#Akşam nöbet tuttuğum tesise

Barış Manço - Halhal 03:32

Barış Manço - Halhal

Halhal, halhal, halhal, halhal, halhal Akşam olup gün batınca dağlara hüzün çökünce Lale sümbül boynun eğip kurt kuzuya kem bakınca Köye döner nazo gelin yavru ceylan gibi kaçar Seke seke çaydan geçer nazo gelin ayağ..

Barış Manço - Bal Sultan 06:06

Barış Manço - Bal Sultan

Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan Yüreğime düştü ateş inanmak bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal s..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Galatasaraylı Gencin Güldüren Diyaloğu 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Galatasaraylı Gencin Güldüren Diyaloğu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yahya Kemal Beyatlı Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2023 Gençlik Şurası'na katıldı. Erdoğan buradan çıkışta evinin balkonunda bulunan bir kadının kendisine seslenerek davet ettiğini fark..

İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

Barış Manço - Al Beni 03:51

Barış Manço - Al Beni

Bir damla suya hasret Kurumus bir dal gibiyim sensiz Dalgalara kapilmis küreksiz dümesniz Bir sal gibiyim sensiz Dinle sevdicegim gözbebegim tatli dillim Bu belki de sana son seslenisim Al al beni tut elimden al y..

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade 05:12

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade

Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duva..

Ne Olurdu Sen de Benim Gibi Fakir Olsaydın 01:36

Ne Olurdu Sen de Benim Gibi Fakir Olsaydın

Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından özür dileyerek aralarına dönen Bahri’nin (Gürel Ünlüsoy) hayattaki tek amacı ise paradır. Esin bir akşam arka..

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın 01:02

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen. Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından öz..

İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

Ahu Tuğba ve Kızı Anjelik Canlı Yayında Tartıştılar 13:07

Ahu Tuğba ve Kızı Anjelik Canlı Yayında Tartıştılar

Magazin D programının canlı yayınında Ahu Tuğba ve Amerika'da bulununan kızı Anjelik telefonla konuşarak hararetli bir tartışmaya girdiler. Ahu Tuğba'nın ABD'de okuyan kızı Anjelik Calvin, önceki akşam Miami'de katıldığı..

  • ANKA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yardım Etmek Yerine Fotoğrafını Çektiler 00:34

Yardım Etmek Yerine Fotoğrafını Çektiler

Akşam saatlerinde bir erkek tarafından saldırıya uğrayan ve yerde hareketsiz yatan kadını gören kişiler polis veya ambulansı aramak yerine telefonlarını alıp kadının fotoğraflarını çekti hatta selfie yaptı...

Nikah Masasında Şok! Ben Hamileyim! 02:00

Nikah Masasında Şok! Ben Hamileyim!

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen. Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından öz..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Şarkımız Bizim Recep Tayyip Erdoğan 01:48

Şarkımız Bizim Recep Tayyip Erdoğan

Şarkımız Bizim (Ağlatan Şiiri) - Recep Tayyip Erdoğan seslendiriyor. Dinleyenler gözyaşlarını tutamadı. Necip Fazıl Kısakürek Şarkımız Bizim Şiiri: Kırılır da bir gün tüm dişliler Döner şanlı şanlı çarkımız bizim Gökten..

Cengiz Kurtoğlu - Seni Seveli 03:36

Cengiz Kurtoğlu - Seni Seveli

Benimle ağlıyor bomboş kadehler, Her akşam sarhoşum seni seveli Temeli yıkılmış gönül yuvamın, Virane olmuşum seni seveli Mutluluk yolunu sensiz kapattım, Her gece aşkını düşünüp yattım Ömrümü hasretin içne kattım..

Deniz Seki O Benim İlk Aşkımdı Üzülecek Yanım Kalmadı Artık 08:34

Deniz Seki O Benim İlk Aşkımdı Üzülecek Yanım Kalmadı Artık

Faruk Salman’dan ayrılır ayrılmaz Umre'ye giden Deniz Seki, Umre dönüşü kardeşi Serkan Seki’nin düğününde boy gösterdi. Ünlü şarkıcı, düğün sırasında eski nişanlısı Faruk Salman’la ayrılıkları hakkında konuştu. Deniz Sek..

