#Akşam nöbet tuttuğum tesise

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı 07:05

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı

Şanlıurfa’da, domates ve biber hasadının başlamasıyla birlikte salça yapmak isteyenler, sıkma tesislerinin yolunu tuttu. Günde 10 ile 15 ton arasında domates ve biberi salça yapmaya hazır hale getirdiklerini aktaran işle..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı 03:18

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı

Denizli’de horozunun öterken bayıldığını fark eden gencin sosyal medyaya yüklediği video, dünya genelinde ülkeden ülkeye yayılmaya başladı. Çin ve Japon medyasında günlerce konu olan ve son olarak İngiltere’deki bir şov ..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Ben Eşim Tarafından Defalarca Aldatıldım!! 19:07

Ben Eşim Tarafından Defalarca Aldatıldım!!

Sosyal güvenlik uzmanı olan Erhan Nacar çok iyi giden bir evliliğimiz olmasına rağmen tuttuğum dedektif sayesinde eşimin beni defalarca aldattığını öğrendim,şoka uğradım açıklamasıyla son günlerde gündemden düşmeyen Erha..

  • ANKA tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müslüm Gürses - Ne Fayda 03:17

Müslüm Gürses - Ne Fayda

Allahım bu çile biter mi böyle, Sevgilim elimden gittikten sonra, Tövbe etti gönül aşka sevgiye, Bir değil bin seven versen ne fayda.. Kırıldı güvenim tuttuğum dallar, Çıkmaza uğradı gittiğim yollar, Kaderim huzur..

DJ AKMAN - seninle ilk defa 04:14

DJ AKMAN - seninle ilk defa

Hani vardi ya seninle ilk defa Ilk defa vardi ya o ani hiç unuturmuyum? Ben hiç unuturmuyum he seninle ilk defa kalbim varya kalbim Ref: Seninle ilk defa ölüyorum sana seni seviyorum seninle yasamak istiyoru..

Aşk Sözünü Hiç Tutmuyor 02:32

Aşk Sözünü Hiç Tutmuyor

Bir yerim acıyor, orayı daha bulamadım. Perşembe sızlıyor, Perşembe sözünü tuttuğum rüyaydı. Cumartesiyi tanıştığımız köşede ölü buldum. Söylesene “Zamanı yavaşlat” dediğim pervaneyi sen mi vurdun? Yalandan, kelimeler ö..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Köpekleri Yiyen Esrarengiz Hayvan Foto Kapana Yakalandı 02:40

Köpekleri Yiyen Esrarengiz Hayvan Foto Kapana Yakalandı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde geçtiğimiz aylarda onlarca köpeği yediği iddia edilen ve cinsi belirlenemeyen vahşi hayvan foto kapana yakalandı. Bozüyük ilçesine bağlı Dübekli Mahallesi'nde geçtiğimiz aylarda yaklaşık 25 k..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Ebru Gündeş Konseri̇nde Neler Yaşandı 05:06

Ebru Gündeş Konseri̇nde Neler Yaşandı

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş önceki akşam Günay Restaurant’ta sahneye çıktı. Sevilen şarkılarını seslendiren Gündeş, hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Ebru Gündeş, önceki akşam sevenleriyle Günay Restaurant’ta buluş..

  • BETA tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dün Aşkam Ebru Gündeş Sahnesi̇nde Neler Yaşandı 07:31

Dün Aşkam Ebru Gündeş Sahnesi̇nde Neler Yaşandı

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş önceki akşam Günay’da sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir akşam yaşatan Gündeş, enerjisiyle de büyüledi. İş Dünyası ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin akın ettiği Günay'da ..

  • BETA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reyhan Cansu - Burası Türkiye 03:45

Reyhan Cansu - Burası Türkiye

Reyhan Cansu - Burası Türkiye Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neşeyse neşemizi bulmaya Ortamın akışına uymaya Sabahın sesini duymaya Çıkıyorum bu akşam İki tek atıpta dolmaya Herkese mesafe koymaya Niyetim yok hiç durmay..

Volkan Konak - Nerdesin (Karagözlüm) 03:35

Volkan Konak - Nerdesin (Karagözlüm)

Daha yeni düştüm derde Yem olurum kuşa kurda Yüce dağlar oldu perde Neredesin nazlı yarim Nerdesin nerdesin nerdesin Akşam oldu kara gözlüm nerdesin Off nerdesin Gönül bağım talan oldu Seviyordum yalan oldu Seni..

