#Akvaryumda kader arkadaşını saniyeler İçinde yutan aç balık

Kerimcan Durmaz Ölümden Teğet Geçti 01:01

Kerimcan Durmaz Ölümden Teğet Geçti

Sosyal medya fenomeni aynı zamanda İşte Benim Stilim adlı moda yarışması jürilerinden Kerimcan Durmaz ölümden döndü. Çeşme'de kaldığı otelin banyosunda duşakabin camları üzerine patladı. Kerimcan Durmaz Kanlar içinde kal..

  • ANKA tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sırtındaki Dev Sivilceyi Patlattıran Adam 01:38

Sırtındaki Dev Sivilceyi Patlattıran Adam

Kadın, eşinin sırtında oluşan dev sivilceyi önce iğne ile delip sonra ise elleriyle sıkmaya başlıyor. Sivilce içinde oluşan iltihap bakın nasıl fışkırmış. (Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz)..

  • JET TV tarafından
  • 1.366 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Domuzla Rodeo Yapmanın Hazin Sonu 00:09

Domuzla Rodeo Yapmanın Hazin Sonu

Arkadaşlarıyla iddiaya giren adam çiftlik içinde bulunan domuzun sırtına binip rodeo yapmak isterken ummadığı bir manzara ile karşı karşıya kalmış. Tabi ki rodeo gösteri adamın yere kapaklanmasıyla başlamadan son bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onur Akın - Seviyorum Seni 04:29

Onur Akın - Seviyorum Seni

Seviyorum seni ekmeği tuza banıp Banıp yer gibi Geceleri ateşler içinde uyanarak Ağzımı dayayıp musluğa Su içer gibi Ne zaman seni düşünsem Bir ceylan su içmeye iner çayırları Büyürken büyürken görürüm gülüm Her..

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü 01:21

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü

Brezilya Senatosu’nun gelecek 20 yıl boyunca kamu harcamalarına kısıtlama getiren yasa değişikliğini kabul etmesinin ardından ülke adeta ayağa kalktı. Başta başkent Brasil olmak üzere birçok eyalette hükümet karşıtı göst..

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi 01:09

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi

ABD Merkez Bankası Fed 2008 krizinin ardından ikinci kez faiz artırma kararı aldı. Donald Trump’ın Amerikan Başkanı seçilmesinden sonra ilk kez toplanan Fed’in karar organı Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC), faiz oran..

İsimsizler 13.Bölüm - Fatih ve Dayının Bulunduğu Helikopter Düşüyor! 05:36

İsimsizler 13.Bölüm - Fatih ve Dayının Bulunduğu Helikopter Düşüyor!

Fuat'ı, Ankara'ya götüren Fatih ve Dayı'nın bulunduğu helikopter düşüyor! İsimsizler sezon finali bölümünde Fuat'ın anlatacağı sırlar ile hizmetin tüm oyunlarını ifşa etmek isteyen ve onu Ankara'ya götürmeye karar veren ..

  • ANKA tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nedime Kıyafetlerinin 100 Yıllık Değişimi 03:38

Nedime Kıyafetlerinin 100 Yıllık Değişimi

Düğünler gelinler için olduğu kadar nedimeler içinde çok önemlidir. Aylar önceden ne giycem nasıl giycem telaşı sarar nedimeleri. 1920'lerin tüylü kıyafetlerinden , bugüne nedime kıyafetlerinin 100 yıllık değişimini izli..

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evsiz Adama Eşek Şakası 00:42

Evsiz Adama Eşek Şakası

Görüntüler, İngiltere’nin başkenti Londra’dan. 3 genç adam, alt geçitte yatan evsiz şahsa akıllarınca şaka yapıyor. İçlerinden biri, evsiz adamın tam karşısına yerleştirdiği havai fişeğin fitilini ateşliyor. Gençler kaça..

  • JET TV tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

Hayırsız Evlattan Annesine Çatıdan Düşme Şakası 02:51

Hayırsız Evlattan Annesine Çatıdan Düşme Şakası

Arkadaşıyla beraber planladığı şakada eleman çatıdan aşağı cansız manken atıyor. Sonrasında hemen cansız mankenle kendi yer değişiyor ve üstü başı kan içinde. Deli oluyor kadıncağız...

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Transfer Gören Galatasaraylı'nın İzdiham Yaratması 05:48

Transfer Gören Galatasaraylı'nın İzdiham Yaratması

Masum Gomis'i Türkiye'nin en iyi takımı diye kandırıp İstanbul'a getiren Galatasaray ve taraftarı yıllarca hüsran içinde EFENDİ BEŞİKTAŞ'ın şampiyonluğunu izlemekten bıktığından adeta transfere hücum etmişler. Bu komed..

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Pahalı 7 Kedi Türü 04:31

Dünyanın En Pahalı 7 Kedi Türü

Kediler uzun zamandır insanların evlerinde beslediği sadık dostlar olmayı başarmışlardır. Kedilerin kendi içinde yüzlerce türü bulunmaktadır. Bazıları çok şirin bazıları hırçın ve sinirli olabilir. Dünyada bazı kedi ırkl..