  • BETA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Apartmanda Ayakkabı Hırsızlığı Kamerada 00:26

Apartmanda Ayakkabı Hırsızlığı Kamerada

İstanbul Esenyurt’ta akşam saatlerinde girdiği apartmanlarda kapı önündeki ayakkabıları çalan şık giyimli hırsız güvenlik kameralarına yakalandı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızın, gözüne kestirdiği ayakkabıları c..

Ece Seçki̇n’den Şaşırtan Açıklama “Evi̇me Gi̇demi̇yorum” 06:25

Ece Seçki̇n’den Şaşırtan Açıklama “Evi̇me Gi̇demi̇yorum”

Güzel şarkıcı Ece Seçkin dün akşam Beşiktaş’ta konser verdi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ece Seçkin “O kadar yoğun çalışıyorum ki evime dahi gidemiyorum eşimi dostumu göremiyorum” dedi. Yurt..

  • BETA tarafından
  • 511 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.418 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti 02:06

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi Borsa İstanbul binası önünde şehit olan Fatih Satır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Çıkışta vatandaşlara megafonla hitap eden Erdoğan, herkesi yarın yapılacak ..

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi 01:27

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi

Fransa’nın başkenti Paris’te 1 polisi öldüren 2 polisi de yaralayan saldırganın kimliği belirlendi. Ülkede şoka neden olan saldırı, dün akşam saatlerinde Champs Elysees Caddesi’nde meydana geldi. Bir kişi caddede bekley..

Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıla Sana Ne Oldu O Eski̇ Hali̇nden Eser Yok 04:17

Sıla Sana Ne Oldu O Eski̇ Hali̇nden Eser Yok

Sıla dün akşam Tim Maslak Show Center’da konser verdi. Ahmet Kural’ın Karaköy’de 2 kadınla yakalanması hakkında konuşmayan Sıla basın mensuplarına röportaj vermeden sahne aldı. Sahne kıyafeti için tercih ettiği siyah t..

  • BETA tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Adam’dan Eser Deği̇l Oğuzhan Koç Ayrılmış 02:48

3 Adam’dan Eser Deği̇l Oğuzhan Koç Ayrılmış

Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak dün akşam Yeniköy’de bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. “Yol Arkadaşım” filminde kısa bir rolü olduğu için Eser Yenenler’in gruptan ayrıldığı yönünde çıkan haberlere açıklama getiren ..

  • BETA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalçın Küçük Ezanların Susturulmasını İstedi 01:12

Yalçın Küçük Ezanların Susturulmasını İstedi

Yalçın Küçük katıldığı TV programında haddini aşarak bu zamanda ezana gerek yok dedi. Ezan sesinden rahatsız olduğunu söyleyen Küçük: Günde beş defa ezan okunuyor. Sabah akşam her tarafta ezan, niye bunu yapıyorsunuz d..

Felaketin Boyutu Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 06:59

Felaketin Boyutu Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Dün akşam Antalya’nın Kumluca, Finike ve Demre ilçelerinde meydana gelen hortumun verdiği zarar gündüz ortaya çıktı. Sabah erkenden seralarına giden çiftçiler, gördükleri manzara karşısında gözyaşlarına boğuldu...

Beren Saat’ten Şaşırtan Tepki̇ Küstüm 00:47

Beren Saat’ten Şaşırtan Tepki̇ Küstüm

Beren Saat dün akşam annesi ne ananesi ile Etiler’de yemek yedi. Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beren Saat uzun zaman sonra ilk kez konuştu. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Beren Saat annesi ..

  • BETA tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok 01:02

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok

Deniz Akın’ın mutlu günleri. Şarkıcılıkta çalışmalarının karşılığını almaya başlamış. Afişler, plaklar ve dergilerde hep onun adı var. Kazablanka’da as solist. ‘Her şeyini, bütün saadetini borçlu olduğu’ eşi Kenan da saz..