#Akıl hastanesinde yemek vakti

İftara Yetişebilecek Patatesli Dört Tarif 04:58

İftara Yetişebilecek Patatesli Dört Tarif

İftara ne pişirsem? diye düşünüp karar verememiş olanların imdadına koşacak birbirinden pratik 4 tarifimiz var: Tel şehriyeli patates köfte, fırında patates mücveri, patates röşti ve patates paçası! Üstelik hepsi her ha..

Uzayan Kaşarıyla Parmak Yeme Garantili Fıstıklı Tepsi Kebabı 13:43

Uzayan Kaşarıyla Parmak Yeme Garantili Fıstıklı Tepsi Kebabı

Malzemeler 1 kg. yağlı kıyma 1 adet soğan 3 diş sarımsak 2 adet kırmızı biber 1 demet maydanoz 1 yemek kaşığı biber salçası 300 gram kaşar peyniri 100 gram antep fıstığı içi 4 adet domates 5 adet sivri biber 1 ..

Pratik Cezerye Tarifi 02:00

Pratik Cezerye Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm, 3 adet kuru incir, 1/2 su bardağı fındık (ceviz veya badem de kullanabilirsiniz), 3 yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi, 3 su bardağı kaynar su. ************************..

Kivili Milföy Pasta Tarifi 04:55

Kivili Milföy Pasta Tarifi

2 adet kare milföy, 4 adet küçük boy kivi, Üzeri için pudra şekeri. Kreması için: 100-150 ml krema (kivilerin boyuna göre değişecektir), 1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ***************************** Daha önce çil..

Gülerek Başladığı Şarkıyı Ağlayarak Bitiren Kız 00:40

Gülerek Başladığı Şarkıyı Ağlayarak Bitiren Kız

Gülerek başladığı şarkıyı ağlayarak bitiren Hurşide'nin görüntüleri izleyenleri duygulandırdı. Hurşide, Kahramanmaraş'ın Afşin Höyüklü Köyü'nde yaşıyor ve 4. sınıfa gidiyor. Annesi şizofren hastası ve bu yüzden 5 kardeşi..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Her Lokantaya Lazım Hızlı Ve Tecrübeli Garson 00:28

Her Lokantaya Lazım Hızlı Ve Tecrübeli Garson

Bir lokantada çekilen ve yemek yendikten sonra masadaki boşları toplayan hızlı garsonun kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki Renkli Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:32

İki Renkli Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir kek daha ekledik. İki renkli baton kek tarifi videosu ile sizler de kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Bu tarifimiz hem kakaolu hem de sade kek tadını sevenler içindir. Yumuşac..

Yüksük Çorbası Tarifi  Çorba Tarifi 02:14

Yüksük Çorbası Tarifi Çorba Tarifi

Çorba tarifi sevenler için doyurucu ve nefis bir video hazırladık. Yüksük çorbası tarifi yapımı oldukça kolaydır. Ayrıca mantıyı yapmakla da uğraşmanıza gerek yok, hazır mantı ile yapılmaktadır. Yüksük çorbası nasıl yap..

Gerçek Su Böreği Lezzetinde Yufkadan Su Böreği Yapımı 01:36

Gerçek Su Böreği Lezzetinde Yufkadan Su Böreği Yapımı

Kolay Su Böreği Tarifi için Gerekli Malzemeler; 6 yufka Sosu için; 1/2 su bardağı su 1/2 su bardağı süt 2 yumurta 1/2 su bardağı sıvı yağ İç harcı için; Beyaz peynir Kaşar peyniri Maydanoz Üzeri için; Yumurta sarısı Susa..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi 01:58

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzeri için), 2,5 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 yemek kaşığı şeker, 1 çay kaşığı tuz, 3/4 çay bardağı çöreotu. ****..

Beşamel Sos Tarifi 01:19

Beşamel Sos Tarifi

Bu videomuz da yapımı çok kolay fakat çok leziz bir sos olan beşamel sos tarifini sizler için paylaştık...

Antep Fıstıklı Kurabiye Bayram Tarifleri 01:35

Antep Fıstıklı Kurabiye Bayram Tarifleri

Hamur İçin; 150gr tereyağ 1 çay bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta 1/2 su bardağı nişasta 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 3,5 su bardağı un İç harç için; Antep fıstığı 1 yemek kaşığı pud..

Peynirli Muffin Tarifi 02:36

Peynirli Muffin Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 su bardağı bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı Peynir, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 çay kaşığı tuz, Susam. ************************* Kahvaltı sofralarında hamur işi s..

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi  Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği 03:21

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği

Sizlere bu videomuzda leziz bir patatesli soğanlı terbiyeli dana eti haşlama tarifi hazırladık. Yapımı hem çok basit hemde çok leziz olan bu harika et yemeği tarifi için tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda çokt..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:58

Karnabahar Kızartması Tarifi

Ev yemeği tarifleri olarak sizlere bu kez karnabahar kızartması nasıl yapılır detaylı olarak anlattık. :) Aslında yapımı çok kolay olan bu kızartma tarifinin sadece bir kaç püf noktası var. İlk püf noktası tabi ki karnab..

Tırtıl Kurabiye Nasıl Yapılır 03:40

Tırtıl Kurabiye Nasıl Yapılır

1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri yarım paket margarin 1 adet yumurta 1 paket vanilya yarım paket kabartma tozu 4 su bardağı un 1 yemek kaşığı kakao damla çikolata..

 Sünger Pandispanya  Bu Tariften Daha Yumuşak Pandispanya Yok Pasta Keki 05:42

Sünger Pandispanya Bu Tariften Daha Yumuşak Pandispanya Yok Pasta Ke

4 adet yumurta oda sıcaklığında olsun 1 su bardağı toz şeker yarım çay bardağı ılık su çeyrek limonun suyu 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 su bardağı tepeleme + 1 su bardağından 2 parmak eksik un isteğe g..

Çilekli Muhallebi Tarifi 04:41

Çilekli Muhallebi Tarifi

En Güzel Yemek Tarifleri mutfağına bugün Saniye Anne konuk oldu ve bizlere pratik, nefis bir yaz tatlısı olan çilekli muhallebi tarifi yaptı. O kadar kolay oldu ki şip şak bitti ve tadı da nefis oldu gerçekten. Mutlaka d..

Böyle Lezzetli Yeşil Mercimek Salatası Denediniz mi Yeşil Mercimek Salatası Tarifi 03:02

Böyle Lezzetli Yeşil Mercimek Salatası Denediniz mi Yeşil Mercimek Sal

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml A-Z Hazırlayan : Safiye Aras :)..

Şifa Deposu Çok Faydalı Bağırsakların Hızlı Çalışmasını Sağlayan Kayısı Hoşafı Tarifi Hoşaf Tarifi 02:17

Şifa Deposu Çok Faydalı Bağırsakların Hızlı Çalışmasını Sağlayan Kayıs

A-Z Hazırlayan : Safiye Aras :) Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)..

Hurmalı Islak Kek Tarifi 11:14

Hurmalı Islak Kek Tarifi

Malzemeler 300 gram hurma 2 su bardağı sıcak su 1,5 çay kaşığı karbonat 150 gram tereyağı 1 su bardağı toz şeker 3 adet yumurta 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tarçın Sosu için: 2 su bardağıtoz ş..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek 06:15

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek

Sizlere bu videomuzda yufkalı su böreği tarifi hazırladık. Yalancı su böreği nasıl yapılır dendiğinde herkesin aklına farklı tarifler geliyordur. Çünkü bu leziz peynirli böreği kimisi makarna ile yapıyor kimisi yufka ile..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Mücver Tarifi  Mücver Nasıl Yapılır 03:32

Mücver Tarifi Mücver Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet kabak 2 adet yumurta (çırpılmış) 1 adet havuç 3 kahve fincanı un 1 demet taze soğan 1 demet dereotu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber..

Ateşle Saç Tıraşı Yapan Garip Adam 01:11

Ateşle Saç Tıraşı Yapan Garip Adam

Bunu yapmak için yürek yemek gerek bence . İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Fırın Sütlaç Tarifi 04:29

Fırın Sütlaç Tarifi

MALZEMELER 1 lt + 2 su bardağı süt, 1/2 çay bardağı pirinç, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı pirinç unu, 1 adet yumurta sarısı. ******************* Son günlerimiz siteyi yeni bir yüze kavuşturmaya uğraşmakla geçiyor..

Tavuk Kalamar Tarifi 02:25

Tavuk Kalamar Tarifi

MALZEMELER 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 çay kaşığı salça, 1 çay kaşığı yoğurt, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, Galeta unu. ********************** En sev..