#Akıtma nam ı diğer krep tarifi

Fırında Sıcak Helva Tarifi 03:16

Fırında Sıcak Helva Tarifi

MALZEMELER 400 g sade tahin helvası, Yarım limonun suyu, Yarım limonun kabuğunun rendesi, 1 çay bardağı süt, Üzeri için ceviz. ************************** Balık mevsimimiz açılalı epey oldu. Birkaç balık Tarifi de ver..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi 08:07

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 limonun suyu, 1 limonun rendelenmiş kabuğu, 1 yemek kaşığı pudra şekeri, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, Üzeri için 2 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ******..

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi  Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği 03:21

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği

Sizlere bu videomuzda leziz bir patatesli soğanlı terbiyeli dana eti haşlama tarifi hazırladık. Yapımı hem çok basit hemde çok leziz olan bu harika et yemeği tarifi için tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda çokt..

Şekerpare Tarifi 04:47

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 3/4 su bardağı irmik, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı sirke, 3,5-4 su bardağı un, 1 çay kaş..

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi  Patlıcan Salata Yapımı 02:13

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi Patlıcan Salata Yapımı

Bu tarifimizde sizlere et yemeklerinin yanında nefis bir tada sahip olan patlıcan salata tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu salata tarifi için hemen videomuzu izleyebilirsiniz. İlk olarka patlıcan salat..

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi 01:18

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi

Elma dilim patates yapımında dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden birisi patatesleri pişirmeden önce kabuklarını iyi temizlemek. Soslu patatesler kabukları ile birlikte yenecekleri için mutlaka iyi temizlenmiş olm..

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi 02:11

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi

MALZEMELER 8 uzun dilim Pastırma, 2 Yumurta, 2 küçük parça kaşar peyniri, Tuz, Karabiber. *************** Bugün çok neşeli bir tarifim var sizler için. Pastırmayı doğrayıp üzerine yumurtayı kırdığınız sıkıcı Tarifi un..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi 01:43

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi

Gözleme nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Hazır yufkadan veya elde açarak ikisinin tarifinide videomuzun içindeki linkler yardımı ile ulaşabilirsiniz. Gözleme geleneksel bir türk lezzeti, içine koyu..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Açma Tarifi 08:09

Açma Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 tane yas maya 1 tatli kasigi dolusu tuz 3 tatli kasigi seker 2 tane yumurta(sarisini üzerine sürmek icin ayirin.beyazinida hamura katalim) Yakl..

Kıymalı Börek Tarifi 11:33

Kıymalı Börek Tarifi

hamurun malzemeleri icin gerekenler 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi yogurt 2 cay bardagi su Yarim cay bardagi zeytinyagi yarim paket yas maya 2 tane kesme seker 1 tatli kasigi tuz 4 su bardagi un Kiymali harci icin ger..

Kolay Cevizli  Ev Baklavası Tarifi 17:24

Kolay Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Malzemeler 1 çay bardağı su 1 çay bardağı krema 1 tane yumurta 1 yemek kasigi sirke yarım çay bardağı eritilmiş tereyağı bir çimdik tuz yarım paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un 200 gram çekilmiş ceviz acmak..

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi 12:56

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 1 paket krema200 gr(schlagsahne) 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 1 paket yas maya(kuru maya kullanmak isterseniz iki yemek kasigi kullanin.) 3 ye..

Tavada Su Böreği Tarifi 11:43

Tavada Su Böreği Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 4 tane yumurta yarim cay bardagi süt 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 3 su bardagi un.Lütfen kontrollü ekleyin herkeste ayni un gitmez. Hamur malzemelerini yogurma kabina koyun unuda yavas y..

 Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi 17:55

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi

Hamuru için, 3 küçük bardak un 1,5 küçük bardak su 1 tatlı kaşığı şeker 1 çorba kaşığı maya 1 çay kaşığı tuz Sosu için, 1 bardak domates püresi 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 dilim rozbif..

Magnolia Tarifi 01:59

Magnolia Tarifi

Malzemeler 5 su bardağı süt 4 yemek kaşığı un 100 ml krema (yarım kutu) 3/4 su bardağı şeker Vanilya 1 yumurta 1 paket bebe bisküvisi (yulaflı diğer bisküviler de tercih edilebilir) 1 su bardağı fındık Hazırlanışı; 1.U..

Gözleme Tarifi 14:04

Gözleme Tarifi

Malzemeler hamuru icin gerekenler 1 kilo un 1 tane yas maya 2 tatli kasigi tuz 3 su bardagi ilik su Yogurma kabina unu koyun tuzuda ilave edip karistirin.Unun ortasini acin mayayi koyun 2 bardak ilik suyuda ilave edip ma..

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi 06:58

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Çilekli Kek Tarifi 05:21

Çilekli Kek Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi  Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Nasıl Yapılır 10:04

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Na

Tart Hamuru için Malzemeler 250 gr tuzsuz tereyağı 3 çorba kasığı pudra sekeri dolu olsun yarim cay kaşığı kabartma tozu Alabildiği kadar (yaklaşık kadar 500 gr un ) iç harcı için 2 su bardagi süt 1 çay bardağı toz s..

 Çıtır Börek Tarifi  Kolay Sodalı Börek 06:42

Çıtır Börek Tarifi Kolay Sodalı Börek

Çıtır börek için malzemeler 16 adet hazır Baklavalık yufka İki adet taze böreklik yufka Sosu için malzemeler 1 su bardağı soda (Maden suyu) 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta Bir çay kaşığı kadar t..

Ekmek Kadayıfı Tarifi 07:09

Ekmek Kadayıfı Tarifi

TARİFİN MALZEMELERİ Şerbeti için, 7 Su bardağı Şeker 9 Su bardağı Su Yarım limon Diğer Malzemeler Orta boy Ekmek kadayıfı ekmeği Yarım su bardağı Şeker 2 Su bardağı su ( Ekmeği ıslatmak için) Güncel yemek tarifi video..

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi 03:31

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için tek porsiyonluk revani tatlısı tarifi videosu hazıladık. Ayrıca ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak bir ramazan tatlısı dır revani. Yapımı da oldukça kolaydır. Evde hızlı..

Mini Pizza Poğaça Tarifi  Poğaça Tarifleri 03:33

Mini Pizza Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri listemize nefis bir mini pizza poğaça tarifi videosu ekledik. Mini pizza görünümlü poğaça yapımı çok zor değildir hatta hamur yapımı diğer hamur işleri tariflerine göre daha kolaydır. Mini pizza poğaça..

Limonlu Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:30

Limonlu Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir limonlu baton kek tarifi videosu hazırladık. Pamuk gibi yumuşacık keki, limon aroması ve üzerindeki pudra şekeri ile nefis bir kek. Özellikle çay ve kahve ile servis etmenizi tavsiye..