Sığırcık Kuşlarının Gün Batımı Dansı 02:05

Sığırcık Kuşlarının Gün Batımı Dansı

Çorum’da her gün sığırcık kuşlarının gün batımındaki ahenkli dansı doyumsuz bir görüntü oluşturuyor. Her akşam yüzlerce sığırcık kuşu gökyüzünde çeşit çeşit geometrik şekil çizerek adeta dans ediyorlar. Özellikle akşam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahibi Ölen Köpeğin 3 Yıldır Sokağa Çıkıp Sahibini Beklemesi 01:50

Sahibi Ölen Köpeğin 3 Yıldır Sokağa Çıkıp Sahibini Beklemesi

Sahibinin Öldüğünden Haberi Olmayan Köpek 3 Yıldır Sokağa Çıkıp Sahibini Bekliyor. Bu Hareketiyle, Hachiko Köpeği Hatırlatıyor... Hachiko Olayına Gelince, Hachiko, Tokyo'da Her Sabah Metro İstasyonunda Sahibini İşe Uğur..

  • JET TV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet 04:46

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Charlie Puth Attention Listen 03:51

Charlie Puth Attention Listen

[Verse 1] You’ve been runnin’ round, runnin’ round, runnin’ round throwin’ that dirt all on my name ‘Cause you knew that I, knew that I, knew that I’d call you up You’ve been going round, going round, going round every p..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısır Tarifi 04:02

Kısır Tarifi

Kevserin Mutfağından kısır tarifi. Malzemeler : 1,5 su bardağı ince bulgur, 1,5 su bardağı su, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 4-5 sap taze soğan (isteğe ba..

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı 04:20

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı

Muş’un 1600 rakımlı Yukarıyongalı köyü sakinleri, etkili olan kar yağışı nedeniyle güne metrelerce kar sürpriziyle uyandı. Merkeze 50 kilometre mesafede bulunan Yukarıyongalı köyü, akşam etkili olan kar yağışıyla kara gö..

The Great Escape - I Can't Resist (Nebbra Remix) 03:50

The Great Escape - I Can't Resist (Nebbra Remix)

Bu videolar, ışığa duyarlı epilepsili insanlara nöbet geçirmelerine neden olabilir. Lütfen bu bilgi ışığında videoyu izleyin. ???? Trap Nation ???? ● http://nations.io..

Hudut Kartalları_ Vatan İçin Nöbette 01:56

Hudut Kartalları_ Vatan İçin Nöbette

Şırnak'ın Uludere ilçesi Irak sınırında Kartal Yuvası olarak adlandırılan Karaçalı üs bölgesinde eli tetikte, gözü hudutta bekleyen Mehmetçik, hem terör tehditleri hem de kaçakçılık olaylarına karşı nöbet tutuyor...

BRAIN ON FIRE Trailer (2017) Chloë Grace Moretz Movie 01:52

BRAIN ON FIRE Trailer (2017) Chloë Grace Moretz Movie

Yangın Filmin üzerinde Beyin Hakkında Susannah Chalan, New York Post bir gazeteci, ciddi sağlık sorunları vardır , nöbet dahil ve sesler duymaya. Aşağıdaki hafta boyunca onun durumu kötüleşir ve o hızla katatoninin şidd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus Savaş Gemisi İstanbul Boğazı’ndan Geçti 02:24

Rus Savaş Gemisi İstanbul Boğazı’ndan Geçti

Rus Donanması’na ait 152 borda numaralı “Nikolay Filchenkov” isimli savaş gemisi İstanbul Boğazı’ndan geçti. Savaş gemisinin geçişi esnasında mürettebatın sahili izlediği, askerlerin ise silahla nöbet beklediği görüldü...

Bunlar Mı Askere Gidip Vatanı Koruyacak? 00:44

Bunlar Mı Askere Gidip Vatanı Koruyacak?

Asker eğlencesinde dans eden gençlerin durumu kavgaya getirmesi bunlar mı askerlik yapacak dedirtti...

  • JET TV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kedi Canisi Heryerde Aranıyor 04:07

Kedi Canisi Heryerde Aranıyor

Adana'da kedi canisini her yerde arıyorlar Adana'da bir kedinin gözü ve makatının oyularak öldürülmesine tepki gösteren vatandaşlar, eylemi gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için mahallede nöbet tutuyor...

Nöbette Uyuyan Askerlerin Ceza Olarak Dağa Taşa Tekmil Vermesi 00:35

Nöbette Uyuyan Askerlerin Ceza Olarak Dağa Taşa Tekmil Vermesi

Nöbette uyurken yakalanan askerlere komutanları tarafından uygun görülen ceza , dağa doğru dönüp defalarca tekmil vermeleri olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce