#Akıtma nam ı diğer krep tarifi

Arnavut Ciğeri Tarifi 03:05

Arnavut Ciğeri Tarifi

Yemek tarifleri kanalımızda, sizler için nefis bir arnavut ciğeri tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık ciğer ve üzerinde nefis baharatları ve yanında patates ve mor soğan ile müthiş bir lezzet. Ayrıca yapımı da oldukça k..

Lorlu Üçgen Börek Tarifi  Börek Tarifleri 03:52

Lorlu Üçgen Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için minik üçgenler şeklindeki lorlu üçgen börek tarifi videosu hazırladık. Nefis lezzeti ile çok beğeneceğinizi düşündüğümüz bu tarifimizi yapmak oldukça kolaydır. Lorlu üçgen börek nasıl yapı..

Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi  Kahvaltılık Tarifler 02:15

Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Değişik kahvaltılık tarifler sevenler için sucuklu kaşarlı simit tarifi videosu hazırladık. Simit ikiye veya dörde kesilir ve ortadan ikiye kesilir. Sonra üzerine veya arasına sucuk kaşar konulur. Önceden ısıtılmış fırın..

Patates Pizza Tarifi  Yemek Tarifleri 01:28

Patates Pizza Tarifi Yemek Tarifleri

Pizza hamuru olmadan nefis bir lezzet olan patates pizza tarifi videosu hazırladık sizler için. Genelde pizza çok sevilir ancak evde pizza yapımı biraz zahmetlidir. Çünkü hamurunun yapımı biraz tecrübe ister, genelde tut..

Biskrem Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:35

Biskrem Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir ev yapımı biskrem kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kurabiyesi ve içinde akışkan çikolatası ile lezzeti nefistir. Satın alınan biskrem kadar çok şekerli değild..

Portakallı Revani Tarifi 03:20

Portakallı Revani Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için nefis bir portakallı revani tarifi videosu hazırladık. Portakalın verdiği nefis aroma ile mis gibi bir tatlı. Portakallı revani nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nedir merak e..

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi  Meze Tarifleri 03:42

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenlere nefis bir yumurtalı mercimek köftesi tarifi videosu hazırladık. Evde kısa sürede hazırlayabilirsiniz ve limon ile misafirlerinize servis edebilirsiniz. Gün mezesi için çok güzel bir tarif. Yumur..

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:55

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri

Hamur ve şerbetli tatlı tarifleri sevenler için gazozlu tatlı tarifi videosu hazırladık. İçinde ceviz ve tam kıvamında şerbeti ile nefis bir tatlı mutlaka denemelisiniz. Gazoz tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme..

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri 03:30

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri

Makarna tarifleri sevenler için nefis bir patatesli makarna tarifi videosu hazırladık. Çok besleyici ve bir o kadar da lezzetli olan patatesli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm ayrıntılarıyla ..

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:12

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kahve yanında veya çay saatinde hayır diyemeyeceğimiz lezzetlerdir. Tahinli kurabiye tarifi yapımı kolay ve az malzeme ile yapılmasına rağmen çok lezzetli bir tatlı kurabiye dir. Tahinli kurabiye nası..

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında tavuk kim sevmez, özellikle beşamel sosluysa! Ev Yemeği Tarifleri bu kez sizlere tabanı patates kaplı nefis bir kaşarlı tavuk tarifi hazırladı. Harika bir tada sahip olan bu fırın tavuğu kesinlikle çok seveceksi..

Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 b..

  • Kadınca tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Poğaça Tarifi 13:32

Poğaça Tarifi

Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Not : Bu ölçüden 3 tepsi çıkıyor 1 Tane yaş maya 2 Su bardağı süt 1 Su bardağı su 1 Su bardağı yoğurt 1 Su bardağı sıvıyağ 4 Tane yumurta (2 tanesini tüm hamura kırın diğer iki tanesinin be..

Etli Kuru Dolma Tarifi 06:27

Etli Kuru Dolma Tarifi

Etli Kuru Dolma Tarifi ve Malzemeler : Yaklaşık 20 patlıcan 20 biber kullandım. 200 gr. kıyma 1 Su bardağı yıkanmış pirinç (isterseniz 2-3 yemek kaşığı pilavlık bulgurda koyun) 2 Orta boy kuru soğan 3 Diş sarımsak Bir t..

 Süt Burger Tarifi 01:37

Süt Burger Tarifi

Malzemeler Pankek tarifi 2 adet yumurta 6 yemek kaşığı şeker 2 su bardağı süt 2 su bardağı un 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı kakao Kreması için : 100 gram sıvı krema 1 çay ..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi 04:56

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi ve Malzemeler : 125 gr. Oda ısısında tereyağı ya da margarin 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı nişasta 1 su bardağı pudra şekeri 2 tane yumurta (birini tüm kırın diğer ikinci yumurta..

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi 01:56

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı şeker 1,5 su bardağı un 1 su bardağı süt 1 paket vanilya Yarım paket kabartma tozu İçi için Kahvaltılık sürülebilir çikolata Hazırlanışı: 1.İl..

Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..

Patatesli Çıtır Börek Tarifi 07:59

Patatesli Çıtır Börek Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı su 1 çay bardağı süt 1 cay bardağı yoğurt 1 cay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sirke (böreğin daha çıtır olmasını sağlıyor. Ama istemiyorsanız koymayın) Yaklaşık 6 su bardağı..

Pasta Tarifi Muzlu Rulo Pasta 09:32

Pasta Tarifi Muzlu Rulo Pasta

MUZLU RULO PASTA TARIFI MALZEMELER Ic kremasi icin gerekenler Yarim litre süt(2 su bardagi) 1 tane yumurta sarisi Yarim su bardagi seker 2 yk nisasta 2 yk un 1 paket vanilya 1 yk tereyagi Pandispanyasi icin gerekenler 5 ..

Schwarzwälder Kirschtorte Karaorman Pastasının Tarifi 11:41

Schwarzwälder Kirschtorte Karaorman Pastasının Tarifi

Karaorman pastasinin tarifi Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 4 tane yumurta 4 yk ilik su 2 cay bardagi seker 1 cay bardagi kakao 1su bardagindan 2 parmak eksik siviyag 1 su bardagindan 2 parmak eksik soda(minera..

Poğaça Tarifi 10:16

Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi maden suyu(mineralwasser) Yarim paket eritilmis tereyagi 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 3 tane yumurta(1 tanesini hamura tüm kirin diger ikisin..

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi 01:58

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi

Bugün sizlere çıtır çıtır milföy çanağında muhallebi tarifini paylaşıyoruz. Şık görünümü ile beğenileri kazanacağından emin olduğumuz tatlı tarifimizin lezzeti de bir o kadar muhteşem. Çıtırdayan milföyün arasında muhall..

Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi 03:16

Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 1 saat 45dk Pişirme: 25dk Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi için gereken malzemeler Malzemeler 1, 5 çay bardağı su 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı toz şeker 1/2 çay bardağı sıvı yağ 2 çay kaşığı t..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yufka 1 bütün tavuk göğsü 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kekik yarım çay kaşığı pulbiber yarım çay kaşığı karabiber 1 kase yoğurt 2-3 yemek kaşığı tereyağı 1 ça..

Trileçe Tarifi 02:47

Trileçe Tarifi

Trileçe Tarifi (Tam Kıvamında) İçin Malzemeler 5 adet yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Sütlü sosu için; 3,5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı toz şeker 20..

Mermer Kek Tarifi 05:27

Mermer Kek Tarifi

MERMER KEK TARIFI MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 çorba kaşığı kakao yaklaşık 2 su bardağı un Hazı..

Krem Karamelli Kek Tarifi 02:32

Krem Karamelli Kek Tarifi

Krem Karamelli Kek Tarifi İçin Malzemeler; Karameli için: 1 su bardağı şeker Krem karameli için: Yarım kilo süt 4 yumurta 3/4 su bardağı şeker Keki için: 2 yumurta 1 çay bardağı şeker 1 çay bardağı (100 ml)sıvı yağ 1 ç..

Hatay Ev Yapımı Künefe Tarifi 18:28

Hatay Ev Yapımı Künefe Tarifi

Ev yapimi künefe tarifi Malzemeler 1 kilo kadayif 850 gr künefelik tuzsuz peynir 250 gr tereyagi arti 1 yemek kasigi dolusu sana yagi Serbeti icin gerekenler 1 kilo seker 5 bucuk su bardagi su 3 4 damla limon Hazirlanis..

Teyze Çöreği Tarifi 02:38

Teyze Çöreği Tarifi

Teyze Çöreği Tarifi İçin Malzemeler; Hamuru için; 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağından 2 parmak eksik sıvı yağ 1 su bardağından 2 parmak eksik ocakta eritilmiş margarin 1 kabartma tozu 1 çay kaşığı tuz Un İç malzemesi ..