#Akıl hastanesinde yemek vakti

Tilkinin Ağzındaki Hazır Avı Alan Kel Kartal 00:24

Tilkinin Ağzındaki Hazır Avı Alan Kel Kartal

Küçük tilki uzun süren uğraştan sonra bir tavşan avlayıp yemek için kuytu bir yer ararken arkasından gelen sesle kaçmaya başladı. Yukarıdan aniden gelen kel kartal tilkinin ağzındaki hazır ava pençeleriyle yakalayıp yuka..

  • JET TV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gül Baklavası Nasıl Yapılır 06:36

Gül Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler: (yaklaşık 25-30 adet için) (İsterseniz hamuru malzemeleri iki katına çıkarıp fazlaca hazırlayabilirsiniz. İlk deneyeceklere ufak ölçüden aşlamalarını tavsiye ederim) 1 yumurta yarım çay bardağı sıvıyağ yarım..

Revani Nasıl Yapılır 02:55

Revani Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1/2 su bardağı irmik 2/3 su bardağı un (1 bardaktan az) 1 kabartma tozu 1/2 su bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı sıvıyağ vanilya 4 yumurta şerbeti için: 1 buçuk su bardağı tozşeker 2 su bardağı su çeyrek limon..

Örgü Milföy Börek Tarifi  Milföy Hamurundan Peynirli ve Sosisli Börek 04:09

Örgü Milföy Börek Tarifi Milföy Hamurundan Peynirli ve Sosisli Börek

Eğer sosis ile milföy börek yapacaksanız bilmeniz gereken bir kaç püf noktası var. Bunlardan birincisi milföy hamurunu açarken merdane ile üzerine fazla bastırmamaya dikkat etmeniz lazım. Eğer fazla bastırırsanız hamur ç..

Aşırı Kolay Bonibonlu Kurabiye Tarifi 01:04

Aşırı Kolay Bonibonlu Kurabiye Tarifi

Bonibonlu Kurabiye Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1 yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 125 gr tereyağı 2 yemek kaşığı kakao 1 çay bardağı mısır nişastası 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı un Bonibon Hazırlanışı; 1. Yoğ..

Fırında Somon Tarifi  Fırında Balık Yemekleri 01:57

Fırında Somon Tarifi Fırında Balık Yemekleri

1.İstenen miktarda Somon balığı dilimine biraz zeytinyağı gezdirilir, 2.tuz serpilerek balığın her tarafına gelecek şekilde el ile sürülür. 3.İnce kıyılmış maydanoz ve limon dilimleri hazırlanır. 4.Dereotu da çok yakış..

Ekmek Kadayıfı Tarifi 07:09

Ekmek Kadayıfı Tarifi

TARİFİN MALZEMELERİ Şerbeti için, 7 Su bardağı Şeker 9 Su bardağı Su Yarım limon Diğer Malzemeler Orta boy Ekmek kadayıfı ekmeği Yarım su bardağı Şeker 2 Su bardağı su ( Ekmeği ıslatmak için) Güncel yemek tarifi video..

Kelle Söğüş Tarifi  İzmirin Meşhur Söğüşü 04:52

Kelle Söğüş Tarifi İzmirin Meşhur Söğüşü

MALZEMELER 5-6 tane Lavaş 1 Defne yaprağı Tuz 1 Litre su İsteğe göre, Domates Soğan Maydaboz..

Kuru Meyveli Pamuk Gibi Kek 06:13

Kuru Meyveli Pamuk Gibi Kek

Kuru Meyveli Pamuk Gibi Kek İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 3 su bardağı un 4 tane yumurta 1,5 yemek kaşığı nişasta 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 tane limonun rendesi 1..

