#Akıl hastanesinde yemek vakti

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

TNK - Unutmam Seni 04:31

TNK - Unutmam Seni

Unutmam seni, seni unutmam Ben anlamam zaman falan Konuşurum kokunla yürürüm yağmurla Her bahardan sonra kelebeklerle ölürüm Hayır gitmek o kadar kolay değil Hayır melek olmak o kadar kolay değil Şimdi güneşe küsüp aya..

Mustafa Ceceli - Aman 04:32

Mustafa Ceceli - Aman

Senden öncesi var elbette Sonrası da olur muhtemelen hayat bu bilinmez Hadi gel bak içime uçurumdan daha derin Öyle bir iz ki bıraktığın kolay silinmez Özlemim gökyüzü kadar uçsuz bucaksız Özlemim tuzdan çok toprak..

Ceylan - Minnoş 03:44

Ceylan - Minnoş

Entarimi dar biçtim Yakasını dar kestim Ne talihsiz başım var Asker oğlana düştüm Hele hele minnoş minnoş minnoş Hele minnoş minnoş minnoş Entarisi vişneden Şimdi gelir çeşmeden Alacaksan al beni Yataklara düşmeden He..

1001(Binbir) Gece Masalları 4 - Üç İhtiyar 08:59

1001(Binbir) Gece Masalları 4 - Üç İhtiyar

Binbir Gece Masalları, Arap edebiyatı'nın en güzel eserlerindendir. Gerek eskiliği ve gerekse anonim oluşu, bu masalların hızla yayılmasına yol açmıştır. Hatta çok sonraları Binbir Gündüz Masalları adında başka bir ser..

  • ÇocukTV tarafından
  • 363 görüntüleme
  • 5 yıl önce
1001(Binbir) Gece Masalları Giriş 17:16

1001(Binbir) Gece Masalları Giriş

Binbir Gece Masalları, Arap edebiyatı'nın en güzel eserlerindendir. Gerek eskiliği ve gerekse anonim oluşu, bu masalların hızla yayılmasına yol açmıştır. Hatta çok sonraları Binbir Gündüz Masalları adında başka bir ser..

  • ÇocukTV tarafından
  • 230 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu 00:27

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu Mardin Derik'te dün Kaymakamlık binasına düzenlenen saldırıda yaralanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü...

Kolay Pide Tarifi 02:24

Kolay Pide Tarifi

Kıymalı Minik Nefis Pideler Tarifi İçin Malzemeler Hamuru İçin : 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı kuru maya 1 yumurta(sarısı üzeri için) 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker Aldığı kadar..

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi 08:14

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi

İncirli Cevizli Pasta İçin Malzemeler: Keki için: 3 yumurta 1 su bardağından biraz az tozşeker (250ml lik bardak), 1 çay bardağı süt (125ml) 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 8-9 ade..

Fırında Kolay Çeşnili Tavuk Baget ve Patlıcanlı Saray Pilavı Tarifi 05:19

Fırında Kolay Çeşnili Tavuk Baget ve Patlıcanlı Saray Pilavı Tarifi

5 yemek kaşığı su 9 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket ülker ducros tavuk terbiye çeşnisi 1 kg tavuk baget Saray Pilavı için: 2 su bardağı pirinç 2 adet patlıcan 2 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet domates..

Fırında Makarna Tarifi 04:51

Fırında Makarna Tarifi

Fırında Makarna İçin Malzemeler: 1 paket ince kesme veya penne makarna haşlamak için su ve tuz ayrıca 1 yemek kaşığı tereyağ 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı Et veya kıymalı sos için: 1 soğan 2-3 sivri veya çarliston biberi 3..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi 03:41

Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi

Malzemeler: 2 tek kişilik veya bir ufak boy tart için 1 paket yulaflı veya petitbor bisküvi 7-8 adet doğranmış hurma 3 yemek kaşığı kadar iri kıyılmış ceviz içi 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 2 yemek kaşığı su 2 yemek..

Pizza Tarifi  Pizza Hamuru Tarifi 04:11

Pizza Tarifi Pizza Hamuru Tarifi

Karışık pizza hamuru için: 4-5 su bardağı un 2 yemek kaşığı instant kuru maya 1 yemek kaşığı şeker yarım yemek kaşığı tuz 2 su bardağı ılık su (470ml) 4 yemek kaşığı zeytinyağı Pizzanın altına serpmek için 2 yemek kaşığı..

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi 03:04

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi

Sizlerle uzun süredir çok sağlıklı bir yemek olan pırasa kavurması tarifini paylaşmak istiyorduk. Hem diyet yemeği hemde lezzetli olan sayılı yemeklerden birisi olan zeytinyağlı pırasa kavurması nasıl yapılır öğrenemek i..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Mariana Çukuru ve İlginç Canlılar 01:22

Mariana Çukuru ve İlginç Canlılar

Doğa deniz muhteşem. Bunlara akıl sır erdirmek mümkün değil. Düşünün gözümüzün gördüklerine bile akıl sır erdiremiyoruz..

Mehmet Amcama Bakın Hele 00:39

Mehmet Amcama Bakın Hele

Amca bu yaşta bu akıl ,zeka valla süper ya..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle 2:20:53

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşu..

Tavuk Satay Nasıl Yapılır 05:50

Tavuk Satay Nasıl Yapılır

Tavuk Satay için Malzemeler: 500 gram Tavuk 2 yemek kaşığı Soya Sos 2 yemek kaşığı Susam Yağı 1 yemek kaşığı Esmer Şeker 1 çay kaşığı Zencefil 2 diş ezilmiş Sarımsak 1 tutam Zerdeçal Sos: 1 yemek kaşığı Fıstık Ezmesi 2 y..

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi 02:27

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler; Tabanı için; 2 paket burçak bisküvi 50 gram tereyağı Kreması için; 400 gram labne 400 gram çiğ krema 1 su bardağı şeker 2 yumurta 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta(..

 Chia Pudingleri Tatlı Tarifi 06:46

Chia Pudingleri Tatlı Tarifi

Chia Pundig Malzemeler: Kuru Meyveli Chia Puding İçin; 1 su bardağından bir parmak eksik süt 3 yemek kaşığı chia tohumu 1 adet kuru kayısı / küp doğranmış 1 tutam vişne kurusu 1 tutam kuru dut 1 tutam kuru yaban mersin..

Kıymalı Lahana Sarması Tarifi 02:32

Kıymalı Lahana Sarması Tarifi

Malzemeler; Beyaz lahana Yarım yemek kaşığı tuz İç harcı için; 200 g kıyma 2 adet soğan 2 su bardağı pirinç 1 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası Tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pulbiber 2..

Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifleri 07:43

Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifler

1 kilo kanat baharat olarakta 1 tatlı kaşığı toz biber,pul biber, kekik,tuz,yarım tatlı kaşığı karabiber, bir yemek kaşığıda bal. 2 diş sarmısak da içerisine doğrayalım güzelce karıştırın.not.2 yemek kasigi yogurt yada s..

Muhallebili Kurabiye Tarifi 02:08

Muhallebili Kurabiye Tarifi

250 gram tereyağı (oda sıcaklığında) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 5 yemek kaşığı pudra şekeri 1 su bardağı nişasta 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 4 su bardağına yakın un Muhallebisi İçin : ..

Çilekli Tart Kek Tarifi 04:37

Çilekli Tart Kek Tarifi

2 adet yumurta 1 çay bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 3 çay bardağı un Muhallebisi için; 2 su bardağı süt 1 adet yumurta sarısı 1 çay bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 1 yemek k..

Tarçınlı Rulo Tarifi 10:01

Tarçınlı Rulo Tarifi

Yarım kilo un 1 paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 çay bardağı ılık süt 1 buçuk çay bardağı ılık su 3 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 1 tane yumurta 1 çay kaşığı tuz Hamu..