#Al bayraklı naaşın başında nöbet tutan askerin gözyaşları

Mezarlıkta Tabut Başında Kavga Eden Sülale 00:30

Mezarlıkta Tabut Başında Kavga Eden Sülale

Ölen yakınlarını defnetmek için toplanan akrabalar arasında küçük bir tartışma büyümüş ve kavgaya dönüşmüş. Mezarlıkta ortalık karışmış...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Bilgisayar fareleri iş başında... 01:46

Bilgisayar fareleri iş başında...

İSTANBUL AVCILAR'DA BİR SOKAĞA BİLGİSAYAR FARELERİ DADANDI. YAKLAŞIK BİR AYDA 5 AYRI DÜKKANI SOYAN, 160 BİN LİRALIK VURGUN YAPAN HIRSIZLAR YÜZÜNDEN ESNAF İSYANDA...

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında 02:04

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında havada, karada ve denizde görev alan Mehmetçik, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Kahraman askerlerin videolu bayram mesajı Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabın..

Duygu tacirleri iş başında! 03:44

Duygu tacirleri iş başında!

ÇÖP KONTEYNIRLARININ ÖNÜNDE YEMEK YER GİBİ YAPARAK, KENDİLERİNİ ACINDIRIYORLAR. ÜSTELİK BU DUYGU SÖMÜRÜSÜNE ELLERİNE KURU EKMEK VERDİKLERİ ÇOCUKLARI DA ALET EDİYORLAR. DİLENCİLER BU KEZ İSTANBUL, BEYAZIT MEYDANI'NDA SHOW..

Kelek karpuz timi görev başında! 01:47

Kelek karpuz timi görev başında!

FİYATIYLA GÜNDEM OLAN KARPUZU ALIP ÇÖPE ATMAK İSTEMEYENLER DİKKAT! ADANA'DAKİ TARLALARDA ''KELEK KARPUZ TİMİ'' GÖREVE BAŞLADI... TİM, OLGUN KARPUZUN ÖZELLİKLERİNİ BAKIN NASIL ANLATTI?..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı 01:02

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbeci 8 askerin, Türkiye'ye iade edilmelerine karar verilecek yargı süreci kapsamında gözaltı süreleri uzatı..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Hadise Şampiyon 04:04

Hadise Şampiyon

Şampiyona Şeker Geliyo, Geliyooo Şampiyona Şeker Geliyo Yıldızı Var Başında, Başım Dönüyo Şarkı sarki-sozleri.net Sözleri Şampiyona Şeker Geliyo, Geliyooo Şampiyooon Ne Kadar Var Bilemiyoruz Mucize Saklı Göremiyoruz Arka..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi 00:59

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Kızılca, son yolculuğuna uğurlandı. Baba Kızılca'nın sözleri ..

Nöbette Uyuyan Askere Yapılan Şaka (Küfür İçerir) 00:21

Nöbette Uyuyan Askere Yapılan Şaka (Küfür İçerir)

Nöbet tutan devresinin yanına yanına giden asker, devresinin uyuduğunu görünce telefon ile kayda başlıyor ve bir anda komutan geliyor kalk diyor...

  • JET TV tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki 00:59

Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi’nin darbeci askerlerin iadesini reddeden kararı Türkiye’de tepkiyle karşılandı. Dışişleri Bakanlılığı mahkemeyi siyasi karar vermekle suçlarken, darbeci askerlerin iade edilmemesinin Atina – A..

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı 00:29

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı

Rusya, Çeçenistan'daki bir askeri üsse düzenlenen saldırıda 6 Rus askerin öldüğünü duyurdu. Saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) üstlendi. Rusya Ulusal Muhafızları'ndan yapılan açıklamaya göre 'silahlı eşkiyalar' ol..

Mehmetçik’ten Kato Dağı’nda Akşam Ezanı 01:14

Mehmetçik’ten Kato Dağı’nda Akşam Ezanı

Bölücü terör örgütüyle mücadeleye devam eden Mehmetçik, Kato Dağı’nda bir askerin okuduğu akşam ezanıyla birlikte iftar yaptı. Ramazan ayında da bölücü terör örgütüyle mücadele operasyonlarına devam eden Mehmetçik, Kat..

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu 04:04

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu AK Parti Şanlıurfa milletvekili Faruk Çelik'in 1 Kasım seçimlerine yönelik hazırladığı 'PKK'nın Türk-Kürt ayrımı yapmadan öldürdüğünü' anlatan ve 'kardeşlik vurgusu' yapan kl..

Nöbetteki Askere Komutan Şakası 00:57

Nöbetteki Askere Komutan Şakası

Nöbet tutan askere arkadaşları eğlenceli bir şaka yapmış. Şakadan çok nöbetteki askerin verdiği tekmil daha başarılı sanki.....

  • PengoTV tarafından
  • 196 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

İzmir'de meydana gelen depremin ardından yeni görüntüler 00:59

İzmir'de meydana gelen depremin ardından yeni görüntüler

Bornova Belediye Başkanı İduğ, Bayraklı tarafında yıkık bina sayısı fazla. 4 katlı binanın yıkıldığını biliyoruz. Yıkılan bina için sahaya çıkıyoruz. Bornova'nın merkezinde sıkıntı yok diye konuştu. Artçı depremler sü..

Çanakkale Boğazı açıklarında gemi kazası 01:02

Çanakkale Boğazı açıklarında gemi kazası

Çanakkale Boğazı açıklarında, iki geminin çatıştığı bildirildi. Alınan bilgiye göre, Rusya'dan Mısır'a giden 225 metre boyundaki buğday yüklü Marshall Adaları bayraklı M/V Levantes gemisi ile Fas'ın Jorf Lasfar Limanı..

Nöbette Uyuyan Köpek 01:49

Nöbette Uyuyan Köpek

Bebek uyurken başında nöbet tutan köpeğin uykuya yenik düşmesi...

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir depremi- Somalı madenciler arama kurtarma çalışmaları için İzmir’de 04:28

İzmir depremi- Somalı madenciler arama kurtarma çalışmaları için İzmir

Somalı bir grup madenci, tazminat ve maaşlarının ödenmediği gerekçesiyle günlerdir eylemde. İzmir’i vuran depremin ardından eylemci işçilerin bir bölümü, ara kurtarma çalışmalarına destek için İzmir’e gitti. İzmir’in..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Kıbrıs'taki Askerlerin Yaşadığı Korkunç Olay 01:15

Kıbrıs'taki Askerlerin Yaşadığı Korkunç Olay

1974 yılında askerliğimi Kıbrıs’ta yaptim. Askerliğimin bitimine 5 ay ya vardı ya yoktu. Saat gece 12 de devriye nöbetim vardı. Onbaşı’yla nöbet yerlerini gezerken, bakımki çadırının ordan alarm veriliyor. İki nobetçi de..

  • ZULMA tarafından
  • 1.431 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Epilepsi Nöbeti Diğer Nöbetlerden Nasıl Ayrılır 02:19

Epilepsi Nöbeti Diğer Nöbetlerden Nasıl Ayrılır

Epilepsi nöbeti diğer nöbetlerden gözlem yoluyla ayırt edilebilir. Kesin tanı açısından doktorun nöbeti görmesi önemli olsa da bu mümkün olmadığından nöbeti gören birinin ayrıntılı anlatımlarına başvurulur. Sinirlenince ..

  • NABIZ tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cesaret ve Yürekli Diyorum Ya Sizce 01:14

Cesaret ve Yürekli Diyorum Ya Sizce

Kendisinden kat kat büyük boğaya kafa tutan keçi,komik hayvan videoları, hayvan videolar, boğaya kafa tutan keçi, inatçi keçi, boğa ile keçi kavgası..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..