nin İlk Siyasi Propaganda Filmi - 1973 Gaziantep Belediye Başk

Ömer Köylüoğlu'nu Rahmetle anıyoruz. Bir vizyoner, bir önder, bir girişimci ve harika bir örnekti... İlklerin adamıydı. Onu tanıyan herkesin söylediği gibi zamanının 20-30 yıl önünde yaşayan bir insandı. Bu on dakikalık..

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi 01:28

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi National Geographic, Londra'da düzenlediği sergide insanların Mars'ta yaşayacağı evin konseptini sergiledi. İnsanların Mars'ta yaşaması ve koloni kurması gibi planlar son gün..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu 01:04

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Vali Mustafa Yaman, aramaların sürdüğü Büyükşehir Belediyesi’ne gelerek incelemelerde bulundu. İçişleri Bakanlığı taraf..

  • Haberler tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

Yokluğunda (Leyla The Band) 04:10

Yokluğunda (Leyla The Band)

Kaybet bu öfkeni, İçinde sakladığın. Terk et o derdini, Benden almadığın. Sabret sonu aynı değil! Söylüyorum. Dinle, rüyaların her gün aynı, Olmayacak! Şimdi vazgeçersen geriye döneceksin, Gitme! Kaybedince da..

Bursanın Ufak Tefek Taşları - Rumeli Semih 03:02

Bursanın Ufak Tefek Taşları - Rumeli Semih

Bursa'nın Ufak Tefek Taşları Bursa'nın ufak tefek taşları Keman olmuş o yarimin kaşları Bir omuzdan bir omuza saçları A benim esmer güzelim Yarimle kol kola gezelim Meşeli dağlar meşeli İçinde halı döşeli Kül oldum aşka ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Bursanın Ufak Tefek Taşları 02:10

Bursanın Ufak Tefek Taşları

Bursa'nın Ufak Tefek Taşları Bursa'nın ufak tefek taşları Keman olmuş o yarimin kaşları Bir omuzdan bir omuza saçları A benim esmer güzelim Yarimle kol kola gezelim Meşeli dağlar meşeli İçinde halı döşeli Kül oldum aşka ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. 02:05

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihl

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump'ın yönetim kadrosunda kilit noktalar için yaptığı tercihler tartışma konusu oldu. ..

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE 03:27

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE

Her$eyden Uzak ßir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme Giderdim Korkusuzca Kaybettiqim Yere ßiterdi ßu GünLer Evet KaranLik icinde Döner Mi Dersin Eski ßen ßu ßende K..

Evlerinde Işık Olmadığı İçin Ödevlerini Sokakta Yapmak Zorunda Kalan 8 Yaşındaki Çocuk 00:48

Evlerinde Işık Olmadığı İçin Ödevlerini Sokakta Yapmak Zorunda Kalan 8

Qu Sinian isimli 8 yaşındaki çocuk ödevlerini arabalar arkasından geçerken hazırlıyor. Annesi kalbinden dolayı çalışamayan çocuğun babası da motosiklet kullanarak evi geçindirmeye çalışıyor. Maddi yetersizlikler içinde y..

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar 02:36

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldı

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar Bahçelievler’de kendilerine polis süsü veren şüpheli şahıslar Suriyeli bir ailenin oturduğu evden iddiaya göre 5 kilo altını alarak kayıplara ka..

Bora Duran - Yan Yana 04:15

Bora Duran - Yan Yana

Anladım bu acılar bana yokluğundan emanet Yandım aşkın yolunda yandım ne olur yardım et Sevdikçe üzülürsün dediler kimseyi dinlemedim Yalnızlığın dibini gördüm orada demlendim Çözdüm olmuyor acısı dinmiyor Çok yoru..

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı 00:23

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Bordo-mavililer, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. 12. dakikada Ali Özgün’ün rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içinde yaptı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Yüzünde Havai Fişek Patlatan Çılgın Adam 00:39

Yüzünde Havai Fişek Patlatan Çılgın Adam

Florida'nın Sarasota kentinde, içinde mavi toz bulunan bir havai fişeği yüzünde patlatarak kafası toz bulutunun içinde kalan adamın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bel Fıtığı Cerrahisi Sonrası Hastayı Nasıl Bir Süreç Bekler 02:28

Bel Fıtığı Cerrahisi Sonrası Hastayı Nasıl Bir Süreç Bekler

Bel fıtığı ameliyatı sonrası hastanın ağrıları hemen geçer. Kıkırdağın sinirde oluşturduğu çukur altı ayda toparlanır. Sinirlerin toparlanması sürecinde hasta ayaklarında uyuşma, karıncalanma, yanma, üşüme gibi durumlarl..

  • NABIZ tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1.6 Milyon Dolar Değerinde Bir Kova Altın Çalan Adam ..ŞAKA Gibi... 01:15

1.6 Milyon Dolar Değerinde Bir Kova Altın Çalan Adam ..ŞAKA Gibi...

New York'ta Eylül ayında güvenlik görevlilerinin dikkatsizliğinden yararlanarak 1,6 milyon dolar değerinde bir kova altın çalan hırsız hala yakalanamadı. Polis, hırsızlık anının görüntülerini yayınladı. Polis tarafından ..

  • Cowboy tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Maymunu Suya İten Turist Hayatının Dersini Aldı 00:22

Maymunu Suya İten Turist Hayatının Dersini Aldı

Çin'in Dehua İlçesindeki Xitian Tapınağı'nda arkadaşlarını eğlendirmek için bir maymuna vurarak onu suya düşüren turist, kısa süre içinde yaptığına pişman oldu. Öfkeli maymun hemen sudan çıkarak kendini suya iten adama d..

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.978 görüntüleme
  • 8 yıl önce
01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..