El Açması Hindistan Cevizli Baklava Tarifi 08:31

El Açması Hindistan Cevizli Baklava Tarifi

Baklava icin gerekli Malzemeler: Hamuru icin gerekli malzemeler: 2 adet yumurta 1 cay kasigi tuz 2 yemek kasigi Siviyag 1 Su bardagi ilik su Alabildigi kadar un Ic malzemesi: Istege göre cekilmis Hindistancevizi Ayriyete..

Koza Mantı Nasıl Yapılır Yufka ile Kolay Mantı Tarifi 02:22

Koza Mantı Nasıl Yapılır Yufka ile Kolay Mantı Tarifi

1.Yufka düz bir zemine serilerek 4 parçaya bölünür. 2.Yufkalar üst üste yerleştirilerek ortadan 2'ye tekrar bölünür. 3.Bu şekilde devam edilerek ince pizza dilimi şeklinde kesilir. 4.Dilimlerin yaklaşık 2 parmak enind..

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek 03:48

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek

1.3 yumurta 1.5 su bardağı şeker ile iyice köpürünce ye kadar çırpılır, 1 su bardağı sıvı yağ, 1.5 su bardağı süt, 3 yemek kaşığı kakao eklenerek tekrar çırpılır. 2.Karışımdan 1.5 su bardağı ayrılarak bir tavaya alınır...

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri 01:55

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri

Şimdi gelelim kuru köfte nasıl yapılır? 1.500 g az yağlı kıyma yoğurma kabına alınır, 2 adet rendelenip suyu sıkılan kuru soğan, 1 adet yumurta, 1 su bardağı kuru ekmek, yarım çay kaşığı karabiber, yarım çay kaşığı kimy..

Etli Kuru Bamya Tarifi Nohutlu Kuru Bamya 02:58

Etli Kuru Bamya Tarifi Nohutlu Kuru Bamya

Etli Kuru Bamya Tarifi Nohutlu Kuru Bamya tarifi..

Fırında Süt Helvası  Fırında Hafif Süt Talısı 03:56

Fırında Süt Helvası Fırında Hafif Süt Talısı

Gerekli Malzemeler: 1 litre süt 1 su bardagi tozseker 150 gram un ( yarim su bardagi ) 1 adet yumurtanin sarisi 2-3 yemek kasigi tereyagi 1 paket vanilyaseker Üzerini süslemek icin: cekilmis antepfistigi, hindistancevizi..

En Çok Kilo Veren İsimler Yemekle Buluştu 80. Bölüm Survior 2018 03:24

En Çok Kilo Veren İsimler Yemekle Buluştu 80. Bölüm Survior 2018

Survivor 2018'de en fazla kilo veren yarışmacılar yemek ödülü ile buluştu. Gönüllüler'den Nagihan ile Hilmi Cem, Ünlüler'den Adem ve Merve ödüle kavuşan isimler oldu.....

  • BETA tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İslim Kebabı Tarifi 04:34

İslim Kebabı Tarifi

Patlıcanlı ve içinde köftesi ile nefis bir lezzet olan islim kebabı tarifi videosu ile karşınızdayız. Tam bir lezzet şöleni olan islim kebabı yapımı da oldukça basittir. Videodaki adımları tek tek uygularsanız kolaysa ev..

Şip Şak Garnitürlü Pilav Tarifi Hızlıca Pilav Tarifi 01:31

Şip Şak Garnitürlü Pilav Tarifi Hızlıca Pilav Tarifi

Çok hızlı ve nefis bir pilav tarifi videosu ile karşınızdayız. Şip şak hemen hazırlanabilen garnitürlü pilav tarifi videosu ile evde çok hızlı bir pilav yapabilirsiniz. Ayrıca garnitürü de pilava nefis bir lezzet katmakt..

Tavuk Tantuni Tarifi  Evde Tantuni Nasıl Yapılır 02:31

Tavuk Tantuni Tarifi Evde Tantuni Nasıl Yapılır

Evde tavuk tantuni tarifi videosu ile bize mesaj gönderen takipçilerimizin isteği üzerine hazırladık. Tadı nefis oldu ve pratik bir tarif oldu. Tavuk tantuni tarifi evde kolayca yapılabilir...

