#Akvaryumda kader arkadaşını saniyeler İçinde yutan aç balık

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Gönül Yazar  Buruk Acı 03:35

Gönül Yazar Buruk Acı

gurbet içimde bir ok herşey bana yabancı hayat öyle bir han ki acı içinde hancı sevmek korkulu rüya yalnızlık büyük acı hangi kapıyı çalsam karşımda buruk acı yıllar yılı gönlümde bir gün sabah olmadı bu ne b..

Polis Dehşeti Kamerada 01:35

Polis Dehşeti Kamerada

Antalya'da bir polis memurunun, genç bir kadını henüz belirlenemeyen nedenle defalarca jopla dövmesi, tekmelerle darp etmesi bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi. Genç kadın aldığı sert darbeler nedeniyle acı..

Gelin ve Damada Kaza Şoku 02:55

Gelin ve Damada Kaza Şoku

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, düğün öncesi fotoğraf çektirmeye giden gelin ve damadın içinde bulunduğu araç konvoyu kaza yaptı...

OHA Diyorum - Film Fragmanı (3 Kasım'da Sinemalarda) 02:07

OHA Diyorum - Film Fragmanı (3 Kasım'da Sinemalarda)

OHA Diyorum filmi 3 Kasım'da sinemalarda! Filmde arkadaşlarımız, Fırat'ın arabasını çalan hırsızların peşine düşüyor. Arabada Fırat'ın kızı Pera'nın doğduğundan bu yana çekilmiş tüm fotoğraflarının ve videolarının olduğu..

İmkan Yoksa Hayal Gücü Var! 00:45

İmkan Yoksa Hayal Gücü Var!

İmkansızlıklar içinde bir köy okulunda eldeki imkanlarla langırt yapan öğretmen ve öğrencilerinin eğlenceli anları böyle görüntülendi...

Barcelona 2-1 Leganes (Uzun özet - 19 Şubat 2017) 14:32

Barcelona 2-1 Leganes (Uzun özet - 19 Şubat 2017)

Barcelona ecel terleri döktü: 2-1 La Liga'da Leganes'i konuk eden Barcelona, zorlandığı karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. La Liga'nın 23. haftasında Leganes'i konuk eden Barcelona, Messi'nin son dakikadaki penaltı golüyl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak 02:12

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak

Brüksel’de Avrupalı yetkililer ile görüşen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev euronews’in sorularını cevapladı: euronews, Natalia Richardson: Sayın Atambayev, Kırgızistan Avrasya Ekonomik Birliği üyesi. Bu yıl..

Tutsak 4. Bölüm 2.Fragmanı 00:59

Tutsak 4. Bölüm 2.Fragmanı

Tutsak 4. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Elif, Sadullah'ın kasasını açıyor! Sadullah'ın kasasının içinde ne var?..

Testere IV - Bir Oyun Oynamak İstiyorum 04:46

Testere IV - Bir Oyun Oynamak İstiyorum

Jigsaw ve asistanı amanda hayatlarını kaybetmiştir. Dedektif kerry cinayetinin duyulmasından sonra, 2 tecrübeli FBI ajanı ajan strahm ve ajan perez, dedektif hoffman’a jigsaw’un kalan son oyununun çözümlenmesi için yardı..

  • ANKA tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada 02:12

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada

Avustralya’da içinde bir pilot ve 4 yolcu bulunan uçak havalandıktan kısa bir süre sonra alışveriş merkezinin üzerine düştü. Kazada uçaktakilerden kurtulan olmadı. Alev topuna döndü Avustralya’dan Tazmanya’ya golf oynama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halil İbrahim Türküsü - Fon Müziği 06:47

Halil İbrahim Türküsü - Fon Müziği

Dağda gızıl ot biter, içinde keklik öter Eşkiyadan da beter, uslan be halil ibrahim Kıvırcık saçlarına, kar düşmüş uçlarına Dağın yamaçlarınayaslan be halil ibrahim Derede su durulur, daldan köprü kurulur El yerine..

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ) 05:07

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ)

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine sığınmak bir akşam üstü Gözlerin bir çığlık bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan ge..

