#Akıl hastanesinde yemek vakti

Jet Sosyete 14. Bölüm - Gelinimi Yerim 07:20

Jet Sosyete 14. Bölüm - Gelinimi Yerim

Gelinler Yarışıyor! Tony yeni bir yarışma programından sunuculuk teklifi alıyor. Çevresindeki gelin ve kaynana adaylarından yarışmacıları seçen Tony zor bir görev ile karşı karşıya kalıyor. Yarışmanın ödülü altınları du..

TEMASSIZ TESLİMAT [PUBG Mobile] 25:38

TEMASSIZ TESLİMAT [PUBG Mobile]

Bugünkü videoda yine Erangel'de rakipleri lobiye gönderirken bir yandan pembe drop avına çıkıldı bir yandan yemek siparişi getiren kurye ile boğuşuldu ama sonucunda çok eğlenceli bir oyun oynanıldı...

Yaptığı yemeği yemedi diye eşini bıçakladı 03:35

Yaptığı yemeği yemedi diye eşini bıçakladı

Bursa'da evine yemek yemeye giden adam, yemekler tuzlu olduğu için sofradan kalkıp koltuğa uzandı. Kadın yemeği yemeyen kocası ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle kadın mutfaktan aldığı bıçakla kocasını bıçak..

Uzmanından sık mangal uyarısı- Mide kanserine neden olabilir 05:31

Uzmanından sık mangal uyarısı- Mide kanserine neden olabilir

İzmir Kent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Necdet Yetim, Türk kültürünün sevilen lezzeti mangalın sık yapımıyla ilgili uyarılarda bulundu. Yüksek ateşe maruz kalan yiyeceklerin aşırı tüketilmesinin doğru olmadığını ..

SU ALTINDA 24 SAAT YAŞAMAK ! 16:16

SU ALTINDA 24 SAAT YAŞAMAK !

Ben Enes Batur , çok sevilen 24 saat serimiz de bu sefer havuzda kaldım.Orada yemek yedim , orada uyudum ve günlük yaptığım her şeyi suyun altından çıkmadan yaptım.Güzel ve eğlenceli bir video oldu iyi seyirler...

  • GÜL tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Jet Sosyete 14. Bölüm - Seni Eve Kilitlerim 09:16

Jet Sosyete 14. Bölüm - Seni Eve Kilitlerim

Gelinler Yarışıyor! Tony yeni bir yarışma programından sunuculuk teklifi alıyor. Çevresindeki gelin ve kaynana adaylarından yarışmacıları seçen Tony zor bir görev ile karşı karşıya kalıyor. Yarışmanın ödülü altınları du..

Jet Sosyete 14. Bölüm - Yine Mi Aldatıldım 08:47

Jet Sosyete 14. Bölüm - Yine Mi Aldatıldım

Gelinler Yarışıyor! Tony yeni bir yarışma programından sunuculuk teklifi alıyor. Çevresindeki gelin ve kaynana adaylarından yarışmacıları seçen Tony zor bir görev ile karşı karşıya kalıyor. Yarışmanın ödülü altınları du..

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix) 03:46

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix)

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix) Dinle İLK ADIMI SEN AT BENİM AYAKLARIM YERE BASMIYOR AÇILAMIYORUM SANA BİRAZ CESARET VERSEN BANA İLK ADIMI SEN AT AŞK BAHARININ RÜZGARI VURUR CAMLARA MEVSİMLER DEĞİ..

Zerrin Özer'in Eşi Murat Akıncı Hakkında Dikkat Çeken Belge 21:56

Zerrin Özer'in Eşi Murat Akıncı Hakkında Dikkat Çeken Belge

Üç yıllık sevgilisi Murat Akıncı ile geçen pazar günü nikah masasına oturan Zerrin Özer'in, mutluluğu yarım kaldı. Eşi hakkında çıkan iddiaları duyunca fenalaşan Zerrin Özer, hastanelik oldu. ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI YOLLA..

  • BETA tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kahraman İkili | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle 1:23:32

Kahraman İkili | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle

Kahraman İkili 2013 | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle En iyi Türk komedi, romantik, dram filmlerinin en güzel sahneleri ve daha fazlası için abone ol: https://bit.ly/2IDHXN4 Kahraman İkili, özgürl..

Restorandan Aldıkları Yemekleri AVM'de Yerde Yiyen Vatandaşlar 00:46

Restorandan Aldıkları Yemekleri AVM'de Yerde Yiyen Vatandaşlar

İzmir'de, corona virüs tedbirleri kapsamında, masa ve sandalyelerin kaldırıldığı alışveriş merkezindeki yemek katında restoranlardan yiyecek alanlar, yere oturarak yedi. Bu anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi...

  • PengoTV tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı 02:31

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı

Konya'da, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca alınan karara göre, salgının kontrol altında tutulması ve yayılımının durdurulması amacıyla birçok toplu organizasyon yasaklandı. Buna göre, kafe, restoran, lokanta, çay bahçesi gibi i..

Ayol Şansım Olsa Kız Doğardım 00:19

Ayol Şansım Olsa Kız Doğardım

Arkadaşı ile restoranda yemek yiyen trans bireyin yanına bir milli piyangocu yanaşmış. Trans birey piyangocuya espriyi patlatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Başıboş köpekler böyle saldırdı! 01:20

Başıboş köpekler böyle saldırdı!