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Aksaz Üsssünde 87 Asker Rahatsızlandı 01:14

Aksaz Üsssünde 87 Asker Rahatsızlandı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Aksaz Deniz Üssü Komutanlığı'nda, baş dönmesi, kusma ve bulantı şikayetiyle, son üç gün içinde 87 asker hastaneye başvurdu...

Kalben - Ömür Geçmez 03:16

Kalben - Ömür Geçmez

Düşer yüzün Yüzünde bir hüzün kalır Tebessümün bana küser Hikayenin içinde kırk tilki döner Değmez sana kuyrukları Bana değer Gençlik biter Alışkanlıklar düşmana keser Evler, otobüsler, bankalar ve ofisler En bildiğin y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı 1. Bölüm Fragmanı 01:19

İki Yalancı 1. Bölüm Fragmanı

İki Yalancı 1. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşadıkları hayattan kurtulmak için kolay yoldan zengin olmanın hayallerini kuran arkadaşlarının ısrarlarıyla, kendilerini bir dizi yalanın içinde bulan Serkan ve Duygu, gönüllerine..

Cıa-Fetö Bağlantısının Arka Planı 20:43

Cıa-Fetö Bağlantısının Arka Planı

Dünyaca ünlü stratejist William Enghdal, Fetullahçı Terör Örgütü ile Amerikan Merkezi Haber Alma Teşkilatı CIA arasındaki çarpıcı bağlantıyı gözler önüne serdi. Profesör Enghdal, 15 Temmuz'un bir CIA darbesi olduğunu öne..

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor 00:35

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor

Apple, Avrupa Birliği Komisyonu’nun İrlanda’da ödemesine hükmettiği 13 milyar euroluk vergi cezasına karşı bu hafta içinde temyize gidecek. Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji şirketinin kıdemli başkan yardım..

Megavac  Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerinize İnanamayacaksınız. 01:42

Megavac Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerin

Megavac Mekanik Trombektomi Yakalama Sistemi Sadece Capture MegaVac vücudun her kap içinde pıhtı için kapsamlı bir tedavi çözüm sağlar. Teknoloji aynı zamanda trombektomi, damar tıkanıklığı, emboli koruma ve ankraj ger..

  • PengoTV tarafından
  • 3.929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı 01:10

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı

Ankara’da suikast sonucu öldürülen Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrei Karlov’un naaşı Moskova’ya ulaştı. Naaşı Ankara’dan Moskova’ya götüren uçağı havaalanında Rus ve Türk dışişleri bakanları birlikte karşıladı. Öte ..

Ayna - Anlatmalıymış Meğer 04:36

Ayna - Anlatmalıymış Meğer

Dün gece seni gördüm yine Bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki Gülüyordun gözlerime Her damla bir keder Gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm Gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar ese..

Başkanlar Elbistan’da Buluştu 02:10

Başkanlar Elbistan’da Buluştu

Kahramamaraş’ın İlçelerindeki Ziraat Odalarının Başkanları Elbistan İlçesinde Bir Araya Gelerek , Çiftçinin Ve Tarımın İçinde Bulunduğu Sorunları Tartışıp, Üst Makamlara Sunulmak Üzere Rapor Haline Getirdiler...

Sıcaktan Bunalan Papağanlara Dondurmalı Serinlik 03:37

Sıcaktan Bunalan Papağanlara Dondurmalı Serinlik

Bursa'da bir papağan terbiyecisinin kuşlara yaptırdığı hareketler görenleri hayretler içinde bırakıyor...

Kerem Bürsin Kafa Üstü Çakıldı Serenay Sarıkaya Ağladı 00:32

Kerem Bürsin Kafa Üstü Çakıldı Serenay Sarıkaya Ağladı

Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya'yı korkuttu. Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'in panik anları! Kerem Bürsin Denizde Tehlike Yaşayınca, Serenay Sarıkaya'nın Aklı Çıktı Bodrum'da sevgilisi Serenay Sarıkaya ile tatil yapan K..

  • ANKA tarafından
  • 1.531 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medyada Güldüren Video Ola Hani Kablo 00:48

Sosyal Medyada Güldüren Video Ola Hani Kablo

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesine Bağlı Gözücü Köyünde kaçak elektrik kontrol ekibinin periyodik köy kontrolleri sırasında çekilen bir görüntü sosyal medya da kısa süre içinde binlerce tıklanma aldı. Köylü vatandaş ile kaçak el..

Dişleri 10 Saniyede Fırçalayabilen İnanılmaz İcat! 01:43

Dişleri 10 Saniyede Fırçalayabilen İnanılmaz İcat!

Amabrush adlı yeni bir Kickstarter projesi hedefini üçe katlayarak dikkatleri üzerine çekti. Amabrush, temel olarak tüm dişlerinizi kaplayan ağız koruyucusu gibi tasarıma sahip bir cihaz. Aslında biraz absürt bir tanım o..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce