#Akıtma nam ı diğer krep tarifi

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:31

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere nefis pratik irmikli pasta tarifi videosu hazırladık. Üç katlı olan irmikli pasta yapımı da kolaydır ve her katın lezzetini ayrı ayrı alabiliyorsunuz. En alt katta yulaflı bisküvi ile yapılan t..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

Popover Tarifi 03:17

Popover Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı un, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı tereyağ. ********************** Beklenen haftasonu geldi çattı sonunda. Çalışan insanların haftasonu konusunda en sevdikleri ş..

Mücver Tarifi 05:15

Mücver Tarifi

Malzemeler: 3 adet orta boy yeşil kabak, 3 yumurta, 3 yemek kaşığı un, 1 avuç kıyılmış maydanoz, İsteğe bağlı taze soğan ve dereotu, 1/2 çay kaşığı karbonat, Tuz, karabiber, Kızartmak için sıvıyağ, Servis için sarımsaklı..

Gözleme Tarifi 10:01

Gözleme Tarifi

Patlıcanlı Gözleme Tarifi ve Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 kilo un 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 paket kuru maya (yoksa yarım pa..

Tencerede Fincan Kek Tarifi 08:42

Tencerede Fincan Kek Tarifi

Tencerede fincan kek tarifi Bu ölceden tam 6 kahve bardagi cikiyor.Ister benim gibi hamuru ikiye bölün bu sekilde yapin yada sadece kakaolu veya hamuru sade beyaz birakin.Icine ekstra olarak cikolata parcasi ceviz findik..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

PAMUK POĞAÇA TARIFI 09:56

PAMUK POĞAÇA TARIFI

Bu tariften 3 tepsi cikiyor PAMUK POĞAÇA TARIFI Malzemeler 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su 1 bucuk su bardagi siviyağ 1 tane yasmaya 1 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi toz seker 1 bucuk yemek kasigi tuz 4 t..

  • Kadınca tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peynirli Muffin Tarifi 02:36

Peynirli Muffin Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 su bardağı bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı Peynir, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 çay kaşığı tuz, Susam. ************************* Kahvaltı sofralarında hamur işi s..

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi 02:14

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi

Bu iki ünlü pasta tarifi için sizlere leziz bir vanilya krema hazırladık! İçinde krem şanti bulunan bu krema o kadar lezzetli ki içine girdiği her şeye lezzet katıyor. İster alman pastası ister donut yapacak olun bu lezi..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi 02:20

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi

Bu videomuzda sizlere kayısı reçeli yapımını göstereceğiz. Kayısı kendinden şekerli bir meyve olduğu için reçel tarifleri içinde en az beyaz şeker kullanılarak yapılan reçel tarifi. Bu yüzden en sağlıklı reçel tarifi diy..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi  Coco Top Yapımı 01:33

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Coco Top Yapımı

Videomuzu izleyerek hindistan cevizli kurabiye nasıl yapılır detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pek çok ismi olan bu lezzetli ve kolay kurabiye tarifi pek çok kişinin favori kurabiyelerinden birisi olsa gerek. Pek çok..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Yoğurt Tatlısı Tarifi 03:50

Yoğurt Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker (klasik küçük türk kahvesi fincanı), 3 kahve fincanı yoğurt, 1 kahve fincanı sıvı yağ, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 8 kahve fincanı un, Yarım limonun rendelenmiş ka..

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi 07:41

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi

Malzemeler 5 adet yufka Ben kuru yufka kullandım iç malzemesi için gerekenler yaklaşık 200 gram kadar beyaz peynir küçük bir soğan bir tutam maydanoz 1 tatlı kaşığı pulbiber 2 yemek kaşığı sıvıyağ( beyaz peynirinizi ..

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi 05:04

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi 14:38

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Şerit Poğaça Tarifi 11:38

Şerit Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya Yarim cay bardagi seker 2 tatli kasigi tuz 4 tane yumurta(2 tanesi tüm olarak hamura giriyor diger ikisinin sarisi üstüne..