KONYA'DA ÇOBANA YEMEK GÖTÜRÜRKEN SALDIRIYA UĞRADI. KOMŞULARI İMDADINA YETİŞTİ. KADİR ÖZCAN O ANLARI SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA GÖNDERDİĞİ VİDEOYLA ANLATTI...

Sihirbazlık Numarası ile Şaşırtan Kokoreççi Abi 00:42

Sihirbazlık Numarası ile Şaşırtan Kokoreççi Abi

Kokoreç yemek isteyen gençler, kokoreççi abinin sihirbazlık numarası ile şaşkınlık yaşamışlar. Böyle esnaflar görmek dileğiyle.....

  • PengoTV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Kuyumcu Soygununda İstifini Bozmayan Köpek 00:27

Kuyumcu Soygununda İstifini Bozmayan Köpek

Bir kuyumcu tarafından beslenen köpek yemek sonrası kenarda keyif yapmak istemiş. Köpek keyfine o kadar düşkünmüş ki içeri gelen soyguncuya bile aldırış etmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kadir Şeker davasında şok olay 03:27

Kadir Şeker davasında şok olay

Kadir Şeker’in kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü Özgür Duran’ın annesi Mübeyyen Güner Dalkılınç, cumartesi günü akşam saatlerinde sokakta yaşayan oğluna yemek vermek için dışarı çıktığını ve Ayşe D.'nin kardeşi Figen D’ni..

Firar Eden Balık 00:27

Firar Eden Balık

Akşam yemeği için bir balık yakalayan tamirci balığı taze tutmak için dükkanın önünde su içinde leğene koymuş. Ancak balığın yemek olmaya niyeti yokmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türkiye'nin en iyi 7 etsiz yemeği 02:25

Türkiye'nin en iyi 7 etsiz yemeği

ETSİZ YEMEK OLMAZ DEMEYİN. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EN İYİ 7 ETSİZ YEMEĞİ AÇIKLADI. HEPSİ DE SOFRALARIMIZDAN EKSİK OLMAYAN YEMEKLER. BAKIN O LEZZETLER NELER?..

''Kızımı kurtarın!'' 01:04

''Kızımı kurtarın!''

BEBEKLERİNİN NEFES BORUSUNA YEMEK KAÇMIŞTI. KOŞARAK GİTTİKLERİ DOKTOR İLK MÜDAHALEYİ YAPTI. O ANLARDA ANNE BABANIN ÖMRÜNDEN ÖMÜR GİTTİ. DOKTORUN CANINA CAN VERDİĞİNİ GÖREN BABA, MİNNETİNİ GÖSTERMEK İÇİN HEKİMİN AYAKLARIN..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe 03:31

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe

Erzurum’da bir esnaf şiddete dikkat çekmek için iş yerinin dışını sosyal mesajlarla kaplattı. Meşhur tostlarıyla vatandaşların karnını doyurduğu büfe ayrıca şiddete karşı farkındalık oluşturuyor. Erzurum’un Yakutiye ilçe..

Eve teslim iftar paketi 02:36

Eve teslim iftar paketi

BU RAMAZAN BAZI LOKANTA VE RESTORANLAR EVE TESLİM İFTAR PAKETİ HAZIRLADI. ÇITIR ÇITIR PİDE, HURMA, SICAK ÇORBA, ANA YEMEK VE GÜLLAÇTAN OLUŞAN PAKETLER İFTAR SAATİNDE MÜSTERİLERE ULAŞSIN DİYE TAM ZAMANINDA YOLA ÇIKTI...

Açık Büfeyi Yağmalayan Çinliler 00:42

Açık Büfeyi Yağmalayan Çinliler

Gemi turu ile tatile çıkan çinli turistler sıra yemek yemeğe gelince ortaya bu görüntüler çıkmış. Açık büfeye konulan deniz ürünlerini adeta sömürmüşler.....

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Akşam Yemeğini Bölen Monitör Kertenkelesi 00:59

Akşam Yemeğini Bölen Monitör Kertenkelesi

Tayland'da evlerinin girişinde yemek yiyen aile bir anda eve hızla giren monitör kertenkelesini görünce şaşkınlık yaşamışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Siparişi Teslim Ettikten Sonra Coşan Moto Kuryenin Dramı 00:14

Siparişi Teslim Ettikten Sonra Coşan Moto Kuryenin Dramı

Yemek şirketinde çalışan moto kurye, bir eve siparişi teslim ettikten sonra motosikletine binip önünü kaldırmak istemiş. İşler yolunda gitmeyince moto kurye kendini yerde bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Balık restoranında müzikli eğlence 01:22

Balık restoranında müzikli eğlence

ÇEKİCİDEKİ ARACIN ÜZERİNE ÇIKTILAR. ASKER UĞURLARKEN İŞLEK TRAFİKTE TEHLİKE ÜSTÜNDE TEHLİKE SAÇTILAR... TEK KURAL TANIMAZLAR ONLAR DEĞİLDİ. BİR BAŞKA ADRESTE DE, ÇALGILI YEMEK VARDI. POLİS ONLARI HİÇ UMMADIKLARI ANDA BAS..

7 gün 24 saat müsilaj temizliği 02:59

7 gün 24 saat müsilaj temizliği

Marmara’da salya temizliği başladı ama akıllarda yanıt bekleyen sorular var. Mesela müsilaj deniz yaşamını etkiler mi? Bu dönemde balık yemek güvenli mi?..