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay  Pratik Peynirli Su Böreği 03:27

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay Pratik Peynirli Su Böreği

YUFKA İLE HAZIRLAYABİLECEĞİNİZ NEFİS BİR TARİF TAVADA PRATİK SU BÖREĞİ 1.125 gr eritilmiş tereyağı bir kaseye alınır, 1 adet yumurta eklenerek güzelce çırpılır. 2.1 adet yufka tezgaha serilir ve üzerine hazırlanan yumurt..

Piyano Kek Tarifi 03:09

Piyano Kek Tarifi

MALZEMELER Kek için; 2 yumurta, 1 çay bardağı şeker, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, Keki ıslatmak için 1 çay bardağı süt. Krema..

Tava Böreği Tarifi 03:46

Tava Böreği Tarifi

MALZEMELER 2 adet yufka, 2 su bardağı lor peyniri veya ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt. **************** Evinde fırın olmayanlar veya fırını güzel börek pişi..

Tavuklu Tirit Tarifi  Tirit Yapımı 02:57

Tavuklu Tirit Tarifi Tirit Yapımı

Tavuklu tirit tarifi yapımı oldukça kolaydır. Lavaş ve haşlanmış tavuk parçacıkları ile yoğurtlu nefis sosu eşliğinde tam bir lezzet şöleni. Tavuklu tirit için lavaş parçalarını tavuk suyu ile ıslatıyoruz ki lezzeti ha..

Zeytinyağlı Barbunya Tarifi  Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır 02:55

Zeytinyağlı Barbunya Tarifi Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır

Geleneksel ve sağlıklı beslenmek için gerekli olan yemeklerimizden zeytinyağlı barbunya tarifi videosu hazırladık. Sebzeli ve zeytinyağlı barbunya pilaki nasıl yapılır diye gelen mesajlar neticesinde bu tarifi hazırladık..

Çikolata Soslu Trileçe Tarifi 05:14

Çikolata Soslu Trileçe Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: 5 adet yumurta 1 paket kabartmatozu 1 paket vanilyasekeri Yarim cay bardagi siviyag 2 yemek kasigi irmik 1 su bardagi tozseker 1 su bardagi un Sütlü sos icin gerekli malzemeler: 1 litre sü..

Patatesli Hint Katmeri 04:05

Patatesli Hint Katmeri

Hamuru icin gerekli malzemeler: 1 kilo un 1 paket yas maya 2 su bardagi ilk süt 1 su bardagi ilk su 1 tatli kasigi rozseker 2 tatli kasigi tuz Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 500 gram haslanmis patates Yarim bag ma..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Kahveli Kakuleli Çikolata Kaplı Bisküvi Tarifi 05:07

Kahveli Kakuleli Çikolata Kaplı Bisküvi Tarifi

Malzemeler: 100gr. kadar tereyağı (oda ısısında) 3-4 adet kakulenin iç taneleri (kullanacağınız şekerin 1 çay kaşığı ile havanda döverek öğütün veya çekilmiş sorun.) 1 su bardağından biraz az tozşeker 3-4 yemek kaşığı s..

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi 06:25

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi

Daha önce verdiğim ıspanaklı peynirli pide tarifinde pidemi öve öve bitirememiştim. Gelen yorumlar da beni doğrular nitelikte olunca hiç vakit kaybetmeden bir de kuşbaşılı kaşarlı Pide operasyonu yaptım. Ispanaklısını ar..

Etli Kuru Fasulye Tarifi  Güveçte Kuru Fasulye Tarifi 02:59

Etli Kuru Fasulye Tarifi Güveçte Kuru Fasulye Tarifi

Bu Videomda size Lokantalarin tarifini sir gibi sakladiklari etli kuru fasulye tarifini veriyorum...