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi 04:57

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi [Nakarat] Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Birgün ağla..

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor! 01:06

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Aşk ve Gurur 5 Mart Pazar günü saat 20.00'de Show TV'de başlıyor. Eski İstanbul mahallelerinden birinde yaşayan Esen Ailesi’nin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yanan Aracın Patlama Anı 00:25

Yanan Aracın Patlama Anı

Alevler içinde yanan araç patlıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emniyet Kemeri Takanlar ve Takmayanlar Arasındaki Ölümcül Fark! 00:44

Emniyet Kemeri Takanlar ve Takmayanlar Arasındaki Ölümcül Fark!

Çin'de bir yolcu otobüsü kaza esnasında devrildi. Devrilen otobüsün içinde yaşanan panik dolu anlar ise kameraya saniye saniye kaydedildi. Emniyet kemerlerini takan yolcular herhangi bir zarar görmezken, takmayan yolcula..

Bir Ona Bak Bir Buna 05:25

Bir Ona Bak Bir Buna

Hatırlayalım. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçen hafta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükten sonra bir açıklama yaptı. Şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanı çok yönlü olayları takip ediyor ve kararlı bir davranış iç..

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

Madem Öyle, Gel Böyle… 05:15

Madem Öyle, Gel Böyle…

Hürriyet'in 'Vize Restleşmesi' ile alakalı sürmanşetinin ilk spotunda şu cümle dikkat çekiyordu: “İlişkilerin hiç bu kadar iyi olmadığının söylendiği ABD ile 20 gün içinde restleşir hale geldik.” Buraya dikkat… Daha üç h..

Çinli Kadının Tuhaf Oynaması 00:17

Çinli Kadının Tuhaf Oynaması

Kadının oynayışını arkadaşları şok içinde izliyor..

  • JET TV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benzin İstasyonunda , Sürücü Sigarası Yangın Tüpüyle Söndürüldü 01:06

Benzin İstasyonunda , Sürücü Sigarası Yangın Tüpüyle Söndürüldü

Bulgarista'nın Sofya başkentinde Kamera kayıtlarına ilginç görüntü yakalandı. İstasyon Çalışanı beklemedik bir refleks gösterdi. Araç İçinde Şoförün yanında oturan adam sigarasını yakıp dışarı çıktı. bunları gören İstasy..

  • PengoTV tarafından
  • 1.461 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 00:50

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı

97 yıl önce yeryüzünde yaşayan insanların ölümüyle sonuçlanan nükleer bir savaş gerçekleşmiş ve dünyanın yüzeyi yaşanılamayacak seviyede radyasyonla kaplanmıştır. Bilinen tek hayatta kalanlar gezegenin yörüngesinde bulun..

The Flash 3 Sezon 15 Bölüm Fragman 00:48

The Flash 3 Sezon 15 Bölüm Fragman

Geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış Barry Allen Central City polis merkezinde suçluların arkalarında bıraktıkları izleri toplayan bir bilim adamıdır. S.T.A.R Laboratuvarları'nın parçacık hızlandırıcısı, hata nedeniyle b..

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON 00:20

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Mt - Minnet Eylemem Trap 02:56

Mt - Minnet Eylemem Trap

Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi,Farisi bilmem, dile minnet eylemem Sırat-ı Müstakim üzere gözetirim rahimi İblisin talim ettiği yola minnet eyleme Bir acayip derde düştüm herkes gider kârına Bugün ..

Meşru ve Makul Olmayan Bağımsızlık 03:39

Meşru ve Makul Olmayan Bağımsızlık

Bir topluluğun, içinde yaşadığı ve vatandaşı olduğu ülkeden ayrılıp bağımsız olmayı istemesinin çeşitli sebepleri vardır; benim tahlil ederek bir sonuca ulaşmak istediğim sebep dinî olanıdır. Bir Müslüman topluluk, halkı..

Çürüyen Kertenkele Cesedinin Time Lapse Görüntüleri 00:57

Çürüyen Kertenkele Cesedinin Time Lapse Görüntüleri

Time Lapse çekim tekniği kullanılarak bir kertenkelenin zaman içinde çürüdüğü süreç görüntülenmiş. İzliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce