#Akıl hastanesinde yemek vakti

Labneli Poğaça Tarifi 03:40

Labneli Poğaça Tarifi

Poğaça tarifleri bekleyen takipçilerimiz için yumuşacık ve nefis bir labneli poğaça tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve malzemeleri de evde bulunan basit malzemelerdir...

Patatesli Kahvaltılık Börek Tarifi 02:59

Patatesli Kahvaltılık Börek Tarifi

Kahvaltılık tarifler için tok tutan ve nefis birşeyler arayanlara patatesli kahvaltılık börek tarifi videosu hazırladık. Yapımı da kolay olan patatesli kahvaltılık tarifi için malzeme listesi de oldukça azdır...

Fırında Çubukta Patates Tarifi Şiş Patates Nasıl Yapılır 03:40

Fırında Çubukta Patates Tarifi Şiş Patates Nasıl Yapılır

Fırında Çubukta Patates Tarifi Şiş Patates Nasıl Yapılır..

Patates Çanağında Tavuk Salatası Farklı Salata Tarifi 04:18

Patates Çanağında Tavuk Salatası Farklı Salata Tarifi

Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)..

Patates Kebabı Tarifi 04:28

Patates Kebabı Tarifi

Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)..

Tavuklu Kabak Sandal Tarifi 05:25

Tavuklu Kabak Sandal Tarifi

Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)..

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapalı Pizzacıklar Domatesli Pişi 05:54

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapa

1 su bardağı süt 1 su bardağı ılık su Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker Yarım çorba kaşığı tuz ( çok dolu olmasın.) 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta Alabildiği kadar un İç m..

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan 04:21

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan

Konu: 1. Masa Temizleme Özellikle kalabalık restoranlarda ya da fast food zincirlerinde boşalan masaların yeni müşteriler için bir an önce temizlenmesi gerekir. Bu eleman da kendisinden bekleneni fazlasıyla hızlı şekil..

  • JET TV tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Soğan Halkası Tarifi 05:58

Soğan Halkası Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy beyaz soğan, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı mısır unu, 1 su bardağı sade maden suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı şeker, 1,5 su bardağı galeta unu, Kızartmak için sıvı yağ. Soğan Halkas..

 Sodalı Çıtır Çıtır Muska Börek 05:33

Sodalı Çıtır Çıtır Muska Börek

Yaptığım enn nefis böreklerden bir tanesi, misafirlerimden daima tam not alan şahane bir lezzet. Kahvaltı ve çay sofralarınız için mutlaka deneyin derim...

Şalgamlı  Bulgur  Salatası Tarifi 04:34

Şalgamlı Bulgur Salatası Tarifi

Herkesin çok beğendiği çok nefis bulgur salatasını eminim siz de çok seveceksiniz. Özellikle çay sofralarına çok yakışıyor, hem rengi hem lezzetiyle şahane bir tarif. Şalgamlı Bulgur Salatası Malzemeler; 2 su bardağı şa..

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi 02:12

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi

1 çay bardağı kuru mısır tanesi, Tuz (opsiyonel). Uzun kış gecelerinin vazgeçilmezidir Patlamış Mısır. Ama işin içine yağ ve tuz girince işin rengi değişiyor biraz. Patlamış Mısır da öyle iki tane ağzıma atayım da bıraka..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Buzluk  Böreği  Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek 10:01

Buzluk Böreği Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek

10 adet orta boy patates 1,5 su bardağı süt bir çorba kaşıgı tereyağı ve tuz ara katlar için çok az sıvıyağ üzeri icin üzeri için kaşar peynir rendesi ve biraz pul biber Hazırlanışı Patatesleri haşlayın haşlanan Patate..

Dondurulmuş Patates Kızartması Tarifi 05:51

Dondurulmuş Patates Kızartması Tarifi

Malzemeler 3 adet orta boy patates 1 lt oda sıcaklığında su 1 çay bardağı sirke 2 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı sıvı yağ Kızartma için extra sıvı yağ. Çıtır Patates kızartması tarifini paylaştığımda istenmişti Dondurulm..

Muhlama Kuymak Tarifi 04:49

Muhlama Kuymak Tarifi

Yapılışı çok kolay ve nefis bir tarif. Karadenizli arkadaşlarımız daha güzel yapar ama ben de tarifi paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz. Sevgilerimle....

Gerçek Tiramisu Tarifi 06:08

Gerçek Tiramisu Tarifi

Malzemeler: 28 adet biscotti savoiardi, 1 su bardağı hazırlanmış filtre kahve (2'si bir arada veya 3'ü bir arada da olabilir), Üzeri için kakao, Kreması için; 4 adet yumurta sarısı, 1 su bardağı şeker, 200 ml krema, 400 ..

Zebra Kek Tarifi 08:22

Zebra Kek Tarifi

3 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı süt, 1 su bardağı sıvı yağ, 3 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 2 yemek kaşığı kakao. Hafta sonu mutfağımda minik bir misafir ağırladım. Yeğenim..

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi  Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Nasıl Yapılır 10:04

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Na

Tart Hamuru için Malzemeler 250 gr tuzsuz tereyağı 3 çorba kasığı pudra sekeri dolu olsun yarim cay kaşığı kabartma tozu Alabildiği kadar (yaklaşık kadar 500 gr un ) iç harcı için 2 su bardagi süt 1 çay bardağı toz s..

Duygu Özaslan Bir Günde Neler Yiyorum 20:03

Duygu Özaslan Bir Günde Neler Yiyorum

Bu videoda bir gün içerisinde yediğim şeyleri paylaştım. Hafta sonu yemek yapmaya ayırabildiğim süre daha fazla oluyor. Bu videoyu beğenir, daha az vaktim olduğunda neler yediğimi merak ederseniz hafta içi versiyonunu da..

Elmalı Tarçınlı Islak Kek Nasıl Yapılır 05:47

Elmalı Tarçınlı Islak Kek Nasıl Yapılır

Kevserin Mutfağından Elmalı Tarçınlı Islak Kek Tarifi Malzemeler: 2 yumurta, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1,5-2 su bardağı toz şeker, 4 adet orta boy yeşil, ekşi Elma, 2 su bardağı un, 2 silme tatlı kaşığı Tarçın, 2 silme ta..

Kayısı Reçeli Yapmanın 04:55

Kayısı Reçeli Yapmanın

Kayısı reçeli 2 kg yaş kayısı 1 kg şeker 1 yemek kaşığı kadar limon suyu..

Nişastalı Çıtır Börek Şahane Bir Tarifi 06:41

Nişastalı Çıtır Börek Şahane Bir Tarifi

Nişastalı çıtır börek 3 adet böreklik yufka 150 gr tereyağı Yarım çay bardağı süt 250 gr böreklik beyaz peynir bir tutam maydanoz Yarım su bardağı nişasta (buğday Mısır farketmez) 1 yumurta sarısı Susam ve çörek otu..

Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça 10:28

Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça

Yumuşacık Pamuk Poğaçalar için Malzemeler 1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük pake..

Tortilla (İspanyol Omleti) Tarifi 07:37

Tortilla (İspanyol Omleti) Tarifi

İspanyolların en sevdiği yiyeceklerden biri tortilla. Günün üç öğünü yiyebiliyorlar. Hatta bazen ara öğünlerde de:) Sevdikleri kadar da var, yalan yok. Özellikle kaliteli malzemelerle püf noktalarına dikkat edilerek yapı..

Keşkül Tarifi  Keşkül Tatlısı Nasıl Yapılır 02:17

Keşkül Tarifi Keşkül Tatlısı Nasıl Yapılır

Bu videoda Keşkül Tatlısının Tarifini sizler ile paylaştık. :) Türkiye'de Keşkül olarak bilinen bu sütlü ve leziz tatlının tarifi nasıl yapılır izleyin ve ayrıntıları ile görün. :) Malzemeler 50gram badem 1 buçuk su bard..

Yoğurt Tatlısı Tarifi 03:50

Yoğurt Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker (klasik küçük türk kahvesi fincanı), 3 kahve fincanı yoğurt, 1 kahve fincanı sıvı yağ, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 8 kahve fincanı un, Yarım limonun rendelenmiş ka..

Vanilyalı Dondurma Tarifi 05:44

Vanilyalı Dondurma Tarifi

Vanilyalı dondurma tarifi; MALZEMELER 200 ml krema, 1 su bardağı süt, 2 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri, 2 tatlı kaşığı Vanilya özütü veya 1 paket şekerli vanilin veya 2 tatlı kaşığı ev yapımı vanilyalı şeker veya ça..

Yoğurtlu Şehriye Salatası 06:02

Yoğurtlu Şehriye Salatası

Misafirlerim tarafından daima tam not alan,sebzeli şehriye salata tarifim çay sofralarına olduğu kadar iftar sofralarına da çok yakışır. Afiyet şifa olsunn...

En Kolay Domates Çorbası 05:43

En Kolay Domates Çorbası

Çok pratik ve nefis olan bu tarifi mutlak deneyin derim...